- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Teşekkür ederim bir tanem, SonGÜLüm, güzel kalplimafiyet olsun balımm, çok güzel olmuş menün. Aç kalmana dayanamıyorum, hasta olursun diye korkuyorum.
Tez bitsin de balım çok düzenli bir şekilde yazacağım ben de, çünkü yazmayınca insan daha kolay yoldan çıkıyor.
Tamam canım ölçüleri yarın bekliyorum, bugünü de hemen unutuyoruz ve yarın temiz bir şekilde besleniyoruz. Bugün ben de abarttım malesef, son iki gün güzel geçsin de cumartesi motivasyon olsun bize.
Süpermiş canım, bol bol çalışalım hedeflerimize ulaşalım. Ben de bugün hiiiç çalışamadım, çünkü 5 aydır kız zannettiğimiz kedimiz erkek çıktı, şoklardayız. oğlum da kedi erkek çıkınca onu evden göndereceğimizi falan zannetti, bir sürü senaryo yazdı, duygulandı, ağladı. Oydu buydu derken şimdi tezin başına oturdum, en azından birkaç saat ara vermeden yazsam güzel olacak.
Valla kuzum alırken dişi dediler, veterinere götürdük defalarca hep dişi diye konuştuk falan. İki gündür bizimki bacak arasını yalayıp duruyor (dişiler de yalar), yaladıktan sonra ordan bişey çıkıyor haliyleAyyy nasil anladiniz peki erkek olduğunu kız onca zamandan sonra
Bu benim kuşun muhabbetine dönmüş ben de bi senedir oglum oglum diye seviyorum meğer kizmis
Kolay gelsin canim simdi yogunlasip bikac saat calisirsin
Bu arada çalışacak halim olmadığına karar verdim, başım ağrıyor bugünkü olanlardanAyyy nasil anladiniz peki erkek olduğunu kız onca zamandan sonra
Bu benim kuşun muhabbetine dönmüş ben de bi senedir oglum oglum diye seviyorum meğer kizmis
Kolay gelsin canim simdi yogunlasip bikac saat calisirsin
Hem de ne enteresan canım, şok oldum pipisini görünceTeşekkür ederim bir tanem, SonGÜLüm, güzel kalplim
Enteresan.
Dinlen hadi biriciğimBu arada çalışacak halim olmadığına karar verdim, başım ağrıyor bugünkü olanlardanKolay değil kızımı kaybettim sayılır duş alıp yatayım sabah erkenden çalışmaya başlarım artık.
Seviyorsan daha zor senin için.sudem34 tam bir peynir faresiyim ben, hatta belki gurmesi, yurtdışı yurtiçi her türlü çeşidini almış yemişliğim vardır
şöyle ki bu tedavide verilen frekans ile gluten ve gluten içeren her şey siliniyor bünyeden,
canınız çekmiyor ama nereye kadar bu seanslara gidebiliriz ki, hem ucuz da değil.
süt ve süt ürünleri de gluten içermesi sebebiyle frekans ile silinip asla tüketilmiyor.
test, tahlil vs. yapılmıyor. ben iş arkadaşımdan görüp gittim bu arada.
sonngulen süt ve süt ürünleri içerdiği gluten sebebiyle yenmemeliymiş.
gerçi bu konular bilim dünyasında bile hala netliğe kavuşmadı.
kimi profesörler gluteni asla tüketmeyin derken, kimileri ise insan vücudunun glutene de ihtiyacı olduğunu söylüyor.
sürdürülebilirlik açısından dediğin gibi kesinlikle bir ömür yasaklı geçmesi mümkün değil, bir kere insan doğasına aykırı, çünkü bizler nefse sahip canlılarız diye düşünmekteyim.
bu arada peyniri de, sütü de, yoğurdu da ayrı ayrı çok severim :) hepsini çok özledim.
Bak canım.süpersin canım bakıyorum
sanırım ben de if olayına geçeceğim. biraz okuyup öğrenmem gerekiyor.
Ha haBallarımmmm10.30 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 4 biber, 5 zeytin, 1 elma, 1 küçük muz
Bugün Ne Yedim?
16.15 2 hurma
18.30 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 1 hurma
3 litre su
sonngulen SonGÜLüm sözümü tuttum, bugün güzelce beslendim.
