- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim, umarım tüm sorunları birlikte yenebiliriz. Maşaallah, kızınızı da Allah bağışlasınHoşbuldumbana doktorum o zaman menapoz öncesi dedi isterseniz genel cerraha gidip testleri yaptırıp hormon tedavisine uygunsanız uygularız dedi önermiyorum ama dedi ki dışardan hormon alma fikri cazip gelmiyor. Derken korona oldu dediğiniz insülin kortizon troit şüphelerim arasında ama korkuma hastaneye gidemedim lakin son yaptırdığım hormon tahlilinde bunlar normal gözüküyordu. Derin araştırılsa farklı olabilir. Karbonhidrata çok düşkün olmadım hiçbir zaman tatlı olarak çikolatayla derdim oldu
onda da %85 lik 90 lık bitterle birkaç parça hallediyordum zaten aşerer gibi hamurişleri vs olmaya başladı yedikçe kısır döngü kestim bir ara omad yaptım uzunca ,su orucu tuttum uzunca ki genelde ketojenik düşük karbonhidrat arası beslenen biriydim 56/57 lere geldim lakin duygusal yeme atakları evin içinde kızımla yalnızız 10 yaşında yapcak bişey yok endişeler korkular belirsizlikler hepimizin yaşadığı yine yeme atakları ki aç değilken ve aç olmadığımı biliyorum psikolojik tamamen farkındayım dr gitmeye korkuyorum işin kimyasal kısmından şüphelerim çokça bir yandan yiyorum evde delicesine spor yapıyorum. Bu konuda bayağı obsesif davranışlar sergiliyorum malesef. Meditasyonlar mindfull eğitimleri vs direniyor bir yerde içimde ki bişey. Sıcak basmaları vs için evening primose oil kullanmaya başladım az biraz faydası oldu daha önceki yıllar da kullanmıştım. Keten tohumunu düzenli kullanmadım var evde kullanıyorum ama düzenli deneyebilirim. İlginiz için çok teşekkürler
evet katılmak isityorum sizinle motivasyon olur benim için de. Beslenme sporla ilgili oldukça aslında bilgi sahibiyim türkçe yabancı okumadığım makale kalmadı nerdeyse. birçok şeyin farkındayım lakin... odak kilo da olunca verilmiyor stres hiç bir sağlık sorunu olmasa da çok etkiliyor biliyorum ama kafamı başka yere de çeviremiyorum bir kısır döngü
Sizlerle inşallah üstesinden gelicem![]()
Çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun inşallahRica ederim, umarım tüm sorunları birlikte yenebiliriz. Maşaallah, kızınızı da Allah bağışlasınMaaleaef bizlerde bu yasaklardan, koronadan çok sıkıldık. Stres bir çok şeyimizi olumsuz etkiliyor. Burada güzel sohbetler edip kafamızı dağıtıyoruz. Motive oluyoruz. Herkes bildiği şeyleri paylaşıyor. Gerekirse birbirimizi uyarıyoruz. Kimimiz sınavlara kimimiz yabancı dile, kimimiz doktora tezine çalışıyor. Günlük muhabbetler hariç sağlıklı tarifler, film, dizi, kitap vs gibi tavsiyeler de paylaşıyoruz. Gırgır şamata vs derken güzel, samimi ve eğlenceli bir ortamımız var. Size de iyi geleceğini düşünüyorum. Bu arada bende 32 yaşında, evli, şimdilik çocuksuz ve işşiz bir ev hanımıyım. Maliye mezunuyum. Bu arada yabancı kaynaklar okudum derken hangi dili/dilleri bildiğinizi merak ettim. Şimdilik mi evdesiniz yoksa bir mesleğiniz var mıydı? Biraz daha tanımak adına çok sormuş olabilirim
![]()
Mesela 10 fındık demişsiniz ya ben fındığı fıstığı alınca onla kalamıyorum4 Nisan Pazar Menüm
Sabah 09.30 2 dilim ekmek arasina tost, cherry domates salatalik sekersiz cay
Ara 10.30 sütlü kahve, 10 findik 1 hurma
Ara 14.00 10 findik
Akşam 17.00 5-6 dilim ev yapimi ciğköfte, 2 bardak ayran, salatalik marul
Spor; leslie boosted walk 30 dk
Su; 2 litre
İnşaallah canım, aminnnÇok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun inşallahingilizce biliyordum ama kullanmaya kullanmaya unuttum. Ben fizik öğretmeniydim uzunca yaptım sonra kalite yöneticiliği yaptım laboratuvarda kızımı doğurduktan sonrada ev hanımı oldum
