Canım 500 kalori çok az aman dikkat et kendine.eşim bu sabah bana çok iyi oldun böyle kal daha kg verme diyor,
ben de 3kg vereceğim diyorum, yine inadın tuttu diyor
52-53 kg olayım ki esneme payı da kalsın, leslie gercekten faydasını gören cokmus, cok duydum.
maalesef benim göğüs küçülmüyor, bu sebeple bir ameliyat kararı verdim.
ben cok az yiyorum bu aralar, nerdeee 1200 kalori, en fazla günde 500 kalori alıyorumdur çoğu zaman
Afiyet olsun canım kahvaltı çok güzel olmuş, akşamki mısırı da görmezden gelebiliriz bence. Ölçüleri yarın sabah mutlaka al olur mu canım, hem kilo bildirimi de varken aklından çıkmaz.kızlar günaydınbuenos dias chicas
bu sabah erkenden uyanıp, süper bi kahvaltı hazırladım.
eşim uyanınca mutfağa gelip, "hayırdır kahvaltı aşkıyla mı uyandın sen" dedi
menü:
bir fincan yeşilçay,
çeçil peyniriyle yaptığım omlet, 4-5 adet zeytin, 2 dilim hellim peyniri, tereyağ-bal, 1 dilim uno tam buğday ekmeği.
günler sonra kahvaltı yapınca böyle oldu valla
bu arada akşam film serimizi izliyorduk (bu ara açlık oyunlarını bitirmeye çalışıyoruz)
eşim ve kızım tutturdu mısır patlat diye, yok dedim olmaz, eşim kalkıp kendi patlattı bana da zorla yedirdi
film izlerken de bir güzel gitti anlatamam
neyse diyete devam o tartıda 53 kg görülecek
sonngulen ölçülerimi alacağım canım aklımda fırsat bulamadım sadece
Kolaylıklar diliyorum balım.Günaydın
Ballarımmmm
dün çok yoğundum, evde her yer her yerde. Sizleri çok seviyorum, çokkk çokkk da öpüyorum. Müsait oldukça gelmeye çalışacağım
yaz kuzum yaz, eksik kalmasınDün 10 dk da pilates yapmistim yazmazsam olmaz
Canım matematikte gayet iyi, çarpma ve bölme konusunda da sıkıntı yaşamıyoruz, tekrara devam edelim öyleyse. Ben özellikle fen dersinden geri kalıyor gibi hissediyorum. Hayat bilgisinde de önemli içerikler var mı bilmiyorum. Kitap okumaktan hiç hoşlanmıyor, resmen her gün zorluyorum okusun diye.Eba da içerik yetersiz balım
Ama öğretmen ekstra birşeyler yüklüyor ise bilemem.
Balım
Çarpma ve bölme ye ağırlık ver .
Dört işlem düzgün yapsın.
Bol hikaye okut.
Metabolizman yavaşlar işine yaramaz ki
1 su bardağı yiyebilirsin
Kızlar yalniz ben de günlük 500 700 arasi kalori aliyorum spor yapinca daha da azaliyo. Allah Allah ama ben 1200 kalori alsam genelde fazla cikiyo kilomCanım 500 kalori çok az aman dikkat et kendine.
Bu arada ameliyatı ne zaman düşünüyorsun, süreci benle de paylaşır mısın. Kısmet olursa ben de düşünüyorum.
Afiyet olsun canım kahvaltı çok güzel olmuş, akşamki mısırı da görmezden gelebiliriz bence. Ölçüleri yarın sabah mutlaka al olur mu canım, hem kilo bildirimi de varken aklından çıkmaz.
Kolaylıklar diliyorum balım.
yaz kuzum yaz, eksik kalmasın
Kuzum 500-700ler çok değil, hatta çok az. Bu hesapta bir sıkıntı var gibi. Mesela ortalama olarak 1 orta boy kase çorba 150-200 kalori gibi. Bu da çok yağlı, çok dolu dolu vs bir çorba değilse. 1 kare baklava 200-250 kalori gibi. Senin dediğine göre 3 kare baklava yersen 24 saat başka bir şey yememen lazım. 1000-1200 kaloriler zaten minimum miktarlar. Birde spor varsa alınan kalori biraz daha yüksek olması gerekir genelde. Çünkü vücudunun günlük alması gereken zorunlu bir enerji miktarı var. Organların çalışmasında kullanılır. Bak şimdi senin kilonun sabit olması için diyet yapmıyorken, yaşına, boyuna, cinsiyetine ve hareketlilik durumuna göre yaklaşık 1700-2000 kalori civarı alıyor olman lazım. Sporu katmadan normal hareketli bir yaşam düşünürsek tabi. Spor olursa atıyorum 2000-2400 arası alman lazım gibi. Biz kaloriyi düşürerek almamız gereken ve aldığımız kalori arasındaki fark kadar zayıflarız.Kızlar yalniz ben de günlük 500 700 arasi kalori aliyorum spor yapinca daha da azaliyo. Allah Allah ama ben 1200 kalori alsam genelde fazla cikiyo kilomneden öyle oluyo ki. 1200 kalori bana bayagi fazla tika basa yemem lazim. Eğer öyle veriliyosa öyle yapiyim ama kisinin boy kilosuna göre degisiyo alcagi kalori miktari ondan olabilir..
