70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarım bugün vaktimin çoğunu dışarıda geçirdim. Sadece okuyabildim, alıntı da yaptım ama gözlerim kapanıyor. Herkese iyi geceler, sabah görüşmek dileğiyle

06 Nisan Menüm

Sabah-öğlen (12:30)
2 dilim tb ekmeği
4-5 kk kadar değişik peynirler
1 tk petek bal
1 tk tereyağı
2 tk çemen
1 zeytin

Ara
1 kivi,1 greyfurt
1 bardak süt

Akşam
1 kase çorba
3 ceviz

Su 2 litre
Bolca açık şekersiz çay
3000 civarı adım
15 dk bölgesel egzersizler

Evet bence de fazla oldu bitter bir parçayı yapıyorum normalde de pek normal değilim kaç gündür ama dizginleri alcam elime işallah bugün dişlerimde on gündür yapılıyor yumuşak olmayan birşey yiyemiyorum hızlıca ketojeniğe geçicem bakalım kahve de haklısınız azaltmam gerek tek başaramadığım şey o diğerleri şımarıklığımdan ayşarca ağzıma sürmediğim aramadığım oluyor da kahvee malesef beslenmemi eskiye döndüriyim ilk işim onu da azaltmak
Çok zor evet sinirlerimi yıpratıyor gün içinde enerjim düşüyor ara ara uyuklamak durumunda kalıyorum
Menapoz için hiçbirşey yapmıyorum sadece evening primose oil kuşlanıyorum enerji_kusagi arkadaşım çörekotu yağı ve keten tohumunu demişti daha almadım çörekotu yağını alıcam onları da düzenli kullanıyım bakalım bakalım

Ben de kahve asigiyim desem yeridir en az 1 2 iciyorum günde seni anliyorum o yüzden
Dişlerin yapiliyomus evet o biraz sıkıntılı bi sürec gecmis olsun inşallah bi an önce biter
Normal ama böyle menüler birden düzelmiyo aliskanliklar zamanla insallah

günaydın kızlar,
benim reglim yaklaştı şişkinlik var vücudumda, hiç sevmiyorum bu halleri
haftasonu da fazla kaçırınca yine dengem bozuldu
dün pek bir şey yemedim, ananas ve kahve ikilim vardı, malum ananas en büyük aşkım
bugün sabah bir kare bitter çikolata ve kahve :)
Biz kızımla bu aralar hayao miyazaki'nin filmlerine sardık, hepsini listeledim evdeki panomuza astım,
her akşam bir film bitireceğiz :)
belki biliyorsunuzdur ama herkese tavsiye ederim sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap eden hayalgücünün sınırı olmayan bir yönetmen hayao miyazaki.

şişkinlik için kendime karışımlı marışımlı bir şeyler yapıp içsem iyi gelir mi acaba.

evet nefiss oluyor kesinlikle deneyin, hem diyet yaparken farklı bir alternatif :)

Hedef60kgolmak bir de sen leslie ile 10 kilo mu verdin süpersin valla :)

Günaydın canım dişlerin için kolay gelsin, geçmiş olsun. Umarım tedavin acısız geçiyordur

Dr.Felice Gersh adında Kadın Doğum Uzmanı olan bir bayanın kitapları var. Kendisi adet bozukluğu, insülin direnci ve bağılıklık sorunları olan birisi. İlaçla ve ameliyatla yapılan bir çok tedavinin gereksiz ve sonuçsuz olduğunu da gözlemlemiş ve doğal tedavi yollarını düzenlemiş birisi. Hayatımızı, beslenmemizi ve bazı alışkanlıklarımızı düzenleyerek bir çok sağlık sorununu, hormonların işleyişini nasıl yoluna koyacağımızı, sistemli bir şekilde, bizede haftalık programları hazırca sunarak derinlemesine anlatıyor. Bunu da hemen hemen tüm bayanlara tavsiye ediyorum. Fırsat bulursan okumanda çok fayda olur. Ben bu kitaptaki (takviyeler hariç) programı 15-20 gün uygulayarak özel çaba göstermeden 3-4 kilo vermiştim. İnsanın cildi bile değişiyor. Araya taşınma ve başka işlerim girince tabi çok salladım. Ama yakında o düzene geri dönmeyi istiyorum.
blondeblond
incebellihatun

hangi kitabı? bulamadım ben

Hatta 14 cnm yememden çok kısmadığım için yavaş vediyorum ama karın çizgilerim belirginleşti

diyetisyen vs. olmadan mı? kendi kendine 14 kilo verdin yani?
waaaowww ne desem bilemedim, iradenin vücut bulmuş halisiniz doktor hanım :)

Aynen cnm diyetisyene gittim ama uyuşamadım çok sinirli oluyollaaaa

evet yaa bende gitmiştim geçen sene, bildiğimiz şeyleri duymaktan başka bir şey değil,
sadece motive etmesi açısından gidiyor zaten çoğu insan bence, yoksa hep bildiğimiz şeyler :)

tebrikler sanaaa şimdi kaç kilon kaldı verilecek?

Selam kızlar
Bugün hava çok güzel
Benim içim de kıpır kıpır

bende kıpır kıpır ve de fıkır fıkırım, kendimi tatillerde hayal ediyorum (hayaller, hayatlar)

Pozitif olmak çok güzel
İyi düşünelim iyi olsun

hangi kitabı? bulamadım ben

diyetisyen vs. olmadan mı? kendi kendine 14 kilo verdin yani?
waaaowww ne desem bilemedim, iradenin vücut bulmuş halisiniz doktor hanım :)
Kitabın Türkçesini daha önce kızlara atmıştım. O mesajı bulup seni ve diğer kızları ekledim canım. Oradan da okuyabilirsiniz. Mesaj geldi değil mi?

Cnm 54-57 arası tutmak hedefim aslında ve 56 ile mezun olabiliyorum 5.takımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…