fotoğrafla ilgilenmeye başladım o dönem bayağı ilerlettim vs çok kitap okurum normalde iki üç aydır odaklanamıyorum elimde okuycağım çok kitap var psikolji üzerine genelde. Farkettim ne güzel dil öğrenmekle meşgul olmak harika. 32 de hamile kalmıştım ben de
kızım ingilizce ve ispanyolca görüyor arada bana da öğret desemde oralı olmuyorum
![]()
Ahh ahh normalde ben de bayilirim 1 kiloyu koy önüme yanina da icecek biseyler ver film esliginde cok rahat götürürumMesela 10 fındık demişsiniz ya ben fındığı fıstığı alınca onla kalamıyorum![]()
Balim enercim fotografa ilgisi olan ben değilim sanirim asli balimİnşaallah canım, aminnn
Kalite yönetimi ve fizik çok iyiymiş.İleri düzeyde fizik ve kimya bilmeyi çok isterdim
İngilizceyi unutup şuan çalışan 2 kişiyiz, birimiz yenice ispanyolca'ya merak sarıp başladı
Günlüğümüzün taslağını çizersem; Burada 3 öğretmenimiz var. Birisi akademisyen, şuan doktora tezi yazıyor, ikisi sınıf öğretmeni. 3ü de aktif çalışıyor hocalarımızın. Bir aktif çalışan bilgisayar mühendisimiz, 1 kpss hazırlanan gıda yüksek mühendisimiz var. Bir maliye hesap uzmanımız, 1 ekomistimiz var. Bunların hepsi evli, çocuklu, sadece birisi çocuksuz. Bir bekar bankacımız, bir bekar doktorumuz var. Yaşlar da 26 ile 40 arası değişiyor. Çoğu 30-36 arası.
İçimizde fotoğrafa ilgisi olan birisi vardı, eğitim almayı da düşünüyordu. Sanırım gıda yüksek mühendisimiz @saricivcivcik veya kıymetlimasliogretmen
Bu arada Aslım da çok kitap okur, ayda 3-4 kitap bitirme hedefi var, vakti oldukça tabi. Bizlerde okumaya gayret ediyoruz.
Bizde uzun zamandır günlüğümüze bir psikolog gelse diye takılır gülerdik,
Psikolog gelmesede yaklaştık sanki, ilgilenen biri gelmiş oldu, belki okuduğun ilginç ve faydalı şeyleri bizimle paylaşırsın, çok severizHatta belki ingilizce veya ispanyolca ya gerçekten başlarsın, kızın da sevinir galiba, arada konuşursunuz
Diyet için de if düzenini kimimiz bilerek veya bilmeden uyguluyoruz. Kahvaltıya ağırlık verip akşamları hafif geçirmeye, proteine, liflere ağırlık vermeye çalışıyoruz. Karbonhidrattan kaçmaya çalışıyoruz. Bazen bir iki diyetisyenin bir kaç günlük telafi diyeti veya 3-5 günlük yağ yakıcı diyetini uyguluyoruz. Bazen ödem atıcı içecek veya 1-2 gün kabak detoksu uygulayanımız oluyor. Öyle sıkı sıkıya bağlı kaldığımız bir uygulama yok diyelim. Genel olarak diyet bitsede beslenme düzenimizin aynen devam edebileceği bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Diyette ayrı diyet dışı ayrı bir beslenme olmasın diyoruz, her şeyden ölçülü olarak yiyelim, düzenli de bir spor alışkanlığımız olsun, verdiğimiz kiloyu koruyalım diyoruz. Aşırı kasmıyoruz yani ama yaza da ideal kiloda girmek istiyoruz, insan işte hem yiyeyim hem vereyim istiyor, bakalım bir denge tutturup nefsimizi adam edebilecek miyiz![]()
Ne kadar güzel zamanla daha iyi öğrenirim ve ne güzel açıklamışsın üşenmeden tek tekİnşaallah canım, aminnn
Kalite yönetimi ve fizik çok iyiymiş.İleri düzeyde fizik ve kimya bilmeyi çok isterdim
İngilizceyi unutup şuan çalışan 2 kişiyiz, birimiz yenice ispanyolca'ya merak sarıp başladı
Günlüğümüzün taslağını çizersem; Burada 3 öğretmenimiz var. Birisi akademisyen, şuan doktora tezi yazıyor, ikisi sınıf öğretmeni. 3ü de aktif çalışıyor hocalarımızın. Bir aktif çalışan bilgisayar mühendisimiz, 1 kpss hazırlanan gıda yüksek mühendisimiz var. Bir maliye hesap uzmanımız, 1 ekomistimiz var. Bunların hepsi evli, çocuklu, sadece birisi çocuksuz. Bir bekar bankacımız, bir bekar doktorumuz var. Yaşlar da 26 ile 40 arası değişiyor. Çoğu 30-36 arası.
