- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
Fiziğin güzel
Kilo verince göğüs de küçülüyor zaten.
Sporla göğüs de sıkılaşir.
Gözünde büyütme günde 15 dk Leslie ile başla.
Günlük 1000-1200 kalori civarı protein , sebze ve lif ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim
Vooov bakalım kaç cm incelecek balım
Nisan ayı güzel geçsin
Canım internetten Morpa kampüs diye gir yıllık üyelik ücreti var 194 lira mı ne .
Ordan kaydını yaptır.
Öğretmeni okulda hangi uygulamayı kullanıyor ?
İstediğin zaman istediğini sor balım
Elimden geldikçe yardımcı olurum
1 Nisan Persembe Menüm
Sabah 08.30 3 halka sucukla yumurta, cherry domates, salatalik, 1 dilim peynir, 1 cay kasigi reçel
Ara 11.30 nescafe, 4 hurma
Akşam 18.30 1 kase çorba, 1 kase salata
Spor;
Leslie 5 mil= 40 dk
300 ip atlama
2 saat hızlı ev işi
Su; 2 litre
asliogretmen
sonngulen canim ölcüleri birazdan alcam biraz dinleneyim hic oturmadim sabah almayi unuttum yine. Olsun simdi alir yazarim
afiyet olsun balımkızlar günaydınbuenos dias chicas
bu sabah erkenden uyanıp, süper bi kahvaltı hazırladım.
eşim uyanınca mutfağa gelip, "hayırdır kahvaltı aşkıyla mı uyandın sen" dedi
menü:
bir fincan yeşilçay,
çeçil peyniriyle yaptığım omlet, 4-5 adet zeytin, 2 dilim hellim peyniri, tereyağ-bal, 1 dilim uno tam buğday ekmeği.
günler sonra kahvaltı yapınca böyle oldu valla
bu arada akşam film serimizi izliyorduk (bu ara açlık oyunlarını bitirmeye çalışıyoruz)
eşim ve kızım tutturdu mısır patlat diye, yok dedim olmaz, eşim kalkıp kendi patlattı bana da zorla yedirdi
film izlerken de bir güzel gitti anlatamam
neyse diyete devam o tartıda 53 kg görülecek
sonngulen ölçülerimi alacağım canım aklımda fırsat bulamadım sadece
Dün 10 dk da pilates yapmistim yazmazsam olmaz1 Nisan Persembe Menüm
Sabah 08.30 3 halka sucukla yumurta, cherry domates, salatalik, 1 dilim peynir, 1 cay kasigi reçel
Ara 11.30 nescafe, 4 hurma
Akşam 18.30 1 kase çorba, 1 kase salata
Spor;
Leslie 5 mil= 40 dk
300 ip atlama
2 saat hızlı ev işi
Su; 2 litre
asliogretmen
sonngulen canim ölcüleri birazdan alcam biraz dinleneyim hic oturmadim sabah almayi unuttum yine. Olsun simdi alir yazarim
Ben de şaşırdım umutsuz bi sekilde ölcüyodumtamam kuzum seninkini de kaydettim. Alt bacak zor incelir derler, maşallah sana incelme gördüysen. Leslie candır diye boşuna demiyoruz.
Söz dinleyen kuzum benim
Çok güzel, afiyet olsun biriciğim
afiyet olsun balım
Günaydın
Ballarımmmm
dün çok yoğundum, evde her yer her yerde. Sizleri çok seviyorum, çokkk çokkk da öpüyorum. Müsait oldukça gelmeye çalışacağım
Dün 10 dk da pilates yapmistim yazmazsam olmaz
Ben de şaşırdım umutsuz bi sekilde ölcüyodumevet canim inşallah daha cok incelir tesekkurler tablo icin eline saglik
Günaydın kızlar
Canim verilecek kilom cook var daha. 66yim ve 55 lere dusmek istiyorum.valla tam afiyet oldu canım teşekkür ederimm
tadilat yoğunluğu mu? çok kolay gelsin.
yaz oraya 10 dk pilates yazzzz
günaydın canım harika valla, kaç kg kaldı peki verilecek?
