- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Ne de güzel olurİşi gücü gönül işi sevdiceğimin, aşka hiç dayanamaz, hemşehrisine de kıyamaz(bende)
Teşekkürler Hemdem'im❤ Evet Boncuğum gelene kadar epey düzene girerim gibi. Düzenli spora, yürüyüşe de başlarız. Yaza girmeden Allah ne verdiyse
İyi geceler kıymetlimmNe de güzel olur
İyi Geceler Hemdem’im
Topla beni aslımAfiyet olsun HemdemimSonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun.
Ben toplayım mıııı ?
Günaydın balımAynı benim ki
Ve hep aynı bahaneler. Bir kere kalkıp çay koyduğunu bilmem
Ah ahhh kimin gelmedi ki
Wuuu, efsane geri döndü
arada olur öyle
afiyet olsun canım
Kısırın miktarını göremedim
Balım, benimkiler artık gramcık gramcık gidiyor .
2 hafta daha bekleyeydin iyiydi
Kalori miktarı değilde Kh miktarı fazla olmuş galiba25 Mart Menüm
Sabah
1 mini tt ekmek(poğaça boyutunda)
3 tk petekli bal (kaşıklar tepeleme)
2 yk kaymak (sütün üstünden almıştım)
1 parça tulum peyniri, 1 yeşil zeytin
1 duble Türk Kahvesi
Ara: 1 kase ev yoğurdu
Akşam
2 dilim kıymalı börek
Tadımlık sütlaç
Su 450 mleyvah unuttum içmeyiii, şimdi en az 1 şişe bitireceğim.
Spor; kayıtlı 1500 adım, en fazla 5 bindir. Bolca ev işleri.
Sivrisinek mi çok ilginç,neden acabaAhh be balım bizimde 10 seneye yaklaştı, adam eskiden yine senede bir kaç kere yumurta falan yapardı, et falan yapardı(bi de bana sor) artık o da yokDüzeltceğime bozdum mu acaba iyice
Vay be, enişteninki de sağlıkçı kafası olsa gerek. Yoksa egoist falan değildir di miÖnceden bende ameliyathaneye girer gibi dışarıdan gelince tüm sterilizasyon zincirini uyguluyordum. Baktım benimki çok rahat, umursamıyorda, niye kendimi yoruyorum ki, sarhoş yıkılana kadar gider dedim saldım gitti O olsa illa bana bulaştırır çünkü biz edi ile büdü gibi hep yanyana
Benimki koronadan değilde sivrisinekten korkuyor, ilginç
Kolay gelsin kuşum, mümkünse oraya iyice yerleşsinTopla beni aslımDa kv memlekete gitti kaynpeder yalniz kaldi yarin ona yemekle tatli yapip götürcem inşallah yemem tatlidan hep bisey cikiyo ya
Ama yok yemicem eminim son kararim. Yicegimi yedim zaten yeterince
Vay benim güzel saçlı balımaGünaydın kızçelerrr! erkenden uyanıp eşimle kendime kahvaltı hazırladım.
neler yedik?
*domates, kapya biber, yeşil biber üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim
*3-4 adet zeytin
*1 adet haşlanmış yumurta
*1 parçacık gouda peyniri
*yeşil çay
erken uyanınca saçlarımı da maşaladım iyi oldu
süper enerjik hissediyorum,enerji_kusagi birazcık enerjinden aldım
Enişte diline düşmektense ölmeyi mi tercih ediyor aceba çünkü bende öyle yapıyorum daSivrisinek mi çok ilginç,neden acaba
Hastalık konusunda çok panik,pimpirikli bir insandır kendisi, yok canım ne egoisti
Benimki dırdırla oldu, tavsiye eder miyim bilemedim
Çok minicik tadına bakarsın olmadı civcivim, belki nefsin böyle körlenirTopla beni aslımDa kv memlekete gitti kaynpeder yalniz kaldi yarin ona yemekle tatli yapip götürcem inşallah yemem tatlidan hep bisey cikiyo ya
Ama yok yemicem eminim son kararim. Yicegimi yedim zaten yeterince
21 miGünaydın balım
Bende aynı şeyi düşündüm
Kalp kalbe karşıymis
Diyete başlarken efsane geri döndü dedim kendi kendime
Ama eskisi gibi bir günde 1400 gram ödem atamadım
Artık bende de gram gram gidiyor
Çarşamba başlangıç 70
Dün 69.8
Bugün 69.4
Hayırlı bakalım
Balım kısır çiğ köfte karışımı tuhaf biseydi eşim onu yağsız kızartti filan tavada miktarı azdıhatta sana az yiyosun diyip az yemiş gibi olmak istemedim ilk günler kalori bombası olmasın dedim hatta gece acıktım yememek için 21.00 da yattım hemen
Afiyet olsun. İnşallahhhh benim yüzüm bugünden güler, biraz zor gibi ama ( regl olmayı bekliyorum)Selam ballar
Yeşilçay eşliğinde yulafli kahvaltımı yapıyorum
Tartıdan önce son gün
Köprüden önce son çıkış gibi
Herkesin tartida yüzü gülsün
afiyet olsun canımGünaydın kızçelerrr! erkenden uyanıp eşimle kendime kahvaltı hazırladım.
