Taşınma işi çok zorlu bitanem hele de şehirler arası olup ev sorunu çıkınca seni daha da yordu. Her şeyden önce sağlık, hele bir toparlan birlikte çok güzel asılırız yine. Misafirlerin gidince bakarız listelere, yine kendimize uydururuz elimizden geldiğince. Artık son noktayı koymaya yaklaşalım şu kilo işine.Güzel sözler değil tespitler ve gerçekler Boncuğum
İyi ki birbirimizi bulmuşuz
Bizde seni çok özlüyoruz, bende sizi çok özlüyorum, tempoyu da öyle
Şuan biraz bıkkınlık ve yorgunluk var, haliyle sallamış durumdayım ama toparlanırız birlikte. Yarın da misafirlerimiz gelecek 3-5 gün buralarda olacaklar. Az gelirim belki, duruma göre artık.
Yeni tariflerini merakla bekliyorum
Listelere uyarken zorlanıyorum, genelde listeyi kendime uyduruyorum ama bu sefer harfiyen uyarım. Şurada Mayıs a ne kaldı
Sunumunda başarılar dilerim balımm, sen başarırsın biliyorum
Hep diyorum kuzum, anan anam olabilir, aman baban duymasınHer bir şeyimiz de pek aynı, dejavu mu reenkarnasyon mu tıp bunu açıklasın Boncuğum senin kan grubu neydi unuttum, B Rh + miydi?
Bende Ankaralı sayılırım eş tarafından
Küçükken sevmezdim, sıkıcı gelirdi. Sonra sonra çok sevdim ❤ Benden de selam olsun güzel Ankara'ya
Kız psikologlara çağrıda bulunuyordukAylardır doktor doktor diye burda çağrıda bulunduk da senin nick değişmiş haberimiz yok
Kabul eder benim ballarım
Senin gibi tatlis bir enerjik bal
Ben yaptım yedim ama aman aman değilevdekiler de bayılmadi tereyağ dan ötürü yağlı filan dedi oğlum yani ikinciye yapmadım sevsem bir 8-9 yıl yaparım o derece fakat favori tatlı olamadı
Bizden bıkıp kaçardı valla balımKız psikologlara çağrıda bulunuyordukBizi kalabalık görünce korktular belki
Evet Bitanem zor oldu. Bir kaç gün boş kalsam bol bol yatacağımTaşınma işi çok zorlu bitanem hele de şehirler arası olup ev sorunu çıkınca seni daha da yordu. Her şeyden önce sağlık, hele bir toparlan birlikte çok güzel asılırız yine. Misafirlerin gidince bakarız listelere, yine kendimize uydururuz elimizden geldiğince. Artık son noktayı koymaya yaklaşalım şu kilo işine.
Benim kan grubu A Rh pozitif canım. Senle ben bir yerlerde karışmışız ama nerde acaba
Bak ya bir de ankara ortak noktamız mı çıktı senle, ahh ne gezerdim ne severdim. Benim en güzel yaşlarım geçti orda, çocukkken olsa nasıl olurdu bilmiyorum tabi.
Benim oğlan cins kızMaşallah maşallah cnm
sensin ttlış
hıım yağı mı çok oldu acaba
Ah Songül um senle ayni yıllarda aynı şehirde ne çok vakit geçirmisiz balımBen de gazi mezunuyum canım, çok güzel günlerdi ankara zamanları, insan özlüyor. Yurtta falan mı kaldın sen, ben iki sene yurt, sonra iki sene ev, sonra 3 sene de yüksek lisansta ev derken bayağı vakit geçirdim. çok uzun zaman oldu gitmeyeli çok değişmiştir.
Bdv ye konu açsak günlüğe psikolog lazım diyeKız psikologlara çağrıda bulunuyordukBizi kalabalık görünce korktular belki
sen kiloları alırken o nerdeydi ayBenim oğlan cins kızanası diyet yapanin danası nolur az yağlı yemeye alışkın yağı fazla olan şey midesini bulandırir hemen
Ah Songül um senle ayni yıllarda aynı şehirde ne çok vakit geçirmisiz balım
Ablam yeğenim orda aynen yurt ,ev ünv.boyunca orda idim
Balım sizin bölüm nerde idi.
