Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

refim ve nazlıcımm sizler hangi bölüm mezunusunuzz bana biraz tanıdık geldi anlattıklarınızz??

Ceylinim ben ÇAlışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri okuyorum :) ÇEKO ama 2. sınıftayım daha yolum uzun bu şartlarda da 4 yıllık üniversite en az 6 - 7 yılda biter gibi ama napalım yavru için feda birde maddi şartlar tabi işe gelmeseydim o günlerde ders çalışırdım :KK43: ama şartlar a.s.a.s.:emir_bebek:

Günaydın kılzar kilom 76,100 sadece 500 gram gtmiş ama olsun bu hafta süper uygulayamadım zaten :)))))))) hele kaçamak günü yediğim 2 dolu dolu tabak sarmadan sonra e bravooo yinede taktir ettim seni bünyem :)) ama çokta spor yaptım hakkımı yemiyim canım ben kendimi seviyorummmmmmmm :))))))))))))999

cnc programlama mı yaptın yoksa direk makinasınımı kullandın. bende panç programı falan yapıyorum onun yanı sıra autocad çizimlerini yapıyorum.2 firmanın satınalması zaten bende pazarlama tekliklerini ben hazırlıyorum. bu aralar işler çok durgun ondan dolayı rahatım şimdi biraz.

Programlamayı bilmiyoum canım aslında öğrenecektim ama zaman olmadı direk makinayı kullandım ben forklift flan kullanmayı da çok severim ama bizim patron izin vermezzzzz :KK43:a.s.

Öskeeeeeeeeeeeee geldin biliyorum saklanmaaaaaa burdasınnnnnnnnnnnnnn :)) itiraf et kaç kilosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Günaydın bu aradaaaaaaaaaa

Öskeeeeeeeeeeeee geldin biliyorum saklanmaaaaaa burdasınnnnnnnnnnnnnn :)) itiraf et kaç kilosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Günaydın bu aradaaaaaaaaaa

yavrıımmm geldimm:1hug::asigim:
günaydınlar herkesea.s.
cnc bende kullandım :roflol::roflol:
eski şirketimde istanbulda olduğum dönemde sositosositosositososito zor bi alet programları falan ama eğlenceliydisırnaşık şey
neyse efendim
73, 5 kiloyum hesaplamam şöyle olacak

( 74.5 / 73.5 / 1.0 / 1.34 % )

yavrıımmm geldimm:1hug::asigim:
günaydınlar herkesea.s.
cnc bende kullandım :roflol::roflol:
eski şirketimde istanbulda olduğum dönemde sositosositosositososito zor bi alet programları falan ama eğlenceliydisırnaşık şey
neyse efendim
73, 5 kiloyum hesaplamam şöyle olacak

( 74.5 / 73.5 / 1.0 / 1.34 % )

Bravooo şeker baya vermişsin bu hafta hadi yine iyisin 74 sınırını aştın artık kim tutar seniiiiiiiigamyoncuiremsu

programlamayı bilmiyoum canım aslında öğrenecektim ama zaman olmadı direk makinayı kullandım ben forklift flan kullanmayı da çok severim ama bizim patron izin vermezzzzz :KK43:a.s.

çok güzel ya forklift bence süper bir alet ben hiç kullanmadım ama birgün kullanmak isterim.

Ben gidiyorum diğer takımlara biraz casusluk yapıcam , dönerim birazdan beni merak etmeyin :) haa oldu ki 10 dakika içinde dönmedimmm polise veya püsküüüte haber verin beni kurtarınnnnnnnnnnnnn :))))))))

Offffffff sabah sabah bir iyi haber alamadım 8. takımdan lulubee malesef oğlu hastalanmış şimdi onu okudum inşallah birşeyi yoktur :KK43: bu casusluk bana yaramadı en iyisi oturayım oturduğum yerde ben :KK43:(((((((((

günaydın fıstıklar hani kaptan ve yardımcısı nerde kıs ...

ee gelelim bana 2. gün önceki akşam pasta sefasının ardından bide dün dışarda lahmacun sefası geldiki sormayın ..:mymeka:bügünde dışardayım kıslar . öyleden sonra randövü aldık büyükkkıza . hastaneler 3 sene gün atıyolar . özele yaptırıcaz galiba küçüklerinde dişi çekildi benım küçük kızın anadan dogma 1 köpek dişi fazla onu aldılar ..neyse sadede gelelim .....kötükedihüso
çarşamba sabahı 65. görmüştüm delikafadulden devam edebilseydim süper olacaktı ...kötükedihüso bunada şükür eksi bakiye vermeden dönüyorum . 65 .5 ........şakkıdı 67. 5 dum ..:eek:

6.TAKIM**89.ETAP**

asibulut( 56,5 /56.5. /0.0. )
dora( 65,0 / )
aeben( 65,7 / 65.5./ 0. 2 .)
kütahya( 80,0 / )
pınarım( 85,0 / )
cceylin( 60,4 / 59.7 / 0. 7./)
özgekrd( 74,5 / 73.5 ./ 1.0 )
vivalavita( 58.9 / 58.9./ 0.0 )
fatunuz(79.8 / 79.8./ 0.0 )
referans( 76,6 / 76.1 / 0.5. /)
nazlı güleç( 61,0 / 60.5. / 0.5 )
enesin annesi( 103,0 /

6. TAKIM TOPLAM ( 866,4 / )

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ben grip oldum çok kötü. kafam kazan gibi. sabah da geç kalıyordum. neyse açık açık söyleyeyim ve sadede geleyim :nazar:
ben tartılmayı unuttum :eek:
siz beni aynı yazın yine olur mu :1hug:

6.TAKIM**89.ETAP**

asibulut( 56,5 / 56,5 / 0,00 / 0,00 % ) )
dora( 65,0 / )
aeben( 65,7 / 65.5./ 0. 2 / 0,30 % )
kütahya( 80,0 / )
pınarım( 85,0 /83,8/ 1,2 / 1,41 % ))
cceylin( 60,4 / 59.7 / 0. 7/ 1,16 % )
özgekrd( 74,5 / 73.5 / 1.0 / 1,34 % )
vivalavita( 58.9 / 58.9./ 0.0 / 0,00 / % )
fatunuz(79.8 / 79.8 / 0.0 / 0,00 % )
referans( 76,6 / 76.1 / 0.5. / 0,65 % )
nazlı güleç( 61,0 / 60.5 / 0.5/ 0,82 % ) )
enesin annesi( 103,0 /

6. TAKIM TOPLAM ( 866,4 / )[/QUOT)

ben geldiiiimmm devam ediyorum aeben cim.....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Günaydın aabencim ve Asicim ve Pınarcım :) Asicim geçmiş olsunnnnnnnn

asim geçmiş olsun pınar hanım ve ösge hanım coşmuşlar maşallah tüüüüh...:)
aeben sende eyisin hade hade:)...

X