- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Merhabalar hosgeldinizGünaydın güzel bayanlardün üye oldum verilemeyen 5-6 kilo bir yılda coronayla aldım gerçi menapoz öncesi dönemde olduğumu da öğrendim pandemi başlamadan kısa bir süre önce ve metabolizmam eror veriyor 43 yaş boyum 1.68 kilo sorunum hamileliğim dışında olmadı hatta sağlıklı beslenmeyle doğumdan sonra en fit dönemini yaşadım 54/55kg ile ki beş yıl kaldım bu aralıkta düzenli spor yaparım vs ama 62-60 arasına çıktım ne yaptıysam o halime dönemiyorum neler neler denedim ama arada gelen yeme atakları kontrol edemediğim beni bitiriyor keza yeme ataklarım olmasada düşüremiyorum. Bekar bir anneyim asosyal hayatımızda belki dedim uzaktan da olsa destek olmak iyi gelebilir. Yıllar önce kızıma hamile kaldığım dönemde ağustos anneleri vardı ordayken çok güzel dostluklar kurulmuştu ki şu anda biri en yakın dostum üyeliğim bitti gitti kullanmadım sonrasında. Bir sürü açılmış konular vs var inceledim çoğunu size yazmak istedim. Sevgiler
Kuzum önceki mezuniyetimde bende günlük ortalama 300 gr veriyordum ve canım hiç bir şey yemek istemiyordu. Çünkü bol bol spor yaptığım için midem boş bile olsa tok hissediyordum. Özellikle spor yaptığım günler hiç iştahım olmuyordu. Kızlar ve özellikleBallarim tavsiyeler icin tesekkurler unutmucam bunlari
İsin garip yanı şu bana mesela bugünkü kahvaltı bile dolu dolu geldi zor bitirdimyani cidden doyuyorum ac falan kalsam hani dicem kendime işkence ediyorum o da yok
Neyse orta yolu bulmaya calisayim bakalim
Ha sunu da söylüyüm böyle menülerle günde yaklasik 300 gr veriyorum normal degil mi? Siz ne kadar veriyosunuz mesela? Bi kere gözlemlemiştim her gün 300er gram gitmişti
Ellerine saglik canim
Masallah sana canimbence gayet iyisin hep söylediğim gibi kilo degil de sıkılasmak senin isini görücek yani spor.
Bu arada saçların dogal sari mi. Ne kadar saglikli duruyo
Bu ara bi sıkıldım şeytan sarıdan tarçın bakıra dön diyohürrem style
Balım ingilizceye ara verdim ben bu ay yine yoğun çalışıyoruz b deyim bende seviyemiz aynı bakalım hangimiz önce bitirecekİstikrarlı balım benim❤ derslere başladım tekrardan. Son öğrendiğim 500 civarı kelime ve A seviyesi tekrarları bitti. B'yi de %30 civarı çalıştım.Evdeki hesap çarşıya uyarsa balım 1 aya sanırım B biter C'ye geçerim. Seviyeme uygun bir kaç hikaye kitabı indirdim. Onları okumaya çalışıyorum. Eğlenceli oluyor. Bilmediğim kelime bile olsa cümlenin gelişi ve diğer kısmından neyi anlattığını tahmin etmek hoşuma gitti, bulmaca gibi
Canım gayet güzel görünüyorsun
Belin için de 3 kilo verdiğinde 1-2 cm falan oradan inse, sıkılaştırmak içinde üst karın ve yan karın kaslarını vs çalıştırırsan birazda o sıkılaştırsa, galiba istediğin ölçüye gelir gibi
Bu arada göğüslerinde gözüme çok büyük gelmedi. Ya gerçekten ideal ya da fotoğraftan belli değil bilemedim fakat beğendim fiziğini
Bizim ölçülerde epey benziyormuş canım, seni hayal etmem zor olmadıSadece basen 100e takıldım, kalça değil di mi o?
