70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

bazen diyorum kendi kendime,
trileçe yemek mi yoksa istediğin kıyafeti en güzel şekilde taşımak mı?
tarafını seç blonde!
Trileçe yı 9 yıl önce tanıdım
En favori tatlimdir
Bir ara her hafta yapardim

Cheat meal olarak yersin cumartesi tartıdan sonra

Trileçe yı 9 yıl önce tanıdım
En favori tatlimdir
Bir ara her hafta yapardim

Cheat meal olarak yersin cumartesi tartıdan sonra

bugün tartıldım cumartesi evde olmam
cheat meal kalp ben

Sağol canım, aynen öyle.
Mantıklı olan buydu, bizde kararımızı verip beklemeden icraate döktük. Kararsızlıktan iyidir
Hatta böylesi çok iyi oldu. Ev içinde zaten yaptırma planımız vardı, arsa da bakıyoruz gezerken. Bakarsın bir gün aldık derim
Yapılana kadar yine burada otururuz. Tam ısınamadık eve ama daha taşınma niyetimiz yok. Hayırlısı bakalım.
Sana da kolay gelsin. Bugün yarın bende işi tutacağım.

Ne güzel şeyler yaratmış yaratan, insanı mest eden nice değişik şeyler var, Bebişim inşaallah nasip olurda canlı canlı görmeye gidersiniz
Öyle öyle enerci balım zaten görüntüsünden cok arkasindaki gizem beni benden aldı sonra merak etmeye basladim. Manyetik alandan dolayi etkilesim oluyormus öyle ortaya cikiyomus yani olayın güzelligine bakar misin oldum olasi gizemli seyler hosuma gider
Dedigin gibi Allah neler yaratmis
Ya canim varya su an yüreğime dokundun. Bu sözün altina imzami atarim. Gercekten olay mutlu olmakta yatiyo.. yani tabi ki bahane asla değil moralin bozukken de gayet diyet yapabilirsin. Ama bazı anlar gercekten vücut kaldirmiyo psikoloji kaldirmiyo salma ihtiyaci duyuyosun. İster istemez her seyi kontrol altinda tutamiyosun..
Esim bile farketmiş ben mutsuzken cok salıyorum mesela bu sene. O da benimle beraber diyette olduğundan onun da bası yaniyo tabi
İnşallah bunu yeniden basarabiliriz mutsuz oldugumuz anlarda da carenin dolapta olmadigini anlayabiliriz
Ablam göçmenle evli canim biliyorum sizin o göcmen böreklerini off diyorum off ablam da acar hep tepsi tepsi.
Ama bosver sen onlari birak. Ayda bir yersin tamam

25 Mart Menüm (Sahalara dönüş)
Sabah 08.10 2 kasik meyve parcacikli yulaf 1 bardak sut 1 tatli kasigi tahin karistirip yedim
Ara 10.30 sütlü kahve,1 hurma,15 cig findik

Öğlen 13.00 1 kase ekşili sulu köfte, 1 dilim firinda ıspanak
Ara 14.30 minik bir sufle, minik bir kase dondurma

Akşam 17.40 1 tabak ekşili sulu köfte, 1 kase salata

Su; 2 litre
Spor; simdilik 1000 adım ama yapmayi düşünüyorum akşam.

Kızlar olmadi biliyorum ama haftasonundan beri dagıldım artik bi dur demem lazim ondan yazmak istedim menümü idare edin yarin cok güzel bi menüyle gelcem inşallah

bugün tartıldım cumartesi evde olmam
cheat meal kalp ben
Tamam canım sen daha iyi bilirsin
Sağol canım.
Hızlı hatun
Evet ya insan psikolojik açlıktan yiyor

Evet ya insan psikolojik açlıktan yiyor
Kesinlikle öyle. Tamamen stres yani can cekmesi falan değil cogu zaman.. strese girince hemen mutfagin yolu tutuluyo sanki yiyince sorunlar çözülecek gibi iste bunlari beynin algiladigi an zayiflamaya basliyosun zaten

Menü
25 Mart Perşembe

İf 20/4

14.30
2 yum.peynirli omlet ,5 yeşil-2 siyah zeytin,6-7 çeri domates ,3 kuru kayısı,labne,eski-normal kaşar.1 dlm tbe.

