Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

delikafaduldenkızlaaarrr koşu bandını sipariş ettim........
yanında mekik aletide var
twister da...
aay çok sevindirik oldum....
kaydirigubbakcemile5hihoyyytsüprizzzzz:dance::sm_cool:sositososito

günaydın kızlar nasılsınız?
refcim geçmiş olsun canım bebişin bir an önce iyileşir inşallah ateş çok tehlikeli ya bebekler için benim en çok korktuğum şeylerdendir,,,
aebenim kızının doğum günü kutlu olsun Allah bahtını güzel yapsın inşallah..
lapacı güzelleri bende yarın yapacağım lapa.
fatum sende hoşgeldin hasret gidermişsindir iyice anneciğinle
şükür biti çalışma :) uyuss müdür teşekkür msj atmış sabah dün kocişle gezmeye gittik benim yeni evimizin mutfağı için istediğim bir puzzle vardı dedim ki bulursam alırım :nazar: o da bulamayacağımı düşünerek al dedi aşağı doğru bir eğildim puzzle karşımda kaydirigubbakcemile3 ay süperdi hemen kaptım tabi kocişte gülüyor ne kadar ballısın ya diye:roflol: dün dış çerçevesini bitirdim çok eğlenceli yapması durun resmini koyayım bakalım beğenecekmisiniz ben mutfakta öyle meyva havuç vs resimlerini sevmiyorum pek o yüzden renkler falan çok hoşuma gitti 500 lük puzzle küçük yani ehe:KK70:
443buyukqv3.jpg

delikafaduldenkızlaaarrr koşu bandını sipariş ettim........
yanında mekik aletide var
twister da...
aay çok sevindirik oldum....
kaydirigubbakcemile5hihoyyytsüprizzzzz:dance::sm_cool:sositososito
oh canım güle güle kullan uğurlu gelsin incecik ol inşallah canım benim :1hug::nazar:

fatu şimdisen onun üstündende inmessim cumaya eksi vermeden dönersin dimi..kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
özgem .pazıl kolik özgem benim . yap bakalım mutfagın rengarenk olsun .....:1hug:

sağol özkem
pazıl süper yaawww
benim mutfağım avuç içi bakla ve lojman olduğunda süsleyemiom
ama bi gün kendi evim olursa inşallah ben de senin gibi düşünüorum
verikleyip bi yere asıcam kesin.....

öskem
teyze olmak istiyoz bizz..
noolcek bu durum....??????
:nazar:

elime anca haftaya geçeceğinden bu hafta pas aebencim
hem sen nerene ne kremi kullanıon bakim
kalisle konuşmlarınızı görüdm...
ne gizli kapaklı iş çevirion kızz

elime anca haftaya geçeceğinden bu hafta pas aebencim
hem sen nerene ne kremi kullanıon bakim
kalisle konuşmlarınızı görüdm...
ne gizli kapaklı iş çevirion kızz
gizlisi kapagı yok kıs sizi pek ilgilendirecek bi konu degil fıstıkım ....:nazar: dogum sonrası çatlaklarala ilgili ..
aman hepinize diyom karnınız butürken bebiş olunca yani ..kaydirigubbakcemile3 nemlendirmayi ve ona göre krenleri kullanın .. ki çatlak oluşmasım . özgeeee:ecrin_bebek: biz bilemedik zamanında gözümüz kapalıydı . kayın validenin yanında öfff...:nazar:

sağol özkem
pazıl süper yaawww
benim mutfağım avuç içi bakla ve lojman olduğunda süsleyemiom
ama bi gün kendi evim olursa inşallah ben de senin gibi düşünüorum
verikleyip bi yere asıcam kesin.....

öskem
teyze olmak istiyoz bizz..
noolcek bu durum....??????
:nazar:

ay puzzle inanılmaz eğlenceli bişey kocişlerinizle kös kös oturmak istemiyorsanız yapın ortak birşeyler yapmak çok eğlenceli delikafadulden bundan sonra kayınvalideme yapacağım camili bi tane buldum çok beğenecek eminimdelikafadulden
fatum yapcam sizi teyze çalışmalar devam ediyor:nazar::nazar::eek::eek::asigim::asigim::emir_bebek:

herkese güzel hayırlı ve çabuk geçecek bi hafta diliyorum,
nasılız nasıl gidiyo diyeteler,
aeben ne var ne yok otundan kilondan,
ösge rapor alcem senden ne var ne yok de bakem...:)