neler yedik?
*domates, kapya biber, yeşil biber üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim
*3-4 adet zeytin
*1 adet haşlanmış yumurta
*1 parçacık gouda peyniri
*yeşil çay
erken uyanınca saçlarımı da maşaladım iyi oldu
süper enerjik hissediyorum,enerji_kusagi birazcık enerjinden aldım
bitmesin hiç o enerjiVay benim güzel saçlı balıma
Bende diyorum bu enerjide neden biraz düşüş oldu, meğer kaçak çekmişlerŞaka şakaaa, bitmez bu enerji, hepimize yeter
Ellerine sağlık canım, çok güzel bir kahvaltı olmuş
senin enerjin hepimize yeter bence deVay benim güzel saçlı balıma
Bende diyorum bu enerjide neden biraz düşüş oldu, meğer kaçak çekmişlerŞaka şakaaa, bitmez bu enerji, hepimize yeter
Ellerine sağlık canım, çok güzel bir kahvaltı olmuş
Yahu diyete başladım
Okulda dün Koska çikolatabugün en sevdiğim cevizli kurabiye ikramı tabikisi reddettim o yemez diyeti bozmaz diyenler kimisi üzüldü biz yiyoz sen bakıyon kaç haftadır yediklerim tirmaliyor kimsenin haberi yok
Off benim de ısırmasina degil de sesine gicigim var. Sessiz sessiz ısır da git ne dolanip duruyosun yani cildiriyorum yazinEnişte diline düşmektense ölmeyi mi tercih ediyor aceba çünkü bende öyle yapıyorum daBalım benimki çok çılgın ya, nazı benimki yapar, tribi benimki atar, dırdırı o yapar, ha bir de küser, havasından geçilmez yani
Gerçi bunlar son yıllarda epey düzeldi, nadiren yapıyor artık. Baktım uysal başlılık, tatlılıkla olmuyor, göze göz dişe diş taktiği uyguluyorum
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış misali, saklıyor şimdi
Sineğe çok uyuz oluyor, ısırmasına, birde kan hastalığı taşırsa diye, görünce aklı başından gidiyor, berduş bir sinek yolunu şaşırırda es kaza odaya girerse, birde ucundan ısırdıysa yandık, elimde havlu ile nöbetçiyim yaniSinek bilse başına gelecekleri, bundan özür diler, abi ben ettim sen etme der, istemeden oldu der
He yaÇok minicik tadına bakarsın olmadı civcivim, belki nefsin böyle körlenirah bu nefis, hep bizi yoldan çıkaran. Bir yakalasam onu basıcam zopayı
21 miiyi yapmışsın, biraz fazla erken olmuş ama oğlundan önce uyudun demek ki balım?
afiyet olsun
Afiyet olsun. İnşallahhhh benim yüzüm bugünden güler, biraz zor gibi ama ( regl olmayı bekliyorum)
afiyet olsun canım
bitmesin hiç o enerji️ Hemdem’im biriciğim
Sen küçükken kovana mı çatmıştın balım, sanki yaramazdın di mi, yoksa zorla çikileta yediren ablan mı yaramazdı, hımm, kimdi aceba, biri kesin benimdeOff benim de ısırmasina degil de sesine gicigim var. Sessiz sessiz ısır da git ne dolanip duruyosun yani cildiriyorum yazinenisteyi cok iyi anliyorum arilardan da cok korkarim küçükken bi kovan ari saldirmisti da bana fobim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?