- 31 Temmuz 2020
- 20.359
- 60.234
- 548
Evet bence de fazla olduCanim afiyet olsun öncelikle. Bence saat 10 daki hem peynirli kek hem pankek fazla olmus ikisi bi arada. Gun icinde de tekrar yemissin. Tatli kacamagini söylemiyorum farkindasin zatencok tatli krizin tutuyosa mesela kahvenin yaninda 2 hurma veya 1 kare cikolata tarzi biseyler atistirabilirsin inan hayat kurtarici oluyo kendimden biliyorum
Bide kahveler 5 fincan fazla degil mihep kötü yazmis gibi oldum ama yanlis anlama niyetimiz birbirimizi zayiflatmak oldugundan
ada yabancı dil konusunda şimdi ki nesilde koreceye acayip ilgi duyuyor kızım mesela şimdi iki üç arkadaş online korece çalışıyorlar
Ayy korece bu aralar benim de cok hosuma gitmeye başladı. Bi ataniyim maasimin yarisini dil kurslarina harcicam gibi duruyoözellikle fransizca cook hosuma gidiyo
Çok zor evet sinirlerimi yıpratıyor gün içinde enerjim düşüyor ara ara uyuklamak durumunda kalıyorumEvet canım sadece cumartesi
İstersen günlük menü ,spor ,su paylaşimi da yapabilirsin
Geç mi yattın bende biraz geç yatmistim da kahveiçince acaip mutlu oluyorum bütün yorgunluğum gidiyor
Afiyetle yiyin
Menapoz geciktirici şeyler yapıyor sunuzdur diye düşünüyorumönlemini alın ihmal etmeyin mutlaka çok gençsiniz daha.
Ayy ben bir dönem hep 3-4 de uyuyordum.
O saatte uyanmak zor olmalı.
Ben de kahve asigiyim desem yeridir en az 1 2 iciyorum gündeEvet bence de fazla oldubitter bir parçayı yapıyorum normalde de pek normal değilim kaç gündür ama dizginleri alcam elime işallah bugün dişlerimde on gündür yapılıyor yumuşak olmayan birşey yiyemiyorum hızlıca ketojeniğe geçicem bakalım kahve de haklısınız azaltmam gerek tek başaramadığım şey o diğerleri şımarıklığımdan ayşarca ağzıma sürmediğim aramadığım oluyor da kahvee malesef beslenmemi eskiye döndüriyim ilk işim onu da azaltmak
Çok zor evet sinirlerimi yıpratıyor gün içinde enerjim düşüyor ara ara uyuklamak durumunda kalıyorum
Menapoz için hiçbirşey yapmıyorum sadece evening primose oil kuşlanıyorumenerji_kusagi arkadaşım çörekotu yağı ve keten tohumunu demişti daha almadım çörekotu yağını alıcam onları da düzenli kullanıyım bakalım bakalım
Cnm 76dan 62ye sırf leslieyle geldim diyebilirim harikaönce 15 dk ile başladım 60larda 30 dkya geçtim şimdi 330 ml su şişeleriyle yapıyorum çok etkili 🖒
Ayy nefis görünüyoben de merak etmiştim cnm eline sağlık
Günaydın canımEvet bence de fazla oldubitter bir parçayı yapıyorum normalde de pek normal değilim kaç gündür ama dizginleri alcam elime işallah bugün dişlerimde on gündür yapılıyor yumuşak olmayan birşey yiyemiyorum hızlıca ketojeniğe geçicem bakalım kahve de haklısınız azaltmam gerek tek başaramadığım şey o diğerleri şımarıklığımdan ayşarca ağzıma sürmediğim aramadığım oluyor da kahvee malesef beslenmemi eskiye döndüriyim ilk işim onu da azaltmak
Çok zor evet sinirlerimi yıpratıyor gün içinde enerjim düşüyor ara ara uyuklamak durumunda kalıyorum
