- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aynı yaştaymışız, bende kısaca evliyim, çocuksuzum, işsizim, mutluyum. ATT, İSG, Maliye, vs mezunuyum.e kumral da çok güzellama bilmişim
31 yaşındayım canım bekarım, doktorum ama 3 yıl olcak annemlerle yaşıyorum çalışmıyorum,Tus sınavına çalışmaya geldim güya ama aile hayatı öyle güzel ki
Ne güzele kumral da çok güzellama bilmişim
31 yaşındayım canım bekarım, doktorum ama 3 yıl olcak annemlerle yaşıyorum çalışmıyorum,Tus sınavına çalışmaya geldim güya ama aile hayatı öyle güzel ki
Evet destekten cook memnunumHazırlanırsın bizimle canım
Saricivcivcikcik civcivim de sınava hazırlanıyor. Hep destek, tam destek var burada
O ne sınavına
Ben de kpssye hazirlaniyorum canimçok güzeelbaşarılı oluruz inşallah
Taliplerini bekliyoruzAynı yaştaymışız, bende kısaca evliyim, çocuksuzum, işsizim, mutluyum. ATT, İSG, Maliye, vs mezunuyum.
Eyvah eyvahhh, Tus'a gireceksin ve sen ailenin yanında keyif mi yapıyorsun canımÇok zor bir sınav olduğunu biliyorum ama
Sarışın da değilim Marilyn gibi, acaba neyim ki doktorum beni bir tetkik etAçık buğday tenli, doğal kahve saçlı, şakaklarda az beyaz saçlı, ela gözlü, tüyleri sarı, kaşlar kirpikler küllü kumral gibi biraz etine dolgunca, kendimi evlilik programında gibi hissettim ya
Balim alinti yapmıştım yanlislikla yarisi silindi tekrar yazayim.Kızlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Çok iyiyim canım, ağrılarım durdu şükürler olsun, böyle olunca da daha rahat hissediyorum kendimi. İnşallah güzel geçer yarın, arada ekstra stresler yaratmaya bayılıyorum kendimeBalim alinti yapmıştım yanlislikla yarisi silindi tekrar yazayim.
Yarinki sunumunda basarilar balım
Nasil oldun
Ohh cok sevindimÇok iyiyim canım, ağrılarım durdu şükürler olsun, böyle olunca da daha rahat hissediyorum kendimi. İnşallah güzel geçer yarın, arada ekstra stresler yaratmaya bayılıyorum kendime
Sen nasılsın, yorgun gibiydin sanki.
Hayy ağzın bal yesin ama kilo olmasın balımOhh cok sevindim
Yarın sunumdan sonra buraya gelip harika geçti diceksin ahanda yaziyorum suraya.
Kalem emocisi yok viledayla yaziyim bari
Ağzın bal yesin ama kilo olmasin da iyiymisHayy ağzın bal yesin ama kilo olmasın balımBen de pc kullanırken emoci bulamıyorum çok büyük dert
Hem güzel laf edip hem kilo aldırmayayım dedimAğzın bal yesin ama kilo olmasin da iyiymis
İste bal dedigin böyle olmalıHem güzel laf edip hem kilo aldırmayayım dedim
ay ay aySınıf öğretmeniyim canım.
hoşbuldum cnmKuzum senle ben aynı kişiyiz benceYapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.
Merhaba aramıza hoşgeldin.
Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.
Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.
Bu destek o kadar güzel ki balım, iyi ki varsınız.
he vallaAynı yaştaymışız, bende kısaca evliyim, çocuksuzum, işsizim, mutluyum. ATT, İSG, Maliye, vs mezunuyum.