Biz Sabancı yurdunun yanındaki kampüs de idik.
Hatta kütüphane biz orda iken açılmıştı.
Kızılay a çok giderdik
Ne günlerdi be.
Bide sosyeteye
Bdv ye konu açsak günlüğe psikolog lazım diye
ya lisedeyken istiyodum gerçekten ama staj yapınca yok dedim ben depresyon ilacı verip sen yanlış düşünüyosun deyip göndermek istemiyorum
8.5 dan 9 diyelimsen kiloları alırken o nerdeydi ayalışmıştır diye düşündüm kaç yaşında mınık
Allah gönlüne göre versin balımya lisedeyken istiyodum gerçekten ama staj yapınca yok dedim ben depresyon ilacı verip sen yanlış düşünüyosun deyip göndermek istemiyorum
danışmanlık eğitimi istiyorum bakalım cnm :) ilaç istemiyorum da
Ay canım benim maşallah büyükmüş de sıpa8.5 dan 9 diyelim
Ya o işin şakası midesi mı hassas ne geç saatte tatlı çikolatayese midesi bulanır.
Sabah erken saatte yağlı birşey yese bulanır .
Yemek fazla yağlı olsa sevmez
Allah gönlüne göre versin balım
İyi geceler balııımBen yatayım sabah tartı var tabi
İyi geceler
Amin inşallahAy canım benim maşallah büyükmüş de sıpabenim çocuğum olunca restoran restoran gezicem galiba
Amin cnmcümlemize
Yok canım resim zorunlu değilİyi geceler balııım
tartı resmi atıyor muyuz? ay inşallah yoktur bıktım da azcık
Ooo tebrikler balım62.2 kg kızlar
Off mavi gözkızçelerrr, ne güzel sohbet etmişssiniz :)
ben o ara dizi izliyordum, sağolsun netflix dün bildirim göndermiş, uykusuz kaldım
sohbet içeriğinde cheesecake'ler, sütlaç'lar gördüm, hayırrrr
starbuckstaki balkabaklı cheesecake gözümün önünden geçiyor, off ne yerdim
ee şeyyy neyse GÜNAYDIN
bu arada dün akşam biraz kaçırdım dizi izlerken, kesin 56kg'a çıkmışımdır
gece 3'de uyudum sanırım,
şimdi aynaya baktım gözlerim mavi olduğu için, kenarları da uykusuzluktan kırmızılaşmış,
chucky bebek gibiyim, korkunç
Kolay gelsin balımGünaydın
Ballarım
Bugün köye, kayınvalidemlere gidiyoruz. En müsait anımda mesajları okuyacağım.
Beni uyutup ne çok sohbet etmişsiniz öyle
Sizi seviyorum
Beni özleyin anacımmm
Günaydın
Ballarım
Bugün köye, kayınvalidemlere gidiyoruz. En müsait anımda mesajları okuyacağım.
Beni uyutup ne çok sohbet etmişsiniz öyle
Sizi seviyorum
Beni özleyin anacımmm
Amin inşallah
Yok canım resim zorunlu değil
Ölçü günü bugün istersen ölçülerini atabilirsin.
Ooo tebrikler balım
Hayırlı olsun Nisan ayı hepimiz için çok güzel geçsin inşallah
Off mavi göz
Bizim kızlar da pek güzel maşallah
Kolay gelsin balım
Köy havası oh mis
Günaydın ballarım
Kilom geçen cuma 69.4
Çarşamba 70
Perşembe 69.8
Cuma 69.4
Bugün 68.5
Fark -900
Vücut ölçülerim
Yağ oranı 24.5
Su oranı 55.1
Boyun 35 cm
Sağ kol 26 cm
Sol kol 26 cm
Göğüs 90 cm
Bel 76 cm
Karın 98 cm
Kalça 101 cm
Basen 99 cm
Sağ üst bacak 57 cm
Sol üst bacak 60 cm
Alt bacak 38 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?