• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın güzel bayanlar🤗 dün üye oldum verilemeyen 5-6 kilo bir yılda coronayla aldım gerçi menapoz öncesi dönemde olduğumu da öğrendim pandemi başlamadan kısa bir süre önce ve metabolizmam eror veriyor:KK43: 43 yaş boyum 1.68 kilo sorunum hamileliğim dışında olmadı hatta sağlıklı beslenmeyle doğumdan sonra en fit dönemini yaşadım 54/55kg ile ki beş yıl kaldım bu aralıkta düzenli spor yaparım vs ama 62-60 arasına çıktım ne yaptıysam o halime dönemiyorum neler neler denedim ama arada gelen yeme atakları kontrol edemediğim beni bitiriyor keza yeme ataklarım olmasada düşüremiyorum. Bekar bir anneyim asosyal hayatımızda belki dedim uzaktan da olsa destek olmak iyi gelebilir. Yıllar önce kızıma hamile kaldığım dönemde ağustos anneleri vardı ordayken çok güzel dostluklar kurulmuştu ki şu anda biri en yakın dostum🤗 üyeliğim bitti gitti kullanmadım sonrasında. Bir sürü açılmış konular vs var inceledim çoğunu size yazmak istedim. Sevgiler🥰
Merhabalar hosgeldiniz☺️
O yeme atakları cogumuzun sorunu zaten🤭
İnşallah hedef kilonuza ulasirsiniz💚

Ballarim tavsiyeler icin tesekkurler unutmucam bunlari☺️
İsin garip yanı şu bana mesela bugünkü kahvaltı bile dolu dolu geldi zor bitirdim:KK70: yani cidden doyuyorum ac falan kalsam hani dicem kendime işkence ediyorum o da yok🤭
Neyse orta yolu bulmaya calisayim bakalim☺️
Ha sunu da söylüyüm böyle menülerle günde yaklasik 300 gr veriyorum normal degil mi? Siz ne kadar veriyosunuz mesela? Bi kere gözlemlemiştim her gün 300er gram gitmişti

Ellerine saglik canim💕

Masallah sana canim☺️ bence gayet iyisin hep söylediğim gibi kilo degil de sıkılasmak senin isini görücek yani spor.

Bu arada saçların dogal sari mi. Ne kadar saglikli duruyo😍
Bu ara bi sıkıldım şeytan sarıdan tarçın bakıra dön diyo🤭 hürrem style:deli: :KK70:
Kuzum önceki mezuniyetimde bende günlük ortalama 300 gr veriyordum ve canım hiç bir şey yemek istemiyordu. Çünkü bol bol spor yaptığım için midem boş bile olsa tok hissediyordum. Özellikle spor yaptığım günler hiç iştahım olmuyordu. Kızlar ve özellikle sonngulen sonngulen boncuğum az yiyorum diye endişe ediyordu. Vücut enerjiyi yaktığı yağlardan kullanıyordu sanırım ki dışarıdan gıda istemiyordu. Bu hesaba göre aylık en kötü 8-9 kg veriyoruz. Sonuç olarak yine kilo vermeye çalışıyorum, bu sefer sindire sindire vereyim diyorum 😂 Bu sistemi vücuduma adapte etmek istiyorum yani, diyetteyim diye az ye, diyeti bırakınca eskiye dön olmasın diyorum. Bakalım bu son zayıflama çabası olacak mı, kısaca ben yandım sen yanma 😂 Birde bende bıkkınlık olmuştu spordan, onun için daha çok yürümeyi ve bisikleti tercih ediyorum. Zayıflasam bile en kötü bu ikisine arada devam edebilirim. Blonde'un dediği gibi sürdürülebilir olursa hayat daha kolay olacak 😜

İstikrarlı balım benim❤ derslere başladım tekrardan. Son öğrendiğim 500 civarı kelime ve A seviyesi tekrarları bitti. B'yi de %30 civarı çalıştım.Evdeki hesap çarşıya uyarsa balım 1 aya sanırım B biter C'ye geçerim. Seviyeme uygun bir kaç hikaye kitabı indirdim. Onları okumaya çalışıyorum. Eğlenceli oluyor. Bilmediğim kelime bile olsa cümlenin gelişi ve diğer kısmından neyi anlattığını tahmin etmek hoşuma gitti, bulmaca gibi 😍

Canım gayet güzel görünüyorsun😋
Belin için de 3 kilo verdiğinde 1-2 cm falan oradan inse, sıkılaştırmak içinde üst karın ve yan karın kaslarını vs çalıştırırsan birazda o sıkılaştırsa, galiba istediğin ölçüye gelir gibi 😍
Bu arada göğüslerinde gözüme çok büyük gelmedi. Ya gerçekten ideal ya da fotoğraftan belli değil bilemedim fakat beğendim fiziğini 😊

