70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynı yaştaymışız, bende kısaca evliyim, çocuksuzum, işsizim, mutluyum. ATT, İSG, Maliye, vs mezunuyum.

Eyvah eyvahhh, Tus'a gireceksin ve sen ailenin yanında keyif mi yapıyorsun canım Çok zor bir sınav olduğunu biliyorum ama

Sarışın da değilim Marilyn gibi, acaba neyim ki doktorum beni bir tetkik et Açık buğday tenli, doğal kahve saçlı, şakaklarda az beyaz saçlı, ela gözlü, tüyleri sarı, kaşlar kirpikler küllü kumral gibi biraz etine dolgunca, kendimi evlilik programında gibi hissettim ya

Ne güzel basarilar o zaman inşallah gönlüne göre olur sınav sonucun

Hazırlanırsın bizimle canım
Saricivcivcikcik civcivim de sınava hazırlanıyor. Hep destek, tam destek var burada
Evet destekten cook memnunum

çok güzeel başarılı oluruz inşallah
Ben de kpssye hazirlaniyorum canim inşallah calismak istiyorum artik ev beni cook sıktı
zlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Songülüm yarinki sunumunda başarılar nasilsin
Taliplerini bekliyoruz

Kızlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Balim alinti yapmıştım yanlislikla yarisi silindi tekrar yazayim.
Yarinki sunumunda basarilar balım
Nasil oldun

Balim alinti yapmıştım yanlislikla yarisi silindi tekrar yazayim.
Yarinki sunumunda basarilar balım
Nasil oldun
Çok iyiyim canım, ağrılarım durdu şükürler olsun, böyle olunca da daha rahat hissediyorum kendimi. İnşallah güzel geçer yarın, arada ekstra stresler yaratmaya bayılıyorum kendime

Sen nasılsın, yorgun gibiydin sanki.

Ohh cok sevindim
Yarın sunumdan sonra buraya gelip harika geçti diceksin ahanda yaziyorum suraya.
Kalem emocisi yok viledayla yaziyim bari

Ohh cok sevindim
Yarın sunumdan sonra buraya gelip harika geçti diceksin ahanda yaziyorum suraya.
Kalem emocisi yok viledayla yaziyim bari
Hayy ağzın bal yesin ama kilo olmasın balım Ben de pc kullanırken emoci bulamıyorum çok büyük dert

Sınıf öğretmeniyim canım.
ay ay ay sudem34 zere aslım da aslım deyip duruyor branş da aynıymış meğer
hoşbuldum cnm aleykümselam bağırayım mı camdan
he valla ama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir oldu ayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi
Ne güzel basarilar o zaman inşallah gönlüne göre olur sınav sonucun
senin de canım
inşallah başarılı olursun kuzum odaklanabildin mi?

evliymiş evliiii bana talip lazım

Talipler bizi beklesin bebişim
Ayy yok yok bekleme yapmasın, günlükte everecek 2 bekarımız oldu
Hadi bakalım davul bile dengi dengine

Buzluğa at kesin baklava fılan gelir şimdi
Kapisalim sahalara döndüm madem kapışmadan olmaz
Teşekkür ederim balım, araştıracağım

Verirsin canım, oldukça azimlisin

Afiyet olsun, güzel menü ve spor

o zaman hoş geldiniz

bende yeni oturdum civcivim, çay içiyorum .
Sağol balım
Desteğin yeter bal boğam
Hoşbuldum güzeller
Ay herkes sarışın mı burda merak ettim ,marilyn monroe lar, civcivler :)
Komik insan seni
Ben mekik aletim diyorum kızlar da çok komik gülmekten karnıma ağrı giriyordu bir ara mekik çekmiş gibi
Haha nerdee ben doğal olmak isteyip cakma olanlardanım ama bu aralar bi sıkılmadım değil bıraktim bi süre akisina bakalim dipten gelsin ışıgı gören kumrallar
Sen kac yasindasin evli misin calisiyo musun
Bende gizemli sarı mı kahve mi ne yaptım koyu oldu geçen
Doktor civanım doktor doktor civanım
Teşekkürler canım, fırın sütlaç Olmasa iyiydi ama
Bende yaptım eşim sütle bişey yap dedi ama fırın değil kendi canım çekse farklı olabilir idi

Evet beni de kabul ettiler ismime aldırmadan
Ayy süt helvası yediniz miiii

Aynen balım kafamda net değil herşey Pandemi vs . hayırlısı olsun
Kilo vermek beni mutlu ediyor ona odaklanınca rahatlıyorum
Hangi ünv.balim
Bende Gazi mezunuyum
Kızlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Kolay gelsin mavi boncuğum
Hayy ağzın bal yesin ama kilo olmasın balım Ben de pc kullanırken emoci bulamıyorum çok büyük dert
Dün 3 tatlı kaşığı yedi bugün 1 kilo vermiş uyanmış boğa min metosu farklı çalışıyor
He kız branş burç Aslı çok vefalidir tanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım Aslım ile

Felicio ile 10 ay olacak

Evet beni de kabul ettiler ismime aldırmadan
Ayy süt helvası yediniz miiii
Aylardır doktor doktor diye burda çağrıda bulunduk da senin nick değişmiş haberimiz yok

Kabul eder benim ballarım
Senin gibi tatlis bir enerjik bal

Ben yaptım yedim ama aman aman değil evdekiler de bayılmadi tereyağ dan ötürü yağlı filan dedi oğlum yani ikinciye yapmadım sevsem bir 8-9 yıl yaparım o derece fakat favori tatlı olamadı

He kız branş burç Aslı çok vefalidir tanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım Aslım ile

Felicio ile 10 ay olacak
Maşallah maşallah cnm
sensin ttlış
hıım yağı mı çok oldu acaba

Güzel sözler değil tespitler ve gerçekler Boncuğum
İyi ki birbirimizi bulmuşuz
Bizde seni çok özlüyoruz, bende sizi çok özlüyorum, tempoyu da öyle
Şuan biraz bıkkınlık ve yorgunluk var, haliyle sallamış durumdayım ama toparlanırız birlikte. Yarın da misafirlerimiz gelecek 3-5 gün buralarda olacaklar. Az gelirim belki, duruma göre artık.
Yeni tariflerini merakla bekliyorum
Listelere uyarken zorlanıyorum, genelde listeyi kendime uyduruyorum ama bu sefer harfiyen uyarım. Şurada Mayıs a ne kaldı
Sunumunda başarılar dilerim balımm, sen başarırsın biliyorum

Hep diyorum kuzum, anan anam olabilir, aman baban duymasın Her bir şeyimiz de pek aynı, dejavu mu reenkarnasyon mu tıp bunu açıklasın Boncuğum senin kan grubu neydi unuttum, B Rh + miydi?

Bende Ankaralı sayılırım eş tarafından
Küçükken sevmezdim, sıkıcı gelirdi. Sonra sonra çok sevdim ❤ Benden de selam olsun güzel Ankara'ya

Bağır bağır, Songülün selamı varmış sana de, gelmeyi çok istiyormuş de

Ben de gazi mezunuyum canım, çok güzel günlerdi ankara zamanları, insan özlüyor. Yurtta falan mı kaldın sen, ben iki sene yurt, sonra iki sene ev, sonra 3 sene de yüksek lisansta ev derken bayağı vakit geçirdim. çok uzun zaman oldu gitmeyeli çok değişmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…