70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Nicki yeni değiştirdim eskisi Fitanne123 dü

tüm karın hem de
Ha ha
tamam cnm iyi geceler oğluşa mucks

sudem34 sonngulen 6. takımın fitleri napıyosunuz yeni bir sayfa mı açtınız kendinize ee benide alırsınız artık he?
Nick değişmiş.

Hoşgeldin canım.

Alttaki mesajda gördüm.

Nasılsın?

Diyete mı başladın?

3 ay oldu canım sayfayı açalı .

Bebek kaç aylık oldu?
Kesinlikle
Canım çok güzel
Benim belim daha 70 olamadı.

Felicio nun beli en ince o da Leslie yapar hep günde en az 45 dk aha videosu ve 10-15 bin adım atar günlük.Birde Kh pek yemez.1200 civarı beslenir

Spor ile daha seksi hatlara kavuşursun
Canım baya pahalı bir yöntem mis.

Sigara vs belki olabilir ama Kh için bilemedim

Çünkü sigarasız hayat geçer ama Kh siz sanmam.Ustelik süt ve süt ürünü bir de.

Cevabı yukarı atmışım
Sudemcim sen oğlanı naptın, okula göndermemeye devam mı. Ben iki hafta gönderdim ama dün yine göndermeme kararı aldım. Mutasyonlu virüs yüzünden çocuklar da hastanede yatmaya başlamış, korktum ben.
Yok canım hiç göndermedim.

Benimki buluttan nem kapan bir çocuk olduğu için geçen yıl Mart ayından beri hiç gitmedi.

Göz körlüğü ne kadar riskleri var.

İyi yapmışsın göndermemekle.

Morpa veya Okulistik üyeliği alırsan evden derslerini daha rahat öğrenir.

Benimki Morpa ya çalışıyor.

Evet canım şimdi okudum yeni nick in hayırlı olsun.

Demek kızın adı Mine

Fitanne çok nick var değişmen senin için iyi olmuş ama insan taniyamiyor böylede

Gerçekleri söylüyorum masallah inceciksin Allahim en kisa zamanda bana da nasip olsun amin cok amin

gönlünce olsun canım, amin.
emeklerinin karşılığını alacaksın zaten

sonngulen teşekkürlerrr, motive oluyorumm
spor mu off hayırrr

sudem34 daha seksi hatlar mı Owww
belim 70 cm ama bana kalın geliyor, ben istiyorum 65cm olsun, 65 olunca da 60 isterim ben
spora bi vakit ayırsam neler neler olacak da işte sporsuz halim bu
evet pahalı işte hem pahalı hem sürdürülebilir değil.

nedense bugün bende bi mide bulantısı var,
dolma varmış menüde ama ben öğle yemeği yemedim, biraz önce hurma yedim bir tane.
yanında kayısı çayı içtim. daha da bulandırdı içimi
yarına güzel bir kahvaltı yapayım diyorum. yumurta ve peynir ile.
haftasonu içinde sinkonta yapacağım. şimdiden menüleri belirledim.
umarım uyarım kafamdaki plana :)

Sinkonta ne cnm ?
Tuzlu bişey ye istersen

1 Nisan Persembe Menüm
Sabah 08.30 3 halka sucukla yumurta, cherry domates, salatalik, 1 dilim peynir, 1 cay kasigi reçel
Ara 11.30 nescafe, 4 hurma
Akşam 18.30 1 kase çorba, 1 kase salata

Spor;
Leslie 5 mil= 40 dk
300 ip atlama
2 saat hızlı ev işi

Su; 2 litre
asliogretmen
sonngulen canim ölcüleri birazdan alcam biraz dinleneyim hic oturmadim sabah almayi unuttum yine. Olsun simdi alir yazarim

Geçmiş olsun canım üşütmemişsindir umarım hafta sonuna az kaldı rahatça dinlenirsin sinkontanın görselini vaktin okursa bizimle de paylaş şimdiden afiyet olsun

Sabah sucuk olmamış Civcivim akşam çok az kalmış menün sporun yine harika

Bence çok iyi görünüyorsun bellin kalın değil orantılı
Aslında içimizden biri dur dese iyi olur o keklere böreklere
Kh Azaltmak mantıklı yanında bol lifli şeyler Yemen kurtarıcı olacaktır diyette ıspanak pırasa bamya taze fasülye favorim bu açıdan

Canım hoşgeldin, nick tamamen değişince bilemedim tabi kim olduğunu. Biz burdaki arkadaşlar bazı sebeplerle takımdan tamamen koptuk canım, burda hep beraber günlükte devam ediyoruz.
Özel okuldayken morpa üyeliği ücretsiz olarak vardı, senin dediğini yapabilmem için kayıt falan mı olmam gerekiyor. dersleri bir şekilde takip etmemiz lazım yoksa geri de kalacak, onu da istemiyorum açıkçası. Bana bu konuda yol gösterirsen sevinirim canım.

