- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ahh enercim aksine ben küçükken cok usluydum bi yere gidince annemin yaninda oturur sessiz sessiz insanlari dinlerdim baska cocuk varsa annem hadi oyna diye gönderirse giderdimSen küçükken kovana mı çatmıştın balım, sanki yaramazdın di mi, yoksa zorla çikileta yediren ablan mı yaramazdı, hımm, kimdi aceba, biri kesin benimde
Arılar bal alacağı yeri bilmişler❤ dee yanlış yol izlemişler
Kuzum bende ısırınca gider der hiç istifimi bozmazdım, ta ki evlenene kadar
Bir de o sivrisineğin gıcık vızıltı sesi kanat çırpmasındanmış. Dakikada bin küsür müydü çok ütopik bir rakamdı, dakika bile değildi galiba, demek ki bende unutmaya başladım, dur bir bakayım, baktım, saniyede 500müş. Vay be, minicik bir sinekteki harekete bak. Biz dakikada 500 ne zıplarız ne de kolumuzu indirip kaldırırız....
Çok minicik tadına bakarsın olmadı civcivim, belki nefsin böyle körlenirah bu nefis, hep bizi yoldan çıkaran. Bir yakalasam onu basıcam zopayı
21 miiyi yapmışsın, biraz fazla erken olmuş ama oğlundan önce uyudun demek ki balım?
afiyet olsun
Afiyet olsun. İnşallahhhh benim yüzüm bugünden güler, biraz zor gibi ama ( regl olmayı bekliyorum)
afiyet olsun canım
bitmesin hiç o enerji️ Hemdem’im biriciğim
Hepsi sevdiğimiz şeyler gibi ama tadını hayal edemedim. Pancar ve çörekotu yağı nasıl olur ki salatada? Bir ara deneyeyim bakayım bigeçenlerde bi cumartesi programında tv de böyle bi tarif görmüstüm, cekmisim
işyeri pc de buldum, paylasıyorumgerci ben de daha denemedim
Eki Görüntüle 2809898
bir ara çok alıyordum, kahvaltımda, salatamda çok yiyordum avokado.Hepsi sevdiğimiz şeyler gibi ama tadını hayal edemedim. Pancar ve çörekotu yağı nasıl olur ki salatada? Bir ara deneyeyim bakayım bi
Burada da avokadonun tanesi 14-15 tl, birde buralarda bolca yetişiyorİstanbul'da bile en çok 8-9 tl idi Finansçım sen ne diyorsun bu duruma?
Oy oy oyyy, kıyamammm, sene arılar mı soktuu bakimAhh enercim aksine ben küçükken cok usluydum bi yere gidince annemin yaninda oturur sessiz sessiz insanlari dinlerdim baska cocuk varsa annem hadi oyna diye gönderirse giderdim
Ya benim dayim ariciydi da. Hadi kahvaltida size kovandan bal alip yedireyim dedi onlar da kizmislar saldirdilar her yerimi soktular benim suçum yoktu ki
Muglada da arilarin masallahi var esek arisi mübarek her yerde buluyolar beni
Aminnn, aynı düşünüyoruz demek kibir ara çok alıyordum, kahvaltımda, salatamda çok yiyordum avokado.
tatsız tutsuz ama tabi sağlıklı yağ, diyet için hazine gibi.
bıraktım uzun zamandır da almadım.
tr 'de temel ihtiyaçlar bile uçuk olduğu için artık susuyorum :) Allah sonumuzu hayır etsin :)
son zamanlarda favorimananas. Kahveyle süper oluyor
Enerji kaynağımm ❤ daim olsunÇok minicik tadına bakarsın olmadı civcivim, belki nefsin böyle körlenirah bu nefis, hep bizi yoldan çıkaran. Bir yakalasam onu basıcam zopayı
21 miiyi yapmışsın, biraz fazla erken olmuş ama oğlundan önce uyudun demek ki balım?
afiyet olsun
Afiyet olsun. İnşallahhhh benim yüzüm bugünden güler, biraz zor gibi ama ( regl olmayı bekliyorum)
afiyet olsun canım
bitmesin hiç o enerji️ Hemdem’im biriciğim
Yaaa, arılar da ağzının tadını biliyorOff benim de ısırmasina degil de sesine gicigim var. Sessiz sessiz ısır da git ne dolanip duruyosun yani cildiriyorum yazinenisteyi cok iyi anliyorum arilardan da cok korkarim küçükken bi kovan ari saldirmisti da bana fobim var
Evren nasıl mucizelerle dolu di me?Sen küçükken kovana mı çatmıştın balım, sanki yaramazdın di mi, yoksa zorla çikileta yediren ablan mı yaramazdı, hımm, kimdi aceba, biri kesin benimde
Arılar bal alacağı yeri bilmişler❤ dee yanlış yol izlemişler
Kuzum bende ısırınca gider der hiç istifimi bozmazdım, ta ki evlenene kadar
Bir de o sivrisineğin gıcık vızıltı sesi kanat çırpmasındanmış. Dakikada bin küsür müydü çok ütopik bir rakamdı, dakika bile değildi galiba, demek ki bende unutmaya başladım, dur bir bakayım, baktım, saniyede 500müş. Vay be, minicik bir sinekteki harekete bak. Biz dakikada 500 ne zıplarız ne de kolumuzu indirip kaldırırız....
