70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Teşekkür ederim balım, araştıracağım

Verirsin canım, oldukça azimlisin

Afiyet olsun, güzel menü ve spor

o zaman hoş geldiniz

bende yeni oturdum civcivim, çay içiyorum .
Bende yeni oturdum Saricivcivcikcik Bebişler, çay içiyorum, afiyet olsun bize

Hoşbuldum güzeller
Ay herkes sarışın mı burda merak ettim ,marilyn monroe lar, civcivler :)
Haha nerdee ben doğal olmak isteyip cakma olanlardanım ama bu aralar bi sıkılmadım değil bıraktim bi süre akisina bakalim dipten gelsin ışıgı gören kumrallar
Sen kac yasindasin evli misin calisiyo musun

Haha nerdee ben doğal olmak isteyip cakma olanlardanım ama bu aralar bi sıkılmadım değil bıraktim bi süre akisina bakalim dipten gelsin ışıgı gören kumrallar
Sen kac yasindasin evli misin calisiyo musun
e kumral da çok güzell ama bilmişim
31 yaşındayım canım bekarım, doktorum ama 3 yıl olcak annemlerle yaşıyorum çalışmıyorum,Tus sınavına çalışmaya geldim güya ama aile hayatı öyle güzel ki

Teşekkürler canım, fırın sütlaç Olmasa iyiydi ama

Canımmmm ne güzel sözler bunlar böyle, beni takdir ediyor olman da hem mutlu ediyor hem motive ediyor. Bizi kadınlar olarak hep güçlüyüz, ayrıca güçlü kadınlar olarak da birbirimizi bulmuş durumdayız Bu süreçte sizleri, sohbet etmeyi çok özlüyorum, bir de sizlerle tekrar eski tempomuza dönmeyi özledim. Dukan amcaya yeni tarifler de ekledim, başlayıp sizlerle paylaşmayı da heyecanla bekliyorum.

Yasakların bazıları tuz için bazıları tiroit içinmiş canım, bir ay çok dikkatli olmaya çalışacağım.

En kısa sürede başardıklarımızı yazmaya başlayacağız canım inanıyorum.

Günaydın güçlü kadınlar,nasılsınız
Eki Görüntüle 2809056
Ohhh yine mis gibi bir günaydın, hoşgeldin canım, bu aralar ben de yoğunluktan gelemiyorum buralara ama seni gördüğüme sevindim.
Kilo canını sıkmasın canım, sen işin kuralını iyi biiliyorsun ve zaten başlamışsın. Hamilelik olmadığına sevindim belli ki istemiyorsun.
Balım yarından itibaren ufak ufak dikkat etmeye başlayacağım. Sabah tartılayım ve düzene gireyim diye düşünüyorum.
Afiyet olsun Hemdemim SonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun.

Ben toplayım mıııı ?
Tatlım yarından itibaren dikkat edip gelecek cumartesiden itibaren de listelere başlamayı düşünüyorum. İnşallah hep beraber yaparız yine

Kuzum senle ben aynı kişiyiz bence Yapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.
Merhaba hanımlar @sudem34 referansıyla geldim
Tatlı isteyen var mı?
Merhaba aramıza hoşgeldin.
Kizlar napiyosunuz? Cok sukur islerimi halledip oturabildim ahh cok yoruldum. Bi keyif yapmayi hakettim
Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.
ankara canım , sınava hazırlanamadım henüz :) ama teşekkür ediyorum
Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.
Hazırlanırsın bizimle canım
Saricivcivcikcik civcivim de sınava hazırlanıyor. Hep destek, tam destek var burada
Bu destek o kadar güzel ki balım, iyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…