Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım benım ya kıyamam ben ona canım benım çok üzme kendini hemencik iyileşecek bebişin hiç sıkma canını:1hug:

kızlarr bi elma yedim şimdi spor yapmaya didiyom sabah görüşürük artık öptüm hepinisi ........

kızlarr kuşum yumurtladııı 5 yasına geldi ilkkez ...ölüyo sandım acaip sesler cıkardı elime aldım sevdim omzumda oturuyodu pıt die yumurta yuvarlandı halıya şok oldum

ayy kütoo bizdede var 2 kuş kaç zamandır gözüne bakyoruz yumurtlasın çiftleşsinler diye tık yokkötükedihüso
sen ne yaptında onu yumurtlattın şekerimdelikafaduldenlaelaelaelaelae

günaydın kızlar.
dün sabah size yazdıktan sonra zil çaldı birde baktım habersiz misafir. derken arakasından bidaha zil yine misafir oldu 2. sanki anlaşmışlar gibi bidaha zil ettimi 4 misafir:1shok: neyseki 5. çalan komşum çamaşır satıyormuştu sizde bi bakın diye gelmişkaydirigubbakcemile3
neyseki pazar günden biraz hazırda bişeyler vardı. ilaveyle savaladıhkaydirigubbakcemile2
istemiyerektende olsa ucuydu kulağıydı biraz kaçırmalar olsada yırttık sayılır.
bu günde lahana soğan maydonoz karışımı kaynatıyorum.
içine yarım bulyon ilave ettim.
çorba içeceğim anlayacağınızhihoyyyt
bu similey bendede 10 tane çıkıyor en fazla. kesin bu özge bişiler yapmışki bu kadar simileyi üretebiliyorsengözlerimebaksanab

bende 85lerde takılırdım nazlım kırdım şeytanın bacağını şükür darısı sana,
bana bi gününü anlatırmısın nazlı 24 tini,
kaçta kalkarsın ne yaparsın vs...

günaydın hayalim

ben sabah 6:30 kalkıyorum. saat 7:30 gibi iş yerinde oluyorum. saat 8:00 gibi kahvaltımı yapıyorum işyerinde kahvaltıda genelde kepek ekmeğine tost yapıp getiriyorum evde. saat: 11:00 gibi ara öğün yapıyorum bu genelde 1 elma veya havuç oluyo saat: 12:00 öğlen yemeği saati. artık işyerinde ne çıkarsa ucundan tırtıklıyorum. saat: 16:00 tekrar ara öğün yapıyorum bu bazen yarım paket diyet bisküvi veya meyve oluyor. saat30 işten çıkıyorum. 18:00 gibi evde oluyorum. akşamları pek yemek yemiyorum. meyve falan yiyiyorum. saat: 11:30 gibide yatıyorum canım.

benim hafta içi bütün günüm böyle geçiyor canım.

günaydın şekerler..
gününüz güzel geçsin inşallah

HAYIRLI SABAHLAR ....

günaydın bu gün erkenciyim daha kavaltı etmedim . nassınız bakem .....

geşmış olsun refim .
ya bu cucülerden çektigimiz ne benım küçükler gene öksürüyo .....delikafadulden

Günaydın kızlar
sabah yediklerim 2 adet kuru kayısı
1adet salatalık
1 adet havuç
3 yemek kaşığıda pirinç lapası yedim.

afiyet olsun yaramasın nazlım bu hafta 59 olup şeytanın bacagını kıracaksın . Delikafadulden:lepi:

amin inşallah abenim bunu çok istiyorum. Daha önce diyetisyenim 1,5 ay uğraşmıştı benimle 60 kilonun altına ineyim diye.

günaydın kızlar
refcim bebişine geçmiş olsun canım benim bu ara herkes hasta hava değişimlerinden galiba
dün akşam peynirli makarna vardı ve azıcık yedim
canım pekbirşey istemiyor

amin inşallah abenim bunu çok istiyorum. Daha önce diyetisyenim 1,5 ay uğraşmıştı benimle 60 kilonun altına ineyim diye.
insanın set noktaları olurmuş gerçekten .. benımkide 65 galiba ...kaydirigubbakcemile3

özgem fıstıgım ben regl oldun canım 1 hafda önceden ... umarın sen bu ay olamassın ..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

insanın set noktaları olurmuş gerçekten .. benımkide 65 galiba ...kaydirigubbakcemile3

özgem fıstıgım ben regl oldun canım 1 hafda önceden ... umarın sen bu ay olamassın ..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canım benim Allah yardımcın olsun ne diyeyim ay inşallah olmam ben evde açılmamış 3 paket ped var onları dağıtmak için sabırsızlanıyorum inanki:roflol::roflol::roflol:
bu arada aebencim buradaki en yakın arkadaşım sevil dün ankaraya ailesinin yanına gitti ona iyi bakın olur mu zaten dünyadaki en en en sevdiğim arkadaşım esram da orada of bu ankara hep sevdiklerimi alıyo benim yaaaaa:a015:senağlamasenağlama:teselli::1hug:

peki bizde seni angara alsak olmamı ....kaydirigubbakcemile3 gelsende gül yüzünü görsek ...delikafadulden
çok soguk inşallah üşütmeden göndeririz sevililini ...:1hug:

ben 3 adet etiform ve biraz peynir yedim inanılmaz uykum var benim yine yaa nescafe içtim bir tanede ama kesmedimirmirmirmir
hep yorgunluktan bir gün şöyle mis gibi uyusam
bu hafta dedim kocişe istersen balığa gidebilirsin diye bende cumartesiden anneciğime gitcem missss gibi dinlencemsositosositosositosositosositososito yatcam uyuycam ertesi gün de evini temizler dönerim ama benim gıcık kociş o kadar erken kalkar ki şöyle bir rahat pazar uykusu olmaz oh ya baba evi gibi varmı

evde- özgecim hadi kalk hayatım kahvaltı hazırla bende markete gideyim:dilcikar::mymeka:

babamlarda- kardeşimin beni uyandırma çabalarına karşılık babamın
kardeşime ablan uyuyor ses çıkarma diye uyarması
aradaki inanalımaaaazzzz uçurum o kadar belliki
nazlıcım aman evinde uyuyabildiğin yayılabildiğin kadar yayıl
evlenince iş güç temizlik yemek zor uyursun canım sonra benim gibi heryerin ağrır vaziyette dolanır durursun:roflol:
ay kızlar sizin de başınızı şişirip duruyorum bu uyku muhabbetiyle ama
ASİMMM gel beni en iyi sen anlarsın uykuya hasret olaraksüprizzzzz

bu arada bu sabah tartıldım kilom hala 73.7 ama değişecek incecikkk olacağım:içelim:

kavaltın 3 . dilim entegre ekmek dilimlerim küçük kızlar onuda belirteyım hazır unonun dilimli ekmeklerinin yarısı gelir 1 dilimi ....
d. peynir .. çay .... vede 1 kaşık kadar kendi yaptıgım açı domatesli sos ...

bak bunu yazdan konsereve yapıyom özge sen çok yapıyodun böyle kışlıkları acıyıda seviyosanız kızlar süper oluyo ....domates rende sarımsak . şu tırnak ucu gibi acı biber sirke . çok az yag. tuz . pişirilip konservetye uyutuyorum . şimdide afiyetle yiyyorum acı sevenlere süper . sos olarakta kullana bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…