- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh canım güle güle kullan uğurlu gelsin incecik ol inşallah canım benim :1hug:delikafaduldenkızlaaarrr koşu bandını sipariş ettim........
yanında mekik aletide var
twister da...
aay çok sevindirik oldum....kaydirigubbakcemile5hihoyyytsüprizzzzz:dance::sm_cool:sositososito
gizlisi kapagı yok kıs sizi pek ilgilendirecek bi konu degil fıstıkım .... dogum sonrası çatlaklarala ilgili ..elime anca haftaya geçeceğinden bu hafta pas aebencim
hem sen nerene ne kremi kullanıon bakim
kalisle konuşmlarınızı görüdm...
ne gizli kapaklı iş çevirion kızz
sağol özkem
pazıl süper yaawww
benim mutfağım avuç içi bakla ve lojman olduğunda süsleyemiom
ama bi gün kendi evim olursa inşallah ben de senin gibi düşünüorum
verikleyip bi yere asıcam kesin.....
öskem
teyze olmak istiyoz bizz..
noolcek bu durum....??????
gizlisi kapagı yok kıs sizi pek ilgilendirecek bi konu degil fıstıkım .... dogum sonrası çatlaklarala ilgili ..
aman hepinize diyom karnınız butürken bebiş olunca yani ..kaydirigubbakcemile3 nemlendirmayi ve ona göre krenleri kullanın .. ki çatlak oluşmasım . özgeeee:ecrin_bebek: biz bilemedik zamanında gözümüz kapalıydı . kayın validenin yanında öfff...
herkese güzel hayırlı ve çabuk geçecek bi hafta diliyorum,
nasılız nasıl gidiyo diyeteler,
aeben ne var ne yok otundan kilondan,
ösge rapor alcem senden ne var ne yok de bakem...:)
referans canım çok geçmiş olsun.
KIZLAR PARAYI BULDUK. MUHASEBECİNİN YANLIŞ HESEPLAMASINDAN KAYNAKLANIYO. BEN PARAYI ALDIĞIMI ZANNETMİŞİM AMA ALMAMAMIŞIM O KARGAŞADA HEPSİNİ ONA VERMİŞİM. ÜSTÜMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI. RAHATLADIM VALLA.