sen spor yapıyorsun düşündüm de spor yapan insanların kilosu fazla olsa da daha ince ya da fit durabiliyor,
bu da artı bonus
Afiyet olsun kahvaltin canimkızlar günaydınbuenos dias chicas
menü:
bir fincan yeşilçay,
çeçil peyniriyle yaptığım omlet, 4-5 adet zeytin, 2 dilim hellim peyniri, tereyağ-bal, 1 dilim uno tam buğday ekmeği.
bu arada akşam film serimizi izliyorduk (bu ara açlık oyunlarını bitirmeye çalışıyoruz)
eşim ve kızım tutturdu mısır patlat diye, yok dedim olmaz, eşim kalkıp kendi patlattı bana da zorla yedirdi
Canim verilecek kilom cook var daha. 66yim ve 55 lere dusmek istiyorum.
Ama daha önce de bu sekilde spor yaparak zayiflamistim 57ye düşmüştüm s beden giyiyodum spor cok sıkılastiriyo. Hem de bayagi hayatimda ilk defa bu kadar sekilli görmüstüm vucudumu. Abartmiyorum gercekten öyleydi. Aynada durup durup totoma belime bakiyodum
İnşallah yeniden olcak
sence bizimkiler yağsız tuzsuz yer miAfiyet olsun kahvaltin canim
Patlamis misir masum atistirmaliklar arasinda canim 1 su bardagi kadar yiyebilirsin ara ögun olarak. Ama yağsiz tuzsuz olmasi sartiyla
Ben öyle yapiyorum alistik daha cok seviyorum daha citir oluyo yagsizken
Tabiki yemezlerinsanın aynada kendini beğenmesi muhteşem bir his
ben s-m arası giyiyorum sanırım, bazı kalıplarda s, bazı kalıplarda m oluyor bana.
pantolon 38 beden.
inşallah olur, olmaması için hiçbir sebep yok, hem sen böyle azimli ve iradeliyken
sence bizimkiler yağsız tuzsuz yer mi
Tabiki yemezler
Cok zor evet ama onlar yesin sen yememeye calis. Yiceksen de cook az bi çataldüşünsene eşim bana bu haftasonu ne tatlısı var menüde diyor, iyi alıştı her haftasonu tatlı yapmama :)
geçen haftasonu eşime muhallebili kadayıf, kızışa çikolatalı mısır gevrekli kurabiye yapmıştım :)
bu haftasonu ya saray sarması ya da haşhaşlı irmik talebi var eşimin, belki de ikisi de
bana kalsa yulaflı fit kurabiye yaparım
dün akşam da iş çıkışı alışveriş yaptık, karatinaya giriş hiç iyi olmadı
şuraya hayali bir caps bırakıyorum,
karantinaya girerken ben: havalı havalı
karantinadan çıkarken ben: pofuduk pofuduk şişmiş vaziyette
Cok zor evet ama onlar yesin sen yememeye calis. Yiceksen de cook az bi çatal
Eba da içerik yetersiz balımCanım öğretmen ne kullanıyor bilmiyorum ama oğlumun söylediğine göre Ebadan bir şeyler izletiyor galiba. Yine de kendisine sorup öğrenirim, bu konuda oğluma pek güven olmaz. Canının istemediği şeyler de pek dikkatsizdir. Ebanın içeriklerini nasıl buluyorsun peki, ordan yapıyoruz biz genelde evdeyken.
Metabolizman yavaşlar işine yaramaz kieşim bu sabah bana çok iyi oldun böyle kal daha kg verme diyor,
ben de 3kg vereceğim diyorum, yine inadın tuttu diyor
52-53 kg olayım ki esneme payı da kalsın, leslie gercekten faydasını gören cokmus, cok duydum.
maalesef benim göğüs küçülmüyor, bu sebeple bir ameliyat kararı verdim.
ben cok az yiyorum bu aralar, nerdeee 1200 kalori, en fazla günde 500 kalori alıyorumdur çoğu zaman
1 su bardağı yiyebilirsinkızlar günaydınbuenos dias chicas
menü:
bir fincan yeşilçay,
Eba da içerik yetersiz balım
Ama öğretmen ekstra birşeyler yüklüyor ise bilemem.
Balım
Çarpma ve bölme ye ağırlık ver .
Dört işlem düzgün yapsın.
Bol hikaye okut.
Metabolizman yavaşlar işine yaramaz ki
1 su bardağı yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?