- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Bende yeni oturdumTeşekkür ederim balım, araştıracağım
Verirsin canım, oldukça azimlisin
Afiyet olsun, güzel menü ve spor
o zaman hoş geldiniz
bende yeni oturdum civcivim, çay içiyorum .
Ohh afiyet olsun enercim
Teşekkür ederim balım, araştıracağım
Verirsin canım, oldukça azimlisin
Afiyet olsun, güzel menü ve spor
o zaman hoş geldiniz
bende yeni oturdum civcivim, çay içiyorum .
Merhaba hosgeldiniz
Haha nerdee ben doğal olmak isteyip cakma olanlardanımHoşbuldum güzeller
Ay herkes sarışın mı burda merak ettim ,marilyn monroe lar, civcivler :)
e kumral da çok güzellHaha nerdee ben doğal olmak isteyip cakma olanlardanımama bu aralar bi sıkılmadım değil bıraktim bi süre akisina bakalim dipten gelsin ışıgı gören kumrallar
Sen kac yasindasin evli misin calisiyo musun
Teşekkürler canım, fırın sütlaçSütlü kremalı tatlı seviosan bayılırsın kuzum
Benim için de damak tadı önemli ama bazen şifa niyetine bişeyler içmek yemek gerekebiliyoryoksa 50lere gelemem cnm zor
Açılın ben doktorum ahahaha
Yarınki tartıdan sonra başlarız
Ayyy boyun kaç kuzum? Vücut kitle indeksin normal sınırda mı?
Hoşbuldum canım
Hehehenick ini değiştir yazamıyoruz diye zorladılar napiiimmm
Hoşbuldum canım
Afiyet olsun ben de çok severim yafırın mı
Kız birçok pastanede ve büyük kahve dükkanlarında var
Ben de aslan
Kapışalım canım
Nerede yaşıyorsunuz şuan ?e kumral da çok güzellama bilmişim
31 yaşındayım canım bekarım, doktorum ama 3 yıl olcak annemlerle yaşıyorum çalışmıyorum,Tus sınavına çalışmaya geldim güya ama aile hayatı öyle güzel ki
afiyet olsun HemdemimTeşekkürler canım, fırın sütlaçOlmasa iyiydi ama
ankara canım , sınava hazırlanamadım henüz :) ama teşekkür ediyorumNerede yaşıyorsunuz şuan ?
Sınav ne zaman? Şimdiden başarılar
afiyet olsun Hemdemim
Hazırlanırsın bizimle canımankara canım , sınava hazırlanamadım henüz :) ama teşekkür ediyorum
O ne sınavınaHazırlanırsın bizimle canım
Saricivcivcikcik civcivim de sınava hazırlanıyor. Hep destek, tam destek var burada
KPSS ye çalışıyor canımO ne sınavına
Canımmmm ne güzel sözler bunlar böyle, beni takdir ediyor olman da hem mutlu ediyor hem motive ediyor. Bizi kadınlar olarak hep güçlüyüz, ayrıca güçlü kadınlar olarak da birbirimizi bulmuş durumdayızsonngulen
Boncuğum sen çok güçlü bir kadınsın biliyorsun di miSeni çok takdir ediyorum. Hem okul, hem çocuk, hem eş, hem evini idare ediyor, bir taraftan tez yazıyor bir taraftan tedavini kovalıyorsun. Birde bunların yanında buraya gelip bizide ihmal etmemeye çalışıyorsun. Gerçekten Maşaallah diyorum sana
İyi olduğuna çoook sevindim. Umarım bu vesile ile iyilik halin kalıcı olur. Ödemi çabuk atarsın sen. Dukan amca mı teyze mi neydi onun biralarından vs, bulursun sen bir yolunu
Doktorun yasakladığı şeyler sadece kortizon için mi yoksa tiroit içinde bir yasak listesi verdi mi?
Bitanem, sende bende birçok şeyi sırayla halledip yazacağızpozitif bakış açını da ayrıca çok seviyorum.
çok güzeelKPSS ye çalışıyor canım
Ben eminimçok güzeelbaşarılı oluruz inşallah
E başlayayım ben de mademBen eminim
Sınıf öğretmeniyim canım.E başlayayım ben de mademsen ne öğretmenisin cnm?
Ohhh yine mis gibi bir günaydın, hoşgeldin canım, bu aralar ben de yoğunluktan gelemiyorum buralara ama seni gördüğüme sevindim.Günaydın güçlü kadınlar,nasılsınız
Eki Görüntüle 2809056
Kilo canını sıkmasın canım, sen işin kuralını iyi biiliyorsun ve zaten başlamışsın. Hamilelik olmadığına sevindim belli ki istemiyorsun.sonngulen balım
Nasılsın diye sormuştun cevap yazamadım.
Geçen hafta hamileyim sandım regl 3 gün gecikti çok korktum panikledim filan sonra olmadığım anladım duygu karmaşası geçti .
Aldığım 4 kilo canımı sıkıyor idi verme kararı alip diyete başladım
İyiyim şükür canım
İnşallah hepimiz çok daha iyi olalım
Moralimiz motivasyomuz hep yüksek olsun
Balım yarından itibaren ufak ufak dikkat etmeye başlayacağım. Sabah tartılayım ve düzene gireyim diye düşünüyorum.Ne ara dağıldın kuzum sen, epey iyi gidiyordunGerçi ara dışında gerisi epey iyiymiş. Hatta dondurma da idare edermiş. Sufle biraz fazla olmuş gibi. Böyle diyorumda benimde senden kalır yanım yok Yazayım bakalım bir
Bende yazmaya başlayayım, biraz biraz rahata çıkıyorum artık. Yakında Boncuğumuzda dönünce eski disipline tam gaz devam
Tatlım yarından itibaren dikkat edip gelecek cumartesiden itibaren de listelere başlamayı düşünüyorum. İnşallah hep beraber yaparız yineAfiyet olsun HemdemimSonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun.
Ben toplayım mıııı ?
Kuzum senle ben aynı kişiyiz benceOy oy oyyy, kıyamammm, sene arılar mı soktuu bakim
Dayına dedin mi hani biz yicektik onlar bizi yedi, komplo mu kurdun dayı diye
Küçükken uslu bir minnoştun hetam annemin hasretini çektiği bir çocuk Beni durayım diye odaya kilitler camdan atlardım, uyutmaya götürür, ben onu uyutur oyuna giderdim
Merhaba aramıza hoşgeldin.
Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.Kizlar napiyosunuz? Cok sukur islerimi halledip oturabildim ahh cok yoruldum. Bi keyif yapmayi hakettim
Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.ankara canım , sınava hazırlanamadım henüz :) ama teşekkür ediyorum
Bu destek o kadar güzel ki balım, iyi ki varsınız.Hazırlanırsın bizimle canım
Saricivcivcikcik civcivim de sınava hazırlanıyor. Hep destek, tam destek var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?