Bizim ölçülerde epey benziyormuş canım, seni hayal etmem zor olmadı 😂 Sadece basen 100e takıldım, kalça değil di mi o?
Bir an önce mezurayı bulmalıyım, son durumumu bilmiyorum 😬
Balım ingilizceye ara verdim ben bu ay yine yoğun çalışıyoruz b deyim bende seviyemiz aynı bakalım hangimiz önce bitirecek ❤️❤️❤️
Herşey rutine oturdu sanırım ❤️ Taşınma gibi zorlu bir süreçte 500 kelime çok iyi
Harikasın Enerji balım ❤️ Trafom 😍😍😍

Günaydın güzel bayanlar🤗 dün üye oldum verilemeyen 5-6 kilo bir yılda coronayla aldım gerçi menapoz öncesi dönemde olduğumu da öğrendim pandemi başlamadan kısa bir süre önce ve metabolizmam eror veriyor:KK43: 43 yaş boyum 1.68 kilo sorunum hamileliğim dışında olmadı hatta sağlıklı beslenmeyle doğumdan sonra en fit dönemini yaşadım 54/55kg ile ki beş yıl kaldım bu aralıkta düzenli spor yaparım vs ama 62-60 arasına çıktım ne yaptıysam o halime dönemiyorum neler neler denedim ama arada gelen yeme atakları kontrol edemediğim beni bitiriyor keza yeme ataklarım olmasada düşüremiyorum. Bekar bir anneyim asosyal hayatımızda belki dedim uzaktan da olsa destek olmak iyi gelebilir. Yıllar önce kızıma hamile kaldığım dönemde ağustos anneleri vardı ordayken çok güzel dostluklar kurulmuştu ki şu anda biri en yakın dostum🤗 üyeliğim bitti gitti kullanmadım sonrasında. Bir sürü açılmış konular vs var inceledim çoğunu size yazmak istedim. Sevgiler🥰
Hoşgeldiniz 🍀

Kızlar bugün dolu dolu gecirdim cook mutluyum:KK73:
Trafige cikip 2 saat araba sürdüm, sonra sporumu yaptim, 3.5 saat de ders çalıştım, evi düzenledim e kacamak da yapmadim darısı yarının başına :KK73::21:
Tebrik ederim balım ❤️ Bizim burada yasak var anca markete çıkabiliyoruz 🌹🌹🌹

@birmuhendisanne canım iki haftadır kilo bildirmiyorsun, sanırım bu aralar yoğunluktan diyetten iyice koptun, en kısa zamanda toparlanmamız lazım balım, tartıldığın zaman mutlaka bildir ekleyeyim.

Felicio Felicio canım sen bir süre bildirim yapmak istememiştin galiba, ben yine de listeden adını silmedim, kendini mecbur hissetme olur mu.

@blondeblond canım senin bildirimini de göremedim, cumartesileri bildirim yapmayı unutmazsan sevinirim.
Balım teşekkür ederim ❤️ günlüğümüzde hep varım sadece Bir süre tartılma takıntıma ara vermek istiyorum iki gündür tartılmıyorum sabitim şuan
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor güzel balım ❤️

Merhabalar, hoşgeldiniz 😊
Herhangi bir tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama menopoz öncesi dönem ve yeme atakları dediğiniz için bu durum bana insülin direncini hatırlattı. Yavaş ve düzensiz çalışan yumurtalıkların da bu dirençle bir bağlantısı varmış. Sanıyorum hormonal etkilerden eski kilonuza inemediniz. Tiroit hormonu da metabolizmayı(tüm vücudu) etkiler.
Doktorunuz herhangi bir öneride bulunmadı mı?

Benim bu durumdaki herkese tavsiyem sabah kahvaltıdan önce 1 tk çörekotu yağı içmek, günde 2 yk kadar çekilmiş keten tohumu tüketmek, günlük 15-20 dk dahi olsa yürüyüş ve günlük en azından 20 dk güneş ışığı almak. Bu arada mümkün oldukça şeker ve hamur işlerinden kaçınmak.