Açlık ve şeker birleşince bulantıyı arttırmış olabilir canım, umarım güzel bir akşam yemeği de yemişsindir eve gidince.
Canlar kilo ve ölçüleri tekrar atıyorum
1 nisan
Kilo 62.0 kg
Boyun 33
Göğüs 90
Bel 72
Göbek 92
Basen 100
Bacak 53
Diz 43
Baldır 38
Kol 28

Her ayın başında yeterli sanırım :)
sonngulen canım
Tamam canım ellerine sağlık, kaydettim ben. Cumartesi günü Nisan ayı listesinde yer alacaksın sen de. Ayın başı ve sonu yeterli canım, 1 ayda ne kadar inceldiğimizi görmeye çalışıyoruz. Kiloyu da her cumartesi bildiriyoruz. Pazartesi zorunlu değil ama o gün tartılan arkadaşlar da var, ben sadece cumartesi bildirimlerini tablomuza ekliyorum.
Afiyet olsun kuzum, akşamı çok hafif geçirmişsin, umarım sonrasında başka şeylere ihtiyaç duymamışsındır. Sporun da çok güzel olmuş, eline ayağına sağlık.

Ayy çok ilginç canım

ben ilginç şeyleri çok severim
Hani marjinal bizdik

Geçmiş olsun canım üşütmemişsindir umarım hafta sonuna az kaldı rahatça dinlenirsin sinkontanın görselini vaktin okursa bizimle de paylaş şimdiden afiyet olsun

Felicio belimi 65cm istiyorum derdim o ama göğüslerim biraz büyük, öyle olunca orantılı görünüyor, ameliyat olacağım zaten şu an doktoru bekliyorum
mide bulantısı anlamadım, içim çekildi resmen, işten çıkıp kayınvalideme geldim bana çorba yapmış sağolsun çok iyi geldi, şimdi evde eşimle kahve keyfi yapıyoruz
Tabi ki paylaşırım canım tarifini de atarım yaptığım şekilde :)

sonngulen

Boyun: 31
Gögüs: 87(ikizler erimeyin sabit durun aynen böyle devam siz kalın diger yerler gitsin please)
Bel: 71
Karın: 76.5
Kalca: 100
Basen: 95
Üst sag bacak: 55
Üst sol bacak: 54
Sag kol: 28
Sol kol: 28

Bu arada alt bacagimi da ölcuyorum ben kizlar benim kalin maalesef ama sasirdim orasi da 2 cm incelmis şaka gibi. Alt bacak hic degismez saniyodum ben bi miktar mutlu oldum

tamam kuzum seninkini de kaydettim. Alt bacak zor incelir derler, maşallah sana incelme gördüysen. Leslie candır diye boşuna demiyoruz.

Fiziğin güzel
Kilo verince göğüs de küçülüyor zaten.
Sporla göğüs de sıkılaşir.

Gözünde büyütme günde 15 dk Leslie ile başla.
Günlük 1000-1200 kalori civarı protein , sebze ve lif ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim
Canlar kilo ve ölçüleri tekrar atıyorum
1 nisan
Kilo 62.0 kg
Boyun 33
Göğüs 90
Bel 72
Göbek 92
Basen 100
Bacak 53
Diz 43
Baldır 38
Kol 28

Her ayın başında yeterli sanırım :)
sonngulen canım
Vooov bakalım kaç cm incelecek balım
Nisan ayı güzel geçsin
Canım internetten Morpa kampüs diye gir yıllık üyelik ücreti var 194 lira mı ne .
Ordan kaydını yaptır.
Öğretmeni okulda hangi uygulamayı kullanıyor ?
İstediğin zaman istediğini sor balım
Elimden geldikçe yardımcı olurum

Canım öğretmen ne kullanıyor bilmiyorum ama oğlumun söylediğine göre Ebadan bir şeyler izletiyor galiba. Yine de kendisine sorup öğrenirim, bu konuda oğluma pek güven olmaz. Canının istemediği şeyler de pek dikkatsizdir. Ebanın içeriklerini nasıl buluyorsun peki, ordan yapıyoruz biz genelde evdeyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…