• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İşi gücü gönül işi sevdiceğimin, aşka hiç dayanamaz, hemşehrisine de kıyamaz(bende) 😍

Teşekkürler Hemdem'im❤ Evet Boncuğum gelene kadar epey düzene girerim gibi. Düzenli spora, yürüyüşe de başlarız. Yaza girmeden Allah ne verdiyse 💪
Ne de güzel olur ❤️
:KK60: İyi Geceler Hemdem’im ❤️

Afiyet olsun Hemdemim ❤️ SonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun. ❤️

Ben toplayım mıııı ? :KK60:
Topla beni aslım😍 Da kv memlekete gitti kaynpeder yalniz kaldi yarin ona yemekle tatli yapip götürcem inşallah yemem tatlidan hep bisey cikiyo ya🤦🏼‍♀️
Ama yok yemicem eminim son kararim. Yicegimi yedim zaten yeterince🙄

Aynı benim ki 🤦🏻‍♀️
Ve hep aynı bahaneler. Bir kere kalkıp çay koyduğunu bilmem 🤷‍♀️

Ah ahhh kimin gelmedi ki :KK45:

Wuuu, efsane geri döndü :KK9::KK9::KK9:

arada olur öyle :KK66:

afiyet olsun canım ❤️

Kısırın miktarını göremedim :KK57::cool:

Balım, benimkiler artık gramcık gramcık gidiyor . :KK61:

2 hafta daha bekleyeydin iyiydi :confused:
Günaydın balım 🍯
Bende aynı şeyi düşündüm 🤭
Kalp kalbe karşıymis 💕
Diyete başlarken efsane geri döndü dedim kendi kendime 🤪
Ama eskisi gibi bir günde 1400 gram ödem atamadım 🤪
Artık bende de gram gram gidiyor 🤪

Çarşamba başlangıç 70
Dün 69.8
Bugün 69.4

Hayırlı bakalım 🤭
Balım kısır çiğ köfte karışımı tuhaf biseydi eşim onu yağsız kızartti filan tavada miktarı azdı 🤭hatta sana az yiyosun diyip az yemiş gibi olmak istemedim🤭ilk günler kalori bombası olmasın dedim 😁 hatta gece acıktım yememek için 21.00 da yattım hemen 🤪

25 Mart Menüm
Sabah
1 mini tt ekmek(poğaça boyutunda)
3 tk petekli bal (kaşıklar tepeleme😟)
2 yk kaymak (sütün üstünden almıştım)
1 parça tulum peyniri, 1 yeşil zeytin
1 duble Türk Kahvesi

Ara: 1 kase ev yoğurdu

Akşam
2 dilim kıymalı börek
Tadımlık sütlaç

Su 450 ml😑 eyvah unuttum içmeyiii, şimdi en az 1 şişe bitireceğim.

Spor; kayıtlı 1500 adım, en fazla 5 bindir. Bolca ev işleri.
Kalori miktarı değilde Kh miktarı fazla olmuş galiba 🤗

Günaydın kızçelerrr! erkenden uyanıp eşimle kendime kahvaltı hazırladım.
neler yedik?
*domates, kapya biber, yeşil biber üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim
*3-4 adet zeytin
*1 adet haşlanmış yumurta
*1 parçacık gouda peyniri
*yeşil çay

erken uyanınca saçlarımı da maşaladım iyi oldu:KK28:
süper enerjik hissediyorum, enerji_kusagi enerji_kusagi birazcık enerjinden aldım:KK25:

Ahh be balım bizimde 10 seneye yaklaştı, adam eskiden yine senede bir kaç kere yumurta falan yapardı, et falan yapardı(bi de bana sor) artık o da yok😂 Düzeltceğime bozdum mu acaba iyice 😂

Vay be, enişteninki de sağlıkçı kafası olsa gerek. Yoksa egoist falan değildir di mi😂Önceden bende ameliyathaneye girer gibi dışarıdan gelince tüm sterilizasyon zincirini uyguluyordum. Baktım benimki çok rahat, umursamıyorda, niye kendimi yoruyorum ki, sarhoş yıkılana kadar gider dedim saldım gitti 😂 O olsa illa bana bulaştırır çünkü biz edi ile büdü gibi hep yanyana 😂
Benimki koronadan değilde sivrisinekten korkuyor, ilginç😬
Sivrisinek mi çok ilginç,neden acaba😅
Hastalık konusunda çok panik,pimpirikli bir insandır kendisi, yok canım ne egoisti😜
Benimki dırdırla oldu, tavsiye eder miyim bilemedim 🤣🤣