Bizimle birlikte zayıflama serüvenine katılmak isterseniz de; kısaca bizler cumartesi günleri tartılıp sonucu burada paylaşıyoruz. İsteğe bağlı da pazartesi günleri kontrol amaçlı tartılıyoruz. Ayın başı ve sonunda vücut ölçülerimizi alıp ne kadar fark olduğuna bakıyoruz. Arada duruma göre bir kaç günlük listeler uygulamaya çalışıyoruz. Günlük menümüzü, sporumuzu paylaşıp birbirimize destek olarak, sohbet ve bilgi alışverişi eşliğinde motive oluyoruz. İyi günler çiçek hanım 😊

Balım ingilizceye ara verdim ben bu ay yine yoğun çalışıyoruz b deyim bende seviyemiz aynı bakalım hangimiz önce bitirecek ❤️❤️❤️
Herşey rutine oturdu sanırım ❤️ Taşınma gibi zorlu bir süreçte 500 kelime çok iyi
Harikasın Enerji balım ❤️ Trafom 😍😍😍
Bal Leylam benim❤ Teşekkür ederim💋 Şükür büyük oranda rayına girdi, bir kaç elzem olmayan şeyler var ama sıkıldım ve salladım doğrusu, o da zamanla otursun😜 2 gündür tembellik yapıyorum, henüz yeterince dinç değilim. Normaldir herhalde.
Bir sürü ıvır zıvır kurallar var. Çalışırken çok iyi anlıyorum kullanıyorum da biraz ara verince sanki bilgileri hemen kullanamıyorum. İyice düşünüp kafamda toparlamam gerekiyor. O serilik yok. Sanırım iyice yerleşmesi lazım. Bilmiyorum senin de böyle mi yoksa kafa yorgunluğu mu? Sana da çok kolay gelsin Balımm💋 Yine hasret mi girecek araya 😟

Sende iş bende eş var, bakalım bu işi kim önde bitirir 😂

Kuzum önceki mezuniyetimde bende günlük ortalama 300 gr veriyordum ve canım hiç bir şey yemek istemiyordu. Çünkü bol bol spor yaptığım için midem boş bile olsa tok hissediyordum. Özellikle spor yaptığım günler hiç iştahım olmuyordu. Kızlar ve özellikle sonngulen sonngulen boncuğum az yiyorum diye endişe ediyordu. Vücut enerjiyi yaktığı yağlardan kullanıyordu sanırım ki dışarıdan gıda istemiyordu. Bu hesaba göre aylık en kötü 8-9 kg veriyoruz. Sonuç olarak yine kilo vermeye çalışıyorum, bu sefer sindire sindire vereyim diyorum 😂 Bu sistemi vücuduma adapte etmek istiyorum yani, diyetteyim diye az ye, diyeti bırakınca eskiye dön olmasın diyorum. Bakalım bu son zayıflama çabası olacak mı, kısaca ben yandım sen yanma 😂 Birde bende bıkkınlık olmuştu spordan, onun için daha çok yürümeyi ve bisikleti tercih ediyorum. Zayıflasam bile en kötü bu ikisine arada devam edebilirim. Blonde'un dediği gibi sürdürülebilir olursa hayat daha kolay olacak 😜
Haklisin enercim ayni seyi ben de yasadim biliyosun. Sürdurulebilir olmasi cok önemli
Tebrik ederim balım ❤️ Bizim burada yasak var anca markete çıkabiliyoruz 🌹🌹🌹
Burda da yasak var canım. Arabanin icinde oldugum icin sıkıntı yoktu sürücü kursunun bi alani var önce oraya gittim. sonra yasak var fazla trafik yok bugün diye esim eve kadar sürdürdü arabadan hic inmedik yani☺️

Hoşbuldum🤗 bana doktorum o zaman menapoz öncesi dedi isterseniz genel cerraha gidip testleri yaptırıp hormon tedavisine uygunsanız uygularız dedi önermiyorum ama dedi ki dışardan hormon alma fikri cazip gelmiyor. Derken korona oldu dediğiniz insülin kortizon troit şüphelerim arasında ama korkuma hastaneye gidemedim lakin son yaptırdığım hormon tahlilinde bunlar normal gözüküyordu. Derin araştırılsa farklı olabilir. Karbonhidrata çok düşkün olmadım hiçbir zaman tatlı olarak çikolatayla derdim oldu😃 onda da %85 lik 90 lık bitterle birkaç parça hallediyordum zaten aşerer gibi hamurişleri vs olmaya başladı yedikçe kısır döngü kestim bir ara omad yaptım uzunca ,su orucu tuttum uzunca ki genelde ketojenik düşük karbonhidrat arası beslenen biriydim 56/57 lere geldim lakin duygusal yeme atakları evin içinde kızımla yalnızız 10 yaşında yapcak bişey yok endişeler korkular belirsizlikler hepimizin yaşadığı yine yeme atakları ki aç değilken ve aç olmadığımı biliyorum psikolojik tamamen farkındayım dr gitmeye korkuyorum işin kimyasal kısmından şüphelerim çokça bir yandan yiyorum evde delicesine spor yapıyorum. Bu konuda bayağı obsesif davranışlar sergiliyorum malesef. Meditasyonlar mindfull eğitimleri vs direniyor bir yerde içimde ki bişey. Sıcak basmaları vs için evening primose oil kullanmaya başladım az biraz faydası oldu daha önceki yıllar da kullanmıştım. Keten tohumunu düzenli kullanmadım var evde kullanıyorum ama düzenli deneyebilirim. İlginiz için çok teşekkürler 🥰 evet katılmak isityorum sizinle motivasyon olur benim için de. Beslenme sporla ilgili oldukça aslında bilgi sahibiyim türkçe yabancı okumadığım makale kalmadı nerdeyse. birçok şeyin farkındayım lakin... odak kilo da olunca verilmiyor stres hiç bir sağlık sorunu olmasa da çok etkiliyor biliyorum ama kafamı başka yere de çeviremiyorum bir kısır döngü
Sizlerle inşallah üstesinden gelicem🤗🙏

Alıntı yapmaya çalıştım ama becerememişim😃 enerji kuşağı hanım tekrar teşekkürler keten tohumu ve çörek otunu da düzenli deniycem ben yarın ölçülerimi alırım asabım bozulcak zira bugün fena kaçırdım regli olcam olamıyorum modundayım karnım zurna gibim zaten yazmıyorum yediklerimi o yüzden:)

Alıntı yapmaya çalıştım ama becerememişim😃 enerji kuşağı hanım tekrar teşekkürler keten tohumu ve çörek otunu da düzenli deniycem ben yarın ölçülerimi alırım asabım bozulcak zira bugün fena kaçırdım regli olcam olamıyorum modundayım karnım zurna gibim zaten yazmıyorum yediklerimi o yüzden:)
Olsun hiç sorun değil, onu da halledersiniz 😍
Zaten yeterince bilgi sahibiymişsiniz. Geriye sadece motive olmak kalmış ve kafa dağıtmak kalmış 😊 Tekrar aramıza hoşgeldiniz 🌺

Ha ha 🤣

:KK60:

Nick değişmiş.

Hoşgeldin canım.

Alttaki mesajda gördüm.

Nasılsın?

Diyete mı başladın?

3 ay oldu canım sayfayı açalı .

Bebek kaç aylık oldu?

Kesinlikle

Canım çok güzel 😍
Benim belim daha 70 olamadı.

Felicio Felicio nun beli en ince o da Leslie yapar hep günde en az 45 dk aha videosu ve 10-15 bin adım atar günlük.Birde Kh pek yemez.1200 civarı beslenir 🎯

Spor ile daha seksi hatlara kavuşursun 😍

Canım baya pahalı bir yöntem mis.

Sigara vs belki olabilir ama Kh için bilemedim 😁

Çünkü sigarasız hayat geçer ama Kh siz sanmam.Ustelik süt ve süt ürünü bir de.

Cevabı yukarı atmışım 😎

Yok canım hiç göndermedim.

Benimki buluttan nem kapan bir çocuk olduğu için geçen yıl Mart ayından beri hiç gitmedi.

Göz körlüğü ne kadar riskleri var.

İyi yapmışsın göndermemekle.

Morpa veya Okulistik üyeliği alırsan evden derslerini daha rahat öğrenir.

Benimki Morpa ya çalışıyor.

Evet canım şimdi okudum yeni nick in hayırlı olsun.

Demek kızın adı Mine 😍

Fitanne çok nick var değişmen senin için iyi olmuş ama insan taniyamiyor böylede 🤭
Hoşbuldum canım kızlarımın adını yazaym dedim ne biliyim işte kendi kendime değişiklik yaptım güya can sıkıntısından işte çok bunalıyorum diyete bi başlıyorum bi bozuyorum sonra tekrar toparlıyorum derken bidaha bi sinir olacağım bişey çıkıyo hoop tekrar bozuyorum. Aman herneyse bu sorunumu burda aşacağım inşaallah sizlerinde desteğiyle umarımm😊 ama tanıdın mı beni hatırladın mı benseni görür görmez hatırladım valla hatta ara ara aklıma geldin takımda sudem vardı ne kadar iradeliydi kiloyu vermiş ne güzel korumaya geçmiş diye aklımdan geçirip heveslendiğim oldu sana valla😀🤭
Canım hoşgeldin, nick tamamen değişince bilemedim tabi kim olduğunu. Biz burdaki arkadaşlar bazı sebeplerle takımdan tamamen koptuk canım, burda hep beraber günlükte devam ediyoruz.

Özel okuldayken morpa üyeliği ücretsiz olarak vardı, senin dediğini yapabilmem için kayıt falan mı olmam gerekiyor. dersleri bir şekilde takip etmemiz lazım yoksa geri de kalacak, onu da istemiyorum açıkçası. Bana bu konuda yol gösterirsen sevinirim canım.
Hoşbuldum canım haklısın tabi takımda olumsuzluklar çıkmış galiba ama ne olduğunu tam anlayamadım inşallah bende katılmak istiyorum bi sıkıntı olmazsa sizler için

Back
X