Neden olmasın1 nisandan 1 temmuza kadar diyet yapabilir mi acaba negoo
Bu da soru mu
Hem de dibine kadar yaparbenim tanıdığım negonun kafaya koymasi yeterli
Tahinli kurabiye yerken yazıyorum,iyi düşününNeden olmasın
Son lokmani agzina atip o kurabiyeleri sakince bi kenara bırakTahinli kurabiye yerken yazıyorum,iyi düşünün
İçecek tarifi çok basit canım, 8 bardak suya 1 kırmızı elmayı küp küp doğrayıp içine de 1 tane kabuk tarçın atıp kaynatıyorsun. Gün boyu içiyorsun. Bu kadar basit, 10 gün falan yapmak lazımmış galiba, ben yapacağım en azından. İlaç çok şişkinlik yapıyor ona iyi geldi dün akşam. Tadını da sevdim.Acaba nedir nedir bene de söyler misin
Cok şükür kuzum iyiyim alisveris yaptim geldim. Dönüste 1 2 saat araba sürdüm alistirma yaptim bu sefer daha iyiydim bi miktar mutlu olduminşallah her hafta calisip şu ehliyet meselesini en kisa surede halletmek istiyorum. Araba sürmek gercekten özgürlük ya.
Sen nasılsın hastaligin nasiltezini sormuyorum buraya kafa dagitmaya geliyosun burda da ondan konusma diye
Arada küçük atıştırmalıklar mübahtır canım, çok sıkı diyetlere girip hayatımızdan her şeyi çıkarıp sonra saldıracak duruma gelmeyelimTahinli kurabiye yerken yazıyorum,iyi düşünün
Yaa elmali tarcinli caylari da coook severim bunu ögrendigim iyi olduİçecek tarifi çok basit canım, 8 bardak suya 1 kırmızı elmayı küp küp doğrayıp içine de 1 tane kabuk tarçın atıp kaynatıyorsun. Gün boyu içiyorsun. Bu kadar basit, 10 gün falan yapmak lazımmış galiba, ben yapacağım en azından. İlaç çok şişkinlik yapıyor ona iyi geldi dün akşam. Tadını da sevdim.
Araba kullanmana çok sevindim kuzum, gerçekten büyük özgürlük, biz arabayı sattık, inşallah yenisini otomatik alalım diyoruz. Böylece oğlumu da arabaya atıp işimi gücümü halletmeye gidebileceğim. Biraz daha deneyim edinirsen çok çabuk alırsın ehliyeti de.
Hastalığım şu an iyi canım şükürler olsun. Tezi de yazmaya devam, birazdan tekrardan döneceğim.
Süper yapmışsın canım, ben de diyet ajandası aldım, her şeyi tek tek kaydediyorum. Daha dün başladım ama iyi geliyor yazmak. Hem hepsi kayıt altında olacak hem de beni yeme konusunda biraz da olsa frenlediğini farkettim. 5 dakika sonra başlayacağım ben. Sen de hazırla kendini.Yaa elmali tarcinli caylari da coook severim bunu ögrendigim iyi oldu
Evet canim imkan varsa kesinlikle otomatik daha rahat olur
Sen giderken ben de gideyim kendime planlayici ajanda aldim sırf calisayim diye
Tamam canim kaldi 2 dk hadi görüşürüz iyi çalışmalarSüper yapmışsın canım, ben de diyet ajandası aldım, her şeyi tek tek kaydediyorum. Daha dün başladım ama iyi geliyor yazmak. Hem hepsi kayıt altında olacak hem de beni yeme konusunda biraz da olsa frenlediğini farkettim. 5 dakika sonra başlayacağım ben. Sen de hazırla kendini.
Son iki taneydi zatenSon lokmani agzina atip o kurabiyeleri sakince bi kenara bırak
Evet canım kendimi kasmak hiç istemiyorum ama hiç memnun değilim bedenimden.Üç ay dişimi sıksam,daha önce yaptın diyorum kendime ama evde dura dura tek düşündüğüm yemek oldu.Arada küçük atıştırmalıklar mübahtır canım, çok sıkı diyetlere girip hayatımızdan her şeyi çıkarıp sonra saldıracak duruma gelmeyelim
Balımseni de kendin gibi kaliteli seviyeli esprilerini de çok özlemişim
Daha çok bir araya gelelim gerçekten
Kilo vermek şart değil insan muhabbeti geyiği gülmeyi özlüyor
Hangi semt?
Canım az olan saat yemek penceresi uzun olan saat açlık penceresi
İnsülin firlamadigi için o evrede yağ yakımı kilo verimi daha kolay oluyor
Balım kabuğu ne yapılıyor?
