70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım 500 kalori çok az aman dikkat et kendine.

Bu arada ameliyatı ne zaman düşünüyorsun, süreci benle de paylaşır mısın. Kısmet olursa ben de düşünüyorum.
Afiyet olsun canım kahvaltı çok güzel olmuş, akşamki mısırı da görmezden gelebiliriz bence. Ölçüleri yarın sabah mutlaka al olur mu canım, hem kilo bildirimi de varken aklından çıkmaz.
Günaydın

Ballarımmmm

dün çok yoğundum, evde her yer her yerde. Sizleri çok seviyorum, çokkk çokkk da öpüyorum. Müsait oldukça gelmeye çalışacağım
Kolaylıklar diliyorum balım.
Dün 10 dk da pilates yapmistim yazmazsam olmaz
yaz kuzum yaz, eksik kalmasın

Canım matematikte gayet iyi, çarpma ve bölme konusunda da sıkıntı yaşamıyoruz, tekrara devam edelim öyleyse. Ben özellikle fen dersinden geri kalıyor gibi hissediyorum. Hayat bilgisinde de önemli içerikler var mı bilmiyorum. Kitap okumaktan hiç hoşlanmıyor, resmen her gün zorluyorum okusun diye.

Kızlar yalniz ben de günlük 500 700 arasi kalori aliyorum spor yapinca daha da azaliyo. Allah Allah ama ben 1200 kalori alsam genelde fazla cikiyo kilom neden öyle oluyo ki. 1200 kalori bana bayagi fazla tika basa yemem lazim. Eğer öyle veriliyosa öyle yapiyim ama kisinin boy kilosuna göre degisiyo alcagi kalori miktari ondan olabilir..

sonngulen bu Cumartesi 62.8 çıktım.

Geçen hafta kaçtım not almadım ama yazdım mı ki, onu da hatırlamıyorum

Tabi bu arada diyet falan yok, bir az bir çok yedim, ne denk gelirse, suyu ihmal ettim.
Pazartesi de düzenli beslenmeye, spora ve menülerimi yazmaya başlıyorum. Önce bir pazar, manav keşfi yapıp taze meyve sebze alacağım yerleri bulayım. Yürüyüş yerlerini keşfedeyim. Ufak tefek işlerimi halledip geçmişi okuyarak başlayayım günlüğe

Kuzum 500-700ler çok değil, hatta çok az. Bu hesapta bir sıkıntı var gibi. Mesela ortalama olarak 1 orta boy kase çorba 150-200 kalori gibi. Bu da çok yağlı, çok dolu dolu vs bir çorba değilse. 1 kare baklava 200-250 kalori gibi. Senin dediğine göre 3 kare baklava yersen 24 saat başka bir şey yememen lazım. 1000-1200 kaloriler zaten minimum miktarlar. Birde spor varsa alınan kalori biraz daha yüksek olması gerekir genelde. Çünkü vücudunun günlük alması gereken zorunlu bir enerji miktarı var. Organların çalışmasında kullanılır. Bak şimdi senin kilonun sabit olması için diyet yapmıyorken, yaşına, boyuna, cinsiyetine ve hareketlilik durumuna göre yaklaşık 1700-2000 kalori civarı alıyor olman lazım. Sporu katmadan normal hareketli bir yaşam düşünürsek tabi. Spor olursa atıyorum 2000-2400 arası alman lazım gibi. Biz kaloriyi düşürerek almamız gereken ve aldığımız kalori arasındaki fark kadar zayıflarız.
Sen o miktarları spordan sonra kalan kalori olarak mı hesapladın? Hayır ise çok düşük bebeğim kıyamam, çok bitkin olursun

afiyet olsun sudem ona tarçın ya da karanfil de koyuyo iş yerindeki abla:)
Balım hoşgeldinn, özlemiştim çok
Sınav dertleri de bitti galiba

Senin hibiskusu bir hevesle aldım deneyim diye, çok mu attım ne yaptım epey koyu oldu rengi, iki yudum aldım ama bir hoş oldum Kaşıntı yaptı ağzımda boğazımda, direkt döktüm tabi Daha az koyup deneyeyim bakayım bir daha kaşıntı yapacak mı

Bugüne kadar 5 kilo gitti devami da inşallah bundan sonra gidecek ve hedefim olan 55e varacagım bana da dua edin kızlarrrr
Merhaba, tebrik ederim, inşaallah hedefinize kısa sürede ulaşırsınız

Hemen yazıp kaçtınız mı bakim
5 kiloyu ne kadar sürede ve nasıl verdiniz?
Hedef 55 ama şimdiki kilonuz nedir? Yaşınız, boyunuz kaçtır?

