70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

seviyorummm deli gibiii seviyoruuuummmm
aslında zor olmadı ama sıkıldım yaa.

hımm diyet huzur veriyor diyordun 66 olurum 2 güne diyordun
radyofrekansla gluten silme nedir ki acep yani istekduyulmuyor mu artık cnm?

biorezonans uygulaması Hedef60kgolmak evet siliniyor duyulmuyor belki plasebo etkisi, tam emin değilim.

nickin beni çok etkiledi bu arada

şükür, hiçbir sağlık sorunum yok canım.
ve çok haklısın vücudumuz söylüyor bize neyin ona zararlı olduğunu, bazı şeyleri yiyince şişkinlik ya da rahatsızlık oluyor vücudumuzda.
herkesin metabolizması ve vücut sistemi çok farklı, kendini tanımak anlamak çok önemli bu yüzden.
benim tatlı bağımlılığım vardı, onun için gittim rezonans uygulamasına.
işyerimde bir arkadaşımdan görmüştüm.
ama sıkıldım ve sürdürülebilir olmadığını düşünüyorum.
ömrümüzün sonuna kadar hiçbir uygulamaya, hiçbir diyetisyene bağlı kalamayız ki.
bize düşen, ölçülü ve dengeli beslenmeyi, sporu,
yani işin özü sağlıklı yaşamayı kendimize kural edinmek artık.

Ayy cok güldüm olsun olmazsa onun yanina bi kiz alirsiniz hem sen kizini kaybetmemis olursun hem de oglan yalniz kalmaz belki torunlarin bile olur kedilerde bu cift bulma isleri nasil oluyo bilmiyorim ama

Evet canim. canin çekmesin esim gitmis cig findik almis firinda kavursana biraz dedi. Ayy o da kavurunca taze taze guzel oldu findiga sardim durduramadim kendimi
İnsallah bugün daha kontrollüyüm dikkatliyim yemicem findiklari. Hatta onlari ezip pastalarda falan kullanmak üzere kaldirayim bitsin bu cile

1 nisandan tüm güçlü ve tatlı kadınlara günaydın
kimleri şakalayacaksınız bakalım bugün

sabah kahvaltım: biraz kuru üzüm&leblebi, yanına filtre kahve. bu kadarcıkkk.

kızlar bu fotoğrafı şimdi çektim, güncel bel ölçüm 70 cm,
çok kalın duruyor mu, takıldım nedense
ya da nasıl olur da 65 cm'e gelir bu bel..?

Allahım o kokuuu burnuma geldi birden
kuruyemişi de bir ayrı severiz, aman sevmediğim bi şey yok ne iştahlıyım
derhal saklansın o fındıklar!

Aynen cnm
İsmim etkilediyse gluteni henüz unutmadın demektir
Ama gluten şekeri tamamen çıkarmayı ben de denedim ve 7.günden sonra kabızlık halsizlik vs başladı ve kan geldi wcde biliyo musun
O yüzden ölçülü tüketerek istediğim kiloya iniyorum yavaştan biliyo musun
Bu grupta da ay börek mi yedin kurabiye mi yedin dicek kimse yok daha relax ve anlayışlılar cnm kaçırma bence

Uygulamayı 5e tamamlamak zorunlu mu? Yani ücretin tamamını mı ödemiştin canım

Hedef60kgolmak
cheesecake unutulur mu hiç

çok geçmiş olsun, vücudumuz zararlı şeylere bile ihtiyaç duyuyor demek ki.
bende de 3 kg falan kaldı, yavaşladım ama durmak yok

kaç seans istersen o kadar alıyorsun, ben 5 seans almıştım, 1.500 TL gibi bi rakam ödedim.
işyerimden giden arkadaşlar var, kimileri tatlı, kimileri hamurişi, kimileri kola, kimileri sigara bağımlılığından kurtulmak için bu yöntemi deniyor. benim kötü bi alışkanlığım yok aslında, ne sigara ne başka bi şey ama tatlıya düşkünüm
benim son bir seansım kaldı ama sıkıldım açıkçası bu olaydan, peynir yemek istiyorum ben

Peki bu 1.5 ayda mı verdin fazlalıkları canım ne tarz bi diyetti kalori spor vs olarak?
Ketojenik mi yapıyordun da tatlı yeme atağı oluyordu?

