- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
Çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun inşallahingilizce biliyordum ama kullanmaya kullanmaya unuttum. Ben fizik öğretmeniydim uzunca yaptım sonra kalite yöneticiliği yaptım laboratuvarda kızımı doğurduktan sonrada ev hanımı oldum
fotoğrafla ilgilenmeye başladım o dönem bayağı ilerlettim vs çok kitap okurum normalde iki üç aydır odaklanamıyorum elimde okuycağım çok kitap var psikolji üzerine genelde. Farkettim ne güzel dil öğrenmekle meşgul olmak harika. 32 de hamile kalmıştım ben de
kızım ingilizce ve ispanyolca görüyor arada bana da öğret desemde oralı olmuyorum
![]()
merhaba

benim de bir kızım var, 35 yaşındayım, ekonomistim.
kızımın doğumundan sonra 6 ay evde kaldım fakat hiç bırakmadım iş hayatını, evde asla duramıyorum ben.
bir de evdeyken yemeye çok sarıyorum maalesef, eşimde çok seviyor yemeyi, içmeyi sağolsun

şu an ben de ispanyolca dersi alıyorum, kızınız nerden merak saldı ispanyolcaya?
ya da okulun verdiği bir eğitim mi?
benim kızım sadece ingilizce eğitim alıyor şimdilik, ileriye yönelik ne ister bilmiyorum.
43 yaşında menopoza mı girdiniz o kısmı anlamadım, yaşınız bunun için çok genç değil mi?
ben ocak-şubat aylarında çok izin kullanmıştım o sürede evde sürekli tatlıya sarıyordum,
sonra 62 kiloyu tartıda görünce, noluyo dedim.
şimdi 55-56 kilo arasında bir yerdeyim. en son 55.7 kilo cıktım. boyum 166cm.
ama ben 52 kilo olmak istiyorum