70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Teşekkür ederim bir tanem, SonGÜLüm, güzel kalplim
Enteresan.

Ayyy nasil anladiniz peki erkek olduğunu kız onca zamandan sonra
Bu benim kuşun muhabbetine dönmüş ben de bi senedir oglum oglum diye seviyorum meğer kizmis
Kolay gelsin canim simdi yogunlasip bikac saat calisirsin
Valla kuzum alırken dişi dediler, veterinere götürdük defalarca hep dişi diye konuştuk falan. İki gündür bizimki bacak arasını yalayıp duruyor (dişiler de yalar), yaladıktan sonra ordan bişey çıkıyor haliyle Ben o şeyi görünce şaşırdım, kediyi aldığımız kişiye ulaştım falan, foto attım, sonunda erkek olduğunu net bir şekilde anlamış olduk

Valla seninkiyle aynı muhabbete dönmüş, biz de kızım kızım diye sevip durduk, oğlan çıktı. Eşim diyor ki evdeki cinsiyetleri eşitlemek için dişi aldın, erkek çıktı, yine tek kaldın

Ayyy nasil anladiniz peki erkek olduğunu kız onca zamandan sonra
Bu benim kuşun muhabbetine dönmüş ben de bi senedir oglum oglum diye seviyorum meğer kizmis
Kolay gelsin canim simdi yogunlasip bikac saat calisirsin
Bu arada çalışacak halim olmadığına karar verdim, başım ağrıyor bugünkü olanlardan Kolay değil kızımı kaybettim sayılır duş alıp yatayım sabah erkenden çalışmaya başlarım artık.

Seviyorsan daha zor senin için.

Diyetisyen diyetlerinde hep olur süt yoğurt peynir.

Hatta 3 porsiyon süt ürünü düşün

Bir de tüketilmediginde kemik erimesi olsun, kamburluk olsun, boy kısalması olsun , diş sağlığı kaybetme olsun olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Sağlıklı ve dengeli beslenme en güzeli.

Onda da şeker ,un ve tuz yasak en çok.
süpersin canım bakıyorum
sanırım ben de if olayına geçeceğim. biraz okuyup öğrenmem gerekiyor.
Bak canım.

Ben Ağustos ayında başlamıştım .

Hatta Aslı ile Hedef60kgolmak ile orda tanıştık.

Ha ha
Evdekiler sabote etti beni ya
Diyete ben başlayınca Mart kedisine dönüyorlar habire birşeyler istemeler.

Umarım yolumu bulabilirim tekrar
Sen bana yetiş bari

hımm diyet huzur veriyor diyordun 66 olurum 2 güne diyordun
radyofrekansla gluten silme nedir ki acep yani istekduyulmuyor mu artık cnm?

Son düzenleme:
canım toksin açısından bakarsak su bile içmememiz, hava bile almamamız gerekiyor
yani üstündeki kıyafette, dokunduğun plastiklerde camda heryerde var ama vücudumuz bunları zararsız hale getirebiliyor ki yaşayabiliyoruz, çok hassasiyetin varsa belli bir gruba ona dikkat edersin ama yoksa kendini sıkma kesinlikle

örneğin beyaz ekmek 2 dilimi eçtikten sonra rahatsız ediyor beni ya da eti burçak kuraiye yiyorum,3 taneden sonra şekerimi arttığını hissediyorum yani herşeyin ölçüsünü yine kendimiz belirliyoruz vücudumuzu dinlemek yetiyor

Malesef yıl oldu 2021 ama glutensiz besleneyim bugün de desen o kadar zor ki, marketlerde bile nadir bulunuyor, sık olan şeylerde hep pirinç unu ve şeker var ve çok sağlıksız glutensiz deyip onu alacağıma tam buğday ekmeğimi alırım mesela

blondeblond canımcığım senin de menülerini görmek isterim

çok haklısın canım burası bizim sorumluluğumuz olmalı aslında gün gün yazmalıyız.

bazen insanın dengesi şaşıyor bu da çok normal, fındık mı hımm ben olsam ben de dayanamazdım insan bu tarz şeyleri yiyince duramıyor, en iyisi hiç bulaşmamak mı?
hadi hemen önümüzdeki maçlara bakalım hız kesmek yok

bizim de yaramaz minnoş bi erkek kedimiz var canım ama bu olaya şaşırdım sabah sabah çok güldümm, nasıl olmuş o iş yaaa
tez için kolay gelsin hangi alanda bu arada doktor muydun tam bilmiyorum.
benim bir dayım bir teyzem de doktor, biri nöroloji, eşi çocuk doktoru, diğeri cerrah,
kutsal mesleklerden bir diğeri de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…