İçimizde fotoğrafa ilgisi olan birisi vardı, eğitim almayı da düşünüyordu. Sanırım gıda yüksek mühendisimiz @saricivcivcik veya kıymetlimasliogretmen
Bu arada Aslım da çok kitap okur, ayda 3-4 kitap bitirme hedefi var, vakti oldukça tabi. Bizlerde okumaya gayret ediyoruz.
Bizde uzun zamandır günlüğümüze bir psikolog gelse diye takılır gülerdik,
Psikolog gelmesede yaklaştık sanki, ilgilenen biri gelmiş oldu, belki okuduğun ilginç ve faydalı şeyleri bizimle paylaşırsın, çok severizHatta belki ingilizce veya ispanyolca ya gerçekten başlarsın, kızın da sevinir galiba, arada konuşursunuz
Diyet için de if düzenini kimimiz bilerek veya bilmeden uyguluyoruz. Kahvaltıya ağırlık verip akşamları hafif geçirmeye, proteine, liflere ağırlık vermeye çalışıyoruz. Karbonhidrattan kaçmaya çalışıyoruz. Bazen bir iki diyetisyenin bir kaç günlük telafi diyeti veya 3-5 günlük yağ yakıcı diyetini uyguluyoruz. Bazen ödem atıcı içecek veya 1-2 gün kabak detoksu uygulayanımız oluyor. Öyle sıkı sıkıya bağlı kaldığımız bir uygulama yok diyelim. Genel olarak diyet bitsede beslenme düzenimizin aynen devam edebileceği bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Diyette ayrı diyet dışı ayrı bir beslenme olmasın diyoruz, her şeyden ölçülü olarak yiyelim, düzenli de bir spor alışkanlığımız olsun, verdiğimiz kiloyu koruyalım diyoruz. Aşırı kasmıyoruz yani ama yaza da ideal kiloda girmek istiyoruz, insan işte hem yiyeyim hem vereyim istiyor, bakalım bir denge tutturup nefsimizi adam edebilecek miyiz![]()
Balim enercim fotografa ilgisi olan ben değilim sanirim asli balim
If yi dedigin gibi ben de rastgele uyguluyorum. Aksam 5 5.30 dan sonra bisey yemiyorum hic. Su yesilcay disinda.
Ama sabah kahvaltimi olmasi gerekenden daha erken yapiyorum kendime uyarladim yanibayagi erken uyandigim icin zor oluyo 11e kadar beklemek
![]()
Evet canım, birbirimizi yakında daha iyi tanırız. Üşenmek ne demek, saygılı sevgili insan çok kıymetli bizim için ❤Ne kadar güzel zamanla daha iyi öğrenirim ve ne güzel açıklamışsın üşenmeden tek tekvalla iyi ki üye oldum iyi ki şimdiden daha enerjik hissediyorum
psikoloji konuları evet keza bir atkadaşımın 40 kilo vermesinde çok büyük payım var bana hep der benim koçum oldun vs diye de hormonlar fena işte son bir yılda yaptıklarımı yıllar önce yapsaydım bir deri bir kemik kalırdım. Beslenme de süper bugün çok fena yedim misal en son öğlen birdi daha da yemedim şimdiden varlığınız çok iyi geldi
![]()
Ahh hormonlar ahh bilgi milgi tanımıyorlarEvet canım, birbirimizi yakında daha iyi tanırız. Üşenmek ne demek, saygılı sevgili insan çok kıymetli bizim için ❤
Demek ki arkadaşını o kadar zayıflatacak donanıma fazlasıyla sahipmişsin, bende heyecanlandım şuanBurada bizimleyken o bilgileri kendin içinde uygulamayı hatırlarsın, bizde senin bilgilerinden istifade ederiz.
