- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Canım 500 kalori çok az aman dikkat et kendine.eşim bu sabah bana çok iyi oldun böyle kal daha kg verme diyor,
ben de 3kg vereceğim diyorum, yine inadın tuttu diyor
52-53 kg olayım ki esneme payı da kalsın, leslie gercekten faydasını gören cokmus, cok duydum.
maalesef benim göğüs küçülmüyor, bu sebeple bir ameliyat kararı verdim.
ben cok az yiyorum bu aralar, nerdeee 1200 kalori, en fazla günde 500 kalori alıyorumdur çoğu zaman![]()
Bu arada ameliyatı ne zaman düşünüyorsun, süreci benle de paylaşır mısın. Kısmet olursa ben de düşünüyorum.
Afiyet olsun canım kahvaltı çok güzel olmuş, akşamki mısırı da görmezden gelebiliriz bence. Ölçüleri yarın sabah mutlaka al olur mu canım, hem kilo bildirimi de varken aklından çıkmaz.kızlar günaydınbuenos dias chicas
bu sabah erkenden uyanıp, süper bi kahvaltı hazırladım.
eşim uyanınca mutfağa gelip, "hayırdır kahvaltı aşkıyla mı uyandın sen" dedi
menü:
bir fincan yeşilçay,
çeçil peyniriyle yaptığım omlet, 4-5 adet zeytin, 2 dilim hellim peyniri, tereyağ-bal, 1 dilim uno tam buğday ekmeği.
günler sonra kahvaltı yapınca böyle oldu valla
bu arada akşam film serimizi izliyorduk (bu ara açlık oyunlarını bitirmeye çalışıyoruz)
eşim ve kızım tutturdu mısır patlat diye, yok dedim olmaz, eşim kalkıp kendi patlattı bana da zorla yedirdi
film izlerken de bir güzel gitti anlatamam
neyse diyete devam o tartıda 53 kg görülecek
sonngulen ölçülerimi alacağım canım aklımda fırsat bulamadım sadece
![]()
Kolaylıklar diliyorum balım.Günaydın
Ballarımmmm
dün çok yoğundum, evde her yer her yerde. Sizleri çok seviyorum, çokkk çokkk da öpüyorum. Müsait oldukça gelmeye çalışacağım![]()
yaz kuzum yaz, eksik kalmasınDün 10 dk da pilates yapmistim yazmazsam olmaz![]()
![]()
![]()