Gidersem kaçarsam beni öldürür derdinde. Yanında durursan da öldürecek. Bi düşünelim eşinin videolarını buldun. Ya onu boşamak için kullanırsın.Ya gördüğün anda gider kadını öldürürsün. Ya da konuşup aranızda halledip devam edersiniz. Ama bu adam psikopat, tehdit ediyo. ne için tehdit ettiği bile belli değil. gün gelir çocuğunu alır eline ona bıçak dayar. Yazılanları korkarak veya bunlar olmaz yapamam diyerek okuma. Rabbim o çocuğu anası olarak sana emanet etti. O çocuğa sahip çık.Bu arada bu kadar zayıf karakterlisin senin yaşın kaç??
o zaman kadere razı olup öldürülmesini mi beklesin.
gerçekten bir gün o adam bunu yapacak.
ona bunları söyleyip bu kadere razı olmasına lütfen izin vermeyin. çabalamalı. yoksa sonu çok çok kötü. o adam bir cinnet anında onuda çocuğuda öldürebilir.
rica ediyorum herkesden bu şekilde öğütler vermeyin.
video benim diyince hoşuna gitti galiba kocasının
İşe gitmenize nasıl izin veriyor peki madem bu kadar rahatsız bu adam ? bu takıldı aklıma ama cevp verilmeyecek sanırım üyelik gitmiş
nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum
Bak bu aklıma gelmemişti. Kabullenmesini istiyodu. Kabullendirdi ilerde her dedğini yaptıracak. Başkalaryla olmaya bile zorlayabilir onu ondan beklenir. Ama sen bişey yapma bekle nasılsa öldürür seni kafanı çalıştırırsan.Gün gelir satar seni başkasına para kazanmaya başlar o zaman anlarsn dünyanın kaç bucak olduğunu.Tövbe yarabbim yaa
konu başladığından beri fırsatım oldukca takıp edıyorum. allah korusun ama ben kocama evet videodaki benim deyecem adam beni serbest bırakıcak ustelık işe gönderecek. konu sahibi pasif durumda cevap veremeyecek sanırım ama ben genede soruyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum
Sanırım kocanız aşırı derecede hasta!! Normal bir insan beyni böyle şeyler üretmez, üretemez.. Ayrıca sizin sırf kurtulmak için söylediği saçmalıkları kabul etmenizede bir anlam veremedim. Umarım en az hasarla bu durumu atlatırsınız.
Ol mek mi is ti yor sun????kızlar daha öncede zaten darp raporum var önceki davamdan o yüzden tekrar bulaşmak istemiyorum çok kötü olur die korkuyorum acaba önceki darp raporu etkili olurmu boşanmada işe yarıyormu
Ol mek mi is ti yor sun????
Kocan hasta, gercekten cok ciddi ve agir bir hastaligi var ve tedavi olmazsa olursun. Hatta gun gelir aynisini hatta daha kotusunu kizina yapar. O yuzden hemen uzaklasin oradan, cok acilen, once uzaklas sonra dava