Bir an önce mezurayı bulmalıyım, son durumumu bilmiyorum
HoşgeldinizGünaydın güzel bayanlardün üye oldum verilemeyen 5-6 kilo bir yılda coronayla aldım gerçi menapoz öncesi dönemde olduğumu da öğrendim pandemi başlamadan kısa bir süre önce ve metabolizmam eror veriyor 43 yaş boyum 1.68 kilo sorunum hamileliğim dışında olmadı hatta sağlıklı beslenmeyle doğumdan sonra en fit dönemini yaşadım 54/55kg ile ki beş yıl kaldım bu aralıkta düzenli spor yaparım vs ama 62-60 arasına çıktım ne yaptıysam o halime dönemiyorum neler neler denedim ama arada gelen yeme atakları kontrol edemediğim beni bitiriyor keza yeme ataklarım olmasada düşüremiyorum. Bekar bir anneyim asosyal hayatımızda belki dedim uzaktan da olsa destek olmak iyi gelebilir. Yıllar önce kızıma hamile kaldığım dönemde ağustos anneleri vardı ordayken çok güzel dostluklar kurulmuştu ki şu anda biri en yakın dostum üyeliğim bitti gitti kullanmadım sonrasında. Bir sürü açılmış konular vs var inceledim çoğunu size yazmak istedim. Sevgiler
Tebrik ederim balımKızlar bugün dolu dolu gecirdim cook mutluyum
Trafige cikip 2 saat araba sürdüm, sonra sporumu yaptim, 3.5 saat de ders çalıştım, evi düzenledim e kacamak da yapmadim darısı yarının başına
Balım teşekkür ederim@birmuhendisanne canım iki haftadır kilo bildirmiyorsun, sanırım bu aralar yoğunluktan diyetten iyice koptun, en kısa zamanda toparlanmamız lazım balım, tartıldığın zaman mutlaka bildir ekleyeyim.
Felicio canım sen bir süre bildirim yapmak istememiştin galiba, ben yine de listeden adını silmedim, kendini mecbur hissetme olur mu.
@blondeblond canım senin bildirimini de göremedim, cumartesileri bildirim yapmayı unutmazsan sevinirim.
Tünaydın Aslı balım umarım senin de güzel geçiyordur gününGünaydın
Ballarımmmm
Güzel bir gün diliyorum hepimize
Güzel geçiyor sayılır Leylam, evde tadilat var da onun karışıklığı göz yorsa da sonunu düşünüp kahraman olmaya çalışıyorumTünaydın Aslı balım umarım senin de güzel geçiyordur günün
Merhabalar, hoşgeldinizGünaydın güzel bayanlardün üye oldum verilemeyen 5-6 kilo bir yılda coronayla aldım gerçi menapoz öncesi dönemde olduğumu da öğrendim pandemi başlamadan kısa bir süre önce ve metabolizmam eror veriyor 43 yaş boyum 1.68 kilo sorunum hamileliğim dışında olmadı hatta sağlıklı beslenmeyle doğumdan sonra en fit dönemini yaşadım 54/55kg ile ki beş yıl kaldım bu aralıkta düzenli spor yaparım vs ama 62-60 arasına çıktım ne yaptıysam o halime dönemiyorum neler neler denedim ama arada gelen yeme atakları kontrol edemediğim beni bitiriyor keza yeme ataklarım olmasada düşüremiyorum. Bekar bir anneyim asosyal hayatımızda belki dedim uzaktan da olsa destek olmak iyi gelebilir. Yıllar önce kızıma hamile kaldığım dönemde ağustos anneleri vardı ordayken çok güzel dostluklar kurulmuştu ki şu anda biri en yakın dostum üyeliğim bitti gitti kullanmadım sonrasında. Bir sürü açılmış konular vs var inceledim çoğunu size yazmak istedim. Sevgiler
Bal Leylam benim❤ Teşekkür ederimBalım ingilizceye ara verdim ben bu ay yine yoğun çalışıyoruz b deyim bende seviyemiz aynı bakalım hangimiz önce bitirecek
Herşey rutine oturdu sanırımTaşınma gibi zorlu bir süreçte 500 kelime çok iyi
Harikasın Enerji balımTrafom
Haklisin enercim ayni seyi ben de yasadim biliyosun. Sürdurulebilir olmasi cok önemliKuzum önceki mezuniyetimde bende günlük ortalama 300 gr veriyordum ve canım hiç bir şey yemek istemiyordu. Çünkü bol bol spor yaptığım için midem boş bile olsa tok hissediyordum. Özellikle spor yaptığım günler hiç iştahım olmuyordu. Kızlar ve özelliklesonngulen boncuğum az yiyorum diye endişe ediyordu. Vücut enerjiyi yaktığı yağlardan kullanıyordu sanırım ki dışarıdan gıda istemiyordu. Bu hesaba göre aylık en kötü 8-9 kg veriyoruz. Sonuç olarak yine kilo vermeye çalışıyorum, bu sefer sindire sindire vereyim diyorum Bu sistemi vücuduma adapte etmek istiyorum yani, diyetteyim diye az ye, diyeti bırakınca eskiye dön olmasın diyorum. Bakalım bu son zayıflama çabası olacak mı, kısaca ben yandım sen yanma Birde bende bıkkınlık olmuştu spordan, onun için daha çok yürümeyi ve bisikleti tercih ediyorum. Zayıflasam bile en kötü bu ikisine arada devam edebilirim. Blonde'un dediği gibi sürdürülebilir olursa hayat daha kolay olacak
Burda da yasak var canım. Arabanin icinde oldugum icin sıkıntı yoktu sürücü kursunun bi alani var önce oraya gittim. sonra yasak var fazla trafik yok bugün diye esim eve kadar sürdürdü arabadan hic inmedik yaniTebrik ederim balımBizim burada yasak var anca markete çıkabiliyoruz
Olsun hiç sorun değil, onu da halledersinizAlıntı yapmaya çalıştım ama becerememişimenerji kuşağı hanım tekrar teşekkürler keten tohumu ve çörek otunu da düzenli deniycem ben yarın ölçülerimi alırım asabım bozulcak zira bugün fena kaçırdım regli olcam olamıyorum modundayım karnım zurna gibim zaten yazmıyorum yediklerimi o yüzden:)
Hoşbuldum canım kızlarımın adını yazaym dedim ne biliyim işte kendi kendime değişiklik yaptım güya can sıkıntısından işte çok bunalıyorum diyete bi başlıyorum bi bozuyorum sonra tekrar toparlıyorum derken bidaha bi sinir olacağım bişey çıkıyo hoop tekrar bozuyorum. Aman herneyse bu sorunumu burda aşacağım inşaallah sizlerinde desteğiyle umarımmHa ha
Nick değişmiş.
Hoşgeldin canım.
Alttaki mesajda gördüm.
Nasılsın?
Diyete mı başladın?
3 ay oldu canım sayfayı açalı .
Bebek kaç aylık oldu?
Kesinlikle
Canım çok güzel
Benim belim daha 70 olamadı.
Felicio nun beli en ince o da Leslie yapar hep günde en az 45 dk aha videosu ve 10-15 bin adım atar günlük.Birde Kh pek yemez.1200 civarı beslenir
Spor ile daha seksi hatlara kavuşursun
Canım baya pahalı bir yöntem mis.
Sigara vs belki olabilir ama Kh için bilemedim
Çünkü sigarasız hayat geçer ama Kh siz sanmam.Ustelik süt ve süt ürünü bir de.
Cevabı yukarı atmışım
Yok canım hiç göndermedim.
Benimki buluttan nem kapan bir çocuk olduğu için geçen yıl Mart ayından beri hiç gitmedi.
Göz körlüğü ne kadar riskleri var.
İyi yapmışsın göndermemekle.
Morpa veya Okulistik üyeliği alırsan evden derslerini daha rahat öğrenir.
Benimki Morpa ya çalışıyor.
Evet canım şimdi okudum yeni nick in hayırlı olsun.
Demek kızın adı Mine
Fitanne çok nick var değişmen senin için iyi olmuş ama insan taniyamiyor böylede
Hoşbuldum canım haklısın tabi takımda olumsuzluklar çıkmış galiba ama ne olduğunu tam anlayamadım inşallah bende katılmak istiyorum bi sıkıntı olmazsa sizler içinCanım hoşgeldin, nick tamamen değişince bilemedim tabi kim olduğunu. Biz burdaki arkadaşlar bazı sebeplerle takımdan tamamen koptuk canım, burda hep beraber günlükte devam ediyoruz.
Özel okuldayken morpa üyeliği ücretsiz olarak vardı, senin dediğini yapabilmem için kayıt falan mı olmam gerekiyor. dersleri bir şekilde takip etmemiz lazım yoksa geri de kalacak, onu da istemiyorum açıkçası. Bana bu konuda yol gösterirsen sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?