Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canim hosgeldin
Yarin liste ile seni takima baglayayim en iyisi
Ortalama ne olur bilmiyorum duruma bakarak izin donuslerini alacağım
Annem hadi bugün 5 çayı keyfi yapalım dedi. Kekimi kısırımı yaptım bekliyorum işkencemi
Cuma yapsaydıniz keske

Eppek yemeye yüzüm yok pogaca yemekten eppegi unuttuk bugün dikkat edeceğim Perşembe menüsüyle başlayalım artık yeter 2aydir yiyorum yiyorum doymuyorum
Takımdan uzaklaşan yemeye gidiyor mübarek
Günaydın canim hosgeldin
Yarin liste ile seni takima baglayayim en iyisi
Ortalama ne olur bilmiyorum duruma bakarak izin donuslerini alacağım

Cuma yapsaydıniz keske
Keşke yaa. Ama anneme desem yarışma var diye bana böyle bakar

Biontechi yapıolar sanırım, kimse bana hasta mısın değil misin diye sormadı aşı olurken

Biontechi yapıolar sanırım, kimse bana hasta mısın değil misin diye sormadı aşı olurken
Nette de baktım birşey bulamadım
Ben zaten onun zayıf kalmasına değil nasıl kilo aldığına şaşıyorum hiç bir şey sevmiyi
Kesin zararlıları seviyordur :)
Hemen kabağa sarıl bugün
Bugün sarilmayim haftaya sarılırım bugün taze fasulye yerim yoğurtla
54 kiloyum simdi de canim ama ben köydeyim hava serin
Ankaraya gelince yanacağım sanriim haftaya geliyorum
Gene köye mi gittin :)

Nette de baktım birşey bulamadım

Kesin zararlıları seviyordur :)

Bugün sarilmayim haftaya sarılırım bugün taze fasulye yerim yoğurtla

Gene köye mi gittin :)
Oda olur ..bende yeşil mercimek ,nohut fasulye haşlayıp buzluğa atıyım diyorum akşamları protein salata yapıyım 69 düşene kadar arada

28 haziranda geldik 1 aydir köydeyim
Bayramda cok sicakti ama onun disindaki gunler serin geciyor :)
Benim de geri dönesim var inan canım ya en azından akşamları serin oluyordu burada öyle birşey yok hemen ödem tutuyor insan sıcaktan buzlu yeşilçay yapacağım artık napiyim:)
Oda olur ..bende yeşil mercimek ,nohut fasulye haşlayıp buzluğa atıyım diyorum akşamları protein salata yapıyım 69 düşene kadar arada
Bende geldiğim gün sipariş ettim yeşillikleri ama bı kere salata yapmadım daha

Gelir olarak ben işe başlayana kadar zorlar, başladıktan sonra da küçük de ekleneceği için bnm aldığım oraya gider belki yetmez de eşiminki kalır ama yine idare ederiz. Şurda sıkışacağımız 7 ay, sonrasında zaten bu 2sinin okul ücreti hep olacak, ama eşim ileriye yönelik düşünmediğinden bunu anlayamıyor malesef.

İlkokulda kallavi bir okula gitmedijten sonra özele gitmesinin bence de mantığı yok, özeller bazen devlettwn daha kötü oluyor, hele ortaokul lisede serseri tipler mecburen okul geçiyor.
İlkokul saati devlette 9-14.30, nasıl bırakıcaksın nasıl alacaksın, etüt merkezleri oluyor dediler, onda da güvenilir bulmak zor belki yeri gelecek çocuk tek kalıcak, allah korusun binbir türlü hal var

Gecen senede böyle köyde kalip ankaraya gelince sicaga alismak zor gelmisti
1 haftalik bir isimiz var sonra geri köye döneceğiz zaten burda her yer ekili yeni yeni cikiyor sebzeler

Kalktim eylül kurabiye istedi hemen yarim ölcek yaptim damla cikolatali tadi güzel olmus sadece tattım ama yemedim
Kendime kısır yaptim sabahtan beride bisey yemiyorum 2yudum yemiştim kahvaltida bari 1tabak kısır gömeyim sonra cardio yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…