- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Nicki yeni değiştirdim eskisi Fitanne123 düMerhaba, nick tanıdık gelmedi malesef.
Valla canım biz de anlamadık yaaneyse artık oğlum demeye alışacağız, çok tuhaf geliyor olsa da
Tıp doktoru değilim canım, akademisyenim. Doktora tezimi bitirmeye çalışıyorum, doktora bitince doktor unvanı alıyoruz, ballarım beni motive etmek için şimdiden doktor diyorlar
Ha hatüm karın hem de
tamam cnm iyi geceler oğluşa mucks
Nick değişmiş.
Kesinlikleseviyorummm deli gibiii seviyoruuuummmm
aslında zor olmadı ama sıkıldım yaa.
biorezonans uygulamasıHedef60kgolmak evet siliniyor duyulmuyor belki plasebo etkisi, tam emin değilim.
nickin beni çok etkiledi bu arada
şükür, hiçbir sağlık sorunum yok canım.
ve çok haklısın vücudumuz söylüyor bize neyin ona zararlı olduğunu, bazı şeyleri yiyince şişkinlik ya da rahatsızlık oluyor vücudumuzda.
herkesin metabolizması ve vücut sistemi çok farklı, kendini tanımak anlamak çok önemli bu yüzden.
benim tatlı bağımlılığım vardı, onun için gittim rezonans uygulamasına.
işyerimde bir arkadaşımdan görmüştüm.
ama sıkıldım ve sürdürülebilir olmadığını düşünüyorum.
ömrümüzün sonuna kadar hiçbir uygulamaya, hiçbir diyetisyene bağlı kalamayız ki.
bize düşen, ölçülü ve dengeli beslenmeyi, sporu,
yani işin özü sağlıklı yaşamayı kendimize kural edinmek artık.
Canım çok güzel1 nisandan tüm güçlü ve tatlı kadınlara günaydın
kimleri şakalayacaksınız bakalım bugün
sabah kahvaltım: biraz kuru üzüm&leblebi, yanına filtre kahve. bu kadarcıkkk.
kızlar bu fotoğrafı şimdi çektim, güncel bel ölçüm 70 cm,
çok kalın duruyor mu, takıldım nedense
ya da nasıl olur da 65 cm'e gelir bu bel..?
Eki Görüntüle 2814592
Canım baya pahalı bir yöntem mis.Hedef60kgolmak
cheesecake unutulur mu hiç
çok geçmiş olsun, vücudumuz zararlı şeylere bile ihtiyaç duyuyor demek ki.
bende de 3 kg falan kaldı, yavaşladım ama durmak yok
kaç seans istersen o kadar alıyorsun, ben 5 seans almıştım, 1.500 TL gibi bi rakam ödedim.
işyerimden giden arkadaşlar var, kimileri tatlı, kimileri hamurişi, kimileri kola, kimileri sigara bağımlılığından kurtulmak için bu yöntemi deniyor. benim kötü bi alışkanlığım yok aslında, ne sigara ne başka bi şey ama tatlıya düşkünüm
benim son bir seansım kaldı ama sıkıldım açıkçası bu olaydan, peynir yemek istiyorum ben
Cevabı yukarı atmışımbende sizdenim bazen gözümün önünde ananemin börekleri uçuşuyorrrr :)
süper motive ediyorsun
doğum yaptığım için belki bilmiyorum 65 cm olmuyor
ama haklısın pilates salonu açılacak diye beklerken salladım iyice,
ben spor yapsam olacak da biraz vakitsizlik biraz tembellik
Yok canım hiç göndermedim.Sudemcim sen oğlanı naptın, okula göndermemeye devam mı. Ben iki hafta gönderdim ama dün yine göndermeme kararı aldım. Mutasyonlu virüs yüzünden çocuklar da hastanede yatmaya başlamış, korktum ben.
Evet canım şimdi okudum yeni nick in hayırlı olsun.Nicki yeni değiştirdim eskisi Fitanne123 dü
Gerçekleri söylüyorum masallah inceciksin Allahim en kisa zamanda bana da nasip olsun amin cok amin
Eşim eve asla ikinci kediyi sokmaz balım, neyse dert değil evlat gibi görüyoruz bız onu, cinsiyetinin önemi yokeş bulma işini ben de hiç bilmiyorum ama belki bir gün olur, minnacık bir yavru gelir bize de.
