İyi geceler kızlar birkaç gündür oğlum yeniden hastalandı, cuma gecesinden beri yeniden ateş kanında mikrop çıktı onunla uğraşıyorum giremedim. Neyse yarın veya bir kaç güne inşallah toparlanırız. İğne vuruluyor ağır bir antibiyotik iğnesi inşallah yakında birşeyi kalmayacak.
canım benım ya kıyamam ben ona canım benım çok üzme kendini hemencik iyileşecek bebişin hiç sıkma canını:1hug:
kızlarr kuşum yumurtladııı 5 yasına geldi ilkkez ...ölüyo sandım acaip sesler cıkardı elime aldım sevdim omzumda oturuyodu pıt die yumurta yuvarlandı halıya şok oldum
bende 85lerde takılırdım nazlım kırdım şeytanın bacağını şükür darısı sana,
bana bi gününü anlatırmısın nazlı 24 tini,
kaçta kalkarsın ne yaparsın vs...
geşmış olsun refim .İyi geceler kızlar birkaç gündür oğlum yeniden hastalandı, cuma gecesinden beri yeniden ateş kanında mikrop çıktı onunla uğraşıyorum giremedim. Neyse yarın veya bir kaç güne inşallah toparlanırız. İğne vuruluyor ağır bir antibiyotik iğnesi inşallah yakında birşeyi kalmayacak.
afiyet olsun yaramasın nazlım bu hafta 59 olup şeytanın bacagını kıracaksın . delikafadulden:lepi:Günaydın kızlar
sabah yediklerim 2 adet kuru kayısı
1adet salatalık
1 adet havuç
3 yemek kaşığıda pirinç lapası yedim.
afiyet olsun yaramasın nazlım bu hafta 59 olup şeytanın bacagını kıracaksın . Delikafadulden:lepi:
insanın set noktaları olurmuş gerçekten .. benımkide 65 galiba ...kaydirigubbakcemile3amin inşallah abenim bunu çok istiyorum. Daha önce diyetisyenim 1,5 ay uğraşmıştı benimle 60 kilonun altına ineyim diye.
insanın set noktaları olurmuş gerçekten .. benımkide 65 galiba ...kaydirigubbakcemile3
özgem fıstıgım ben regl oldun canım 1 hafda önceden ... umarın sen bu ay olamassın ..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
peki bizde seni angara alsak olmamı ....kaydirigubbakcemile3 gelsende gül yüzünü görsek ...delikafaduldencanım benim Allah yardımcın olsun ne diyeyim ay inşallah olmam ben evde açılmamış 3 paket ped var onları dağıtmak için sabırsızlanıyorum inanki:roflol::roflol::roflol:
bu arada aebencim buradaki en yakın arkadaşım sevil dün ankaraya ailesinin yanına gitti ona iyi bakın olur mu zaten dünyadaki en en en sevdiğim arkadaşım esram da orada of bu ankara hep sevdiklerimi alıyo benim yaaaaa:a015:senağlamasenağlama:teselli::1hug: