• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşaallah canım, aminnn🙏
Kalite yönetimi ve fizik çok iyiymiş.İleri düzeyde fizik ve kimya bilmeyi çok isterdim😊
İngilizceyi unutup şuan çalışan 2 kişiyiz, birimiz yenice ispanyolca'ya merak sarıp başladı 😍
Günlüğümüzün taslağını çizersem; Burada 3 öğretmenimiz var. Birisi akademisyen, şuan doktora tezi yazıyor, ikisi sınıf öğretmeni. 3ü de aktif çalışıyor hocalarımızın. Bir aktif çalışan bilgisayar mühendisimiz, 1 kpss hazırlanan gıda yüksek mühendisimiz var. Bir maliye hesap uzmanımız, 1 ekomistimiz var. Bunların hepsi evli, çocuklu, sadece birisi çocuksuz. Bir bekar bankacımız, bir bekar doktorumuz var. Yaşlar da 26 ile 40 arası değişiyor. Çoğu 30-36 arası.
İçimizde fotoğrafa ilgisi olan birisi vardı, eğitim almayı da düşünüyordu. Sanırım gıda yüksek mühendisimiz @saricivcivcik veya kıymetlim asliogretmen asliogretmen 😍
Bu arada Aslım da çok kitap okur, ayda 3-4 kitap bitirme hedefi var, vakti oldukça tabi. Bizlerde okumaya gayret ediyoruz.

Bizde uzun zamandır günlüğümüze bir psikolog gelse diye takılır gülerdik,😂
Psikolog gelmesede yaklaştık sanki, ilgilenen biri gelmiş oldu, belki okuduğun ilginç ve faydalı şeyleri bizimle paylaşırsın, çok severiz 😊 Hatta belki ingilizce veya ispanyolca ya gerçekten başlarsın, kızın da sevinir galiba, arada konuşursunuz 😍

Diyet için de if düzenini kimimiz bilerek veya bilmeden uyguluyoruz. Kahvaltıya ağırlık verip akşamları hafif geçirmeye, proteine, liflere ağırlık vermeye çalışıyoruz. Karbonhidrattan kaçmaya çalışıyoruz. Bazen bir iki diyetisyenin bir kaç günlük telafi diyeti veya 3-5 günlük yağ yakıcı diyetini uyguluyoruz. Bazen ödem atıcı içecek veya 1-2 gün kabak detoksu uygulayanımız oluyor. Öyle sıkı sıkıya bağlı kaldığımız bir uygulama yok diyelim. Genel olarak diyet bitsede beslenme düzenimizin aynen devam edebileceği bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Diyette ayrı diyet dışı ayrı bir beslenme olmasın diyoruz, her şeyden ölçülü olarak yiyelim, düzenli de bir spor alışkanlığımız olsun, verdiğimiz kiloyu koruyalım diyoruz. Aşırı kasmıyoruz yani ama yaza da ideal kiloda girmek istiyoruz, insan işte hem yiyeyim hem vereyim istiyor, bakalım bir denge tutturup nefsimizi adam edebilecek miyiz 😂
:KK60: Hemdemim, hobi olarak fotoğrafçılık okumak isteyen bendim ❤️
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, şuan herhangi bir eğitim almadım ama almayı isterim.
Fotoğrafçıların dünyaya farklı bir açıdan baktığını düşünüyorum. Görülmeyeni görüp, keşfedilmeyen keşfetmek gibi 📷

cicekcikkk cicekcikkk ve incebellihatun incebellihatun
Günlüğümüze hoş geldiniz, renk kattınız. 🌸
Ben Aslı, Sınıf Öğretmeniyim. Sakarya’da yaşıyorum. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında da bir oğlum var. Boğa burcuyum. ❤️

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, şuan herhangi bir eğitim almadım ama almayı isterim.
Fotoğrafçıların dünyaya farklı bir açıdan baktığını düşünüyorum. Görülmeyeni görüp, keşfedilmeyen keşfetmek gibi 📷

Ben Aslı, Sınıf Öğretmeniyim. Sakarya’da yaşıyorum. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında da bir oğlum var. Boğa burcuyum. ❤️
Ah ne güzel💜 allah bağışlasın yavruşlarını🤗 evet fotoğraf sanatı şahane 10 yıldır içindeyim kursa gitmiştim ilk başta ama çok bir faydasını görmedim kendim çok okudum inceledim teknikler vs eğitim almadan da kendini çok güzel geliştirebilirsin bence 🥰 yardımcı olurum ben de sana. Photoshopu bile kendim çözmüştüm.

Ah ne güzel💜 allah bağışlasın yavruşlarını🤗 evet fotoğraf sanatı şahane 10 yıldır içindeyim kursa gitmiştim ilk başta ama çok bir faydasını görmedim kendim çok okudum inceledim teknikler vs eğitim almadan da kendini çok güzel geliştirebilirsin bence 🥰 yardımcı olurum ben de sana. Photoshopu bile kendim çözmüştüm.
Çok teşekkür ederim, çok mutlu olurum ❤️

Ahh hormonlar ahh bilgi milgi tanımıyorlar😂 evet yarın kilo bildirimi🤓

uyku o kadar önemli ki ilk bilgi😂😂😂 ben tavuk gibi erken yatarım gecenin 2 si 3 ü 4 ünde de uyanırım az uyku tek başına bir dert zira insülin direnci kiloda problem yaptığı kadar leptin direncide var ki uylusuzlukla oluşuyor doymamak yeme atakları enerji azlığından karbonhidrata yönelmek vs vs güzel uyumaya özen gösterin başarabiliyorsanız tabi ben başarılı değilim😂
Başa bela bu hormonlar, her bir şeyimizde onlarla çalışıyor, arabada benzin bizde hormon 😂

Ah işte bu uyku çok önemli amaa 😬 Seninde desteğinle belki biraz yoluna koyarız, koymalıyız. Günlükte sanırım en düzenli yatanımız Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik balımdır💛
Gece 9-10 arası uykusu gelmeye başlar, genelde en geç 11 de uyuyordur. Sabah da 4-5-6-7 aralığında bir yerlerde uyanır 😂

Canım, leptinin önemini biliyordum da direncini bilmiyordum, unutmuşta olabilirim. Benim son bir kaç ayım çok düzensiz ve az uykuyla geçti maalesef. Birde evimi yeni taşıdım haliyle, bu direncin belirtileri sanki bana uyuyor. Mesela güzel uyudum, kendim uyandım ama dinç değilim, tam ayılamadım. Steroid ve kortizol hormonları vaktinde devreye girmiyor gibi. Nasıl kırılıyormuş bu leptin direnci, düzenli uyumak dışında tavsiyelerin var mı canım?

Birde benim sana uyku için tavsiyem melatonin takviyesi almanda. En düşük miktarlarla denersin, uyumadan yarım saat önce içersin, kısa süre içinde uyku ve yorgunluk hali çöker. Gece de 2-3lerde falan uyanmazsın sanırım. Seninde o dengen bozulmuş olabilir. Fakat bu uyku bana yetiyor çok enerjik oluyorum gün içinde diyorsan uykunu almıştır vücudun, yoksa bir sorun var gibi. Normalde gözümüz gün ışığını algılayınca vücudu yeni gün için uyandıracak hormonları salgılar. Onun için karanlıkta uyuruz. Güneş batarken ışık azaldıkça vücudumuz ona göre kendini ayarlar, bizde ağırlaşır uyku moduna gireriz yavaş yavaş, güneş doğarken de vücudumuz uyarılır, uyandırılır, dinçleşir
Işıklı ortamda uyumak, uyumadan önce telefon ekranındaki mavi ışık vs bu düzeni bozar deniyor. Bu bilgileri ittire kaktıra hepimizin uygulaması lazım canım, mecburuzzz 😂

Hayırlı sabahlar kızlar
Kilo bildirimi yapayım
Cuma: 77.9
Bugün: 78.4 +500 ee haftasonu boğazı tutmazsam böyle olur

5 Nisan 2021 Ölçüler ⬇️

Göğüs 103
Kol

Bel 88
Göbek 107
Kalça 108
Basen104
Alt bacak39
Hayırlı sabahlar, hoşgeldin 💕

İstikrarlı balım benim❤ derslere başladım tekrardan. Son öğrendiğim 500 civarı kelime ve A seviyesi tekrarları bitti. B'yi de %30 civarı çalıştım.Evdeki hesap çarşıya uyarsa balım 1 aya sanırım B biter C'ye geçerim. Seviyeme uygun bir kaç hikaye kitabı indirdim. Onları okumaya çalışıyorum. Eğlenceli oluyor. Bilmediğim kelime bile olsa cümlenin gelişi ve diğer kısmından neyi anlattığını tahmin etmek hoşuma gitti, bulmaca gibi 😍

Canım gayet güzel görünüyorsun😋
Belin için de 3 kilo verdiğinde 1-2 cm falan oradan inse, sıkılaştırmak içinde üst karın ve yan karın kaslarını vs çalıştırırsan birazda o sıkılaştırsa, galiba istediğin ölçüye gelir gibi 😍
Bu arada göğüslerinde gözüme çok büyük gelmedi. Ya gerçekten ideal ya da fotoğraftan belli değil bilemedim fakat beğendim fiziğini 😊

Bizim ölçülerde epey benziyormuş canım, seni hayal etmem zor olmadı 😂 Sadece basen 100e takıldım, kalça değil di mi o?
Bir an önce mezurayı bulmalıyım, son durumumu bilmiyorum 😬

teşekkür ederim canım, iç çamaşırı toparlıyor aslında, belki o yüzdendir:KK48:

Teşekkür ederim canım, evet evde biraz değişiklik yapalım istedik ama biraz fazla yorucu geldi 🌼

ne zaman doğum günün canım ?

Teşekkür ederim biricik SonGÜLüm ❤️

afiyet olsun balım 🥰

afiyet olsun minnoşum ❤️

Güzelliğim emeğine sağlık. 🥰❤️😘

Biriciğim inşallah yarın ölçeceğim. Kusura bakma e mi ? Seni iki kere yormuş olacağım 😔

maşallah canım, bence çok iyi görünüyorsun 🧿

21 temmuz :KK48:

Songül balım 🍯
Eline emeğine sağlık 😍
Hepsi de çok güzel olmuş 🤗

Tezin için de kolay gelsin 🤩

Canım kendini öyle iyi hissedersin o yüzden ver.
Koruma gibi beslen üşenme az da sporla hem sıkilas hem ver.
Haftada 100 gram versen on numara 😍

koruma-verme gibi evet olabilir :KK54: hem daha yeni 55i gördüm anında alırım valla aman aman:KK35:

Ballarim tavsiyeler icin tesekkurler unutmucam bunlari☺️
İsin garip yanı şu bana mesela bugünkü kahvaltı bile dolu dolu geldi zor bitirdim:KK70: yani cidden doyuyorum ac falan kalsam hani dicem kendime işkence ediyorum o da yok🤭
Neyse orta yolu bulmaya calisayim bakalim☺️
Ha sunu da söylüyüm böyle menülerle günde yaklasik 300 gr veriyorum normal degil mi? Siz ne kadar veriyosunuz mesela? Bi kere gözlemlemiştim her gün 300er gram gitmişti

Ellerine saglik canim💕

Masallah sana canim☺️ bence gayet iyisin hep söylediğim gibi kilo degil de sıkılasmak senin isini görücek yani spor.

Bu arada saçların dogal sari mi. Ne kadar saglikli duruyo😍
Bu ara bi sıkıldım şeytan sarıdan tarçın bakıra dön diyo🤭 hürrem style:deli: :KK70:

ya leslie gerçekten faydalı mı Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ?
sen çok yapıyorsun deneyimliyorsun ama bende sendeki sistem yok, chloe ting başlamıştım sonunu getirememiştim mesela.
chloe epey yorucu oluyordu o yüzden bırakmıştım.
aç kal desen kalırım ama spor noooo :(

saçlarım açık kumral, aralarda ışıltı yapıyor kuaförüm.
sağlıklı durmasının sebebi gür ve kalın telli olması canım genetik yani özel bir şey yapmıyorum şampuan ve krem harici.
profil fotoğrafındaki sensen, seninde iyi görünüyorlar.
bakır, tarçın vs. tonlarını sevmiyorum, çok iddialı, benim gözler de renkli bana asla gitmez zaten,
ama bir ara koyu kumral olmuştu, eşim beni böyle sarışın seviyor:KK48:

günaydın y buenos dias,
bu ara evde de sürekli ispanyolca kelimeler katıyorum araya, gülüyorlar bana:KK48:
eee bana ne böyle öğrenilir napıyım yani :p
rüyamda ameliyat oluyordum, göğüslerimi toparlatma, sonra bi çıktım ameliyattan hemen tartıya koştum vermem gereken 3 kg gitmiş, belim olmuş 60 cm, ne alakaysa :-)
sohbete göz gezdirdim herkesler iyi sanırım.
dün eşim bana biraz macaron yedirdi, ben istemedim tabi ki silah zoruyla:-)
şaka bir yana dengem çok bozuldu haftasonu :( regl dönemi de yaklaştı, hormonlar başladı coşmaya.

yeni gelenlere de selamlar hoşgeldiniz :)

teşekkür ederim canım, iç çamaşırı toparlıyor aslında, belki o yüzdendir:KK48:

21 temmuz :KK48:

koruma-verme gibi evet olabilir :KK54: hem daha yeni 55i gördüm anında alırım valla aman aman:KK35:

ya leslie gerçekten faydalı mı Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ?
sen çok yapıyorsun deneyimliyorsun ama bende sendeki sistem yok, chloe ting başlamıştım sonunu getirememiştim mesela.
chloe epey yorucu oluyordu o yüzden bırakmıştım.
aç kal desen kalırım ama spor noooo :KK43:

saçlarım açık kumral, aralarda ışıltı yapıyor kuaförüm.
sağlıklı durmasının sebebi gür ve kalın telli olması canım genetik yani özel bir şey yapmıyorum şampuan ve krem harici.
profil fotoğrafındaki sensen, seninde iyi görünüyorlar.
bakır, tarçın vs. tonlarını sevmiyorum, çok iddialı, benim gözler de renkli bana asla gitmez zaten,
ama bir ara koyu kumral olmuştu, eşim beni böyle sarışın seviyor:KK48:
Canim inan leslie acayip sıkılastiriyo. İste chloe uzun vadede yapilabilcek bisey degil. Yani yapilir ama mesela uzun süre leslie yapmissindir artik hafif gelmeye başlamıştır o zaman yaprsin direkt yapilmaz..
Ya senin öyle zaten saatlerce yapmana falan gerek yok ki. Mesela haftada 3 gün 20 dk yapabilirsin. Ben de senin gibi cok kez spora başlayip birakmisligim var ama sadece lesliede istikrar gosterdim faydasini da gördüm.
Before after resmimi atarim bi ara☺️

Profildeki ben değilim ama yillardir o tonda sari saclarim. Normalde sari delisiyim ama bu sene bi değişiklik mi yapsam dedim. Şeytan dene diyo ama bakalim😬😂 bide sarı solgun gösteriyo sanki yüzümü sıcak renkler daha bi canli duruyo bende. Sürekli makyajli duramiyorum haliyle😬

Hoşbuldum sağolasın inşaallah güzel renk katarım😅 Hayırlı sabahlar, hoşgeldin 💕

27 buçuk yaşındayım
Aslan burcuyum büyük kızım 3.5 yaşında İstanbul’da yaşıyoruz
Ayda 1 kezse iyiymiş
Peki tartı yine takımdaki gibi mi cuma ve pzt günleri
Cumartesi canım.

günaydın sudem 🤗 çok memnun oldum burda olduğuma , ben de çiğdem bu arada☺️
yaş 43 burcum oğlak yükselenim yengeç😂 keza astrolojiyi de pek severim kızım 10,5 yaşında adı da bade 5. Sınıfa gidiyor. Allah bağışlasın senin yavruşunuda🥰
Ben de istanbul anadolu yakasındayım.
Evet yaş aslında erken menapoz için ama annemde 45/46 da girmiş malesef o yüzden şaşırmadım dr her yıl rutin kontole giderim ama bu sene kaçtı korkudan bir yere gidemiyorum üç beş ay daha aşı maşı yaygınlaşsın belki giderim. Benim de iki kilo ile başladı sonra her verme girişimim de iki kilo kilo 😂😂😂
Boyum 1.68
Sabah yani 3 te tartıldım 61,45gr 45 gr a dikkat çekerim günlerdir dişlerimden dolayı yiyemeyip çorba içiyorum detoks olur bir yandan derken 62 lere çıktım dün çılgınlar gibi magnumlar pizzalar bisküviler nutellalar vs yedim dişsiz dişsiz 5gr vermişim😂😂😂 ölçü almadım cumartesi alırım çünkü regli oldum olcam cidden ödem ödemim🤓 hedefim 53 olmak aslında 55 şahane ama kendimi o aralıkta pek seviyorum şu karna dokununca direk kaslarla iletişim kurabilmek ah şahane hepimiz için dileğim kaslarımızla temasımız yakın olsun😁
Gece 3 de ödem ve şiş olur vücut.

Uyandıktan uzun bir süre sonra aç karnına WC den sonra daha eksi görürsün

Canim inan leslie acayip sıkılastiriyo. İste chloe uzun vadede yapilabilcek bisey degil. Yani yapilir ama mesela uzun süre leslie yapmissindir artik hafif gelmeye başlamıştır o zaman yaprsin direkt yapilmaz..
Ya senin öyle zaten saatlerce yapmana falan gerek yok ki. Mesela haftada 3 gün 20 dk yapabilirsin. Ben de senin gibi cok kez spora başlayip birakmisligim var ama sadece lesliede istikrar gosterdim faydasini da gördüm.
Before after resmimi atarim bi ara☺️

Profildeki ben değilim ama yillardir o tonda sari saclarim. Normalde sari delisiyim ama bu sene bi değişiklik mi yapsam dedim. Şeytan dene diyo ama bakalim😬😂 bide sarı solgun gösteriyo sanki yüzümü sıcak renkler daha bi canli duruyo bende. Sürekli makyajli duramiyorum haliyle😬

chloe inan çok yorucu, hareketler çok sert. belki sonraki aşamada olur, çok haklısın.
deneyimleyip fayda gören canlı bir örneksin demek ki yapılmalı.
peki hangi videosu, youtube da çok karışık videolar.

eğer yakışırsa ve istiyorsan dene tabi :)
benim solgun göstermiyor, biraz ten renginin tonu ile alakalıdır canım, ben de hiç makyaj yapan biri değilimdir özel günler harici.
sadece saçlarımı maşa yapmayı severim, maşam kalp ben bihter ziyagil gibiyim:-)

Günaydın ballar 🍯
Okulda yım bende kahve ☕ m bitti şimdi derse .
Görüşürüz 🤗

iyi derslerrr :) ben hala ayılamadım ikinci kahvemi içiyorum :)
hiç çalışasım da yok bugün hala adapte olamadım işe:KK12:

Geçmiş olsun canım üşütmemişsindir umarım 🙏 hafta sonuna az kaldı rahatça dinlenirsin sinkontanın görselini vaktin okursa bizimle de paylaş şimdiden afiyet olsun 🌸

Felicio Felicio görsel senin için :)
balkabağı+soğan+sarımsak,
salça+limon suyu+sirke+zeytinyağı+karabiber+pulbiber+zencefil ile hazırlanan su.
fırında kabaklar yumuşayana kadar pişiriyoruz. (ben biraz kızarmış severim:KK48:)

işte sinkonta'mız hazır:KK36:

2021-04-04 at 09.43.26.webp

chloe inan çok yorucu, hareketler çok sert. belki sonraki aşamada olur, çok haklısın.
deneyimleyip fayda gören canlı bir örneksin demek ki yapılmalı.
peki hangi videosu, youtube da çok karışık videolar.

eğer yakışırsa ve istiyorsan dene tabi :)
benim solgun göstermiyor, biraz ten renginin tonu ile alakalıdır canım, ben de hiç makyaj yapan biri değilimdir özel günler harici.
sadece saçlarımı maşa yapmayı severim, maşam kalp ben bihter ziyagil gibiyim:-)

iyi derslerrr :) ben hala ayılamadım ikinci kahvemi içiyorum :)
hiç çalışasım da yok bugün hala adapte olamadım işe:KK12:

Mesela bu olabilir denemek icin. 19 dk kısa.

Back
X