Eyvah eyvahhh, Tus'a gireceksin ve sen ailenin yanında keyif mi yapıyorsun canımÇok zor bir sınav olduğunu biliyorum ama
Sarışın da değilim Marilyn gibi, acaba neyim ki doktorum beni bir tetkik etAçık buğday tenli, doğal kahve saçlı, şakaklarda az beyaz saçlı, ela gözlü, tüyleri sarı, kaşlar kirpikler küllü kumral gibi biraz etine dolgunca, kendimi evlilik programında gibi hissettim ya
senin de canımNe güzelbasarilar o zaman inşallah gönlüne göre olur sınav sonucun
inşallah başarılı olursun kuzumEvet destekten cook memnunum
Ben de kpssye hazirlaniyorum caniminşallah calismak istiyorum artik ev beni cook sıktı
zlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Songülüm yarinki sunumunda başarılarnasilsin
Taliplerini bekliyoruz
Talipler bizi beklesin bebişimEvet destekten cook memnunum
Ben de kpssye hazirlaniyorum caniminşallah calismak istiyorum artik ev beni cook sıktı
zlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Songülüm yarinki sunumunda başarılarnasilsin
Taliplerini bekliyoruz
Buzluğa at kesin baklava fılan gelir şimdiBakalım sütlaç geri mi saracak ileri mi
Bence gece su içtiğim için indi gibi. Çünkü bu hafta su içmeyi çok unuttum yoğunluktan. Bazen gün 1 bardakla geçti. Toplasan 5 litre yoktur belki 1 haftada. Bugünde öyle geçti, birazdan yükleneceğim.
Yarında misafirlerim geliyor İstanbul'dan. Onlarda gurme, bakalım nasıl geçecek
Kapisalim sahalara döndüm madem kapışmadan olmazSütlü kremalı tatlı seviosan bayılırsın kuzum
Benim için de damak tadı önemli ama bazen şifa niyetine bişeyler içmek yemek gerekebiliyoryoksa 50lere gelemem cnm zor
Açılın ben doktorum ahahaha
Yarınki tartıdan sonra başlarız
Ayyy boyun kaç kuzum? Vücut kitle indeksin normal sınırda mı?
Hoşbuldum canım
Hehehenick ini değiştir yazamıyoruz diye zorladılar napiiimmm
Hoşbuldum canım
Afiyet olsun ben de çok severim yafırın mı
Kız birçok pastanede ve büyük kahve dükkanlarında var
Ben de aslan
Kapışalım canım
Sağol balımTeşekkür ederim balım, araştıracağım
Verirsin canım, oldukça azimlisin
Afiyet olsun, güzel menü ve spor
o zaman hoş geldiniz
bende yeni oturdum civcivim, çay içiyorum .
Komik insan seniHoşbuldum güzeller
Ay herkes sarışın mı burda merak ettim ,marilyn monroe lar, civcivler :)
Bende gizemli sarı mı kahve mi ne yaptım koyu oldu geçenHaha nerdee ben doğal olmak isteyip cakma olanlardanımama bu aralar bi sıkılmadım değil bıraktim bi süre akisina bakalim dipten gelsin ışıgı gören kumrallar
Sen kac yasindasin evli misin calisiyo musun
Doktor civanım doktor doktor civanıme kumral da çok güzellama bilmişim
Bende yaptım eşim sütle bişey yap dediTeşekkürler canım, fırın sütlaçOlmasa iyiydi ama
Evet beni de kabul ettiler ismime aldırmadanBuzluğa at kesin baklava fılan gelir şimdi
Kapisalim sahalara döndüm madem kapışmadan olmaz
Sağol balım
Desteğin yeter balboğam
Komik insan seni
Ben mekik aletim diyorumkızlar da çok komik gülmekten karnıma ağrı giriyordu bir ara mekik çekmiş gibi
Bende gizemli sarı mı kahve mi ne yaptım koyu oldu geçen
Doktor civanım doktor doktor civanım
Bende yaptım eşim sütle bişey yap dediama fırın değil kendi canım çekse farklı olabilir idi
Aynen balımOhhh yine mis gibi bir günaydın, hoşgeldin canım, bu aralar ben de yoğunluktan gelemiyorum buralara ama seni gördüğüme sevindim.
Kilo canını sıkmasın canım, sen işin kuralını iyi biiliyorsun ve zaten başlamışsın. Hamilelik olmadığına sevindim belli ki istemiyorsun.
Balım yarından itibaren ufak ufak dikkat etmeye başlayacağım. Sabah tartılayım ve düzene gireyim diye düşünüyorum.
