Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kısır istiyorum ne zamandir ama yapmaya üşeniyorum afiyet olsun canim

O zaman bugunden itibaren menulerini ,yarin da kilo bildirimini bekliyorum canim
Kilo bildirimi fotografli ve nickli yapılıyor artik bir geldiginde söylemiştim ama hatirlatayim yinede
Evet hatırlıyorum artk nick tarih ve fotili oluyordu ama ben evimde değilim dün sabah tartılmıştım sadece foto var elimde sabah eve geçersem çekerim yoksa haftaya kalır bildirim olur mu
Hoş buldum teşekkür ederim

Tamam canim olur bu hafta takima alisirsin
Kilo durumuna gore haftayada listeye aliriz

Hosgeldin canim tekrardan

canım selam, zor kararlar tabiki insanın kafasında milyon senaryo oluyor, şöyle yapsam böyle yapsam diye.

1. seçenek direk sınıfta kaldı zaten ama 2. seçenekte bende sınıfı geçemedi, bütçe ve mesafe zorluğu sebebiyle.

Bence çıkıp yeni bir kreş araştırmasına girebilirsin diye düşünüyorum. Bulunduğun bölgede seçenek çok ama tabiki iyi bir kreş olması en önemli kriter.

Kreş seçerken Aile Sosyal Politikalar veya Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir okul olması çok önemli, sonrasında kurucu müdürlerinin kim olduğuna bakman gerekiyor ki vizyonlarını anlayabilesin, sınıfların kaç kişilik olduğu önemli mesela, kardeşim ana okulu öğretmeni özelde çalışıyor başka bir şehirde, 30 çocuğu bir sınıfa tek öğretmenle bırakıp verim bekleyen müdürler var ama bu tahmin edersinki mümkün olmuyor, birebir ilgiyi çok aşağı çekiyor sınıf kalabalığı.

Yani sınıfların kaç kişilik olduğu, okul sahibinin kim olduğu, öğretmenlerinin ne mezunu olduğu, okul içi etkinliklerin işleyişi gibi konuları araştırarak kendine bir yol çizmende fayda olacaktır.

Montessori eğitimi bence de çok güzel çocukların bir farkındalığını arttırıyor, gelişimlerini güzel yönde etkiliyor. Eve yakın başka montessori okulu araştırması yapma şansın yok mu? Oran tarafında vardı geçerken hep görüyordum ama kapanmış bu sene, eğitimi vs bilgim yok ama gözüme çarpıyordu hep. Hatta google üzerinden baktımda cevizlidere balgat civarı çok montessori okulu var.

Afiyet olsun canım
Bana da tek ara öğün yazmış başım dönmeye başladı
Acıktım herhalde

Bir ara ogun daha eklesen diyetisyenle konusarak
Yazayım olmazsa
Sagol canim
1 ara ögun olurmu senin kilona gore
Online olunca böyle oldu sanki
If yapıyorum 11 de kahvaltı ama kahvaltıda da 1 yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin 1 porsiyon meyve yeşillik
Saat 14.30 da ayranli ara öğün
Aksama kadar bisey yok ama cidden başım donuyor

Online hikaye bosver yaaa

Ekmek yok sanirim kahvaltida ,cig kuruyemis eklesen ara öğüne

Kreş için 2.900 çok yüksek bir rakam. O parayı çocuğun başka ihtiyaclari için kullanırsin bence.

Ekmek yok sanirim kahvaltida ,cig kuruyemis eklesen ara öğüne
Glutensiz besleniyorum canim son zamanlarda dikkat edemedim ağrılarım arttı maalesef
Küp şeker koydum yanağıma sanirim şekerim düştü belli zaten soğuk soğuk terliyorum
Bende de söyle bisey oluyor ara verdim ya diyete başladığım da maalesef diyare oluyor bende
Su kalmadı vücudumda yakitta bitti dur yazayım hemen de eklesin alışana kadar 2.ara öğün yaparım alışınca bire düşürürüm

Aman dikkat et canim olmazsa oglenki ara öğünu tekrarla ve bol su icmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…