Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delikafadulden he aynen öyle bi tepsi baklava . 3 dilimde yaş pasta kıs nerden bildin ...:dilcikar: sen neyedin say bakıyım allah bilir aç geziyosun demi ....:mymeka:eminim sen şimdi tatlıları da saymamışsındır..
dimi şeker
eminim sen şimdi tatlıları da saymamışsındır..
dimi şeker
he yemiştir diycem ama menüsünü yazmıyo :mymeka: aç gezer verir haftada 2 kilo sonra mazallah hastalanır . neme lazım ....delikafadulden:1shok:yok yok o yememiştirr senmi yedin yoksaadelikafadulden:mymeka:
bencede kaçkere sordum cevap vermeden kaçıyo . bu demek oliki fatuyu dövecez .......................:mymeka:aebenım farkındaysan bu fatu ifade vermeden kaçtı yine :)))))
kzılar ben de hemen günlük ifademi veriyorumm:
sabah kahvaltıyı yazmştım zaten 1 dilim börek yeşil çay domates
arada çeyrek elma
öğlen kabuska
ara yarım paket altınbaşak diyet bisküvi
akşam 2 çorba kaşıgı yogurt,1 porsiyon sebze yemegi.
birazdan da çay içicem,regl oldugum için canım çok tatlı istiyo ama yemiycem spor yapmaya çalışırım artık onun yerine.
aebenım farkındaysan bu fatu ifade vermeden kaçtı yine :)))))
he yemiştir diycem ama menüsünü yazmıyo :mymeka: aç gezer verir haftada 2 kilo sonra mazallah hastalanır . neme lazım ....delikafadulden:1shok:
kızlar selam ben geldim yine iş yerindeyim artık burada yaşamayı düşünüyorum
330 a geldim şimdi kaldı geriye 220 tane ha gayret inşallah biter bu gece ;(
bak bilirim ben ye ye afiyet bal şeker olsun şekeeerdelikafadulden he aynen öyle bi tepsi baklava . 3 dilimde yaş pasta kıs nerden bildin ...:dilcikar: sen neyedin say bakıyım allah bilir aç geziyosun demi ....:mymeka:
yemiş işte kız ne kayırıyon allah allah ben üvey evlatımmmı yoksa de bakiiim şekeryok yok o yememiştirr senmi yedin yoksaadelikafadulden:mymeka:
yedim yedim..aç gezdim fazlasıyla aldım..yaparmıyım bi dahahe yemiştir diycem ama menüsünü yazmıyo :mymeka: aç gezer verir haftada 2 kilo sonra mazallah hastalanır . neme lazım ....delikafadulden:1shok:
yok kız hasta felan olmam merak etme sen....canlarım çok seviyorum sizi beeeakrep valla hasta olur mazallah yine,ama hakkını yiyemeyiz verir,ama bence akreple yarışmayacaktın aeben..kız hasta oluyo diet uğruna...hadi ben karışmıyayım yinede....:dilcikar:
sen en iyisi olcay abimi ara bi piknik tup yemeklik bişiler 37 ekran tv falan ayarlasın siz ufaktan takılın orda sen yemegi hazırla o bılaşık yıkarkene sen iş yaparsın sonra o tv seyretsin mis gibi iştee
pinarım hoş geldin
pirincleri hazırladınmı kızzz
kızlar selam ben geldim yine iş yerindeyim artık burada yaşamayı düşünüyorum
330 a geldim şimdi kaldı geriye 220 tane ha gayret inşallah biter bu gece ;(