Tatlım yarından itibaren dikkat edip gelecek cumartesiden itibaren de listelere başlamayı düşünüyorum. İnşallah hep beraber yaparız yine
Hangi ünv.balimKuzum senle ben aynı kişiyiz benceYapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.
Merhaba aramıza hoşgeldin.
Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.
Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.
Kolay gelsin mavi boncuğumKızlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Dün 3 tatlı kaşığı yedi bugün 1 kilo vermiş uyanmışHayy ağzın bal yesin ama kilo olmasın balımBen de pc kullanırken emoci bulamıyorum çok büyük dert
He kız branş burç Aslı çok vefalidiray ay aysudem34 zere aslım da aslım deyip duruyor branş da aynıymış meğer
hoşbuldum cnmaleykümselam bağırayım mı camdan
he vallaama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir olduayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi
senin de canım
inşallah başarılı olursun kuzumodaklanabildin mi?
evliymiş evliiii bana talip lazım
Aylardır doktor doktor diye burda çağrıda bulunduk da senin nick değişmiş haberimiz yokEvet beni de kabul ettiler ismime aldırmadan
Ayy süt helvası yediniz miiii
Maşallah maşallah cnmHe kız branş burç Aslı çok vefalidirtanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım Aslım ile
Felicio ile 10 ay olacak
sensin ttlışAylardır doktor doktor diye burda çağrıda bulunduk da senin nick değişmiş haberimiz yok
Kabul eder benim ballarım
Senin gibi tatlis bir enerjik bal
Ben yaptım yedim ama aman aman değilevdekiler de bayılmadi tereyağ dan ötürü yağlı filan dedi oğlum yani ikinciye yapmadım sevsem bir 8-9 yıl yaparım o derece fakat favori tatlı olamadı
Canımmmm ne güzel sözler bunlar böyle, beni takdir ediyor olman da hem mutlu ediyor hem motive ediyor. Bizi kadınlar olarak hep güçlüyüz, ayrıca güçlü kadınlar olarak da birbirimizi bulmuş durumdayızBu süreçte sizleri, sohbet etmeyi çok özlüyorum, bir de sizlerle tekrar eski tempomuza dönmeyi özledim. Dukan amcaya yeni tarifler de ekledim, başlayıp sizlerle paylaşmayı da heyecanla bekliyorum.
Yasakların bazıları tuz için bazıları tiroit içinmiş canım, bir ay çok dikkatli olmaya çalışacağım.
En kısa sürede başardıklarımızı yazmaya başlayacağız canım inanıyorum.
Güzel sözler değil tespitler ve gerçekler BoncuğumKuzum senle ben aynı kişiyiz benceYapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.
Balım yarından itibaren ufak ufak dikkat etmeye başlayacağım. Sabah tartılayım ve düzene gireyim diye düşünüyorum.
Tatlım yarından itibaren dikkat edip gelecek cumartesiden itibaren de listelere başlamayı düşünüyorum. İnşallah hep beraber yaparız yine
Bağır bağır, Songülün selamı varmış sana de, gelmeyi çok istiyormuş deay ay aysudem34 zere aslım da aslım deyip duruyor branş da aynıymış meğer
hoşbuldum cnmaleykümselam bağırayım mı camdan
he vallaama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir olduayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi
senin de canım
inşallah başarılı olursun kuzumodaklanabildin mi?
evliymiş evliiii bana talip lazım
Ben de gazi mezunuyum canım, çok güzel günlerdi ankara zamanları, insan özlüyor. Yurtta falan mı kaldın sen, ben iki sene yurt, sonra iki sene ev, sonra 3 sene de yüksek lisansta ev derken bayağı vakit geçirdim. çok uzun zaman oldu gitmeyeli çok değişmiştir.Aynen balımkafamda net değil herşey Pandemi vs . hayırlısı olsun
Kilo vermek beni mutlu ediyorona odaklanınca rahatlıyorum
Hangi ünv.balim
Bende Gazi mezunuyum
Kolay gelsin mavi boncuğum
Dün 3 tatlı kaşığı yedi bugün 1 kilo vermiş uyanmışboğa min metosu farklı çalışıyor
He kız branş burç Aslı çok vefalidirtanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım Aslım ile
Felicio ile 10 ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?