• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

e kumral da çok güzell ❤️ ama bilmişim :KK70:
31 yaşındayım canım bekarım, doktorum ama 3 yıl olcak annemlerle yaşıyorum çalışmıyorum,Tus sınavına çalışmaya geldim güya ama aile hayatı öyle güzel ki :KK36:
Aynı yaştaymışız, bende kısaca evliyim, çocuksuzum, işsizim, mutluyum. ATT, İSG, Maliye, vs mezunuyum.

Eyvah eyvahhh, Tus'a gireceksin ve sen ailenin yanında keyif mi yapıyorsun canım😂 Çok zor bir sınav olduğunu biliyorum ama 😨

Sarışın da değilim Marilyn gibi, acaba neyim ki doktorum beni bir tetkik et 😂 Açık buğday tenli, doğal kahve saçlı, şakaklarda az beyaz saçlı, ela gözlü, tüyleri sarı, kaşlar kirpikler küllü kumral gibi biraz etine dolgunca, kendimi evlilik programında gibi hissettim ya :D

31 yaşındayım canım bekarım, doktorum ama 3 yıl olcak annemlerle yaşıyorum çalışmıyorum,Tus sınavına çalışmaya geldim güya ama aile hayatı öyle güzel ki :KK36:
Ne güzel☺️ basarilar o zaman inşallah gönlüne göre olur sınav sonucun💕

Hazırlanırsın bizimle canım 😊
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik civcivim de sınava hazırlanıyor. ❤️ Hep destek, tam destek var burada 💪🏻
Evet destekten cook memnunum :KK60:

çok güzeel 🤗 başarılı oluruz inşallah :KK200: :KK5:
Ben de kpssye hazirlaniyorum canim☺️ inşallah calismak istiyorum artik ev beni cook sıktı🤦🏼‍♀️
zlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Songülüm yarinki sunumunda başarılar ☺️💕 nasilsin☺️
Aynı yaştaymışız, bende kısaca evliyim, çocuksuzum, işsizim, mutluyum. ATT, İSG, Maliye, vs mezunuyum.

Eyvah eyvahhh, Tus'a gireceksin ve sen ailenin yanında keyif mi yapıyorsun canım😂 Çok zor bir sınav olduğunu biliyorum ama 😨

Sarışın da değilim Marilyn gibi, acaba neyim ki doktorum beni bir tetkik et 😂 Açık buğday tenli, doğal kahve saçlı, şakaklarda az beyaz saçlı, ela gözlü, tüyleri sarı, kaşlar kirpikler küllü kumral gibi biraz etine dolgunca, kendimi evlilik programında gibi hissettim ya :KK70:
Taliplerini bekliyoruz :KK8:

Kızlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Balim alinti yapmıştım yanlislikla yarisi silindi tekrar yazayim.
Yarinki sunumunda basarilar balım☺️💕
Nasil oldun ☺️

Balim alinti yapmıştım yanlislikla yarisi silindi tekrar yazayim.
Yarinki sunumunda basarilar balım☺️💕
Nasil oldun ☺️
Çok iyiyim canım, ağrılarım durdu şükürler olsun, böyle olunca da daha rahat hissediyorum kendimi. İnşallah güzel geçer yarın, arada ekstra stresler yaratmaya bayılıyorum kendime :KK48: :KK48:

Sen nasılsın, yorgun gibiydin sanki.

Çok iyiyim canım, ağrılarım durdu şükürler olsun, böyle olunca da daha rahat hissediyorum kendimi. İnşallah güzel geçer yarın, arada ekstra stresler yaratmaya bayılıyorum kendime :KK48: :KK48:

Sen nasılsın, yorgun gibiydin sanki.
Ohh cok sevindim😍
Yarın sunumdan sonra buraya gelip harika geçti diceksin ahanda yaziyorum suraya.
Kalem emocisi yok viledayla yaziyim bari:temizlik:

Ohh cok sevindim😍
Yarın sunumdan sonra buraya gelip harika geçti diceksin ahanda yaziyorum suraya.
Kalem emocisi yok viledayla yaziyim bari:temizlik:
Hayy ağzın bal yesin ama kilo olmasın balım :KK48: :KK48: Ben de pc kullanırken emoci bulamıyorum çok büyük dert :KK48::KK48:

Sınıf öğretmeniyim canım. ❤️
ay ay ay sudem34 sudem34 zere aslım da aslım deyip duruyor branş da aynıymış meğer :KK8:
Kuzum senle ben aynı kişiyiz bence :KK48: :KK48: Yapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.

