• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarımmm
Yoğun bir gün geçirdim yine. Ev tadilata girecek 4 gibi kayınpederimle bir usta eve bakmaya geldi. Onların bakmaları, hesaplamaları vs derken saat 6 oldu, oğlumun odası yoktu. Tadilatı bekliyorduk sıcağı sıcağına halledelim istedim. 18.30 gibi eşimle buluştuk. Mobilyacıları gezdik. Ve sonunda odamızı aldık. 🥰 ama eve gelmemiz 20.30 oldu.
Sonuç itibariyle o saatte yemek yiyemezdim. Yemedim. Açlık hissetmiyorum, hem midem de dinlenmiş olur.

Bugün Ne Yedim ?

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 2 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı

2,5 litre su

Daha iyi sayılırım biricik SonGÜLüm ❤️ Teşekkür ederim :KK60:

Aferin benim minnoşumaaa :KK9:

bence yapabilir :KK66: sence yapabilir mi?

wuuu harikasın balımmmm :KK9: :KK60:

Afiyet olsun civcivim, karbonhidrat olsa da menünde erkenden yediğin için sorun olacağını düşünmüyorum ❤️
İyi olmana sevindim Aslımmm :KK200:

Ballarımmm
Yoğun bir gün geçirdim yine. Ev tadilata girecek 4 gibi kayınpederimle bir usta eve bakmaya geldi. Onların bakmaları, hesaplamaları vs derken saat 6 oldu, oğlumun odası yoktu. Tadilatı bekliyorduk sıcağı sıcağına halledelim istedim. 18.30 gibi eşimle buluştuk. Mobilyacıları gezdik. Ve sonunda odamızı aldık. 🥰 ama eve gelmemiz 20.30 oldu.
Sonuç itibariyle o saatte yemek yiyemezdim. Yemedim. Açlık hissetmiyorum, hem midem de dinlenmiş olur.

Bugün Ne Yedim ?

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 2 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı

2,5 litre su
Kuzum hem tadilatınız hem de yavrunun odası hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İnşallah tadilat sizi çok yormadan olur biter, içinize siner. Akşam yemek yememen hiç iyi olmamış kuzum, sabah da çok hafif yemişsin zaten. Lütfen dikkat et kendine, yarın sabah da çok güzel bir kahvaltı yap :21:

herkese günaydın,
elimde görmüş olduğunuz çok sevgili kadim dostum ananascığımla boğuştuk,
eşim kestirmeden almış sağolsun:KK12:
2 dilim ananas ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım bu sabah:KK72:
sohbette gördüklerimden:
sonngulen sonngulen çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
@enerji_kusagi kilolar verilmiş perfectooo:KK54:
asliogretmen asliogretmen Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik afiyet olsun hep okuyorum sizin menüleri :)
hepinize güzel birgün diliyorum kızlarrr:KK200:

bu arada ben ispanyolca kursuna başladım:-) fantásticooo :-)

Eki Görüntüle 2812661
Afiyet olsun canım ❤️ Kendini geliştirmene ve İspanyolca kursuna gitmene bayıldım. Tebrik ederim :KK9:

Kuzum hem tadilatınız hem de yavrunun odası hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İnşallah tadilat sizi çok yormadan olur biter, içinize siner. Akşam yemek yememen hiç iyi olmamış kuzum, sabah da çok hafif yemişsin zaten. Lütfen dikkat et kendine, yarın sabah da çok güzel bir kahvaltı yap :21:
Teşekkür ederiz biriciğim. İnşallah.
Yorulacağız ama inan razıyım. Tadilata çok ihtiyacı vardı evimin 🌸
Yarın sabah kahvaltımı çok güzel yapacağım SonGÜLüm, söz veriyorum. ❤️

Afiyet olsun canım. Akşam biraz karbonhidratlı olmuş, hem çorbada buğday var sanırım hem de makarna. Yarın spor da mutlaka bekliyoruz unutmak yok :KK54:

Yok öyle bir şey, dış mihrakların oyunları bunlar :KK70::KK70:su iç su, zaten az içmişsin bugün :KK70:
Birazdan gidip uyucam zaten :D evet su ice ice lavabodan cikamiyorum cildiriciim:D :D
Yorumun icin teşekkür ederim balim dikkate alicam😍
Daha iyi sayılırım biricik SonGÜLüm ❤️ Teşekkür ederim :KK60:

Aferin benim minnoşumaaa :KK9:

bence yapabilir :KK66: sence yapabilir mi?

wuuu harikasın balımmmm :KK9: :KK60:

Afiyet olsun civcivim, karbonhidrat olsa da menünde erkenden yediğin için sorun olacağını düşünmüyorum ❤️
Tesekkur ederim bal aslim😍
Ballarımmm

Bugün Ne Yedim ?