18.30
Kısır,3-4 bardak ayran

Duble Türk kahvesi,bolca ılık -sıcak su, çay, kayısılı form çayı.

Spor henüz yok dünden kaslar şiş

Kesinlikle öyle. Tamamen stres yani can cekmesi falan değil cogu zaman.. strese girince hemen mutfagin yolu tutuluyo sanki yiyince sorunlar çözülecek gibi iste bunlari beynin algiladigi an zayiflamaya basliyosun zaten
Canım 4 kilo aldım keyfi yemekten
Şimdi tekrar verme zamanı

Bu hallere kolay gelmedi canım,13 seneden selamlar benimki de öyle der hala,korona gözünü çok korkuttu ondan,ben hasta olursam o da olacak öyle düşün

Bu hallere kolay gelmedi canım,13 seneden selamlar benimki de öyle der hala,korona gözünü çok korkuttu ondan,ben hasta olursam o da olacak öyle düşün
Ahh be balım bizimde 10 seneye yaklaştı, adam eskiden yine senede bir kaç kere yumurta falan yapardı, et falan yapardı(bi de bana sor) artık o da yok Düzeltceğime bozdum mu acaba iyice

Vay be, enişteninki de sağlıkçı kafası olsa gerek. Yoksa egoist falan değildir di miÖnceden bende ameliyathaneye girer gibi dışarıdan gelince tüm sterilizasyon zincirini uyguluyordum. Baktım benimki çok rahat, umursamıyorda, niye kendimi yoruyorum ki, sarhoş yıkılana kadar gider dedim saldım gitti O olsa illa bana bulaştırır çünkü biz edi ile büdü gibi hep yanyana
Benimki koronadan değilde sivrisinekten korkuyor, ilginç

Ne ara dağıldın kuzum sen, epey iyi gidiyordun Gerçi ara dışında gerisi epey iyiymiş. Hatta dondurma da idare edermiş. Sufle biraz fazla olmuş gibi. Böyle diyorumda benimde senden kalır yanım yok Yazayım bakalım bir
Bende yazmaya başlayayım, biraz biraz rahata çıkıyorum artık. Yakında Boncuğumuzda dönünce eski disipline tam gaz devam

25 Mart Menüm
Sabah
1 mini tt ekmek(poğaça boyutunda)
3 tk petekli bal (kaşıklar tepeleme)
2 yk kaymak (sütün üstünden almıştım)
1 parça tulum peyniri, 1 yeşil zeytin
1 duble Türk Kahvesi

Ara: 1 kase ev yoğurdu

Akşam
2 dilim kıymalı börek
Tadımlık sütlaç

Su 450 ml eyvah unuttum içmeyiii, şimdi en az 1 şişe bitireceğim.

Spor; kayıtlı 1500 adım, en fazla 5 bindir. Bolca ev işleri.

Sorma kuźum ya hafta sonu dagildim topayabilene ask olsun ama bugün sondu.

Aynı benim ki
Ve hep aynı bahaneler. Bir kere kalkıp çay koyduğunu bilmem
bu fotoğrafla aklıma çeşme düştü, benim fena halde tatilim gelmiş onu anladım
Ah ahhh kimin gelmedi ki
Wuuu, efsane geri döndü
arada olur öyle
afiyet olsun canım
Kısırın miktarını göremedim
asliogretmen balım
Dediğin oldu senin kilona yanaştım
Dün 70 kilo ile diyete başladım
Balım, benimkiler artık gramcık gramcık gidiyor .

2 hafta daha bekleyeydin iyiydi

Afiyet olsun Hemdemim SonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun.
Sorma kuźum ya hafta sonu dagildim topayabilene ask olsun ama bugün sondu.
Ben toplayım mıııı ?

Afiyet olsun Hemdemim SonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun.

Ben toplayım mıııı ?
İşi gücü gönül işi sevdiceğimin, aşka hiç dayanamaz, hemşehrisine de kıyamaz(bende)

Teşekkürler Hemdem'im❤ Evet Boncuğum gelene kadar epey düzene girerim gibi. Düzenli spora, yürüyüşe de başlarız. Yaza girmeden Allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…