Merhaba aramıza hoşgeldin.

Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.

Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.

Bu destek o kadar güzel ki balım, iyi ki varsınız.
hoşbuldum cnm ❤️ aleykümselam bağırayım mı camdan 🤣

Sarışın da değilim Marilyn gibi, acaba neyim ki doktorum beni bir tetkik et 😂 Açık buğday tenli, doğal kahve saçlı, şakaklarda az beyaz saçlı, ela gözlü, tüyleri sarı, kaşlar kirpikler küllü kumral gibi biraz etine dolgunca, kendimi evlilik programında gibi hissettim ya :KK70:
he valla :D ama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca :D
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir oldu :D ayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi :D :D :D
Ne güzel☺️ basarilar o zaman inşallah gönlüne göre olur sınav sonucun💕
senin de canım :rolleyes:

Ben de kpssye hazirlaniyorum canim☺️ inşallah calismak istiyorum artik ev beni cook sıktı🤦🏼‍♀️
zlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.

inşallah başarılı olursun kuzum ❤️ odaklanabildin mi?

evliymiş evliiii bana talip lazım :D :D :D

Talipler bizi beklesin bebişim :KK70:
Ayy yok yok bekleme yapmasın, günlükte everecek 2 bekarımız oldu :KK8:
Hadi bakalım davul bile dengi dengine :D

Bakalım sütlaç geri mi saracak ileri mi :KK70:
Bence gece su içtiğim için indi gibi. Çünkü bu hafta su içmeyi çok unuttum yoğunluktan. Bazen gün 1 bardakla geçti. Toplasan 5 litre yoktur belki 1 haftada. Bugünde öyle geçti, birazdan yükleneceğim.
Yarında misafirlerim geliyor İstanbul'dan. Onlarda gurme, bakalım nasıl geçecek 😬
Buzluğa at kesin baklava fılan gelir şimdi 😁
Sütlü kremalı tatlı seviosan bayılırsın kuzum 😍
Benim için de damak tadı önemli ama bazen şifa niyetine bişeyler içmek yemek gerekebiliyor 😆 yoksa 50lere gelemem cnm zor 😆😆😆
Açılın ben doktorum ahahaha 😂😂😂😂
Yarınki tartıdan sonra başlarız 😍

Ayyy boyun kaç kuzum? Vücut kitle indeksin normal sınırda mı?

Hoşbuldum canım 😘
Hehehe 😆 nick ini değiştir yazamıyoruz diye zorladılar napiiimmm 😆😆😆

Hoşbuldum canım 😘
Afiyet olsun ben de çok severim ya 😍 fırın mı 😆

Kız birçok pastanede ve büyük kahve dükkanlarında var 😜😜😜

Ben de aslan 😹😹😹
Kapışalım canım 😘
Kapisalim sahalara döndüm madem kapışmadan olmaz 🤪
Teşekkür ederim balım, araştıracağım 🙏🏻

Verirsin canım, oldukça azimlisin ❤️

Afiyet olsun, güzel menü ve spor 👍🏻❤️

o zaman hoş geldiniz 💐

bende yeni oturdum civcivim, çay içiyorum . 🥰
Sağol balım 🍯
Desteğin yeter bal 🍯 boğam 💕
Hoşbuldum güzeller :KK36:
Ay herkes sarışın mı burda merak ettim ,marilyn monroe lar, civcivler :)
Komik insan seni 🤭
Ben mekik aletim diyorum 🤪kızlar da çok komik 😁 gülmekten karnıma ağrı giriyordu bir ara 🤪 mekik çekmiş gibi 🤭
Haha nerdee ben doğal olmak isteyip cakma olanlardanım :KK53: ama bu aralar bi sıkılmadım değil bıraktim bi süre akisina bakalim dipten gelsin ışıgı gören kumrallar:confused:
Sen kac yasindasin evli misin calisiyo musun☺️
Bende gizemli sarı mı kahve mi ne yaptım koyu oldu geçen 🤪
Doktor civanım doktor doktor civanım 😍
Teşekkürler canım, fırın sütlaç 😋 Olmasa iyiydi ama 😂
Bende yaptım eşim sütle bişey yap dedi 🤭 ama fırın değil 🤣 kendi canım çekse farklı olabilir idi 😁