İlk kez duydum ben şok
blondeblond canım if hakkında bildiklerimi yazayım sana. Açlık ve tokluk pencereleri diye bir şey var. Gün 24 saat, sen bunu kendine uygun olacak şekilde bölüyorsun. Ben genellikle 18/6 yapıyorum, yani sabah 11-12 arası kahvaltı yapıp akşam da 5-6 gibi yemek yiyorum. Bu 6 saatlik arada yemek serbest, tabiki diyete uygun olması önemli. Geri kalan 18 saat içerisinde çiğneme hareketi yaptırmayacak şekilde sıvı tüketebiliyorsun (çay, bitki çayı, kahve, soda gibi) ama bir şeyler yemek yasak. Her gün illa ki bu saatleri yapmıyorum, bazen 16-8 şekline de dönebiliyor. Akşamı erken kapatmak bence çok önemli, geç yemiş olursam ertesi gün şiş uyanıyorum ben, o yüzden 6yı geçmemeye çalışıyorum. Bizim evde oğlum da dahil hepimiz 2 öğün beslendiğimiz için yaşam şeklim bu zaten, uyum göstermek zor olmuyor o yüzden.
Tahinli kurabiye yerken yazıyorum,iyi düşünün
Balımseni de kendin gibi kaliteli seviyeli esprilerini de çok özlemişim
Daha çok bir araya gelelim gerçekten
Kilo vermek şart değil insan muhabbeti geyiği gülmeyi özlüyor
Hangi semt?
Canım az olan saat yemek penceresi uzun olan saat açlık penceresi
İnsülin firlamadigi için o evrede yağ yakımı kilo verimi daha kolay oluyor
Balım kabuğu ne yapılıyor?
İlk kez duydum ben şok
Ben gazideki baskılar ve olayları sevmiyordum canım, Ankara'dan ayrılmayı hiç istememiştim. Yüksek lisans bitince görev için Aydın'a yerleştim, burayı da çok sevdim amayine de Ankara özlemi çok ağır basıyor bazen. Sen hala Ankara'da mısın.
Çok teşekkür ederim canımçok hafif bir kahvaltı olmuş afiyet olsun. İspanyolca harika bir seçim olmuş
Kızlar anlatmadiysa ben açıklarım canım, tüm mesajları okumadım daha, yazan olmuştur belki. Benim hayat düzenim if şeklinde.
Canım kolay gelsin, inşallah yoğunluklarımız bir an önce azalsın da tekrar buluşalım, çok özlüyorum sizi
Hepimizi mahvettti bu pandemi, hiç bitecek gibi de durmuyor. İçim iyice sıkıldı artık benim de.hayat bı daha normale dönebilecek mi çok merak ediyorum.
Valla ölçülerin süper canım, bundan sonra da korumaya devam edersin sen
Bence de dişini sık ve yap sadece görünüş değil sağlığın da acayip değişiyor sonucta. Benim zayiflayinca mide agrilarim bagirsak tembelligim hepsi son buluyo cidden. Hem de daha enerjik oluyorum her seye yansiyo gerçektenSon iki taneydi zaten
Evet canım kendimi kasmak hiç istemiyorum ama hiç memnun değilim bedenimden.Üç ay dişimi sıksam,daha önce yaptın diyorum kendime ama evde dura dura tek düşündüğüm yemek oldu.
Bir arkadaşım Murat Topoğlunun listeriyle 11 kilo verdi
Bende bayılıyorum,göbek yağlarımda bayılıyorben çoğu zaman farkında olmadan if yapıyormuşum öyleyse..
bizimde haftasonları evde hep iki öğün oluyor, önce geç kahvaltı, belki arada atıştırmalık,
(haftasonu abur cuburdan vazgeçemeyen bir aileyiz) sonra akşam yemeği.
tahine ve tahinli olan her şeye bayılıyorum sanırım, afiyet olsun :)
Öyle canım haklısın,1 nisan olsunBence de dişini sık ve yap sadece görünüş değil sağlığın da acayip değişiyor sonucta. Benim zayiflayinca mide agrilarim bagirsak tembelligim hepsi son buluyo cidden. Hem de daha enerjik oluyorum her seye yansiyo gerçektenzaten biliyosun daha fazla bekleme bugün bismillah de basla bence sonra iyi ki diceksin
Çok sevindimBen de özlüyorum canım sizleri, her gün daha fazla gelmeye çalışacağım. Bu arada kilo da verelim tabiki, dünden bugüne muhteşem bir rakam gördüm bile, Dün akşam basit bir ödem içeceği hazırlayıp içmiştim, bu gün de içmeye devam edeceğim.