O zaman sabah tartılarak birlikte ilk günümüze başlayabiliriz![]()
Enerjiniz çok yüksekGünaydın güzel bayanlardün üye oldum verilemeyen 5-6 kilo bir yılda coronayla aldım gerçi menapoz öncesi dönemde olduğumu da öğrendim pandemi başlamadan kısa bir süre önce ve metabolizmam eror veriyor
43 yaş boyum 1.68 kilo sorunum hamileliğim dışında olmadı hatta sağlıklı beslenmeyle doğumdan sonra en fit dönemini yaşadım 54/55kg ile ki beş yıl kaldım bu aralıkta düzenli spor yaparım vs ama 62-60 arasına çıktım ne yaptıysam o halime dönemiyorum neler neler denedim ama arada gelen yeme atakları kontrol edemediğim beni bitiriyor keza yeme ataklarım olmasada düşüremiyorum. Bekar bir anneyim asosyal hayatımızda belki dedim uzaktan da olsa destek olmak iyi gelebilir. Yıllar önce kızıma hamile kaldığım dönemde ağustos anneleri vardı ordayken çok güzel dostluklar kurulmuştu ki şu anda biri en yakın dostum
üyeliğim bitti gitti kullanmadım sonrasında. Bir sürü açılmış konular vs var inceledim çoğunu size yazmak istedim. Sevgiler
![]()
Haksızlık yapıldı canım görmezden gelemedik.Hoşbuldum canım kızlarımın adını yazaym dedim ne biliyim işte kendi kendime değişiklik yaptım güya can sıkıntısından işte çok bunalıyorum diyete bi başlıyorum bi bozuyorum sonra tekrar toparlıyorum derken bidaha bi sinir olacağım bişey çıkıyo hoop tekrar bozuyorum. Aman herneyse bu sorunumu burda aşacağım inşaallah sizlerinde desteğiyle umarımmama tanıdın mı beni hatırladın mı benseni görür görmez hatırladım valla hatta ara ara aklıma geldin takımda sudem vardı ne kadar iradeliydi kiloyu vermiş ne güzel korumaya geçmiş diye aklımdan geçirip heveslendiğim oldu sana valla
Hoşbuldum canım haklısın tabi takımda olumsuzluklar çıkmış galiba ama ne olduğunu tam anlayamadım inşallah bende katılmak istiyorum bi sıkıntı olmazsa sizler için
İyi maşallahsudem34 He bu arada söylemeyi unuttum kızımı sormuşsun 1 yaşını 15 gün geçiyo şu an
Neyimi tanıtayımBen Sudem
36 yaşındayım
İstanbul'da Avrupa yakasındayim.
8.5 yaşında bir oğlum var.
3.sinif öğretmeniyim.
Boğa burcuyum.
Bu arada boy kilo orantiniz çok güzel
Menapoz için erken değil mi?
Çok gençsiniz daha.
Irsi mı?
Diyetle 17 kilo verip şimdi geri aldığım 2 kilo ile cebellesiyorum.
Kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz.
Haksızlık yapıldı canım görmezden gelemedik.
Ayy çok motive etti cümlelerin çok sağol
Tabi ki bize katılabilirsinyarın kilo ve vücut ölçülerini sabah ölçüp paylaşarak başla istersen
ya da kendini ne zaman hazır hissedersen.
Hatta seni tanımayan arkadaşlar için kendini de tanıt kisaca.
Songül tez ile uğraşıyor biraz yoğun musait oldukça geliyor.
Ama kızlar burda aktif hep.
İyi maşallahbüyümüş baya.
![]()
Kız yaşın?Allah bağışlasınİstanbul'da mı yaşıyor sunuz?
Neyimi tanıtayım2 çocuk annesi ev hanımıyım
ölçüde mi var ya her hafta kim uğraşacak yaa
bi kere ölçeyim dedimde mezuraya ilgi çok yoğun olunca amaan ne ölçecem bunlarla diyip kaldırdım mezurayı ortalıktan
![]()
27 buçuk yaşındayımKız yaşın?
Burcun büyük kızın kaç yaşında?
Nerde yaşıyorsun?
Ayda bir kez alıp ay sonu ne kadar inceldik ona bakıyoruz.
Kısaca ne kadar sıkılaştık rakamla görünce daha motive edici oluyor![]()
Enerjiniz çok yüksekhoşgeldiniz
burcunuz nedir?
Kızınızı Allah bağışlasınİstanbul'da mı yaşıyor sunuz?
Ben Sudem
36 yaşındayım
İstanbul'da Avrupa yakasındayim.
8.5 yaşında bir oğlum var.
3.sinif öğretmeniyim.
Boğa burcuyum.
Bu arada boy kilo orantiniz çok güzel
Menapoz için erken değil mi?
Çok gençsiniz daha.
Irsi mı?
Diyetle 17 kilo verip şimdi geri aldığım 2 kilo ile cebellesiyorum.
Kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz.
Haksızlık yapıldı canım görmezden gelemedik.
Ayy çok motive etti cümlelerin çok sağol
Tabi ki bize katılabilirsinyarın kilo ve vücut ölçülerini sabah ölçüp paylaşarak başla istersen
ya da kendini ne zaman hazır hissedersen.
Hatta seni tanımayan arkadaşlar için kendini de tanıt kisaca.
Songül tez ile uğraşıyor biraz yoğun musait oldukça geliyor.
Ama kızlar burda aktif hep.
İyi maşallahbüyümüş baya.
![]()