70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Rica ederim, umarım tüm sorunları birlikte yenebiliriz. Maşaallah, kızınızı da Allah bağışlasın Maaleaef bizlerde bu yasaklardan, koronadan çok sıkıldık. Stres bir çok şeyimizi olumsuz etkiliyor. Burada güzel sohbetler edip kafamızı dağıtıyoruz. Motive oluyoruz. Herkes bildiği şeyleri paylaşıyor. Gerekirse birbirimizi uyarıyoruz. Kimimiz sınavlara kimimiz yabancı dile, kimimiz doktora tezine çalışıyor. Günlük muhabbetler hariç sağlıklı tarifler, film, dizi, kitap vs gibi tavsiyeler de paylaşıyoruz. Gırgır şamata vs derken güzel, samimi ve eğlenceli bir ortamımız var. Size de iyi geleceğini düşünüyorum. Bu arada bende 32 yaşında, evli, şimdilik çocuksuz ve işşiz bir ev hanımıyım. Maliye mezunuyum. Bu arada yabancı kaynaklar okudum derken hangi dili/dilleri bildiğinizi merak ettim. Şimdilik mi evdesiniz yoksa bir mesleğiniz var mıydı? Biraz daha tanımak adına çok sormuş olabilirim

Çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ingilizce biliyordum ama kullanmaya kullanmaya unuttum. Ben fizik öğretmeniydim uzunca yaptım sonra kalite yöneticiliği yaptım laboratuvarda kızımı doğurduktan sonrada ev hanımı oldum fotoğrafla ilgilenmeye başladım o dönem bayağı ilerlettim vs çok kitap okurum normalde iki üç aydır odaklanamıyorum elimde okuycağım çok kitap var psikolji üzerine genelde. Farkettim ne güzel dil öğrenmekle meşgul olmak harika. 32 de hamile kalmıştım ben de kızım ingilizce ve ispanyolca görüyor arada bana da öğret desemde oralı olmuyorum

Mesela 10 fındık demişsiniz ya ben fındığı fıstığı alınca onla kalamıyorum

İnşaallah canım, aminnn
Kalite yönetimi ve fizik çok iyiymiş.İleri düzeyde fizik ve kimya bilmeyi çok isterdim
İngilizceyi unutup şuan çalışan 2 kişiyiz, birimiz yenice ispanyolca'ya merak sarıp başladı
Günlüğümüzün taslağını çizersem; Burada 3 öğretmenimiz var. Birisi akademisyen, şuan doktora tezi yazıyor, ikisi sınıf öğretmeni. 3ü de aktif çalışıyor hocalarımızın. Bir aktif çalışan bilgisayar mühendisimiz, 1 kpss hazırlanan gıda yüksek mühendisimiz var. Bir maliye hesap uzmanımız, 1 ekomistimiz var. Bunların hepsi evli, çocuklu, sadece birisi çocuksuz. Bir bekar bankacımız, bir bekar doktorumuz var. Yaşlar da 26 ile 40 arası değişiyor. Çoğu 30-36 arası.
İçimizde fotoğrafa ilgisi olan birisi vardı, eğitim almayı da düşünüyordu. Sanırım gıda yüksek mühendisimiz @saricivcivcik veya kıymetlim asliogretmen
Bu arada Aslım da çok kitap okur, ayda 3-4 kitap bitirme hedefi var, vakti oldukça tabi. Bizlerde okumaya gayret ediyoruz.

Bizde uzun zamandır günlüğümüze bir psikolog gelse diye takılır gülerdik,
Psikolog gelmesede yaklaştık sanki, ilgilenen biri gelmiş oldu, belki okuduğun ilginç ve faydalı şeyleri bizimle paylaşırsın, çok severiz Hatta belki ingilizce veya ispanyolca ya gerçekten başlarsın, kızın da sevinir galiba, arada konuşursunuz

Diyet için de if düzenini kimimiz bilerek veya bilmeden uyguluyoruz. Kahvaltıya ağırlık verip akşamları hafif geçirmeye, proteine, liflere ağırlık vermeye çalışıyoruz. Karbonhidrattan kaçmaya çalışıyoruz. Bazen bir iki diyetisyenin bir kaç günlük telafi diyeti veya 3-5 günlük yağ yakıcı diyetini uyguluyoruz. Bazen ödem atıcı içecek veya 1-2 gün kabak detoksu uygulayanımız oluyor. Öyle sıkı sıkıya bağlı kaldığımız bir uygulama yok diyelim. Genel olarak diyet bitsede beslenme düzenimizin aynen devam edebileceği bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Diyette ayrı diyet dışı ayrı bir beslenme olmasın diyoruz, her şeyden ölçülü olarak yiyelim, düzenli de bir spor alışkanlığımız olsun, verdiğimiz kiloyu koruyalım diyoruz. Aşırı kasmıyoruz yani ama yaza da ideal kiloda girmek istiyoruz, insan işte hem yiyeyim hem vereyim istiyor, bakalım bir denge tutturup nefsimizi adam edebilecek miyiz

Mesela 10 fındık demişsiniz ya ben fındığı fıstığı alınca onla kalamıyorum
Ahh ahh normalde ben de bayilirim 1 kiloyu koy önüme yanina da icecek biseyler ver film esliginde cok rahat götürürum
Ama gel gör ki aynada totomu görunce 1p taneye indiriyorum
Maksat nefis doysun yoksa o benim disimin kovuguna gitmez. Yavas yavas yiyorum kemiriyorum da diyebiliriz bitmesin diye

Balim enercim fotografa ilgisi olan ben değilim sanirim asli balim
If yi dedigin gibi ben de rastgele uyguluyorum. Aksam 5 5.30 dan sonra bisey yemiyorum hic. Su yesilcay disinda.
Ama sabah kahvaltimi olmasi gerekenden daha erken yapiyorum kendime uyarladim yani bayagi erken uyandigim icin zor oluyo 11e kadar beklemek