Buzluğa at kesin baklava fılan gelir şimdi 😁

Kapisalim sahalara döndüm madem kapışmadan olmaz 🤪

Sağol balım 🍯
Desteğin yeter bal 🍯 boğam 💕

Komik insan seni 🤭
Ben mekik aletim diyorum 🤪kızlar da çok komik 😁 gülmekten karnıma ağrı giriyordu bir ara 🤪 mekik çekmiş gibi 🤭

Bende gizemli sarı mı kahve mi ne yaptım koyu oldu geçen 🤪

Doktor civanım doktor doktor civanım 😍

Bende yaptım eşim sütle bişey yap dedi 🤭 ama fırın değil 🤣 kendi canım çekse farklı olabilir idi 😁
Evet beni de kabul ettiler ismime aldırmadan 🤗
Ayy süt helvası yediniz miiii :rolleyes:

Ohhh yine mis gibi bir günaydın, hoşgeldin canım, bu aralar ben de yoğunluktan gelemiyorum buralara ama seni gördüğüme sevindim.

Kilo canını sıkmasın canım, sen işin kuralını iyi biiliyorsun ve zaten başlamışsın. Hamilelik olmadığına sevindim belli ki istemiyorsun.

Balım yarından itibaren ufak ufak dikkat etmeye başlayacağım. Sabah tartılayım ve düzene gireyim diye düşünüyorum.

Tatlım yarından itibaren dikkat edip gelecek cumartesiden itibaren de listelere başlamayı düşünüyorum. İnşallah hep beraber yaparız yine :21:
Aynen balım 🍯 kafamda net değil herşey Pandemi vs . hayırlısı olsun 😁
Kilo vermek beni mutlu ediyor 🤪 ona odaklanınca rahatlıyorum 🤗
Kuzum senle ben aynı kişiyiz bence :KK48: :KK48: Yapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.

Merhaba aramıza hoşgeldin.

Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.

Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.

Hangi ünv.balim 🍯
Bende Gazi mezunuyum
Kızlar ben hızlı hızlı okuyup geçtim yine, hatta bir çoğuna beğeni bile atmadım bugün kusuruma bakmayın olur mu. Şimdi yine çalışmaya döneceğim ama siz yazdıkça muhabbete de dahil olurum.
Kolay gelsin mavi boncuğum 💕
Hayy ağzın bal yesin ama kilo olmasın balım :KK48: :KK48: Ben de pc kullanırken emoci bulamıyorum çok büyük dert :KK48::KK48:
Dün 3 tatlı kaşığı yedi bugün 1 kilo vermiş uyanmış 😁 boğa min metosu farklı çalışıyor 😁
ay ay ay sudem34 sudem34 zere aslım da aslım deyip duruyor branş da aynıymış meğer :KK8:

he valla :KK70: ama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca :KK70:
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir oldu :KK70: ayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi :KK70: :KK70: :KK70:

evliymiş evliiii bana talip lazım :KK70: :KK70: :KK70:
He kız branş burç Aslı çok vefalidir💕 tanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım 🍯 Aslım ile 🤗

Felicio Felicio ile 10 ay olacak 🧿

Evet beni de kabul ettiler ismime aldırmadan 🤗
Ayy süt helvası yediniz miiii :rolleyes:
Aylardır doktor doktor diye burda çağrıda bulunduk da senin nick değişmiş haberimiz yok 🤪

Kabul eder benim ballarım 🍯
Senin gibi tatlis bir enerjik bal 🍯

Ben yaptım yedim ama aman aman değil 🤣 evdekiler de bayılmadi tereyağ dan ötürü yağlı filan dedi oğlum 🤪yani ikinciye yapmadım 😁 sevsem bir 8-9 yıl yaparım o derece 🤩 fakat favori tatlı olamadı

He kız branş burç Aslı çok vefalidir💕 tanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım 🍯 Aslım ile 🤗