Menapoz için hiçbirşey yapmıyorum sadece evening primose oil kuşlanıyorumenerji_kusagi arkadaşım çörekotu yağı ve keten tohumunu demişti daha almadım çörekotu yağını alıcam onları da düzenli kullanıyım bakalım bakalım
Hatta 14 cnmevet nefiss oluyor kesinlikle deneyin, hem diyet yaparken farklı bir alternatif :)
Hedef60kgolmak bir de sen leslie ile 10 kilo mu verdin süpersin valla :)
Günaydın canımdişlerin için kolay gelsin, geçmiş olsun. Umarım tedavin acısız geçiyordur
Dr.Felice Gersh adında Kadın Doğum Uzmanı olan bir bayanın kitapları var. Kendisi adet bozukluğu, insülin direnci ve bağılıklık sorunları olan birisi. İlaçla ve ameliyatla yapılan bir çok tedavinin gereksiz ve sonuçsuz olduğunu da gözlemlemiş ve doğal tedavi yollarını düzenlemiş birisi. Hayatımızı, beslenmemizi ve bazı alışkanlıklarımızı düzenleyerek bir çok sağlık sorununu, hormonların işleyişini nasıl yoluna koyacağımızı, sistemli bir şekilde, bizede haftalık programları hazırca sunarak derinlemesine anlatıyor. Bunu da hemen hemen tüm bayanlara tavsiye ediyorum. Fırsat bulursan okumanda çok fayda olur. Ben bu kitaptaki (takviyeler hariç) programı 15-20 gün uygulayarak özel çaba göstermeden 3-4 kilo vermiştim. İnsanın cildi bile değişiyor. Araya taşınma ve başka işlerim girince tabi çok salladım. Ama yakında o düzene geri dönmeyi istiyorum.
blondeblond
incebellihatun
Hatta 14 cnmyememden çok kısmadığım için yavaş vediyorum ama karın çizgilerim belirginleşti
Aynen cnm diyetisyene gittim ama uyuşamadım çok sinirli oluyollaaaadiyetisyen vs. olmadan mı? kendi kendine 14 kilo verdin yani?
waaaowww ne desem bilemedim, iradenin vücut bulmuş halisiniz doktor hanım :)
Aynen cnm diyetisyene gittim ama uyuşamadım çok sinirli oluyollaaaa
Selam kızlar
Bugün hava çok güzel
Benim içim de kıpır kıpır
Pozitif olmak çok güzelevet yaa bende gitmiştim geçen sene, bildiğimiz şeyleri duymaktan başka bir şey değil,
sadece motive etmesi açısından gidiyor zaten çoğu insan bence, yoksa hep bildiğimiz şeyler :)
tebrikler sanaaaşimdi kaç kilon kaldı verilecek?
bende kıpır kıpır ve de fıkır fıkırım, kendimi tatillerde hayal ediyorum (hayaller, hayatlar)
PCOS, SOShangi kitabı? bulamadım ben
diyetisyen vs. olmadan mı? kendi kendine 14 kilo verdin yani?
Kitabın Türkçesini daha önce kızlara atmıştım. O mesajı bulup seni ve diğer kızları ekledim canım. Oradan da okuyabilirsiniz. Mesaj geldi değil mi?hangi kitabı? bulamadım ben
diyetisyen vs. olmadan mı? kendi kendine 14 kilo verdin yani?
Cnm 54-57 arası tutmak hedefim aslında ve 56 ile mezun olabiliyorum 5.takımdanevet yaa bende gitmiştim geçen sene, bildiğimiz şeyleri duymaktan başka bir şey değil,
sadece motive etmesi açısından gidiyor zaten çoğu insan bence, yoksa hep bildiğimiz şeyler :)
tebrikler sanaaaşimdi kaç kilon kaldı verilecek?
bende kıpır kıpır ve de fıkır fıkırım, kendimi tatillerde hayal ediyorum (hayaller, hayatlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?