Canım bence çok sürmez kısa zamanda verirsin, seni kararlı görüyorum
Doğum gününe ne kadar kaldı, sende mi boğasın yoksa
Çok değil bende doğum günüme (14 Mayıs) 8-10 kilo vereceğim, nasıl olacaksa artık

Canım hoşuna gidecek kitaplar al.
Biz en çok kitaba para harcıyoruz.
Evet zorla okuyor ama okuyor.

Bugüne kadar 5 kilo gitti devami da inşallah bundan sonra gidecek ve hedefim olan 55e varacagım bana da dua edin kızlarrrr
İnşallah
Emek verirseniz neden olmasın

Selam ballar
Geçmiş sonra yapicam biraz işim var .
Kilom 68.3
Geçen hafta 68.5
Fark -200

Dünkü menü
14.20
1 yumurta,5 siyah zeytin,yarım dilim eski kaşar,yarım dilim beyaz peynir.
2 YK Yulaf ezmesi+1 tatlı kaşığı keten tohumu+1 çk tarçın+3 YK yoğurt+1 yeşil elma. 1 greyfurt

18.55
6 yk kabak yemeği,3 YK sarmısaklı yoğurt,1 yudum şekersiz kola,5 tane kuru üzüm.

spor 6000 küsur adım .
Su bolca.
22 de uyuduğum için adım sayısı net hatırlamıyorum.6500-6800 arası idi sanki.
Bu arada dünkü kilom 69.4 idi bugün ,68.3 bu öğün ve bol su ile 1100 oranında depo boşalmış

Kuşum yazıo diye bi uygulama var ben oraya giriyorum o hesapliyo. En son sporumu girince aldigim kalori miktarindan düsüyo sporda yaktigimi. Demekki ben bayaği az almaya calisiyorum.
Bak şöyle yapalim mesela bugünün menüsünü buraya yazarken ekran resmi atiyim o programdan da. Bakin bakalim bi..
Mesela şöyle yapiyorum genelde sabah kahvaltim 200 250 kalori civarı oluyo. Ara öğünüm tek ara ögünse onda da 200 ü gecmemeye calisiyorum. Aksam yemegim de yaklasik 250 falan oluyo bu sekilde de toplamda 650-700 kalori sporda da 250 falan yakiyorum azcik kaliyo ama ne zaman 1000 1100 kaloriyi bulsam arti geliyorum. Acaba programda mi hata var dicem ama gözüme carpmadi. Diyetkolik uygulamasindan da kontrol ettim genelde yakin kalori degerleri.
Ben bugün buraya atiyim bakalim.
Gerci bide kayit olurken hareketsiz yasami secince ihtiyacin olan kalori miktarini daha düşük gösteriyoya ondan da olabilir.

hahah çok hoşsunuz efendim. 64kilodan 59 a indim. 1.70 boyum 23 yaşındayımmmmmm

Değerli Civciv

1000 kalori Kh yersen sindirim için 70 harcar sana 930 kalır ve Kh olduğu için glikojen depolarini doldurur ödem yapar insülin firladigi için kilo verimi ve yağ yakımı az olur.

1000 kalori protein ve sebze yersen 300 sindirim için harcar .Kh olmadığı için kasların erimez .Tok tutar.Glikojen depoların boş olur.Odem olmaz . İnsülin firlamadigi için yağ yakımı kilo verimi kolay olur.

Dengeli bir menü de kilo vermemek zor.
Ki senin vki nde biri için şu an kilo vermek çok daha rahat olur.
Çünkü boy kilo eşit ve altı ise vermek daha zor oluyor.
hahah çok hoşsunuz efendim. 64kilodan 59 a indim. 1.70 boyum 23 yaşındayımmmmmm
Vooov
Benim hayalim de 59.9 ama ne zaman bilemedimboy 171 benimde.
Tebrikler
Vücut ölçüleriniz nasıl?
Bel basen filan?

Evet dedigin gibi muhtemelen ödem zaten.. bu hafta cikmaya calisalim bakiyim 1200e

3 Nisan Cumartesi Menüm
Sabah 10.00 1 yumurtayla soganli omlet, yarim dilim beyaz peynir, cherry domates, salatalık, marul maydanoz taze soğan
Ara 11.00 Sütlü kahve, 2 kuru erik
Akşam 17.30 1 tabak taze fasulye yemeği, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek

Spor; 45 dk hızlı tempo yürüyüş
Su 2 litre
Kızlar durum bundan ibaret.. Bugün toplamda 777 kalori alip yuruyusle 215 kalori kaybetmisim. Yani şu an tıka basa doymus hissediyorum yesem bi türlü yemesem bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…