Yaz gelsin, tüm işlerimiz bitsin, korona bitmese de azalmış olsun, kafamız rahatlasın, bı de zayıflamış olalım inşallahaminn
Aman rüyalarda kalsın negom
Canım maşallah çok iyi görünüyorsun, belin kalın da görünmüyor bu fotoda. Yine de inceltmek istiyorsan spor yapmak zorundasın, pilates yapıyor musun.
Hemen zayıflamak gerek
Ha ha
Nick değişmiş.
Hoşgeldin canım.
Alttaki mesajda gördüm.
Nasılsın?
Diyete mı başladın?
3 ay oldu canım sayfayı açalı .
Bebek kaç aylık oldu?
Kesinlikle
Canım çok güzel
Benim belim daha 70 olamadı.
Felicio nun beli en ince o da Leslie yapar hep günde en az 45 dk aha videosu ve 10-15 bin adım atar günlük.Birde Kh pek yemez.1200 civarı beslenir
Spor ile daha seksi hatlara kavuşursun
Canım baya pahalı bir yöntem mis.
Sigara vs belki olabilir ama Kh için bilemedim
Çünkü sigarasız hayat geçer ama Kh siz sanmam.Ustelik süt ve süt ürünü bir de.
Cevabı yukarı atmışım
Yok canım hiç göndermedim.
Benimki buluttan nem kapan bir çocuk olduğu için geçen yıl Mart ayından beri hiç gitmedi.
Göz körlüğü ne kadar riskleri var.
İyi yapmışsın göndermemekle.
Morpa veya Okulistik üyeliği alırsan evden derslerini daha rahat öğrenir.
Benimki Morpa ya çalışıyor.
Evet canım şimdi okudum yeni nick in hayırlı olsun.
Demek kızın adı Mine
Fitanne çok nick var değişmen senin için iyi olmuş ama insan taniyamiyor böylede
Sinkonta ne cnm ?nedense bugün bende bi mide bulantısı var,
dolma varmış menüde ama ben öğle yemeği yemedim, biraz önce hurma yedim bir tane.
yanında kayısı çayı içtim. daha da bulandırdı içimi
yarına güzel bir kahvaltı yapayım diyorum. yumurta ve peynir ile.
haftasonu içinde sinkonta yapacağım. şimdiden menüleri belirledim.
umarım uyarım kafamdaki plana :)
Sinkonta ne cnm ?
Tuzlu bişey ye istersen
Ayy çok ilginç canımsinkonta, zamanında ege'de yiyip bayıldığımız balkabağı ile yapılan bir meze türü,
hem çok hafif, hem sağlıklı, tabi ben unsuz şekilde yapıyorum, balkabağı, soğan ve baharatlar ile
Geçmiş olsun canım üşütmemişsindir umarımnedense bugün bende bi mide bulantısı var,
dolma varmış menüde ama ben öğle yemeği yemedim, biraz önce hurma yedim bir tane.
Sabah sucuk olmamış Civcivim akşam çok az kalmış menün sporun yine harika1 Nisan Persembe Menüm
Sabah 08.30 3 halka sucukla yumurta, cherry domates, salatalik, 1 dilim peynir, 1 cay kasigi reçel
Ara 11.30 nescafe, 4 hurma
Akşam 18.30 1 kase çorba, 1 kase salata
Spor;
Leslie 5 mil= 40 dk
300 ip atlama
2 saat hızlı ev işi
Su; 2 litre
asliogretmen
sonngulen canim ölcüleri birazdan alcam biraz dinleneyim hic oturmadim sabah almayi unuttum yine. Olsun simdi alir yazarim
Bence çok iyi görünüyorsun bellin kalın değil orantılı1 nisandan tüm güçlü ve tatlı kadınlara günaydın
kimleri şakalayacaksınız bakalım bugün
sabah kahvaltım: biraz kuru üzüm&leblebi, yanına filtre kahve. bu kadarcıkkk.
kızlar bu fotoğrafı şimdi çektim, güncel bel ölçüm 70 cm,
çok kalın duruyor mu, takıldım nedense
ya da nasıl olur da 65 cm'e gelir bu bel..?