Songül oğlan sabah kalkınca acikmiyor mu?blondeblond canım if hakkında bildiklerimi yazayım sana. Açlık ve tokluk pencereleri diye bir şey var. Gün 24 saat, sen bunu kendine uygun olacak şekilde bölüyorsun. Ben genellikle 18/6 yapıyorum, yani sabah 11-12 arası kahvaltı yapıp akşam da 5-6 gibi yemek yiyorum. Bu 6 saatlik arada yemek serbest, tabiki diyete uygun olması önemli. Geri kalan 18 saat içerisinde çiğneme hareketi yaptırmayacak şekilde sıvı tüketebiliyorsun (çay, bitki çayı, kahve, soda gibi) ama bir şeyler yemek yasak. Her gün illa ki bu saatleri yapmıyorum, bazen 16-8 şekline de dönebiliyor. Akşamı erken kapatmak bence çok önemli, geç yemiş olursam ertesi gün şiş uyanıyorum ben, o yüzden 6yı geçmemeye çalışıyorum. Bizim evde oğlum da dahil hepimiz 2 öğün beslendiğimiz için yaşam şeklim bu zaten, uyum göstermek zor olmuyor o yüzden.
Kesinlikle otomatik alİçecek tarifi çok basit canım, 8 bardak suya 1 kırmızı elmayı küp küp doğrayıp içine de 1 tane kabuk tarçın atıp kaynatıyorsun. Gün boyu içiyorsun. Bu kadar basit, 10 gün falan yapmak lazımmış galiba, ben yapacağım en azından. İlaç çok şişkinlik yapıyor ona iyi geldi dün akşam. Tadını da sevdim.
Araba kullanmana çok sevindim kuzum, gerçekten büyük özgürlük, biz arabayı sattık, inşallah yenisini otomatik alalım diyoruz. Böylece oğlumu da arabaya atıp işimi gücümü halletmeye gidebileceğim. Biraz daha deneyim edinirsen çok çabuk alırsın ehliyeti de.
Hastalığım şu an iyi canım şükürler olsun. Tezi de yazmaya devam, birazdan tekrardan döneceğim.
Aynı benSüper yapmışsın canım, ben de diyet ajandası aldım, her şeyi tek tek kaydediyorum. Daha dün başladım ama iyi geliyor yazmak. Hem hepsi kayıt altında olacak hem de beni yeme konusunda biraz da olsa frenlediğini farkettim. 5 dakika sonra başlayacağım ben. Sen de hazırla kendini.
Anladım canımsudem34 ananasın kabukları doğranıp,
isteğe bağlı elma, tarçın, limon ile kaynatılıp içiliyor benim bildiğim.
öyle miFelicio ? böyle organik şeylere bayılıyorum ya :)
ispanyolcanın yazılışı ve okunuşu -genel olarak- aynı olması açısından pratik geldi bana şu an,
ama daha öğrenecek çok şey var, kendime ispanyol bir arkadaş bulsam iyi olacak
Vücuduna 1 Nisan şakası yapBende bayılıyorum,göbek yağlarımda bayılıyor
Öyle canım haklısın,1 nisan olsun
Bence yaparsın sen canım, şöyle birkaç gün kafanı topla, mental olarak diyete hazırlan. Çok sıkmadan sağlıklı beslenme moduna geç, yavaş yavaş gitsin dert değil.Son iki taneydi zaten
Evet canım kendimi kasmak hiç istemiyorum ama hiç memnun değilim bedenimden.Üç ay dişimi sıksam,daha önce yaptın diyorum kendime ama evde dura dura tek düşündüğüm yemek oldu.
Bir arkadaşım Murat Topoğlunun listeriyle 11 kilo verdi
Biz de akşam çay yanı atıştırmalıklarına hayır diyemiyoruz. Tatlısı tuzlusu derken tam bir kalori bombası oluyor.ben çoğu zaman farkında olmadan if yapıyormuşum öyleyse..
bizimde haftasonları evde hep iki öğün oluyor, önce geç kahvaltı, belki arada atıştırmalık,
(haftasonu abur cuburdan vazgeçemeyen bir aileyiz) sonra akşam yemeği.
tahine ve tahinli olan her şeye bayılıyorum sanırım, afiyet olsun :)
Cumartesi 70.2 idim, dün sabah 69.5 geldim, bu sabah da 68.5 gördüm canım. Dün yediklerime dikkat ettim sayılır, bir de 10bin adım yürüyüş yaptım, ödemleri atıyorum şu an. Bu kadar kiloyu kısa zamanda almam mümkün değildi zaten. Mesela bu akşam düne göre çok daha az yedim ama karnım patlayacak gibi şişim yine, bakalım sabah ne görcem.Çok sevindiminsan acaip motive oluyor kaç oldun bende merak ettim şimdi yaz nolacak
Songül oğlan sabah kalkınca acikmiyor mu?
