Kısır istiyorum ne zamandir ama yapmaya üşeniyorum afiyet olsun canimKalktim eylül kurabiye istedi hemen yarim ölcek yaptim damla cikolatali tadi güzel olmus sadece tattım ama yemedim
Kendime kısır yaptim sabahtan beride bisey yemiyorum 2yudum yemiştim kahvaltida bari 1tabak kısır gömeyim sonra cardio yaparim
Sagol canimKısır istiyorum ne zamandir ama yapmaya üşeniyorum afiyet olsun canim
Ayy valla ne guzel olurduSagol canim
Keske yakın olsakta gelsen bende çok severim kısırı 2tabak yerim ama midemi agrıttıriyo
Heee anladim nekadar çok yediginiAyy valla ne guzel olurdu
yiyebileceğim miktari yazmayim bence
Nasıl yapıyorsun bu tarifi tatlımSütlü çay detoksum gayet iyi gidiyor. Bakalım 1 kilo verdirecejmi
Evet hatırlıyorum artk nick tarih ve fotili oluyordu ama ben evimde değilim dün sabah tartılmıştım sadece foto var elimde sabah eve geçersem çekerim yoksa haftaya kalır bildirim olur muO zaman bugunden itibaren menulerini ,yarin da kilo bildirimini bekliyorum canim
Kilo bildirimi fotografli ve nickli yapılıyor artik bir geldiginde söylemiştim ama hatirlatayim yinede
Hoş buldum teşekkür ederimHosgeldin canim
Tamam canim olur bu hafta takima alisirsinEvet hatırlıyorum artk nick tarih ve fotili oluyordu ama ben evimde değilim dün sabah tartılmıştım sadece foto var elimde sabah eve geçersem çekerim yoksa haftaya kalır bildirim olur mu
Hoş buldum teşekkür ederim
Hosgeldin canim tekrardanEvet hatırlıyorum artk nick tarih ve fotili oluyordu ama ben evimde değilim dün sabah tartılmıştım sadece foto var elimde sabah eve geçersem çekerim yoksa haftaya kalır bildirim olur mu
Hoş buldum teşekkür ederim
canım selam, zor kararlar tabiki insanın kafasında milyon senaryo oluyor, şöyle yapsam böyle yapsam diye.Kızlarr,size bdvlik bir soru soracağım, farklı fikirlere ihtiyacım var.
Şimdi bnm büyük bebem artık bu sene ne olursa olsun kreşe gidecek çünkü ben nisanda işe başlayacağım. Pandemiden önce gittiği bir kreş vardı, evimizin 1 üst sokağında (evi kreşe yakın olsun diye burdan almıştım), orasının ücreti aylık 1350tl, mahalle arası bir kreş başka ek bir özelliği yok, bu seneki öğretmeni olacak kadın, 2.5 yaşındayken benim kızın kulağını çekerek hadi yatağa demiş. O yüzden benim kız o öğretmeni asla ve asla istemiyor, okul müdürüne kızım o öğretmenle anlaşamıyor dediğimde o zaman sınıfı böleriz yine 2 yaşındaki öğretmenine gider dedi, çok esnaf ağzı geldi bu durum bana, 3-4 yaşlar karma olacak gibi sanki, bir de hep aynı öğretmen olmasın farklı kişileri tanısın istiyorum, 2 yaş öğretmenimizi çok seviyoruz ayrıca onda sorun yok.
Bir de pandemi sürecinde 1 yıl online eğitim aldığı bir kreş var, oraya da 1.5 sene öncesinden sıraya giriyorsun kayıt olmak için, bize öncelik tanıdılar online eğitim aldık diye, montessori eğitimi veren bir kreş, çocuğun duygusu duyusu her türlü öfke yeme problemi ile ilgileniyorlar (bnmki şuan sadece sütle beslenio) bence mükemmel eğitimi olan ve kızıma çok faydalı olacak bir yer lakin evimize ters konumda 15km arabayla 25 dk, git gel 1 saat erken çıkmam lazım işe gitmek için, ve 2900 fiyatı var.
Bu kreş için karar verme sürem yarın bitiyor. Eşim o fiyatı vrremeyiz diyor, çünkü küçük de nisanda yada en kötü yaza kreşe gidecek onun da masrafı çıkacak. Nisana kadar tek maaşız, sonra da bnm aldığım memur maaşı anca kreşlere yetiyor.
Çoo kararsız kaldım. Ben diyorum ki eğitim önemli, çocuklar okul saatinden ötürü zaten ilkokula başladıklarında özele gitmwk zorundalar, biz 8-6 çalışıyoruz devlet ilkokulu saatleri olmuyor. Yani bu paraları hatta daha fazlasını zaten ilerde vericez.
Kiramız yok kredimiz yok sabit bir gider yok yani başka yine de şuan tek maaşlı olarak zorlanırız kabul, bnm kenarda kreş parasını 7 ay karşılayacak param var ama onu da daha daha zor günler için tutmak istiyorum, ama eşimle zıtlaşırsam gözden de çıkardım(fevri bir hareket olsa da),
Sizce ne yapmalıyız?
