70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ne de güzel olur
İyi Geceler Hemdem’im

Afiyet olsun Hemdemim SonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun.

Ben toplayım mıııı ?
Topla beni aslım Da kv memlekete gitti kaynpeder yalniz kaldi yarin ona yemekle tatli yapip götürcem inşallah yemem tatlidan hep bisey cikiyo ya
Ama yok yemicem eminim son kararim. Yicegimi yedim zaten yeterince

Günaydın balım
Bende aynı şeyi düşündüm
Kalp kalbe karşıymis
Diyete başlarken efsane geri döndü dedim kendi kendime
Ama eskisi gibi bir günde 1400 gram ödem atamadım
Artık bende de gram gram gidiyor

Çarşamba başlangıç 70
Dün 69.8
Bugün 69.4

Hayırlı bakalım
Balım kısır çiğ köfte karışımı tuhaf biseydi eşim onu yağsız kızartti filan tavada miktarı azdı hatta sana az yiyosun diyip az yemiş gibi olmak istemedimilk günler kalori bombası olmasın dedim hatta gece acıktım yememek için 21.00 da yattım hemen

Kalori miktarı değilde Kh miktarı fazla olmuş galiba

Günaydın kızçelerrr! erkenden uyanıp eşimle kendime kahvaltı hazırladım.
neler yedik?
*domates, kapya biber, yeşil biber üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim
*3-4 adet zeytin
*1 adet haşlanmış yumurta
*1 parçacık gouda peyniri
*yeşil çay

erken uyanınca saçlarımı da maşaladım iyi oldu
süper enerjik hissediyorum, enerji_kusagi birazcık enerjinden aldım

Sivrisinek mi çok ilginç,neden acaba
Hastalık konusunda çok panik,pimpirikli bir insandır kendisi, yok canım ne egoisti
Benimki dırdırla oldu, tavsiye eder miyim bilemedim

Topla beni aslım Da kv memlekete gitti kaynpeder yalniz kaldi yarin ona yemekle tatli yapip götürcem inşallah yemem tatlidan hep bisey cikiyo ya
Kolay gelsin kuşum, mümkünse oraya iyice yerleşsin
Sen yinede yememeye çalış, bana da örnek ol olmaz mııı ben yandım sen yanmanın başka dili gibi oldu ama

Vay benim güzel saçlı balıma
Bende diyorum bu enerjide neden biraz düşüş oldu, meğer kaçak çekmişler Şaka şakaaa, bitmez bu enerji, hepimize yeter
Ellerine sağlık canım, çok güzel bir kahvaltı olmuş

Yahu diyete başladım
Okulda dün Koska çikolata bugün en sevdiğim cevizli kurabiye ikramı tabikisi reddettim o yemez diyeti bozmaz diyenler kimisi üzüldü biz yiyoz sen bakıyon kaç haftadır yediklerim tirmaliyor kimsenin haberi yok

Sivrisinek mi çok ilginç,neden acaba
Hastalık konusunda çok panik,pimpirikli bir insandır kendisi, yok canım ne egoisti
Benimki dırdırla oldu, tavsiye eder miyim bilemedim
Enişte diline düşmektense ölmeyi mi tercih ediyor aceba çünkü bende öyle yapıyorum da Balım benimki çok çılgın ya, nazı benimki yapar, tribi benimki atar, dırdırı o yapar, ha bir de küser, havasından geçilmez yani
Gerçi bunlar son yıllarda epey düzeldi, nadiren yapıyor artık. Baktım uysal başlılık, tatlılıkla olmuyor, göze göz dişe diş taktiği uyguluyorum
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış misali, saklıyor şimdi
Sineğe çok uyuz oluyor, ısırmasına, birde kan hastalığı taşırsa diye, görünce aklı başından gidiyor, berduş bir sinek yolunu şaşırırda es kaza odaya girerse, birde ucundan ısırdıysa yandık, elimde havlu ile nöbetçiyim yani Sinek bilse başına gelecekleri, bundan özür diler, abi ben ettim sen etme der, istemeden oldu der

Çok minicik tadına bakarsın olmadı civcivim, belki nefsin böyle körlenir ah bu nefis, hep bizi yoldan çıkaran. Bir yakalasam onu basıcam zopayı
21 mi iyi yapmışsın, biraz fazla erken olmuş ama oğlundan önce uyudun demek ki balım?

afiyet olsun

Selam ballar
Yeşilçay eşliğinde yulafli kahvaltımı yapıyorum

Tartıdan önce son gün
Köprüden önce son çıkış gibi
Herkesin tartida yüzü gülsün
Afiyet olsun. İnşallahhhh benim yüzüm bugünden güler, biraz zor gibi ama ( regl olmayı bekliyorum)
afiyet olsun canım
bitmesin hiç o enerji ️ Hemdem’im biriciğim

senin enerjin hepimize yeter bence de

murphy kanunları gibi mübarek
insan irade sahibi oldukça ayrı bir güç geliyor

Off benim de ısırmasina degil de sesine gicigim var. Sessiz sessiz ısır da git ne dolanip duruyosun yani cildiriyorum yazin enisteyi cok iyi anliyorum arilardan da cok korkarim küçükken bi kovan ari saldirmisti da bana fobim var

He ya oğlum gelmis benimle vakit geçir diye yaticam bende dedi yattı biraz sonrasını hatırlamıyorum

Kaç kilo verdin balım
Geçen cumadan beri?

Off benim de ısırmasina degil de sesine gicigim var. Sessiz sessiz ısır da git ne dolanip duruyosun yani cildiriyorum yazin enisteyi cok iyi anliyorum arilardan da cok korkarim küçükken bi kovan ari saldirmisti da bana fobim var
Sen küçükken kovana mı çatmıştın balım, sanki yaramazdın di mi, yoksa zorla çikileta yediren ablan mı yaramazdı, hımm, kimdi aceba, biri kesin benimde

Arılar bal alacağı yeri bilmişler❤ dee yanlış yol izlemişler

Kuzum bende ısırınca gider der hiç istifimi bozmazdım, ta ki evlenene kadar

Bir de o sivrisineğin gıcık vızıltı sesi kanat çırpmasındanmış. Dakikada bin küsür müydü çok ütopik bir rakamdı, dakika bile değildi galiba, demek ki bende unutmaya başladım, dur bir bakayım, baktım, saniyede 500müş. Vay be, minicik bir sinekteki harekete bak. Biz dakikada 500 ne zıplarız ne de kolumuzu indirip kaldırırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…