• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

bazen diyorum kendi kendime,
trileçe yemek mi yoksa istediğin kıyafeti en güzel şekilde taşımak mı?
tarafını seç blonde! :KK48:
Trileçe yı 9 yıl önce tanıdım 🤪
En favori tatlimdir 🎯
Bir ara her hafta yapardim 😁

Cheat meal olarak yersin cumartesi tartıdan sonra 😋

Trileçe yı 9 yıl önce tanıdım 🤪
En favori tatlimdir 🎯
Bir ara her hafta yapardim 😁

Cheat meal olarak yersin cumartesi tartıdan sonra 😋
kızlarrr günaydın :)
hepinize güzelliklerle dolu bir gün diliyorum :)
ve sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorummm, mutluluk paylaştıkça çoğalır derler :)
ben 1 kg daha vermişim ve tartıda 55 kg'ı sonunda gördüm oleyyy :)
51-52 yi görebilecek miyimmm :)

Eki Görüntüle 2809007

bugün tartıldım cumartesi evde olmam :(
cheat meal kalp ben :KK48:

Hayırlısı olsun 😁
Ev sahibinin bir evi 🏠
Kiracının binlerce evi olur.
Parasını verince bütün evler sizin.
Zaten bu kadar hızlı karar verip taşınma nizdan dolayı bir anda ev yaptırıp bile çıkabilir siniz.😍
Sizden herşey beklerim 🤭
Çok hızlı karar veriyorsunuz.

Kilo evet ödem falan sandım ama şükür dün başladım 😋
İnşallah tekrar iyi yol kat ederim🧿
Sağol canım, aynen öyle.
Mantıklı olan buydu, bizde kararımızı verip beklemeden icraate döktük. Kararsızlıktan iyidir 😂
Hatta böylesi çok iyi oldu. Ev içinde zaten yaptırma planımız vardı, arsa da bakıyoruz gezerken. Bakarsın bir gün aldık derim 😜
Yapılana kadar yine burada otururuz. Tam ısınamadık eve ama daha taşınma niyetimiz yok. Hayırlısı bakalım.
Sana da kolay gelsin. Bugün yarın bende işi tutacağım.

Ne güzel şeyler yaratmış yaratan, insanı mest eden nice değişik şeyler var, Bebişim inşaallah nasip olurda canlı canlı görmeye gidersiniz😍
Öyle öyle enerci balım zaten görüntüsünden cok arkasindaki gizem beni benden aldı sonra merak etmeye basladim. Manyetik alandan dolayi etkilesim oluyormus öyle ortaya cikiyomus yani olayın güzelligine bakar misin😍 oldum olasi gizemli seyler hosuma gider🤭😂
Dedigin gibi Allah neler yaratmis ☺️💕
kızlar işin özünde bir kadının mutlu olması var aslında,
yani kilo alınır verilir, mutlu ve motive olunca insan, her şey yolunda işte o zaman :KK66:
bu arada bi tarif paylaşmak istiyorum sizlerle, iç harcında bal, labne, hindistan cevizi var.
dışını da benmari usulü bitter çikolata ile kapladım ve dondurdum :) diyette yenir di mi :)

Eki Görüntüle 2809295
Ya canim varya su an yüreğime dokundun. Bu sözün altina imzami atarim. Gercekten olay mutlu olmakta yatiyo.. yani tabi ki bahane asla değil moralin bozukken de gayet diyet yapabilirsin. Ama bazı anlar gercekten vücut kaldirmiyo psikoloji kaldirmiyo salma ihtiyaci duyuyosun. İster istemez her seyi kontrol altinda tutamiyosun..
Esim bile farketmiş ben mutsuzken cok salıyorum mesela bu sene. O da benimle beraber diyette olduğundan onun da bası yaniyo tabi😂
İnşallah bunu yeniden basarabiliriz mutsuz oldugumuz anlarda da carenin dolapta olmadigini anlayabiliriz:dua:
işte o yüzden bu zaman kadar yine iyi kilo verdim diyorum:)))
62 kg dan 55,6 kg'a, arada kaçamaklarla, arada pişmanlıklarla :)
bundan sonrası çok daha sert geçecek benim için, bir yanda bizim göçmen börekleri,
bir yanda verilmesi gereken kalan kilolar, pes etmiyorum, devam! :KK54:
Ablam göçmenle evli canim biliyorum sizin o göcmen böreklerini off diyorum off😂 ablam da acar hep tepsi tepsi.
Ama bosver sen onlari birak. Ayda bir yersin tamam🤭☺️