Topla beni aslım😍 Da kv memlekete gitti kaynpeder yalniz kaldi yarin ona yemekle tatli yapip götürcem inşallah yemem tatlidan hep bisey cikiyo ya🤦🏼‍♀️
Kolay gelsin kuşum, mümkünse oraya iyice yerleşsin😬
Sen yinede yememeye çalış, bana da örnek ol olmaz mııı😍 ben yandım sen yanmanın başka dili gibi oldu ama 😂

neler yedik?
*3-4 adet zeytin
*yeşil çay

süper enerjik hissediyorum, enerji_kusagi enerji_kusagi birazcık enerjinden aldım:KK25:
Vay benim güzel saçlı balıma 😍
Bende diyorum bu enerjide neden biraz düşüş oldu, meğer kaçak çekmişler 😂 Şaka şakaaa, bitmez bu enerji, hepimize yeter 💕
Ellerine sağlık canım, çok güzel bir kahvaltı olmuş 😋

Yahu diyete başladım 😋
Okulda dün Koska çikolata 🍫 bugün en sevdiğim cevizli kurabiye 🍪 ikramı tabikisi reddettim🎯 o yemez diyeti bozmaz diyenler 🤣 kimisi üzüldü biz yiyoz sen bakıyon 🤪kaç haftadır yediklerim tirmaliyor kimsenin haberi yok 🤭

Sivrisinek mi çok ilginç,neden acaba😅
Hastalık konusunda çok panik,pimpirikli bir insandır kendisi, yok canım ne egoisti😜
Benimki dırdırla oldu, tavsiye eder miyim bilemedim 🤣🤣
Enişte diline düşmektense ölmeyi mi tercih ediyor aceba çünkü bende öyle yapıyorum da :confused: Balım benimki çok çılgın ya, nazı benimki yapar, tribi benimki atar, dırdırı o yapar, ha bir de küser, havasından geçilmez yani 😂
Gerçi bunlar son yıllarda epey düzeldi, nadiren yapıyor artık. Baktım uysal başlılık, tatlılıkla olmuyor, göze göz dişe diş taktiği uyguluyorum 😂
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış misali, saklıyor şimdi :D
Sineğe çok uyuz oluyor, ısırmasına, birde kan hastalığı taşırsa diye, görünce aklı başından gidiyor, berduş bir sinek yolunu şaşırırda es kaza odaya girerse, birde ucundan ısırdıysa yandık, elimde havlu ile nöbetçiyim yani😬 Sinek bilse başına gelecekleri, bundan özür diler, abi ben ettim sen etme der, istemeden oldu der 😂

Çok minicik tadına bakarsın olmadı civcivim, belki nefsin böyle körlenir 😔 ah bu nefis, hep bizi yoldan çıkaran. Bir yakalasam onu :sopa: basıcam zopayı😉
Günaydın balım 🍯
Bende aynı şeyi düşündüm 🤭
Kalp kalbe karşıymis 💕
Diyete başlarken efsane geri döndü dedim kendi kendime 🤪
Ama eskisi gibi bir günde 1400 gram ödem atamadım 🤪
Artık bende de gram gram gidiyor 🤪

Çarşamba başlangıç 70
Dün 69.8
Bugün 69.4

Hayırlı bakalım 🤭
Balım kısır çiğ köfte karışımı tuhaf biseydi eşim onu yağsız kızartti filan tavada miktarı azdı 🤭hatta sana az yiyosun diyip az yemiş gibi olmak istemedim🤭ilk günler kalori bombası olmasın dedim 😁 hatta gece acıktım yememek için 21.00 da yattım hemen 🤪
21 mi 😂 iyi yapmışsın, biraz fazla erken olmuş ama 🤭 oğlundan önce uyudun demek ki balım? 😉

afiyet olsun ☺️

Selam ballar 🍯
Yeşilçay eşliğinde yulafli kahvaltımı yapıyorum 😋

Tartıdan önce son gün 😁
Köprüden önce son çıkış gibi 🤪
Herkesin tartida yüzü gülsün 😁
Afiyet olsun. İnşallahhhh benim yüzüm bugünden güler, biraz zor gibi ama ( regl olmayı bekliyorum) 😔
neler yedik?
*3-4 adet zeytin
*yeşil çay

afiyet olsun canım 😋
Bende diyorum bu enerjide neden biraz düşüş oldu, meğer kaçak çekmişler 😂 Şaka şakaaa, bitmez bu enerji, hepimize yeter 💕
bitmesin hiç o enerji ⚡️ Hemdem’im biriciğim ❤️

senin enerjin hepimize yeter bence de :KK36:

Yahu diyete başladım 😋
Okulda dün Koska çikolata 🍫 bugün en sevdiğim cevizli kurabiye 🍪 ikramı tabikisi reddettim🎯 o yemez diyeti bozmaz diyenler 🤣 kimisi üzüldü biz yiyoz sen bakıyon 🤪kaç haftadır yediklerim tirmaliyor kimsenin haberi yok 🤭

murphy kanunları gibi mübarek :olamaz:
insan irade sahibi oldukça ayrı bir güç geliyor :KK24:

Enişte diline düşmektense ölmeyi mi tercih ediyor aceba çünkü bende öyle yapıyorum da :confused: Balım benimki çok çılgın ya, nazı benimki yapar, tribi benimki atar, dırdırı o yapar, ha bir de küser, havasından geçilmez yani 😂
Gerçi bunlar son yıllarda epey düzeldi, nadiren yapıyor artık. Baktım uysal başlılık, tatlılıkla olmuyor, göze göz dişe diş taktiği uyguluyorum 😂
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış misali, saklıyor şimdi :KK70:
Sineğe çok uyuz oluyor, ısırmasına, birde kan hastalığı taşırsa diye, görünce aklı başından gidiyor, berduş bir sinek yolunu şaşırırda es kaza odaya girerse, birde ucundan ısırdıysa yandık, elimde havlu ile nöbetçiyim yani😬 Sinek bilse başına gelecekleri, bundan özür diler, abi ben ettim sen etme der, istemeden oldu der 😂
Off benim de ısırmasina degil de sesine gicigim var. Sessiz sessiz ısır da git ne dolanip duruyosun yani cildiriyorum yazin:D enisteyi cok iyi anliyorum arilardan da cok korkarim küçükken bi kovan ari saldirmisti da bana fobim var :KK42:

Çok minicik tadına bakarsın olmadı civcivim, belki nefsin böyle körlenir 😔 ah bu nefis, hep bizi yoldan çıkaran. Bir yakalasam onu :sopa: basıcam zopayı😉

21 mi 😂 iyi yapmışsın, biraz fazla erken olmuş ama 🤭 oğlundan önce uyudun demek ki balım? 😉

afiyet olsun ☺️

Afiyet olsun. İnşallahhhh benim yüzüm bugünden güler, biraz zor gibi ama ( regl olmayı bekliyorum) 😔

afiyet olsun canım 😋

bitmesin hiç o enerji ⚡️ Hemdem’im biriciğim ❤️
He ya 🤪 oğlum gelmis benimle vakit geçir diye yaticam bende dedi yattı biraz sonrasını hatırlamıyorum 🤭

Kaç kilo verdin balım 🍯
Geçen cumadan beri?

Off benim de ısırmasina degil de sesine gicigim var. Sessiz sessiz ısır da git ne dolanip duruyosun yani cildiriyorum yazin:KK70: enisteyi cok iyi anliyorum arilardan da cok korkarim küçükken bi kovan ari saldirmisti da bana fobim var :KK42:
Sen küçükken kovana mı çatmıştın balım, sanki yaramazdın di mi, yoksa zorla çikileta yediren ablan mı yaramazdı, hımm, kimdi aceba, biri kesin benimde o_O

Arılar bal alacağı yeri bilmişler❤ dee yanlış yol izlemişler 😂

Kuzum bende ısırınca gider der hiç istifimi bozmazdım, ta ki evlenene kadar :D

Bir de o sivrisineğin gıcık vızıltı sesi kanat çırpmasındanmış. Dakikada bin küsür müydü çok ütopik bir rakamdı, dakika bile değildi galiba, demek ki bende unutmaya başladım, dur bir bakayım, baktım, saniyede 500müş. Vay be, minicik bir sinekteki harekete bak. Biz dakikada 500 ne zıplarız ne de kolumuzu indirip kaldırırız....

Back
X