Maşallah maşallah cnm :nazar:
Aylardır doktor doktor diye burda çağrıda bulunduk da senin nick değişmiş haberimiz yok 🤪

Kabul eder benim ballarım 🍯
Senin gibi tatlis bir enerjik bal 🍯

Ben yaptım yedim ama aman aman değil 🤣 evdekiler de bayılmadi tereyağ dan ötürü yağlı filan dedi oğlum 🤪yani ikinciye yapmadım 😁 sevsem bir 8-9 yıl yaparım o derece 🤩 fakat favori tatlı olamadı
sensin ttlış 😗
hıım yağı mı çok oldu acaba 🤔

Canımmmm ne güzel sözler bunlar böyle, beni takdir ediyor olman da hem mutlu ediyor hem motive ediyor. Bizi kadınlar olarak hep güçlüyüz, ayrıca güçlü kadınlar olarak da birbirimizi bulmuş durumdayız :KK200: Bu süreçte sizleri, sohbet etmeyi çok özlüyorum, bir de sizlerle tekrar eski tempomuza dönmeyi özledim. Dukan amcaya yeni tarifler de ekledim, başlayıp sizlerle paylaşmayı da heyecanla bekliyorum.

Yasakların bazıları tuz için bazıları tiroit içinmiş canım, bir ay çok dikkatli olmaya çalışacağım.

En kısa sürede başardıklarımızı yazmaya başlayacağız canım inanıyorum.

Balım yarından itibaren ufak ufak dikkat etmeye başlayacağım. Sabah tartılayım ve düzene gireyim diye düşünüyorum.

Tatlım yarından itibaren dikkat edip gelecek cumartesiden itibaren de listelere başlamayı düşünüyorum. İnşallah hep beraber yaparız yine :21:
Güzel sözler değil tespitler ve gerçekler Boncuğum 😘
İyi ki birbirimizi bulmuşuz 💞
Bizde seni çok özlüyoruz, bende sizi çok özlüyorum, tempoyu da öyle💘
Şuan biraz bıkkınlık ve yorgunluk var, haliyle sallamış durumdayım ama toparlanırız birlikte. Yarın da misafirlerimiz gelecek 3-5 gün buralarda olacaklar. Az gelirim belki, duruma göre artık.
Yeni tariflerini merakla bekliyorum😍
Listelere uyarken zorlanıyorum, genelde listeyi kendime uyduruyorum ama bu sefer harfiyen uyarım. Şurada Mayıs a ne kaldı 😂
Sunumunda başarılar dilerim balımm, sen başarırsın biliyorum 💪

Hep diyorum kuzum, anan anam olabilir, aman baban duymasın :D Her bir şeyimiz de pek aynı, dejavu mu reenkarnasyon mu tıp bunu açıklasın :D Boncuğum senin kan grubu neydi unuttum, B Rh + miydi?

Bende Ankaralı sayılırım eş tarafından😍
Küçükken sevmezdim, sıkıcı gelirdi. Sonra sonra çok sevdim ❤ Benden de selam olsun güzel Ankara'ya 🙋

he valla :KK70: ama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca :KK70:
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir oldu :KK70: ayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi :KK70: :KK70: :KK70:

evliymiş evliiii bana talip lazım :KK70: :KK70: :KK70:
Bağır bağır, Songülün selamı varmış sana de, gelmeyi çok istiyormuş de :KK48: :KK48:

Aynen balım 🍯 kafamda net değil herşey Pandemi vs . hayırlısı olsun 😁
Kilo vermek beni mutlu ediyor 🤪 ona odaklanınca rahatlıyorum 🤗

Hangi ünv.balim 🍯
Bende Gazi mezunuyum

Kolay gelsin mavi boncuğum 💕

Dün 3 tatlı kaşığı yedi bugün 1 kilo vermiş uyanmış 😁 boğa min metosu farklı çalışıyor 😁

Ben de gazi mezunuyum canım, çok güzel günlerdi ankara zamanları, insan özlüyor. Yurtta falan mı kaldın sen, ben iki sene yurt, sonra iki sene ev, sonra 3 sene de yüksek lisansta ev derken bayağı vakit geçirdim. çok uzun zaman oldu gitmeyeli çok değişmiştir.

Back
X