25 Mart Menüm (Sahalara dönüş:olamaz:)
Sabah 08.10 2 kasik meyve parcacikli yulaf 1 bardak sut 1 tatli kasigi tahin karistirip yedim
Ara 10.30 sütlü kahve,1 hurma,15 cig findik

Öğlen 13.00 1 kase ekşili sulu köfte, 1 dilim firinda ıspanak
Ara 14.30 minik bir sufle, minik bir kase dondurma

Akşam 17.40 1 tabak ekşili sulu köfte, 1 kase salata

Su; 2 litre
Spor; simdilik 1000 adım ama yapmayi düşünüyorum akşam.

Kızlar olmadi biliyorum ama haftasonundan beri dagıldım artik bi dur demem lazim ondan yazmak istedim menümü idare edin:KK52: yarin cok güzel bi menüyle gelcem inşallah💚

bugün tartıldım cumartesi evde olmam :KK43:
cheat meal kalp ben :KK48:
Tamam canım sen daha iyi bilirsin 🤩
Sağol canım, aynen öyle.
Mantıklı olan buydu, bizde kararımızı verip beklemeden icraate döktük. Kararsızlıktan iyidir 😂
Hatta böylesi çok iyi oldu. Ev içinde zaten yaptırma planımız vardı, arsa da bakıyoruz gezerken. Bakarsın bir gün aldık derim 😜
Yapılana kadar yine burada otururuz. Tam ısınamadık eve ama daha taşınma niyetimiz yok. Hayırlısı bakalım.
Sana da kolay gelsin. Bugün yarın bende işi tutacağım.
Sağol canım.
Hızlı hatun🤭
Öyle öyle enerci balım zaten görüntüsünden cok arkasindaki gizem beni benden aldı sonra merak etmeye basladim. Manyetik alandan dolayi etkilesim oluyormus öyle ortaya cikiyomus yani olayın güzelligine bakar misin😍 oldum olasi gizemli seyler hosuma gider🤭😂
Dedigin gibi Allah neler yaratmis ☺️💕

Ya canim varya su an yüreğime dokundun. Bu sözün altina imzami atarim. Gercekten olay mutlu olmakta yatiyo.. yani tabi ki bahane asla değil moralin bozukken de gayet diyet yapabilirsin. Ama bazı anlar gercekten vücut kaldirmiyo psikoloji kaldirmiyo salma ihtiyaci duyuyosun. İster istemez her seyi kontrol altinda tutamiyosun..
Esim bile farketmiş ben mutsuzken cok salıyorum mesela bu sene. O da benimle beraber diyette olduğundan onun da bası yaniyo tabi😂
İnşallah bunu yeniden basarabiliriz mutsuz oldugumuz anlarda da carenin dolapta olmadigini anlayabiliriz:dua:

Ablam göçmenle evli canim biliyorum sizin o göcmen böreklerini off diyorum off😂 ablam da acar hep tepsi tepsi.
Ama bosver sen onlari birak. Ayda bir yersin tamam🤭☺️
Evet ya insan psikolojik açlıktan yiyor 😉

Evet ya insan psikolojik açlıktan yiyor 😉
Kesinlikle öyle. Tamamen stres yani can cekmesi falan değil cogu zaman.. strese girince hemen mutfagin yolu tutuluyo sanki yiyince sorunlar çözülecek gibi 🤦🏼‍♀️ iste bunlari beynin algiladigi an zayiflamaya basliyosun zaten😂

Menü 😋
25 Mart Perşembe

İf 20/4

14.30
2 yum.peynirli omlet 🍳,5 yeşil-2 siyah zeytin,6-7 çeri domates 🍅,3 kuru kayısı,labne,eski-normal kaşar.1 dlm tbe.

18.30
Kısır,3-4 bardak ayran🥛

Duble Türk kahvesi,bolca ılık -sıcak su, çay, kayısılı form çayı.