gizlisi kapagı yok kıs sizi pek ilgilendirecek bi konu degil fıstıkım ....:nazar: dogum sonrası çatlaklarala ilgili ..
aman hepinize diyom karnınız butürken bebiş olunca yani ..kaydirigubbakcemile3 nemlendirmayi ve ona göre krenleri kullanın .. ki çatlak oluşmasım . özgeeee:ecrin_bebek: biz bilemedik zamanında gözümüz kapalıydı . kayın validenin yanında öfff...:nazar:

valla doğru söylüyorsun canım benim eltim sadece bitkisel olan ürünler satıyor royal le başlıyor bezleri falan var bitki liflerinden yapılmış biliyorsunuzdur belki ben kullanıyorum bezlerini süper onun yağları var onun setini alacağım biraz pahalı ama çok dayanıyormuş Allah nasip ederse tabi:nazar::CüvCüv:

herkese güzel hayırlı ve çabuk geçecek bi hafta diliyorum,
nasılız nasıl gidiyo diyeteler,
aeben ne var ne yok otundan kilondan,
ösge rapor alcem senden ne var ne yok de bakem...:)

canım bugün 4 tane etiform yedim yarın da lapa yapacağımkaydirigubbakcemile3 akşam için eti çıkardım akşam kavurma yapacağım kocişin canı çekmiş delikafadulden
dün de kahvaltıya gittik kuşadasına ve deniz kenarında sürekli gititğimiz bir cafe var orada kahvaltı yapptık bir tane gözleme yedimdelikafadulden ay çok güzeldi fırtına vardı ve o martılar deniz muhteşemdi ya genlerden geliyor sanırım ama ben deniz olmayan bir yerde asla yaşayamam sanırım o kokuyu maviliği görmem gerekli babam hep böyle derdi zaman geçtikçe hak veriyorum deniz bebesiyiss biz:roflol::roflol::roflol:

slm kizlar gunaydinn herkezz
kiz aeben akreple yarismadasin nasil gidiyo su tatli cadiyi az yede yen bak seni tutyom haberin olsunn

referans canım çok geçmiş olsun.

KIZLAR PARAYI BULDUK. MUHASEBECİNİN YANLIŞ HESEPLAMASINDAN KAYNAKLANIYO. BEN PARAYI ALDIĞIMI ZANNETMİŞİM AMA ALMAMAMIŞIM O KARGAŞADA HEPSİNİ ONA VERMİŞİM. ÜSTÜMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI. RAHATLADIM VALLA.

6.takımın çıtır ve güzel bayanları haftanız az kalorili ve güzel geçsin inşallah

kızlar ben birazdan saçlarımı kestirmeye gidiyorum kırıklarını aldıracağım birde hamile kalmadan saçlarımı mı boyasam diyorum şimdiye kadar hiç boyamadım ve herkes stresten olduğunu söylüyor ama bir sürü beyazım çıktı sinir oluyorum balyaj falan düşünüyordum ama sürekli cila ve bakım yaptırmak zorunda kalmalıyım o da hamileyken zararlı diyorum ki saçımın rengine boyatayım doğumdan sonra bakarıss ama çok da kararsızım babama saçımı boyatacağım dedim aman kızım saçların bembeyaz olur yapma beyaz yok sende belli olmuyor diyor :roflol: kafam karıştı iyice ya bir danışayım kuaförüme de bakacağız artık :nazar:

referans canım çok geçmiş olsun.

KIZLAR PARAYI BULDUK. MUHASEBECİNİN YANLIŞ HESEPLAMASINDAN KAYNAKLANIYO. BEN PARAYI ALDIĞIMI ZANNETMİŞİM AMA ALMAMAMIŞIM O KARGAŞADA HEPSİNİ ONA VERMİŞİM. ÜSTÜMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI. RAHATLADIM VALLA.

ah canım benim inanılmaz sevindim hadi gözün aydın canım Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın inşallah delikafadulden

çıtırlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım ama çok yoğundum sonra da bir hastalandım bir hafta yattım valla bu hafta ancak kendimi toparladım işlerde biraz duruldu allaha şükür ama 1 martta bizim güvenlik sınavı var yani bir haftalık bir rahatlık bu sonra yine youğn bir dönem...
herkes iyidir inş hepinizi kocaman öpüyorum ŞenizŞeniz
aebenim canım senide öpüyorum kocamannnnnnnn beni unutmadığına sewindim ...

aaa bu arad kıslar bu hayal cadısı bir azimlendi sormaayın bu hafta da benimle yarışıyor bakalım kim geçecek hayalin diline düşmemek için bu hafta sadece çorba ve sebze ile beslencem yoksa o kadar az yiyorki hatun işim zor valla sırnaşık şeysırnaşık şey

X