Peki bu 1.5 ayda mı verdin fazlalıkları canım ne tarz bi diyetti kalori spor vs olarak?
Ketojenik mi yapıyordun da tatlı yeme atağı oluyordu?

en son tartıda 62,5 kg gördüm, bugünse 55,6 kg ım.
6-7 kg gitmiş. hedefimse 52-53 kg.

diyet listesi vermiyor sana, cihaza bağlıyor frekans veriyor, şurda bahsetmişim:

ben 5 şubatta başlamıştım.
yeme atağı oldu bende ama ben seansı geciktirmiştim ona bağladılar :)
spor pek yapamayan biriyim ben.
genel hatlarıyla gluten ve gluten içeren her şey yasak (süt, peynir, yoğurt dahil)
onun dışında sebze ve et serbest.
hatta kasap sucuğu ile yumurta, kavurmalı yumurta falan serbest, ayy olsa da yesek

Ama tekrar yenirse başa dönülcek o zaman
Cnm işe yaramış gibi ama, haftada 1-2 bunları tüketip hedefine ulaşırsın bence

Sabah uykuya daldım,rüyamda börekler ama bugün 1 nisan diyorum, ya neyse daha bu böreği nerden bulucam ye gitsin diyorum,oğlanın sesine uyandım hunharca yerken
Ahh bu rüyalarimiz. Ben de cok gorürdum bi aralar kebaplar pasta börekler neyse rüyada kacamak yapmak serbest ye gitsin
Vaaavvv harika görünüyosun canim bence kalın durmuyo belin gayet ince.
Ama daha da sıkılaşiyim istiyorum diyosan pilates pilates pilates diyorum baska bisey demiyorum ciddi anlamda fark yaratiyo

bende sizdenim bazen gözümün önünde ananemin börekleri uçuşuyorrrr :)

süper motive ediyorsun
doğum yaptığım için belki bilmiyorum 65 cm olmuyor
ama haklısın pilates salonu açılacak diye beklerken salladım iyice,
ben spor yapsam olacak da biraz vakitsizlik biraz tembellik

Gerçekleri söylüyorum masallah inceciksin Allahim en kisa zamanda bana da nasip olsun amin cok amin

Ben yatayım artık
Sabaha nöbetçiyim erken kalkıp gidem.

Dükkanı açana şimdiden Günaydın

Cheesecake sana da iyi forumlar
Sudemcim sen oğlanı naptın, okula göndermemeye devam mı. Ben iki hafta gönderdim ama dün yine göndermeme kararı aldım. Mutasyonlu virüs yüzünden çocuklar da hastanede yatmaya başlamış, korktum ben.

@sudem34 sonngulen 6. takımın fitleri napıyosunuz yeni bir sayfa mı açtınız kendinize ee benide alırsınız artık he?
Merhaba, nick tanıdık gelmedi malesef.
Valla canım biz de anlamadık yaa neyse artık oğlum demeye alışacağız, çok tuhaf geliyor olsa da

Tıp doktoru değilim canım, akademisyenim. Doktora tezimi bitirmeye çalışıyorum, doktora bitince doktor unvanı alıyoruz, ballarım beni motive etmek için şimdiden doktor diyorlar

Ayy cok güldüm olsun olmazsa onun yanina bi kiz alirsiniz hem sen kizini kaybetmemis olursun hem de oglan yalniz kalmaz belki torunlarin bile olur kedilerde bu cift bulma isleri nasil oluyo bilmiyorim ama

Eşim eve asla ikinci kediyi sokmaz balım, neyse dert değil evlat gibi görüyoruz bız onu, cinsiyetinin önemi yok eş bulma işini ben de hiç bilmiyorum ama belki bir gün olur, minnacık bir yavru gelir bize de.
Günaydın kızlar
Vay be 1 nisan geldi zaman su misali ne cabuk geldik nisana. Bi göz acip kapayincaya kadar yaz gelcek‍♀
Yaz gelsin, tüm işlerimiz bitsin, korona bitmese de azalmış olsun, kafamız rahatlasın, bı de zayıflamış olalım inşallah aminn
Sabah uykuya daldım,rüyamda börekler ama bugün 1 nisan diyorum, ya neyse daha bu böreği nerden bulucam ye gitsin diyorum,oğlanın sesine uyandım hunharca yerken
Aman rüyalarda kalsın negom
Canım maşallah çok iyi görünüyorsun, belin kalın da görünmüyor bu fotoda. Yine de inceltmek istiyorsan spor yapmak zorundasın, pilates yapıyor musun.
yaz demek; tiril tiril kıyafetler demek, kilocuklar saklanamaz demek
Hemen zayıflamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…