eşimden nafaka dair hiç birşey talep etmiyorum tek istediğim kızım kızımı benimle kalıcak diyor sürekli kedinden emin ve kesin konuşuyor
videoyu netten araştırıp bulmuş ve savcıya gitmiş o videoları silmişşler bende hala şaşkınlık içersindeyim ben herşekilde ispat ederim ama o sen diyor başkada bişey demiyor
hemen darp raporu al. hemen..durma burada.Dava mava hiçbirşey umrumda değil kızlar tek umrumda olan kızım bu olayı asla unutamıcam şuan burnum kaşım kafam mosmor yeşerdi boğazımı sıktı 2 defa bağırmamı engelledi tokat attı kafamı vurdu bıçak getiricekti beni öldürücekti tek kurtuluşum yapmadğım şeyi yaptım birkere birlikte oldum dedim zaten kendisi de diyor itiraf etmeseydin ölücektin biliyordun dimi ddedi dün
Dava mava hiçbirşey umrumda değil kızlar tek umrumda olan kızım bu olayı asla unutamıcam şuan burnum kaşım kafam mosmor yeşerdi boğazımı sıktı 2 defa bağırmamı engelledi tokat attı kafamı vurdu bıçak getiricekti beni öldürücekti tek kurtuluşum yapmadğım şeyi yaptım birkere birlikte oldum dedim zaten kendisi de diyor itiraf etmeseydin ölücektin biliyordun dimi ddedi dün
Saolun cevplarınız için ama çok yoruldum hiç davaya mavaya bulaşmak istemiyorum morlukları olsa bile. Kızımı bana verirlermi acaba?
Saolun cevplarınız için ama çok yoruldum hiç davaya mavaya bulaşmak istemiyorum morlukları olsa bile. Kızımı bana verirlermi acaba?
siz bilirsiniz.Saolun cevplarınız için ama çok yoruldum hiç davaya mavaya bulaşmak istemiyorum morlukları olsa bile. Kızımı bana verirlermi acaba?
arkadaşım şu mesajını okuyunca sanki o videolar sana aitte sen bunu yoketmeye çalışıyorsun intibanı veriyorsun. eşinede böyle yaptıysan adam emin ollacak benden demesi.,önce ve sonra olması önemlimi şimdi. senin olmaması önemli. o kadar.Yalnız o videolar zaten ben bekar iken o hayatımda yok ikenmiş eğer mahkemede böyle vidoların oldugunu syölerse delil olarak kullanırsa zaten eşimden önce olna şey yapmadığım birde ben iftira olduğunu söylersem davada hakim ben dinlermi haklı bulurmu isterseniz araştırın dersem bile ?