Günaydın canim hosgeldinGünaydın canım takımım beni şuraya binyere bağlayın eppegimi suyumu verin gondermeyin bı yeregeldik geleli sağda solda pikniklerde çok yedim sabah 72.3 gördüm Allah beni bildiği yapsın birde bilgisi olan var mı bilmiyorum ama nezle oldum hava değişiminden ve klimadan covid aşısı nezleyken yapılıyor mu
Cuma yapsaydıniz keskeAnnem hadi bugün 5 çayı keyfi yapalım dedi. Kekimi kısırımı yaptım bekliyorum işkencemi
Bağla kaptanım ipimi bırakma biran önce 10kg daha verip sonra kalan 5 için uğraşacağımGünaydın canim hosgeldin
Yarin liste ile seni takima baglayayim en iyisi
Ortalama ne olur bilmiyorum duruma bakarak izin donuslerini alacağım
Cuma yapsaydıniz keske
Takımdan uzaklaşan yemeye gidiyor mübarekEppek yemeye yüzüm yok pogaca yemekten eppegi unuttuk bugün dikkat edeceğim Perşembe menüsüyle başlayalım artık yeter 2aydir yiyorum yiyorum doymuyorum
Keşke yaa. Ama anneme desem yarışma var diye banaGünaydın canim hosgeldin
Yarin liste ile seni takima baglayayim en iyisi
Ortalama ne olur bilmiyorum duruma bakarak izin donuslerini alacağım
Cuma yapsaydıniz keske
Takım olmasa ben hala 86lik bir plates topuydum canımTakımdan uzaklaşan yemeye gidiyor mübarek
Keşke yaa. Ama anneme desem yarışma var diye banaböyle bakar
Yağlardandir o yangınBen iki katı yanıyorum
Kaptan 53kgydu en son biraktigimda onun yağı ile benimki bir olur mu tabiYağlardandir o yangın
Yok cnm estağfurullahTakım olmasa ben hala 86lik bir plates topuydum canım
Biontechi yapıolar sanırım, kimse bana hasta mısın değil misin diye sormadı aşı olurkenGünaydın canım takımım beni şuraya binyere bağlayın eppegimi suyumu verin gondermeyin bı yeregeldik geleli sağda solda pikniklerde çok yedim sabah 72.3 gördüm Allah beni bildiği yapsın birde bilgisi olan var mı bilmiyorum ama nezle oldum hava değişiminden ve klimadan covid aşısı nezleyken yapılıyor mu
Ben zaten onun zayıf kalmasına değil nasıl kilo aldığına şaşıyorum hiç bir şey sevmiyiKaptan 53kgydu en son biraktigimda onun yağı ile benimki bir olur mu tabi
Hemen kabağa sarıl bugünEppek yemeye yüzüm yok pogaca yemekten eppegi unuttuk bugün dikkat edeceğim Perşembe menüsüyle başlayalım artık yeter 2aydir yiyorum yiyorum doymuyorum
Nasil sevmiyorum kiBen zaten onun zayıf kalmasına değil nasıl kilo aldığına şaşıyorum hiç bir şey sevmiyi
54 kiloyum simdi de canim ama ben köydeyim hava serinKaptan 53kgydu en son biraktigimda onun yağı ile benimki bir olur mu tabi
Nette de baktım birşey bulamadımBiontechi yapıolar sanırım, kimse bana hasta mısın değil misin diye sormadı aşı olurken
Kesin zararlıları seviyordur :)Ben zaten onun zayıf kalmasına değil nasıl kilo aldığına şaşıyorum hiç bir şey sevmiyi
Bugün sarilmayim haftaya sarılırım bugün taze fasulye yerim yoğurtlaHemen kabağa sarıl bugün
Gene köye mi gittin :)54 kiloyum simdi de canim ama ben köydeyim hava serin
Ankaraya gelince yanacağım sanriim haftaya geliyorum
28 haziranda geldik 1 aydir köydeyimGene köye mi gittin :)
Oda olur ..bende yeşil mercimek ,nohut fasulye haşlayıp buzluğa atıyım diyorum akşamları protein salata yapıyım 69 düşene kadar aradaNette de baktım birşey bulamadım
Kesin zararlıları seviyordur :)
Bugün sarilmayim haftaya sarılırım bugün taze fasulye yerim yoğurtla
Gene köye mi gittin :)
Benim de geri dönesim var inan canım ya en azından akşamları serin oluyordu burada öyle birşey yok hemen ödem tutuyor insan sıcaktan buzlu yeşilçay yapacağım artık napiyim:)28 haziranda geldik 1 aydir köydeyim
Bayramda cok sicakti ama onun disindaki gunler serin geciyor :)
Bende geldiğim gün sipariş ettim yeşillikleri ama bı kere salata yapmadım dahaOda olur ..bende yeşil mercimek ,nohut fasulye haşlayıp buzluğa atıyım diyorum akşamları protein salata yapıyım 69 düşene kadar arada
Gelir olarak ben işe başlayana kadar zorlar, başladıktan sonra da küçük de ekleneceği için bnm aldığım oraya gider belki yetmez deOzaman gelirim yeter diyosan montessori egitimini seç derim bende takip ediyorum 2tane okul var köye 20 dk 2.500 demisti tabiki buseneki fiyat nedir bilmiyorum egitim olarak cok guzel seyler var,ama bu cocuk hayati boyunca hep okucak yeri gelicek belkide sıkılacak devlet okulunada keske gitse derim özel özel nereye kadar zaten pandemidede ne kadar surede gidecekler bundan sonra muamma
Gecen senede böyle köyde kalip ankaraya gelince sicaga alismak zor gelmistiBenim de geri dönesim var inan canım ya en azından akşamları serin oluyordu burada öyle birşey yok hemen ödem tutuyor insan sıcaktan buzlu yeşilçay yapacağım artık napiyim:)
Bende geldiğim gün sipariş ettim yeşillikleri ama bı kere salata yapmadım daha