70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım rezonans falan tam olarak nedir ne için yapılır bilmiyorum. Ben sadece olaya sürdürülebilirlik ve dengeli beslenme açısından bakarak bir ömür onları yemeden geçmez diyorum. Bence kesinlikle gerektiği miktarda yemeliyiz, vücudumuzun dengeli olarak her türlü gıdaya ihtiyacı var. Bunları hayatından çıkarman mantıklı ve sağlıklı görünmüyor bana. Dediğim gibi olayın iç yüzünü bilmem, süt ürünlerinin vücuda ne sebeplerle gerekli olduğunu tıbben açıklayacak bilgiye de sahip değilim ama yaşam şekillerimize bakınca uzak kalmayı doğru bulmuyorum. Yerine sürekli başka bir şey koymak da pek mümkün değil gibi.

sudem34 tam bir peynir faresiyim ben, hatta belki gurmesi, yurtdışı yurtiçi her türlü çeşidini almış yemişliğim vardır
şöyle ki bu tedavide verilen frekans ile gluten ve gluten içeren her şey siliniyor bünyeden,
canınız çekmiyor ama nereye kadar bu seanslara gidebiliriz ki, hem ucuz da değil.
süt ve süt ürünleri de gluten içermesi sebebiyle frekans ile silinip asla tüketilmiyor.
test, tahlil vs. yapılmıyor. ben iş arkadaşımdan görüp gittim bu arada.

sonngulen süt ve süt ürünleri içerdiği gluten sebebiyle yenmemeliymiş.
gerçi bu konular bilim dünyasında bile hala netliğe kavuşmadı.
kimi profesörler gluteni asla tüketmeyin derken, kimileri ise insan vücudunun glutene de ihtiyacı olduğunu söylüyor.
sürdürülebilirlik açısından dediğin gibi kesinlikle bir ömür yasaklı geçmesi mümkün değil, bir kere insan doğasına aykırı, çünkü bizler nefse sahip canlılarız diye düşünmekteyim.

bu arada peyniri de, sütü de, yoğurdu da ayrı ayrı çok severim :) hepsini çok özledim.

süpersin canım bakıyorum
sanırım ben de if olayına geçeceğim. biraz okuyup öğrenmem gerekiyor.

Son düzenleme:
Canim ben de insan vücudunun glutene de ihtiyaci var diyen taraftayım.. gluten öcü gibi gösteriliyo ama değil yeni bi beslenme trendi cikiyo sürekli bazi uzmanlar da maalesef yalan yanlis bilgilerle dikkat cekme pesinde.. ne yazikki gercek bu.

Yani bence de uç noktalarda takilmak doğru değil nasil bi yiyeceği surekli yiyerek sağlıklı beslenmeden söz edemiyorsak aynı sekilde tamamen hayatimizdan cikararak da sağlıklı beslenmis olmuyoruz.
Bunun gibi sürüsüyle efsane var maalesef.

david perlmutter isimli amerikalı bir doktor tahıl beyin isminde çıkardığı kitabında resmen öcü mesela, bu gluten size ne ettiii

evet ölçü, her şeyde belki de hayatın en büyük kuralı.
yemekte, içmekte, uyumakta, çalışmakta, tembellikte, her şeyde ölçü ve her şeyde denge.
sanırım hayatın sırrını çözdüm şu an

Ama doğru söylüyosun gercekten öyle
Ya rahatsizligi olanlar var onlar ayri tabiki onlarin hic tüketmemesi gerekiyo da. Kisiye gore degisiyo işte

Seviyorsan git konuş bence

Şaka bir yana canım ben olsam tamamen hayatımdan çıkarmazdım. Ömür boyu da rezonans yaptıramayacağını düşünüyorum, dengeli beslenmeye devam canım, en güzeli o bence.

Ama doğru söylüyosun gercekten öyle
Ya rahatsizligi olanlar var onlar ayri tabiki onlarin hic tüketmemesi gerekiyo da. Kisiye gore degisiyo işte
Kuzum bugünkü menün ve sporun ne alemde bakalım. Yatmadan yazmayı unutma olur mu.