Ahh enercim aksine ben küçükken cok usluydum bi yere gidince annemin yaninda oturur sessiz sessiz insanlari dinlerdim baska cocuk varsa annem hadi oyna diye gönderirse giderdim
Ya benim dayim ariciydi da. Hadi kahvaltida size kovandan bal alip yedireyim dedi onlar da kizmislar saldirdilar her yerimi soktular benim suçum yoktu ki
Muglada da arilarin masallahi var esek arisi mübarek her yerde buluyolar beni
Bizde anlamını yeni öğrendik ama çok sevdikhemdem ne demek diye düşünüyordum :)
canciğer olmak, çok yakın dost olmak demekmiş baktım şimdi :) bilmiyordum.
bizde de ahiretliğim derler :)
Seni enerjik Hemdemim seni, demek anneni çok yordunOy oy oyyy, kıyamammm, sene arılar mı soktuu bakim
Dayına dedin mi hani biz yicektik onlar bizi yedi, komplo mu kurdun dayı diye
Küçükken uslu bir minnoştun hetam annemin hasretini çektiği bir çocuk Beni durayım diye odaya kilitler camdan atlardım, uyutmaya götürür, ben onu uyutur oyuna giderdim
Enerji kaynağımm ❤ daim olsun
600 gramcık kadar. Artık hep böyle 600 ile 750 gram arasında gidip geliyorum . Buna da şükür.He yaoğlum gelmis benimle vakit geçir diye yaticam bende dedi yattı biraz sonrasını hatırlamıyorum
Kaç kilo verdin balım
Geçen cumadan beri?
Bir ara 1200 filan görmüştün bence yakındır600 gramcık kadar. Artık hep böyle 600 ile 750 gram arasında gidip geliyorum . Buna da şükür.
Canım henüz regl olamadım bir an önce olsam harika olacakBir ara 1200 filan görmüştün bence yakındırregl bitsin sonraki hafta 1000 üstü olacak demedi deme
Sadece metabolizmanı şaşırtman lazım
Aminnn, aynı düşünüyoruz demek ki
Ananası da oldum olası çok severim
Kahve yanında denemedim hiç ama.. Kurusunu mu yiyorsun yoksa taze mi?
Yaaa, arılar da ağzının tadını biliyor
Evren nasıl mucizelerle dolu di me?
Görmek isteyene
Bizde anlamını yeni öğrendik ama çok sevdik
Seni enerjik Hemdemim seni, demek anneni çok yordun
Nasıl severim bir bilsen
Bir ara 1200 filan görmüştün bence yakındırregl bitsin sonraki hafta 1000 üstü olacak demedi deme
Sadece metabolizmanı şaşırtman lazım
BalımCanım henüz regl olamadım bir an önce olsam harika olacak
Yüzde 2 de görmüştüm bir kerecik
İnşallah haftaya daha iyi olur. Hava da güzel gitmedi sabah yürüyüşlerimi yapamıyorum. Ve metabolizmamı nasıl şaşırtacağım bilmiyorum
Canım senin eriyecek yağın az o yüzden seni zorlaması normalben durunca hep detoksa giriyorum, işe yarıyor bende.
şimdi 55 lerde bende takılı kalırım sanırım, bakalım neler olacak :)
166 civarıyım, güncelim 55,6 kg (dün sabah tartıda görünen)Balımbir araştır istersen
Sık öğün beslen bir hafta mesela 6 öğün filan az ve sık.
1200 kalori al .
Canım senin eriyecek yağın az o yüzden seni zorlaması normal
164 dün diye hatırlıyorum ideal kilon 55 mi diyo ?
Sen azımli ve kararlısin.
İnanmıyorum başaracagina.
Verirsin bence166 civarıyım, güncelim 55,6 kg (dün sabah tartıda görünen)
lütfen 600 gramı es gecmeyelim o 600 gramlar beni bitirdi zaten
bi de haftasonu geliyor benim haftasonları çok kötü yaa
4 kilogramcık daha versem nolurrr.
Birileri acıkmıyorduuGünaydın balım
Bende aynı şeyi düşündüm
Kalp kalbe karşıymis
Diyete başlarken efsane geri döndü dedim kendi kendime
Ama eskisi gibi bir günde 1400 gram ödem atamadım
Artık bende de gram gram gidiyor
Çarşamba başlangıç 70
Dün 69.8
Bugün 69.4
Hayırlı bakalım
Balım kısır çiğ köfte karışımı tuhaf biseydi eşim onu yağsız kızartti filan tavada miktarı azdıhatta sana az yiyosun diyip az yemiş gibi olmak istemedim ilk günler kalori bombası olmasın dedim hatta gece acıktım yememek için 21.00 da yattım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?