Balım hoşgeldinn, özlemiştim çokafiyet olsun sudemona tarçın ya da karanfil de koyuyo iş yerindeki abla:)
Merhaba, tebrik ederim, inşaallah hedefinize kısa sürede ulaşırsınızBugüne kadar 5 kilo gitti devami da inşallah bundan sonra gidecek ve hedefim olan 55e varacagım bana da dua edin kızlarrrr
Canım bence çok sürmez kısa zamanda verirsin, seni kararlı görüyorumçok haklısın canım,
ben zaten yapı olarak çok kolay kilo alabilen biriyim.
yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken her şey mahvolmasın.
ben bi de kilo konusunda çok takıntılıyım
doğum günüme kadar 3 kg daha verebilirsem benden mutlusu yok
Canım hoşuna gidecek kitaplar al.Canım matematikte gayet iyi, çarpma ve bölme konusunda da sıkıntı yaşamıyoruz, tekrara devam edelim öyleyse. Ben özellikle fen dersinden geri kalıyor gibi hissediyorum. Hayat bilgisinde de önemli içerikler var mı bilmiyorum. Kitap okumaktan hiç hoşlanmıyor, resmen her gün zorluyorum okusun diye.
İnşallahBugüne kadar 5 kilo gitti devami da inşallah bundan sonra gidecek ve hedefim olan 55e varacagım bana da dua edin kızlarrrr
Canım paylaştım
Tamam yapicamafiyet olsun sudemona tarçın ya da karanfil de koyuyo iş yerindeki abla:)
Kuşum yazıo diye bi uygulama var ben oraya giriyorum o hesapliyo. En son sporumu girince aldigim kalori miktarindan düsüyo sporda yaktigimi. Demekki ben bayaği az almaya calisiyorum.Kuzum 500-700ler çok değil, hatta çok az. Bu hesapta bir sıkıntı var gibi. Mesela ortalama olarak 1 orta boy kase çorba 150-200 kalori gibi. Bu da çok yağlı, çok dolu dolu vs bir çorba değilse. 1 kare baklava 200-250 kalori gibi. Senin dediğine göre 3 kare baklava yersen 24 saat başka bir şey yememen lazım. 1000-1200 kaloriler zaten minimum miktarlar. Birde spor varsa alınan kalori biraz daha yüksek olması gerekir genelde. Çünkü vücudunun günlük alması gereken zorunlu bir enerji miktarı var. Organların çalışmasında kullanılır. Bak şimdi senin kilonun sabit olması için diyet yapmıyorken, yaşına, boyuna, cinsiyetine ve hareketlilik durumuna göre yaklaşık 1700-2000 kalori civarı alıyor olman lazım. Sporu katmadan normal hareketli bir yaşam düşünürsek tabi. Spor olursa atıyorum 2000-2400 arası alman lazım gibi. Biz kaloriyi düşürerek almamız gereken ve aldığımız kalori arasındaki fark kadar zayıflarız.
Sen o miktarları spordan sonra kalan kalori olarak mı hesapladın? Hayır ise çok düşük bebeğim kıyamam, çok bitkin olursun
hahah çok hoşsunuz efendim. 64kilodan 59 a indim. 1.70 boyum 23 yaşındayımmmmmmMerhaba, tebrik ederim, inşaallah hedefinize kısa sürede ulaşırsınız
Hemen yazıp kaçtınız mı bakim
5 kiloyu ne kadar sürede ve nasıl verdiniz?
Hedef 55 ama şimdiki kilonuz nedir? Yaşınız, boyunuz kaçtır?
Değerli CivcivKuşum yazıo diye bi uygulama var ben oraya giriyorum o hesapliyo. En son sporumu girince aldigim kalori miktarindan düsüyo sporda yaktigimi. Demekki ben bayaği az almaya calisiyorum.
Bak şöyle yapalim mesela bugünün menüsünü buraya yazarken ekran resmi atiyim o programdan da. Bakin bakalim bi..
Mesela şöyle yapiyorum genelde sabah kahvaltim 200 250 kalori civarı oluyo. Ara öğünüm tek ara ögünse onda da 200 ü gecmemeye calisiyorum. Aksam yemegim de yaklasik 250 falan oluyo bu sekilde de toplamda 650-700 kalorisporda da 250 falan yakiyorum azcik kaliyo ama ne zaman 1000 1100 kaloriyi bulsam arti geliyorum. Acaba programda mi hata var dicem ama gözüme carpmadi. Diyetkolik uygulamasindan da kontrol ettim genelde yakin kalori degerleri.
Ben bugün buraya atiyim bakalim.
Gerci bide kayit olurken hareketsiz yasami secince ihtiyacin olan kalori miktarini daha düşük gösteriyoya ondan da olabilir.
Vooovhahah çok hoşsunuz efendim. 64kilodan 59 a indim. 1.70 boyum 23 yaşındayımmmmmm
Evet dedigin gibi muhtemelen ödem zaten.. bu hafta cikmaya calisalim bakiyim 1200eDeğerli Civciv
1000 kalori Kh yersen sindirim için 70 harcar sana 930 kalır ve Kh olduğu için glikojen depolarini doldurur ödem yapar insülin firladigi için kilo verimi ve yağ yakımı az olur.
1000 kalori protein ve sebze yersen 300 sindirim için harcar .Kh olmadığı için kasların erimez .Tok tutar.Glikojen depoların boş olur.Odem olmaz . İnsülin firlamadigi için yağ yakımı kilo verimi kolay olur.
Dengeli bir menü de kilo vermemek zor.
Ki senin vki nde biri için şu an kilo vermek çok daha rahat olur.
Çünkü boy kilo eşit ve altı ise vermek daha zor oluyor.
Vooov
Benim hayalim de 59.9 ama ne zaman bilemedimboy 171 benimde.
Tebrikler
Vücut ölçüleriniz nasıl?
Bel basen filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?