Ballarımmmm

Bugün Ne Yedim?
10.30 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 4 biber, 5 zeytin, 1 elma, 1 küçük muz

16.15 2 hurma

18.30 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 1 hurma

3 litre su

sonngulen SonGÜLüm sözümü tuttum, bugün güzelce beslendim.

Saricivcivcikcik minnoş hemşehrimmmm, biriciğim hadi yaz bakalım sen bugün neler yedin?

Yakında bu soruları herkese soracağım.
Songülümün tezi bitsin.
Hemdemim evine bir güzel yerleşsin, hayatı düzene girsin. ( enerji_kusagi )
sudem34 balım senin menüleri de göremedim sanki , efsane hangi yöne döndü?

Kuzum bugünkü menün ve sporun ne alemde bakalım. Yatmadan yazmayı unutma olur mu.
Ahhh ballarim bugün maalesef sözümü tutamadim ya günüm ev isi yemek ve ders çalışmakla gecti. Sporumu yapamadim beslenme de düzgun oldu diyemem akşam dengeledim hicbisey yemedim 5ten sonra ama neye yarar öğlen ders calisirken yardirdim findiklari
Ayy kusura bakma canim ya. Bu ara siskinim diye biraz daha bekliyim diye diye son güne gelmisiz
Yarin sabah ölcerim inşallah.

Kizlar 10 dk dinlenmeye geldim sonra birazcik daha ders calismaya gitcem. Eşim baktim film izliyo filmdeki çocuğun odasinda afişte su yaziyo *Success is not accident success is a choice (Başarı tesadüf değildir bir seçimdir)
Bu da mı secret değil bu kadar olur ders molasinda bunu görmem de cok manidar secret bene mesaj yolluyo sınavda bu filmi sormucaklar kalk calis diyo sanirsam
Gidiyim madem

O zaman yarın daha dikkatli oluyoruz di me benim bal hemşehrim.
Yarın günlüğümüzde sağlıklı menünü görmek istiyorum ona göre, yoksaaaa

ya nasıl kıyılır ki sana

Nasıl da doğru bir söz.
iyi dersler minnoş güzelliğim

O zaman yarın daha dikkatli oluyoruz di me benim bal hemşehrim.
Yarın günlüğümüzde sağlıklı menünü görmek istiyorum ona göre, yoksaaaa

ya nasıl kıyılır ki sana

Evet kesinlikle yarın dikkat ediyorum inşallah aslım❤
Kız bene kız etim senin kemigim songülün
Ben kendime ne kadar kiziyorum bi bilsen. Psikolojik olarak daha cok yoruldum iki ileri bi geri. Artik su gibi dümdüz her hafta vermek istiyorum.
Nasıl da doğru bir söz.
iyi dersler minnoş güzelliğim
Teşekkür ederim bal hemşehrim

afiyet olsun balımm, çok güzel olmuş menün. Aç kalmana dayanamıyorum, hasta olursun diye korkuyorum.

Tez bitsin de balım çok düzenli bir şekilde yazacağım ben de, çünkü yazmayınca insan daha kolay yoldan çıkıyor.

Tamam canım ölçüleri yarın bekliyorum, bugünü de hemen unutuyoruz ve yarın temiz bir şekilde besleniyoruz. Bugün ben de abarttım malesef, son iki gün güzel geçsin de cumartesi motivasyon olsun bize.
Süpermiş canım, bol bol çalışalım hedeflerimize ulaşalım. Ben de bugün hiiiç çalışamadım, çünkü 5 aydır kız zannettiğimiz kedimiz erkek çıktı, şoklardayız. oğlum da kedi erkek çıkınca onu evden göndereceğimizi falan zannetti, bir sürü senaryo yazdı, duygulandı, ağladı. Oydu buydu derken şimdi tezin başına oturdum, en azından birkaç saat ara vermeden yazsam güzel olacak.

Ayyy nasil anladiniz peki erkek olduğunu kız onca zamandan sonra
Bu benim kuşun muhabbetine dönmüş ben de bi senedir oglum oglum diye seviyorum meğer kizmis
Kolay gelsin canim simdi yogunlasip bikac saat calisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…