2,5 litre su
Afiyet olsun balim iyiysen sorun yok ama yarin dikkat et sakın böyle az yeme💚
Minnakin odasi da hayirli olsun ☺️

Birazdan gidip uyucam zaten :KK70: evet su ice ice lavabodan cikamiyorum cildiriciim:KK70: :KK70:
Yorumun icin teşekkür ederim balim dikkate alicam😍

Tesekkur ederim bal aslim😍

Afiyet olsun balim iyiysen sorun yok ama yarin dikkat et sakın böyle az yeme💚
Minnakin odasi da hayirli olsun ☺️
Çokkkkk teşekkür ederiz biricik civcivim benim ❤️
Yarın daha dikkatli bekleneceğim 🥰😘

Teşekkür ederiz biriciğim. İnşallah.
Yorulacağız ama inan razıyım. Tadilata çok ihtiyacı vardı evimin 🌸
Yarın sabah kahvaltımı çok güzel yapacağım SonGÜLüm, söz veriyorum. ❤️
Bitince çok mutlu hissedeceksiniz kendinizi, ben de evimin mutfağını yaptırdım 3 ay önce, hayalini kurduğum mutfaktı. Acayip mutlu olmuştum.

Bitince çok mutlu hissedeceksiniz kendinizi, ben de evimin mutfağını yaptırdım 3 ay önce, hayalini kurduğum mutfaktı. Acayip mutlu olmuştum.
İnşallah biriciğimmmmm ❤️ Bende bitmiş halinin hayalini kurarak her şeye katlanacağım ❤️

Çok sevindim 🤗 insan acaip motive oluyor 😍 kaç oldun bende merak ettim şimdi yaz nolacak 😂

Songül oğlan sabah kalkınca acikmiyor mu?

Ben ekmek üstü labne filan veriyorum 😁 kahvaltıya kadar idare etsin diye.

Bide benimki mutlaka kahvaltıdan sonra bisküvi filan yemeyi çok sever🤭bir aşkla yet kahvaltıyi sıra bisküvi ye gelsin diye.😁

Kesinlikle otomatik al😎
Ben 9 yıldır otomatikte çok rahat ediyorum 🤭
13 yıl oldu ehliyet alalı ama otomatik bambaşka 😎

Aynı ben 😁

Anladım canım 😎

Geçen kahvenin yanına buzluktan ananas 🍍 dilimi çıkardım sen demiştin o kadar güzel olmadı.

Galiba buzluk tan çıkıp soğuk soğuk olduğu için bilemedim 😁

Sen sanırım taze yiyorsun.🍍

Bayrampaşa da mı oturuyorsun sen?

Ordaki devlet hastanesine bizim babaanneyi filan kolan a kuzenin eşini goturmuslugum var.

Bide Rumeli tulumbacisi var oranın tulumbasi güzel oluyor 😍

Vücuduna 1 Nisan şakası yap :KK70:

Başla tabikisi 🤗kafan rahatlar 🎯 oğlan da yapacak demiştin birlikte destek olursunuz birbirinize .

yok hayır sudem34 sudem34 , oralar epey karışık geliyor bana :KK12:

Bence yaparsın sen canım, şöyle birkaç gün kafanı topla, mental olarak diyete hazırlan. Çok sıkmadan sağlıklı beslenme moduna geç, yavaş yavaş gitsin dert değil.

İsmini verdiğin kişi diyetisyen mi bu arada, ben de bir bakayım. Çok fazla kişiyi inceliyorum fırsat bulunca, yoğunluk geçince birinin listeleriyle devam edeyim diyorum.