Spor henüz yok dünden kaslar şiş 🤪

Kesinlikle öyle. Tamamen stres yani can cekmesi falan değil cogu zaman.. strese girince hemen mutfagin yolu tutuluyo sanki yiyince sorunlar çözülecek gibi 🤦🏼‍♀️ iste bunlari beynin algiladigi an zayiflamaya basliyosun zaten😂
Canım 4 kilo aldım keyfi yemekten 😋
Şimdi tekrar verme zamanı 🤗

İyi olmuş balım, kolay adapte olur hem.

Enişteme de aferin valla, iyi bakıyor size, sağolsun var olsun🙏
Benimki de tam tersi :confused:Önündeki suyu bile benden doldurmamı ister. Hiç sekmez, senelerdir kızarım ama hala dolduruyorum, neymiş ben verince tatlı oluyormuş, külliyen yalannn 😂 idare ediyoruz bakalım. Sen fırsat varken devret balım 😜
Bu hallere kolay gelmedi canım,13 seneden selamlar🤣 benimki de öyle der hala,korona gözünü çok korkuttu ondan,ben hasta olursam o da olacak öyle düşün🤣

Bu hallere kolay gelmedi canım,13 seneden selamlar🤣 benimki de öyle der hala,korona gözünü çok korkuttu ondan,ben hasta olursam o da olacak öyle düşün🤣
Ahh be balım bizimde 10 seneye yaklaştı, adam eskiden yine senede bir kaç kere yumurta falan yapardı, et falan yapardı(bi de bana sor) artık o da yok😂 Düzeltceğime bozdum mu acaba iyice 😂

Vay be, enişteninki de sağlıkçı kafası olsa gerek. Yoksa egoist falan değildir di mi😂Önceden bende ameliyathaneye girer gibi dışarıdan gelince tüm sterilizasyon zincirini uyguluyordum. Baktım benimki çok rahat, umursamıyorda, niye kendimi yoruyorum ki, sarhoş yıkılana kadar gider dedim saldım gitti 😂 O olsa illa bana bulaştırır çünkü biz edi ile büdü gibi hep yanyana 😂
Benimki koronadan değilde sivrisinekten korkuyor, ilginç😬

Sabah 08.10 2 kasik meyve parcacikli yulaf 1 bardak sut 1 tatli kasigi tahin karistirip yedim

Su; 2 litre
8
Kızlar olmadi biliyorum ama haftasonundan beri dagıldım artik bi dur demem lazim ondan yazmak istedim menümü idare edin:KK52: yarin cok güzel bi menüyle gelcem inşallah💚
Ne ara dağıldın kuzum sen, epey iyi gidiyordun😨 Gerçi ara dışında gerisi epey iyiymiş. Hatta dondurma da idare edermiş. Sufle biraz fazla olmuş gibi. Böyle diyorumda benimde senden kalır yanım yok :KK67: Yazayım bakalım bir:olamaz:
Bende yazmaya başlayayım, biraz biraz rahata çıkıyorum artık. Yakında Boncuğumuzda dönünce eski disipline tam gaz devam💪

25 Mart Menüm
Sabah
1 mini tt ekmek(poğaça boyutunda)
3 tk petekli bal (kaşıklar tepeleme😟)
2 yk kaymak (sütün üstünden almıştım)
1 parça tulum peyniri, 1 yeşil zeytin
1 duble Türk Kahvesi

Ara: 1 kase ev yoğurdu

Akşam
2 dilim kıymalı börek
Tadımlık sütlaç

Su 450 ml😑 eyvah unuttum içmeyiii, şimdi en az 1 şişe bitireceğim.

Spor; kayıtlı 1500 adım, en fazla 5 bindir. Bolca ev işleri.

Ne ara dağıldın kuzum sen, epey iyi gidiyordun😨 Gerçi ara dışında gerisi epey iyiymiş. Hatta dondurma da idare edermiş. Sufle biraz fazla olmuş gibi. Böyle diyorumda benimde senden kalır yanım yok :KK67: Yazayım bakalım bir:olamaz:
Bende yazmaya başlayayım, biraz biraz rahata çıkıyorum artık. Yakında Boncuğumuzda dönünce eski disipline tam gaz devam💪
Sorma kuźum ya hafta sonu dagildim topayabilene ask olsun🤦🏼‍♀️ ama bugün sondu.

İyi olmuş balım, kolay adapte olur hem.