Eki Görüntüle 2814592
Aslında içimizden biri dur dese iyi olurAynen cnm
İsmim etkilediyse gluteni henüz unutmadın demektir
Ama gluten şekeri tamamen çıkarmayı ben de denedim ve 7.günden sonra kabızlık halsizlik vs başladı ve kan geldi wcde biliyo musun
O yüzden ölçülü tüketerek istediğim kiloya iniyorum yavaştan biliyo musun
Bu grupta da ay börek mi yedin kurabiye mi yedindicek kimse yok daha relax ve anlayışlılar cnm kaçırma bence
Uygulamayı 5e tamamlamak zorunlu mu? Yani ücretin tamamını mı ödemiştin canım
Canım hoşgeldin, nick tamamen değişince bilemedim tabi kim olduğunu. Biz burdaki arkadaşlar bazı sebeplerle takımdan tamamen koptuk canım, burda hep beraber günlükte devam ediyoruz.Nicki yeni değiştirdim eskisi Fitanne123 dü
Özel okuldayken morpa üyeliği ücretsiz olarak vardı, senin dediğini yapabilmem için kayıt falan mı olmam gerekiyor. dersleri bir şekilde takip etmemiz lazım yoksa geri de kalacak, onu da istemiyorum açıkçası. Bana bu konuda yol gösterirsen sevinirim canım.Ha ha
Nick değişmiş.
Hoşgeldin canım.
Alttaki mesajda gördüm.
Nasılsın?
Diyete mı başladın?
3 ay oldu canım sayfayı açalı .
Bebek kaç aylık oldu?
Kesinlikle
Canım çok güzel
Benim belim daha 70 olamadı.
Felicio nun beli en ince o da Leslie yapar hep günde en az 45 dk aha videosu ve 10-15 bin adım atar günlük.Birde Kh pek yemez.1200 civarı beslenir
Spor ile daha seksi hatlara kavuşursun
Canım baya pahalı bir yöntem mis.
Sigara vs belki olabilir ama Kh için bilemedim
Çünkü sigarasız hayat geçer ama Kh siz sanmam.Ustelik süt ve süt ürünü bir de.
Cevabı yukarı atmışım
Yok canım hiç göndermedim.
Benimki buluttan nem kapan bir çocuk olduğu için geçen yıl Mart ayından beri hiç gitmedi.
Göz körlüğü ne kadar riskleri var.
İyi yapmışsın göndermemekle.
Morpa veya Okulistik üyeliği alırsan evden derslerini daha rahat öğrenir.
Benimki Morpa ya çalışıyor.
Evet canım şimdi okudum yeni nick in hayırlı olsun.
Demek kızın adı Mine
Fitanne çok nick var değişmen senin için iyi olmuş ama insan taniyamiyor böylede
Açlık ve şeker birleşince bulantıyı arttırmış olabilir canım, umarım güzel bir akşam yemeği de yemişsindir eve gidince.nedense bugün bende bi mide bulantısı var,
Tamam canım ellerine sağlık, kaydettim ben. Cumartesi günü Nisan ayı listesinde yer alacaksın sen de. Ayın başı ve sonu yeterli canım, 1 ayda ne kadar inceldiğimizi görmeye çalışıyoruz. Kiloyu da her cumartesi bildiriyoruz. Pazartesi zorunlu değil ama o gün tartılan arkadaşlar da var, ben sadece cumartesi bildirimlerini tablomuza ekliyorum.Canlar kilo ve ölçüleri tekrar atıyorum
1 nisan
Kilo 62.0 kg
Boyun 33
Göğüs 90
Bel 72
Göbek 92
Basen 100
Bacak 53
Diz 43
Baldır 38
Kol 28
Her ayın başında yeterli sanırım :)
sonngulen canım
Afiyet olsun kuzum, akşamı çok hafif geçirmişsin, umarım sonrasında başka şeylere ihtiyaç duymamışsındır. Sporun da çok güzel olmuş, eline ayağına sağlık.1 Nisan Persembe Menüm
Sabah 08.30 3 halka sucukla yumurta, cherry domates, salatalik, 1 dilim peynir, 1 cay kasigi reçel
Ara 11.30 nescafe, 4 hurma
Akşam 18.30 1 kase çorba, 1 kase salata
Spor;
Leslie 5 mil= 40 dk
300 ip atlama
2 saat hızlı ev işi
Su; 2 litre
asliogretmen
sonngulen canim ölcüleri birazdan alcam biraz dinleneyim hic oturmadim sabah almayi unuttum yine. Olsun simdi alir yazarim
Ayy çok ilginç canım
Geçmiş olsun canım üşütmemişsindir umarımhafta sonuna az kaldı rahatça dinlenirsin sinkontanın görselini vaktin okursa bizimle de paylaş şimdiden afiyet olsun
Bence çok iyi görünüyorsun bellin kalın değil orantılı