Biz de akşam çay yanı atıştırmalıklarına hayır diyemiyoruz. Tatlısı tuzlusu derken tam bir kalori bombası oluyor.

evet yaa kesinliklee çay boş içilmez :KK48: bi de benim eş karadenizli, gelsin çaylar gitsin çaylar :KK48:

Afiyet olsun canım ❤️ Kendini geliştirmene ve İspanyolca kursuna gitmene bayıldım. Tebrik ederim :KK9:

evet çok keyifli, teşekkür ederim canım:KK200:
tadilat için kolaylıklar diliyorum, bazen ustalar insanı çıldırtsa da, sonuç istediğin gibi çıkınca mutlu oluyor insan:KK36:

herkese günaydın :)
akşam eve gittim, kızışımı aldım, oturduk derslerin başına,
ben ispanyolca online dersimi, o da ingilizce dersini çalıştı, anne kız ayrı telden :KK48:
akşam kayınvalidem bana pazı kavurmuş ama yiyemedim "anne kusura bakma" dedim canım istemedi,
kahve içtim yanında biraz pikan cevizi ve kuru üzüm yedim.
eşim de şehir dışında olduğu için geç geldi,
saat olmuş 22:00 haftasonu çikolatalı değişik bi kurabiye yapmıştım onlardan kaldı mı diyor :KK35:

herkese günaydın :)
akşam eve gittim, kızışımı aldım, oturduk derslerin başına,
ben ispanyolca online dersimi, o da ingilizce dersini çalıştı, anne kız ayrı telden :KK48:
akşam kayınvalidem bana pazı kavurmuş ama yiyemedim "anne kusura bakma" dedim canım istemedi,
kahve içtim yanında biraz pikan cevizi ve kuru üzüm yedim.
eşim de şehir dışında olduğu için geç geldi,
saat olmuş 22:00 haftasonu çikolatalı değişik bi kurabiye yapmıştım onlardan kaldı mı diyor :KK35:
Canım eşin nereli ? 😍
Erkekler için hiç farketmiyor. Benim ki çayın yanında ne varsa devamlı yiyor. 🤦🏻‍♀️ Göbişi aldı başını gitti, farkında değil. 😅
Ustaların başında kayınpederim bekleyecek. Çok da inceler, pimpirikli, inşallah kavgasız gürültüsüz tadilat tamamlanır 🤭

Canım eşin nereli ? 😍
Erkekler için hiç farketmiyor. Benim ki çayın yanında ne varsa devamlı yiyor. 🤦🏻‍♀️ Göbişi aldı başını gitti, farkında değil. 😅
Ustaların başında kayınpederim bekleyecek. Çok da inceler, pimpirikli, inşallah kavgasız gürültüsüz tadilat tamamlanır 🤭

eşim trabzon'lu, malum onların çaylıkları da var, kayınvalidemin sabahtan akşama kadar çay olur evlerinde:KK48:
olunca da o çay boş içilmiyor ki, tatlısı ayrı tuzlusu ayrı ama karadenizlilerin mutfak kültürü çok yok öyle börek çörek bilmezler.
haftasonları ben yapıyorum genelde kurabiye, tatlı, kek tarzı şeyler.
benim eşimin de çok kilolu olmamasına rağmen göbeği her daim mevcut:olamaz:
ben de banyomu tadilata sokmuştum biraz sinir hastası olmuştum benim şansıma ne zaman bi tadilat işim olsa,
en iyi dediğimiz en bildiğimiz ustalar bile çileden çıkarıyor beni, ya da ben fazla pimpirikliyim:KK12:

eşim trabzon'lu, malum onların çaylıkları da var, kayınvalidemin sabahtan akşama kadar çay olur evlerinde:KK48:
olunca da o çay boş içilmiyor ki, tatlısı ayrı tuzlusu ayrı ama karadenizlilerin mutfak kültürü çok yok öyle börek çörek bilmezler.
haftasonları ben yapıyorum genelde kurabiye, tatlı, kek tarzı şeyler.
benim eşimin de çok kilolu olmamasına rağmen göbeği her daim mevcut:olamaz:
ben de banyomu tadilata sokmuştum biraz sinir hastası olmuştum benim şansıma ne zaman bi tadilat işim olsa,
en iyi dediğimiz en bildiğimiz ustalar bile çileden çıkarıyor beni, ya da ben fazla pimpirikliyim:KK12:
Haklısın canım, ustalarla iş yapmak zor, devamlı öteleme gibi huyları da var, araya başka işler sokma da 🤷‍♀️ Sabredeceğim artık ❤️