Enişteme de aferin valla, iyi bakıyor size, sağolsun var olsun🙏
Benimki de tam tersi :confused:Önündeki suyu bile benden doldurmamı ister. Hiç sekmez, senelerdir kızarım ama hala dolduruyorum, neymiş ben verince tatlı oluyormuş, külliyen yalannn 😂 idare ediyoruz bakalım. Sen fırsat varken devret balım 😜
Aynı benim ki 🤦🏻‍♀️
Ve hep aynı bahaneler. Bir kere kalkıp çay koyduğunu bilmem 🤷‍♀️
bu fotoğrafla aklıma çeşme düştü, benim fena halde tatilim gelmiş onu anladım :KK48:
Ah ahhh kimin gelmedi ki :KK45:
Selam ballar 🍯
Dünkü menü mü vereyim 🤪

İf 20/4 yaptım

15.20
Peynirli yumurtalı omlet🍳,5 yeşil-2 siyah zeytin,1minik mandalina 🍊,eski kaşar,sade kaşar,5-6 çeri domates 🍅

17.20
6 kaşık etli nohut yemeği,3 yk bulgur pilavı,3 sb ayran 🥛, 🍅 salatası .1 tane cin biberi.🌶️

2 saat spor (leslie,11.800 adım, zumba vs hepsi içinde)

filtre kahve,duble Türk kahvesi, çay,bolca sıvı alımı.
Wuuu, efsane geri döndü :KK9::KK9::KK9:
sonngulen sonngulen balım 🍯
Nasılsın diye sormuştun cevap yazamadım.

Geçen hafta hamileyim sandım regl 3 gün gecikti çok korktum panikledim filan sonra olmadığım anladım duygu karmaşası geçti .

Aldığım 4 kilo canımı sıkıyor idi verme kararı alip diyete başladım 🎯

İyiyim şükür canım 💕
İnşallah hepimiz çok daha iyi olalım 💕
Moralimiz motivasyomuz hep yüksek olsun 💕
arada olur öyle :KK66:

Su; 2 litre

afiyet olsun canım ❤️
Menü 😋
25 Mart Perşembe

İf 20/4

14.30
2 yum.peynirli omlet 🍳,5 yeşil-2 siyah zeytin,6-7 çeri domates 🍅,3 kuru kayısı,labne,eski-normal kaşar.1 dlm tbe.

18.30
Kısır,3-4 bardak ayran🥛

Duble Türk kahvesi,bolca ılık -sıcak su, çay, kayısılı form çayı.

Spor henüz yok dünden kaslar şiş 🤪
Kısırın miktarını göremedim :KK57::cool:
asliogretmen asliogretmen balım🍯
Dediğin oldu senin kilona yanaştım 🤭
Dün 70 kilo ile diyete başladım 🎯
Balım, benimkiler artık gramcık gramcık gidiyor . :KK61:

2 hafta daha bekleyeydin iyiydi :confused:

25 Mart Menüm
Sabah
1 mini tt ekmek(poğaça boyutunda)
3 tk petekli bal (kaşıklar tepeleme😟)
2 yk kaymak (sütün üstünden almıştım)
1 parça tulum peyniri, 1 yeşil zeytin
1 duble Türk Kahvesi

Ara: 1 kase ev yoğurdu

Akşam
2 dilim kıymalı börek
Tadımlık sütlaç

Su 450 ml😑 eyvah unuttum içmeyiii, şimdi en az 1 şişe bitireceğim.

Spor; kayıtlı 1500 adım, en fazla 5 bindir. Bolca ev işleri.
Afiyet olsun Hemdemim ❤️ SonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun. ❤️
Sorma kuźum ya hafta sonu dagildim topayabilene ask olsun🤦🏼‍♀️ ama bugün sondu.
Ben toplayım mıııı ? :KK60:

Afiyet olsun Hemdemim ❤️ SonGÜL balımın tezi bitince biraz daha sıkı asılalım. Hem o zamana kadar sende evine tamamen yerleşmiş olursun. ❤️

Ben toplayım mıııı ? :KK60:
İşi gücü gönül işi sevdiceğimin, aşka hiç dayanamaz, hemşehrisine de kıyamaz(bende) 😍

Teşekkürler Hemdem'im❤ Evet Boncuğum gelene kadar epey düzene girerim gibi. Düzenli spora, yürüyüşe de başlarız. Yaza girmeden Allah ne verdiyse 💪

Back
X