- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
Seviyorsan daha zor senin için.
Diyetisyen diyetlerinde hep olur süt yoğurt peynir.
Hatta 3 porsiyon süt ürünü düşün
Bir de tüketilmediginde kemik erimesi olsun, kamburluk olsun, boy kısalması olsun , diş sağlığı kaybetme olsun olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Sağlıklı ve dengeli beslenme en güzeli.
Onda da şeker ,un ve tuz yasak en çok.
Bak canım.
Ben Ağustos ayında başlamıştım .
Hatta Aslı ileHedef60kgolmak ile orda tanıştık.
Ha ha
Evdekiler sabote etti beni ya
Diyete ben başlayınca Mart kedisine dönüyorlarhabire birşeyler istemeler.
Umarım yolumu bulabilirim tekrar
Sen bana yetiş bari![]()
seviyorummm deli gibiii seviyoruuuummmm

aslında zor olmadı ama sıkıldım yaa.
hımmdiyet huzur veriyor diyordun 66 olurum 2 güne diyordun
radyofrekansla gluten silme nedir ki acepyani istekduyulmuyor mu artık cnm?
biorezonans uygulaması

nickin beni çok etkiledi bu arada

canım toksin açısından bakarsak su bile içmememiz, hava bile almamamız gerekiyor
yani üstündeki kıyafette, dokunduğun plastiklerde camda heryerde var ama vücudumuz bunları zararsız hale getirebiliyor ki yaşayabiliyoruz, çok hassasiyetin varsa belli bir gruba ona dikkat edersin ama yoksa kendini sıkma kesinlikle
örneğin beyaz ekmek 2 dilimi eçtikten sonra rahatsız ediyor beni ya da eti burçak kuraiye yiyorum,3 taneden sonra şekerimi arttığını hissediyorum yani herşeyin ölçüsünü yine kendimiz belirliyoruz vücudumuzu dinlemek yetiyor
Malesef yıl oldu 2021 ama glutensiz besleneyim bugün de desen o kadar zor ki, marketlerde bile nadir bulunuyor, sık olan şeylerde hep pirinç unu ve şeker var ve çok sağlıksızglutensiz deyip onu alacağıma tam buğday ekmeğimi alırım mesela
![]()
şükür, hiçbir sağlık sorunum yok canım.
ve çok haklısın vücudumuz söylüyor bize neyin ona zararlı olduğunu, bazı şeyleri yiyince şişkinlik ya da rahatsızlık oluyor vücudumuzda.
herkesin metabolizması ve vücut sistemi çok farklı, kendini tanımak anlamak çok önemli bu yüzden.
benim tatlı bağımlılığım vardı, onun için gittim rezonans uygulamasına.
işyerimde bir arkadaşımdan görmüştüm.
ama sıkıldım ve sürdürülebilir olmadığını düşünüyorum.
ömrümüzün sonuna kadar hiçbir uygulamaya, hiçbir diyetisyene bağlı kalamayız ki.
bize düşen, ölçülü ve dengeli beslenmeyi, sporu,
yani işin özü sağlıklı yaşamayı kendimize kural edinmek artık.