Afiyet olsun canımKalktim eylül kurabiye istedi hemen yarim ölcek yaptim damla cikolatali tadi güzel olmus sadece tattım ama yemedim
Kendime kısır yaptim sabahtan beride bisey yemiyorum 2yudum yemiştim kahvaltida bari 1tabak kısır gömeyim sonra cardio yaparim
Bir ara ogun daha eklesen diyetisyenle konusarakAfiyet olsun canım
Bana da tek ara öğün yazmış başım dönmeye başladı
Acıktım herhalde
Sagol canimAfiyet olsun canım
Bana da tek ara öğün yazmış başım dönmeye başladı
Acıktım herhalde
Afiyet olsun canımKahvaltıdan önce soğan kürü
Kahvaltı yeşillikli omlet, 1, 1 , 1 dilim 1dilim çavdarlı .
Akşam kabak. 1 kase , 1 kase yoğurt
Yatmadan önce soğan kürü
Su 3 litre
Spor
Eva 6. Gün . 33 dk. 330 pn. 2 defa yapacaktım yarıda kaldı.
8500 adım 850 pn
Toplam 1180 pn
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Yazayım olmazsaBir ara ogun daha eklesen diyetisyenle konusarak
Online olunca böyle oldu sankiSagol canim
1 ara ögun olurmu senin kilona gore
Online hikaye bosver yaaaYazayım olmazsa
Online olunca böyle oldu sanki
If yapıyorum 11 de kahvaltı ama kahvaltıda da 1 yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin 1 porsiyon meyve yeşillik
Saat 14.30 da ayranli ara öğün
Aksama kadar bisey yok ama cidden başım donuyor
Yuz yüze görüşüyoruz normalde ama dün sabah aniden gelişti gidemedimOnline hikaye bosver yaaa
Ekmek yok sanirim kahvaltida ,cig kuruyemis eklesen ara öğüneYazayım olmazsa
Online olunca böyle oldu sanki
If yapıyorum 11 de kahvaltı ama kahvaltıda da 1 yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin 1 porsiyon meyve yeşillik
Saat 14.30 da ayranli ara öğün
Aksama kadar bisey yok ama cidden başım donuyor
Kreş için 2.900 çok yüksek bir rakam. O parayı çocuğun başka ihtiyaclari için kullanırsin bence.Kızlarr,size bdvlik bir soru soracağım, farklı fikirlere ihtiyacım var.
Şimdi bnm büyük bebem artık bu sene ne olursa olsun kreşe gidecek çünkü ben nisanda işe başlayacağım. Pandemiden önce gittiği bir kreş vardı, evimizin 1 üst sokağında (evi kreşe yakın olsun diye burdan almıştım), orasının ücreti aylık 1350tl, mahalle arası bir kreş başka ek bir özelliği yok, bu seneki öğretmeni olacak kadın, 2.5 yaşındayken benim kızın kulağını çekerek hadi yatağa demiş. O yüzden benim kız o öğretmeni asla ve asla istemiyor, okul müdürüne kızım o öğretmenle anlaşamıyor dediğimde o zaman sınıfı böleriz yine 2 yaşındaki öğretmenine gider dedi, çok esnaf ağzı geldi bu durum bana, 3-4 yaşlar karma olacak gibi sanki, bir de hep aynı öğretmen olmasın farklı kişileri tanısın istiyorum, 2 yaş öğretmenimizi çok seviyoruz ayrıca onda sorun yok.
Bir de pandemi sürecinde 1 yıl online eğitim aldığı bir kreş var, oraya da 1.5 sene öncesinden sıraya giriyorsun kayıt olmak için, bize öncelik tanıdılar online eğitim aldık diye, montessori eğitimi veren bir kreş, çocuğun duygusu duyusu her türlü öfke yeme problemi ile ilgileniyorlar (bnmki şuan sadece sütle beslenio) bence mükemmel eğitimi olan ve kızıma çok faydalı olacak bir yer lakin evimize ters konumda 15km arabayla 25 dk, git gel 1 saat erken çıkmam lazım işe gitmek için, ve 2900 fiyatı var.
Bu kreş için karar verme sürem yarın bitiyor. Eşim o fiyatı vrremeyiz diyor, çünkü küçük de nisanda yada en kötü yaza kreşe gidecek onun da masrafı çıkacak. Nisana kadar tek maaşız, sonra da bnm aldığım memur maaşı anca kreşlere yetiyor.
Çoo kararsız kaldım. Ben diyorum ki eğitim önemli, çocuklar okul saatinden ötürü zaten ilkokula başladıklarında özele gitmwk zorundalar, biz 8-6 çalışıyoruz devlet ilkokulu saatleri olmuyor. Yani bu paraları hatta daha fazlasını zaten ilerde vericez.
Kiramız yok kredimiz yok sabit bir gider yok yani başka yine de şuan tek maaşlı olarak zorlanırız kabul, bnm kenarda kreş parasını 7 ay karşılayacak param var ama onu da daha daha zor günler için tutmak istiyorum, ama eşimle zıtlaşırsam gözden de çıkardım(fevri bir hareket olsa da),
Sizce ne yapmalıyız?
Glutensiz besleniyorum canim son zamanlarda dikkat edemedim ağrılarım arttı maalesefEkmek yok sanirim kahvaltida ,cig kuruyemis eklesen ara öğüne
Aman dikkat et canim olmazsa oglenki ara öğünu tekrarla ve bol su icmeye calisGlutensiz besleniyorum canim son zamanlarda dikkat edemedim ağrılarım arttı maalesef
Küp şeker koydum yanağıma sanirim şekerim düştü belli zaten soğuk soğuk terliyorum
Bende de söyle bisey oluyor ara verdim ya diyete başladığım da maalesef diyare oluyor bende
Su kalmadı vücudumda yakitta bitti dur yazayım hemen de eklesin alışana kadar 2.ara öğün yaparım alışınca bire düşürürüm