Uy demek enişte Trabzonlu 😅

kızlar size bir şey danışmak istiyorum,
daha önce bahsetmiştim rezonans seansı alıyorum diye, 5 seansın 4 ünü aldım.
tatlı bağımlılığıma faydası oldu gibi, ya da tamamen psikolojik, neyse.
şimdi bu rezonans olayında peynir, yoğurt, süt kesinlikle yasak ve ben yaklaşık 1,5 aydır hiçbirini yemedim :(
ama şimdi düşününce saçma da gelmeye başladı, ömrümün sonuna kadar bu besinleri almadan yaşamam mantıklı mı?
yani rezonans olayına uyup gluten, peynir, yoğurt, sütle böyle uzak kalmalı mıyım yoksa ölçülü şekilde hepsinden yemeli miyim?
hadi bana fikirlerinizi söyleyin, çok kararsızım kafam karıştı benim :(

Cumartesi 70.2 idim, dün sabah 69.5 geldim, bu sabah da 68.5 gördüm canım. Dün yediklerime dikkat ettim sayılır, bir de 10bin adım yürüyüş yaptım, ödemleri atıyorum şu an. Bu kadar kiloyu kısa zamanda almam mümkün değildi zaten. Mesela bu akşam düne göre çok daha az yedim ama karnım patlayacak gibi şişim yine, bakalım sabah ne görcem.

Oğlum uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyor, iştahsız oluyor. Aradan illaki biraz zaman geçecek. Çok nadirdir aç uyandığı. İki öğün beslenmeye de çok alıştı bir yıldır. Okuldayken 3 öğün yapıyordu ama şimdiki düzeni bu oldu.
Harika balım 🍯 tebrikler 🎊
Oğluna da maşallah 🧿 bizimki ana baba acikmistir diye psikolojik sanki yedirmeden rahat edemiyoruz😁
kızlar size bir şey danışmak istiyorum,
daha önce bahsetmiştim rezonans seansı alıyorum diye, 5 seansın 4 ünü aldım.
tatlı bağımlılığıma faydası oldu gibi, ya da tamamen psikolojik, neyse.
şimdi bu rezonans olayında peynir, yoğurt, süt kesinlikle yasak ve ben yaklaşık 1,5 aydır hiçbirini yemedim :KK43:
ama şimdi düşününce saçma da gelmeye başladı, ömrümün sonuna kadar bu besinleri almadan yaşamam mantıklı mı?
yani rezonans olayına uyup gluten, peynir, yoğurt, sütle böyle uzak kalmalı mıyım yoksa ölçülü şekilde hepsinden yemeli miyim?
hadi bana fikirlerinizi söyleyin, çok kararsızım kafam karıştı benim :KK43:
Canım süt yoğurt peynir kalsiyum ve protein demek kemikler ve kilo vermek için en gerekli besinler.

Yerine kefir , tereyağ, kaymak vs türevleri tüketiyor musun?

Şahsen süt yoğurt peynir bayılmam ama elimden geldikçe hem tok tuttuğu hem ca ihtiyacı için tüketmeye çalışırım.

Sütü kahve ile
Yoğurdu ayran şeklinde
Peyniri de yumurtaya katip omlet olarak yemeyi tercih ederim en çok.

Ama mesela eski kaşar,Ezine ,tulum peynirlerine bayılırım 🤤 çayın yanında eski kaşarı atıştırmalık gibi dilim dilim doğrayıp yemeye bayılıyorum 😍

Kan grubuna filan uygun olmadığı için filan mı tüket miyorsun?

Bazı dr.lar kan grubu ile ilgili beslenme verebiliyor.

Test tahlil yaptırdın mı bu konuda?

Bir de süt, yoğurt, peynir insülin çıkartacak şeker ihtiyacı hissettirecek besinler değil.

Sadece sütte laktoz var o da şekeri etkileyecek kadar çok değil.

Rezonans i ilk senden duydum.
Kk da çok okur ,çok diyet konusunu bilirim ama rezonans ile ilgili bilgim yok .

Screenshot_20210331-160532.webp

blondeblond blondeblond canım bak bunu if diyeti sayfasından SS aldım.

İf beslendikce kan şekeri nasıl dengelenir onu açıklıyor.

blondeblond blondeblond if anlatıyor ilk sayfaya bir göz at istersen

Back
X