Aslında içimizden biri dur dese iyi oluro keklere böreklere
Kh Azaltmak mantıklı yanında bol lifli şeyler Yemen kurtarıcı olacaktır diyetteıspanak pırasa bamya taze fasülye favorim bu açıdan
27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
BALIMLAR Boyun Göğüs Bel Karın Kalça Basen Üst sağ
bacakÜst sol
bacakSağ kol Sol kol sudem34 35 90 75 95 98 98 57 57 28 28 sonngulen 34 94 73 92 104 104 63 63 30 30 Felicio 29 85 64 85 96 90 48 47 25 24 @enerji_kusagi Saricivcivcikcik 32.5 87 73 78 102 99 56 54 29 28 @birmuhendisanne 33 90 78 100 98 60 60 28 28 @inci-tepik asliogretmen 33 96 79 88 111 106 68 68 30 30
27 MART ÖLÇÜLER
BALIMLAR Boyun Göğüs Bel Karın Kalça Basen Üst sağ
bacakÜst sol
bacakSağ kol Sol kol sudem34 sonngulen Felicio @enerji_kusagi Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @inci-tepik asliogretmen
tamam kuzum seninkini de kaydettim. Alt bacak zor incelir derler, maşallah sana incelme gördüysen. Leslie candır diye boşuna demiyoruz.sonngulen
Boyun: 31
Gögüs: 87(ikizler erimeyin sabit durun aynen böyle devam siz kalın diger yerler gitsin please)
Bel: 71
Karın: 76.5
Kalca: 100
Basen: 95
Üst sag bacak: 55
Üst sol bacak: 54
Sag kol: 28
Sol kol: 28
Bu arada alt bacagimi da ölcuyorum ben kizlar benim kalin maalesefama sasirdim orasi da 2 cm incelmis şaka gibi. Alt bacak hic degismez saniyodum ben bi miktar mutlu oldum
Fiziğin güzelgönlünce olsun canım, amin.
emeklerinin karşılığını alacaksın zaten
sonngulen teşekkürlerrr, motive oluyorumm
spor mu off hayırrr
sudem34 daha seksi hatlar mı Owww
belim 70 cm ama bana kalın geliyor, ben istiyorum 65cm olsun, 65 olunca da 60 isterim ben
spora bi vakit ayırsam neler neler olacak da işte sporsuz halim bu
evet pahalı işte hem pahalı hem sürdürülebilir değil.
Günlük 1000-1200 kalori civarı protein , sebze ve lif ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederimnedense bugün bende bi mide bulantısı var,
Vooov bakalım kaç cm incelecek balımCanlar kilo ve ölçüleri tekrar atıyorum
1 nisan
Kilo 62.0 kg
Boyun 33
Göğüs 90
Bel 72
Göbek 92
Basen 100
Bacak 53
Diz 43
Baldır 38
Kol 28
Her ayın başında yeterli sanırım :)
sonngulen canım
Canım internetten Morpa kampüs diye gir yıllık üyelik ücreti var 194 lira mı ne .Canım hoşgeldin, nick tamamen değişince bilemedim tabi kim olduğunu. Biz burdaki arkadaşlar bazı sebeplerle takımdan tamamen koptuk canım, burda hep beraber günlükte devam ediyoruz.
Özel okuldayken morpa üyeliği ücretsiz olarak vardı, senin dediğini yapabilmem için kayıt falan mı olmam gerekiyor. dersleri bir şekilde takip etmemiz lazım yoksa geri de kalacak, onu da istemiyorum açıkçası. Bana bu konuda yol gösterirsen sevinirim canım.
Canım öğretmen ne kullanıyor bilmiyorum ama oğlumun söylediğine göre Ebadan bir şeyler izletiyor galiba. Yine de kendisine sorup öğrenirim, bu konuda oğluma pek güven olmaz. Canının istemediği şeyler de pek dikkatsizdir. Ebanın içeriklerini nasıl buluyorsun peki, ordan yapıyoruz biz genelde evdeyken.Fiziğin güzel
Kilo verince göğüs de küçülüyor zaten.
Sporla göğüs de sıkılaşir.
Gözünde büyütme günde 15 dk Leslie ile başla.
Günlük 1000-1200 kalori civarı protein , sebze ve lif ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim
Vooov bakalım kaç cm incelecek balım
Nisan ayı güzel geçsin
Canım internetten Morpa kampüs diye gir yıllık üyelik ücreti var 194 lira mı ne .
Ordan kaydını yaptır.
Öğretmeni okulda hangi uygulamayı kullanıyor ?
İstediğin zaman istediğini sor balım
Elimden geldikçe yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?