@Saricivcivcikcik minnoş hemşehrimmmm, biriciğim hadi yaz bakalım sen bugün neler yedin?
Yakında bu soruları herkese soracağım.
Songülümün tezi bitsin.
Hemdemim evine bir güzel yerleşsin, hayatı düzene girsin. ( @enerji_kusagi )
sudem34 balım senin menüleri de göremedim sanki , efsane hangi yöne döndü?
hımmSeviyorsan daha zor senin için.
Diyetisyen diyetlerinde hep olur süt yoğurt peynir.
Hatta 3 porsiyon süt ürünü düşün
Bir de tüketilmediginde kemik erimesi olsun, kamburluk olsun, boy kısalması olsun , diş sağlığı kaybetme olsun olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Sağlıklı ve dengeli beslenme en güzeli.
Onda da şeker ,un ve tuz yasak en çok.
Bak canım.
Ben Ağustos ayında başlamıştım .
Hatta Aslı ileHedef60kgolmak ile orda tanıştık.
Ha ha
Evdekiler sabote etti beni ya
Diyete ben başlayınca Mart kedisine dönüyorlarhabire birşeyler istemeler.
Umarım yolumu bulabilirim tekrar
Sen bana yetiş bari
hıım tamam o zaman@sansebastianchesecake
O huzur 4 gün sürdübenim
Ayrıca senle ben 66 olunca kapışacaz ya hemen olmasın dedim
Sen 11 Nisan a hazır hissettin ya kendini
Tabi yersen
Yemedin hehıım tamam o zaman
Canımhımmdiyet huzur veriyor diyordun 66 olurum 2 güne diyordun
radyofrekansla gluten silme nedir ki acepyani istekduyulmuyor mu artık cnm?
canım toksin açısından bakarsak su bile içmememiz, hava bile almamamız gerekiyorkızlar size bir şey danışmak istiyorum,
daha önce bahsetmiştim rezonans seansı alıyorum diye, 5 seansın 4 ünü aldım.
tatlı bağımlılığıma faydası oldu gibi, ya da tamamen psikolojik, neyse.
şimdi bu rezonans olayında peynir, yoğurt, süt kesinlikle yasak ve ben yaklaşık 1,5 aydır hiçbirini yemedim
ama şimdi düşününce saçma da gelmeye başladı, ömrümün sonuna kadar bu besinleri almadan yaşamam mantıklı mı?
yani rezonans olayına uyup gluten, peynir, yoğurt, sütle böyle uzak kalmalı mıyım yoksa ölçülü şekilde hepsinden yemeli miyim?
hadi bana fikirlerinizi söyleyin, çok kararsızım kafam karıştı benim
yedim ama menüme yazmadımYemedin he
Mekik aleti çoğaldıyedim ama menüme yazmadım
tüm karın hem deMekik aleti çoğaldı
tamam cnm iyi geceler oğluşa mucksBen yatayım artık
Sabaha nöbetçiyim erken kalkıp gidem.
Dükkanı açana şimdiden Günaydın
Cheesecake sana da iyi forumlar
Ahhh ballarim bugün maalesef sözümü tutamadim yagünüm ev isi yemek ve ders çalışmakla gecti. Sporumu yapamadim beslenme de düzgun oldu diyemem akşam dengeledim hicbisey yemedim 5ten sonra ama neye yarar öğlen ders calisirken yardirdim findiklari
Ayy kusura bakma canim ya. Bu ara siskinim diye biraz daha bekliyim diye diye son güne gelmisiz
Yarin sabah ölcerim inşallah.
Tamam canım ölçüleri yarın bekliyorum, bugünü de hemen unutuyoruz ve yarın temiz bir şekilde besleniyoruz. Bugün ben de abarttım malesef, son iki gün güzel geçsin de cumartesi motivasyon olsun bize.
Süpermiş canım, bol bol çalışalım hedeflerimize ulaşalım. Ben de bugün hiiiç çalışamadım, çünkü 5 aydır kız zannettiğimiz kedimiz erkek çıktı, şoklardayız. oğlum da kedi erkek çıkınca onu evden göndereceğimizi falan zannetti, bir sürü senaryo yazdı, duygulandı, ağladı. Oydu buydu derken şimdi tezin başına oturdum, en azından birkaç saat ara vermeden yazsam güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?