Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canim hayirli cumalar 💜

Günaydın canim 💜
Elbisemide aldim bu arada bir ara fotograf paylasirim 😅

Günaydın canim 💜

Günaydın canim 💜

Günaydın canim hayirli cumalar 💜

Günaydın canim cok gecmis olsun :KK43:

Eksin cok guzel tebrik ederim canim ama yinede yemek yemege calis enerjiye ihtiyacin var

Eksin cok guzel tebrik ederim canim 🤩
Sırf elbiseyi göstermeyip heyecan yaratmak için köye kactin dimiii 🤣🤣🤣

Günaydınlar
Kac gündür bittik biz Zeynep çok hasta 😔
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?

Canim benim oglumunda gecen sene gecmeyen öksürüğü olmustu. Bir arkadasim karabiberli pekmez önermisti. Aci olur demistim ama pekmeze katinca farkedilmedi bile ve öksürüğünü ve balgamini bıçak gibi kesti. Ben normalde yemek konusunda eksra prensipli bir anneyim ama böyle hastalik durumlarında ne seviyorsa onu yediriyorum. bol bol ılık su içirmelisin. Taze meyve suyu olabilir. Ben ogluma her kış doping meyve suyu veriyorum haftada en az 3 kere( 1 portakal 1/2 havuc 1/2 nar 1/2 elma 1,2 damlada limonu meyve sıkacağından geçirip icine 1 çay kasigi bal koyup iciriyorum. Birde ayva yapragini kaynatip ilitip içirebilirsin öksürüğü kesiyor. Rabbim sifa versin

Eklentiler

• IMG_20210910_083806.jpg
    IMG_20210910_083806.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 26
Okullar açıldı besmele benim oğlan hasta oldu. Ağzı burnu akıyor başi ağrıyor. Ne olur ne olmaz diye birkaç gün okula göndermeyecegim. Başka cocuklarada bulasmasin diye.
Geçmiş olsun canim çocukların hasta olması kötü oluyo

Günaydın hayırlı cumalar kızlar 🥰
Günaydın hayırlı cumalar 🥰
27 ağustos 81.25
10 Eylül 79.80

Pazar günü 84.20 gelmiştim tatil dönüşü 1 haftadır açım kız hasta olunca yiyemedim de
Harika eksi canım tebrik ederim🥰
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 72.8
Fark - 1kg:halay::halay:

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham 🌼🌼
Oo harika bir eksi daha muhtesem
09 Eylül Perşembe menü

07.30
1 fincan sütlü kahve
2 kuru kayısı
6 badem

10.30
Yarım elme

12.30
3 kaşık çorba
4 kaşık tavuk sote

14.00
1 küçük salkım üzüm
15.00
Yarım elma

17.30
3 çatal kavun
7-8 leblebi

18.30
1 kase cacık
6 kaşık taze fasulye

2 litre su
7000 adım
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
Afiyet olsun canim 🥰
Günaydınlar
Kac gündür bittik biz Zeynep çok hasta 😔
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?
Çok geçmiş olsun canim ya doktora goturdunuz mu ??

X