Ne kadar güzel zamanla daha iyi öğrenirim ve ne güzel açıklamışsın üşenmeden tek tek valla iyi ki üye oldum iyi ki şimdiden daha enerjik hissediyorum psikoloji konuları evet keza bir atkadaşımın 40 kilo vermesinde çok büyük payım var bana hep der benim koçum oldun vs diye de hormonlar fena işte son bir yılda yaptıklarımı yıllar önce yapsaydım bir deri bir kemik kalırdım. Beslenme de süper bugün çok fena yedim misal en son öğlen birdi daha da yemedim şimdiden varlığınız çok iyi geldi

ben de erken bitirmezsem ödemin alasını yaşıyorum işte hiç yememek daha kolay aslında az yemeye çalışmaktan bu yüzden su orucunu çok kolay yapmıştım

Evet canım, birbirimizi yakında daha iyi tanırız. Üşenmek ne demek, saygılı sevgili insan çok kıymetli bizim için ❤
Demek ki arkadaşını o kadar zayıflatacak donanıma fazlasıyla sahipmişsin, bende heyecanlandım şuan Burada bizimleyken o bilgileri kendin içinde uygulamayı hatırlarsın, bizde senin bilgilerinden istifade ederiz.
O zaman sabah tartılarak birlikte ilk günümüze başlayabiliriz

Ahh hormonlar ahh bilgi milgi tanımıyorlar evet yarın kilo bildirimi

uyku o kadar önemli ki ilk bilgi ben tavuk gibi erken yatarım gecenin 2 si 3 ü 4 ünde de uyanırım az uyku tek başına bir dert zira insülin direnci kiloda problem yaptığı kadar leptin direncide var ki uylusuzlukla oluşuyor doymamak yeme atakları enerji azlığından karbonhidrata yönelmek vs vs güzel uyumaya özen gösterin başarabiliyorsanız tabi ben başarılı değilim

Enerjiniz çok yüksek hoşgeldiniz burcunuz nedir?
Kızınızı Allah bağışlasın İstanbul'da mı yaşıyor sunuz?

Ben Sudem
36 yaşındayım
İstanbul'da Avrupa yakasındayim.
8.5 yaşında bir oğlum var.
3.sinif öğretmeniyim.
Boğa burcuyum.

Bu arada boy kilo orantiniz çok güzel
Menapoz için erken değil mi?
Çok gençsiniz daha.
Irsi mı?
Diyetle 17 kilo verip şimdi geri aldığım 2 kilo ile cebellesiyorum.

Kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz.

Haksızlık yapıldı canım görmezden gelemedik.

Ayy çok motive etti cümlelerin çok sağol

Tabi ki bize katılabilirsin yarın kilo ve vücut ölçülerini sabah ölçüp paylaşarak başla istersen ya da kendini ne zaman hazır hissedersen.

Hatta seni tanımayan arkadaşlar için kendini de tanıt kisaca.

Songül tez ile uğraşıyor biraz yoğun musait oldukça geliyor.
Ama kızlar burda aktif hep.
sudem34 He bu arada söylemeyi unuttum kızımı sormuşsun 1 yaşını 15 gün geçiyo şu an
İyi maşallah büyümüş baya.

Allah bağışlasın İstanbul'da mı yaşıyor sunuz?
Neyimi tanıtayım 2 çocuk annesi ev hanımıyım ölçüde mi var ya her hafta kim uğraşacak yaa bi kere ölçeyim dedimde mezuraya ilgi çok yoğun olunca amaan ne ölçecem bunlarla diyip kaldırdım mezurayı ortalıktan

Kız yaşın?
Burcun büyük kızın kaç yaşında?
Nerde yaşıyorsun?

Ayda bir kez alıp ay sonu ne kadar inceldik ona bakıyoruz.

Kısaca ne kadar sıkılaştık rakamla görünce daha motive edici oluyor

27 buçuk yaşındayım
Aslan burcuyum büyük kızım 3.5 yaşında İstanbul’da yaşıyoruz
Ayda 1 kezse iyiymiş
Peki tartı yine takımdaki gibi mi cuma ve pzt günleri

günaydın sudem çok memnun oldum burda olduğuma , ben de çiğdem bu arada
yaş 43 burcum oğlak yükselenim yengeç keza astrolojiyi de pek severim kızım 10,5 yaşında adı da bade 5. Sınıfa gidiyor. Allah bağışlasın senin yavruşunuda
Ben de istanbul anadolu yakasındayım.
Evet yaş aslında erken menapoz için ama annemde 45/46 da girmiş malesef o yüzden şaşırmadım dr her yıl rutin kontole giderim ama bu sene kaçtı korkudan bir yere gidemiyorum üç beş ay daha aşı maşı yaygınlaşsın belki giderim. Benim de iki kilo ile başladı sonra her verme girişimim de iki kilo kilo
Boyum 1.68
Sabah yani 3 te tartıldım 61,45gr 45 gr a dikkat çekerim günlerdir dişlerimden dolayı yiyemeyip çorba içiyorum detoks olur bir yandan derken 62 lere çıktım dün çılgınlar gibi magnumlar pizzalar bisküviler nutellalar vs yedim dişsiz dişsiz 5gr vermişim ölçü almadım cumartesi alırım çünkü regli oldum olcam cidden ödem ödemim hedefim 53 olmak aslında 55 şahane ama kendimi o aralıkta pek seviyorum şu karna dokununca direk kaslarla iletişim kurabilmek ah şahane hepimiz için dileğim kaslarımızla temasımız yakın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…