- 2 Ocak 2014
- 147
- 200
- 38
Yok ekşi mayalı, tam buğday oluyor :).Öncelikle hg canım sanırım ilk günün mantı, ekşili ekmek beyaz ekmek sanırım neyse ilk günün günahı olmaz diye düşünüyorumafiyet olsun
Haftada bir istediğim bir şeyi yiyeyim dedim :)...Afiyet olsun canim mantımı
Günaydın canimGünaydın kızlar
Biz genelde cuma günleri yiyoruz ödül olarak 300kaloriyi gecmicek sekilde seninde bilgin olsun canim misal kasık hesabımı yaptin tabak olarak koca tabakmi bunlar önemli burdaHaftada bir istediğim bir şeyi yiyeyim dedim :)...
Günaydın
Günaydın
Günaydınlar kızlarGünaydın kızlar
Neler yedinKaptanııımmm kabusu uyanınca gördüm bu sabahBen ne edem nerelere gidem bu diyarı terk edem miiii  Zipzip-
Evde olmayınca düzensiz yedim bi de ekmeği fazla yedim sadece çok kötü şeyler yemedim ama yoldan mı uykusuzluktan mı ekmekten mi bilemedim..Neler yedin
Hersey olabilir canim ödem olmuş olabilir 2güne gider belkiEvde olmayınca düzensiz yedim bi de ekmeği fazla yedim sadece çok kötü şeyler yemedim ama yoldan mı uykusuzluktan mı ekmekten mi bilemedim..
Ödemdir diye düşünüyorum yani inşallah öyledirHersey olabilir canim ödem olmuş olabilir 2güne gider belki
Afiyet olsun canım aşuremi22 Ağustos menü
10.30
4 kaşık biberli lor
4 zeytin
2 dilim ekmek
Salatalık domates
13.30
Yarım kase aşure
17.00
5-6 çatal karpuz
19.00
Yarım kase çorba
8 kaşık kabak
3 kaşık yoğurt
21.00
10 fındık
2 kayısı
2 litre su
20 dk bisiklet
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
O sonuç üzerine hiç iyi gitmedi ama valla bu sondu gerçekten bak yemin ederimAfiyet olsun canım aşuremi
GünaydınGünaydın
Alla seniNe güzel işte , çocuklar içinde senin içinde iyi olmuş bence
Tamam canim dikkat edersen 2 3 gunde ödem giderO sonuç üzerine hiç iyi gitmedi ama valla bu sondu gerçekten bak yemin ederim
Günaydın
Günaydın kizlarGünaydın 6.takim