- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
İnşaallah canım, aminnn
Kalite yönetimi ve fizik çok iyiymiş.İleri düzeyde fizik ve kimya bilmeyi çok isterdim
İngilizceyi unutup şuan çalışan 2 kişiyiz, birimiz yenice ispanyolca'ya merak sarıp başladı
Günlüğümüzün taslağını çizersem; Burada 3 öğretmenimiz var. Birisi akademisyen, şuan doktora tezi yazıyor, ikisi sınıf öğretmeni. 3ü de aktif çalışıyor hocalarımızın. Bir aktif çalışan bilgisayar mühendisimiz, 1 kpss hazırlanan gıda yüksek mühendisimiz var. Bir maliye hesap uzmanımız, 1 ekomistimiz var. Bunların hepsi evli, çocuklu, sadece birisi çocuksuz. Bir bekar bankacımız, bir bekar doktorumuz var. Yaşlar da 26 ile 40 arası değişiyor. Çoğu 30-36 arası.
İçimizde fotoğrafa ilgisi olan birisi vardı, eğitim almayı da düşünüyordu. Sanırım gıda yüksek mühendisimiz @saricivcivcik veya kıymetlimasliogretmen
Bu arada Aslım da çok kitap okur, ayda 3-4 kitap bitirme hedefi var, vakti oldukça tabi. Bizlerde okumaya gayret ediyoruz.
Bizde uzun zamandır günlüğümüze bir psikolog gelse diye takılır gülerdik,
Psikolog gelmesede yaklaştık sanki, ilgilenen biri gelmiş oldu, belki okuduğun ilginç ve faydalı şeyleri bizimle paylaşırsın, çok severizHatta belki ingilizce veya ispanyolca ya gerçekten başlarsın, kızın da sevinir galiba, arada konuşursunuz
Diyet için de if düzenini kimimiz bilerek veya bilmeden uyguluyoruz. Kahvaltıya ağırlık verip akşamları hafif geçirmeye, proteine, liflere ağırlık vermeye çalışıyoruz. Karbonhidrattan kaçmaya çalışıyoruz. Bazen bir iki diyetisyenin bir kaç günlük telafi diyeti veya 3-5 günlük yağ yakıcı diyetini uyguluyoruz. Bazen ödem atıcı içecek veya 1-2 gün kabak detoksu uygulayanımız oluyor. Öyle sıkı sıkıya bağlı kaldığımız bir uygulama yok diyelim. Genel olarak diyet bitsede beslenme düzenimizin aynen devam edebileceği bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Diyette ayrı diyet dışı ayrı bir beslenme olmasın diyoruz, her şeyden ölçülü olarak yiyelim, düzenli de bir spor alışkanlığımız olsun, verdiğimiz kiloyu koruyalım diyoruz. Aşırı kasmıyoruz yani ama yaza da ideal kiloda girmek istiyoruz, insan işte hem yiyeyim hem vereyim istiyor, bakalım bir denge tutturup nefsimizi adam edebilecek miyiz![]()

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, şuan herhangi bir eğitim almadım ama almayı isterim.
Fotoğrafçıların dünyaya farklı bir açıdan baktığını düşünüyorum. Görülmeyeni görüp, keşfedilmeyen keşfetmek gibi

Günlüğümüze hoş geldiniz, renk kattınız.

Ben Aslı, Sınıf Öğretmeniyim. Sakarya’da yaşıyorum. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında da bir oğlum var. Boğa burcuyum.