Ben ekmek üstü labne filan veriyorumkahvaltıya kadar idare etsin diye.
Bide benimki mutlaka kahvaltıdan sonra bisküvi filan yemeyi çok severbir aşkla yet kahvaltıyi sıra bisküvi ye gelsin diye.
Kesinlikle otomatik al
Ben 9 yıldır otomatikte çok rahat ediyorum
13 yıl oldu ehliyet alalı ama otomatik bambaşka
Aynı ben
Anladım canım
Geçen kahvenin yanına buzluktan ananasdilimi çıkardım sen demiştin o kadar güzel olmadı.
Galiba buzluk tan çıkıp soğuk soğuk olduğu için bilemedim
Sen sanırım taze yiyorsun.
Bayrampaşa da mı oturuyorsun sen?
Ordaki devlet hastanesine bizim babaanneyi filan kolan a kuzenin eşini goturmuslugum var.
Bide Rumeli tulumbacisi var oranın tulumbasi güzel oluyor
Vücuduna 1 Nisan şakası yap
Başla tabikisikafan rahatlar oğlan da yapacak demiştin birlikte destek olursunuz birbirinize .
Afiyet olsun canım. Akşam biraz karbonhidratlı olmuş, hem çorbada buğday var sanırım hem de makarna. Yarın spor da mutlaka bekliyoruz unutmak yok30 Mart Salı Menüm
Sabah 09.00 1 yumurtadan kaşarlı omlet, cherry domates, 1 dilim peynir, şekersiz cay
Ara 11.00 filtre kahve, 10 cig findik
Ara 15.00 sütlü nescafe, 10 cig findik
Akşam 17.40 1 kase ayran aşı çorbası 3 kaşık yogurtlu makarna
Ara 18.00 türk kahvesi
Spor; günün yarisi disarda gecti yapamadim yarin söz yaparim. 4000 adımım var
Su 2 litre
sonngulen
Yok öyle bir şey, dış mihrakların oyunları bunlarAcıktık mı ne
Daha iyi sayılırım biricik SonGÜLümKuzum sen maşallah çok güzel gidiyorsun, moral olmasına da çok sevindim
Ben de bizi çok seviyorum
Helal sana balım, sancın geçmiştir inşallah
En sevdiklerim yanımda, diğer sesler o yüzden çok da umrumuzda olmasın balım
Ben de özledim kuzum, artık daha çok geleceğim, bana çok iyi geliyorsunuz
Aferin benim minnoşumaaaAcaba nedir nedir bene de söyler misin
Cok şükür kuzum iyiyim alisveris yaptim geldim. Dönüste 1 2 saat araba sürdüm alistirma yaptim bu sefer daha iyiydim bi miktar mutlu olduminşallah her hafta calisip şu ehliyet meselesini en kisa surede halletmek istiyorum. Araba sürmek gercekten özgürlük ya.
Sen nasılsın hastaligin nasiltezini sormuyorum buraya kafa dagitmaya geliyosun burda da ondan konusma diye
bence yapabilir1 nisandan 1 temmuza kadar diyet yapabilir mi acaba negoo
wuuu harikasın balımmmmCumartesi 70.2 idim, dün sabah 69.5 geldim, bu sabah da 68.5 gördüm canım. Dün yediklerime dikkat ettim sayılır, bir de 10bin adım yürüyüş yaptım, ödemleri atıyorum şu an. Bu kadar kiloyu kısa zamanda almam mümkün değildi zaten. Mesela bu akşam düne göre çok daha az yedim ama karnım patlayacak gibi şişim yine, bakalım sabah ne görcem.
Oğlum uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyor, iştahsız oluyor. Aradan illaki biraz zaman geçecek. Çok nadirdir aç uyandığı. İki öğün beslenmeye de çok alıştı bir yıldır. Okuldayken 3 öğün yapıyordu ama şimdiki düzeni bu oldu.
Afiyet olsun civcivim, karbonhidrat olsa da menünde erkenden yediğin için sorun olacağını düşünmüyorum30 Mart Salı Menüm
Sabah 09.00 1 yumurtadan kaşarlı omlet, cherry domates, 1 dilim peynir, şekersiz cay
Ara 11.00 filtre kahve, 10 cig findik
Ara 15.00 sütlü nescafe, 10 cig findik
Akşam 17.40 1 kase ayran aşı çorbası 3 kaşık yogurtlu makarna
Ara 18.00 türk kahvesi
Spor; günün yarisi disarda gecti yapamadim yarin söz yaparim. 4000 adımım var
Su 2 litre
sonngulen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?