Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim inşallahOo ellerine sağlık canım. Afiyetle yersiniz İnşaAllah![]()
Sadece sutlu yesil cay mi iciyorsun canim baska bisey yiyormusunSütlü çay detoksum gayet iyi gidiyor. Bakalım 1 kilo verdirecejmi
Bütçen uygun değilse nasıl olur hiç bilmiyorum.Ankaradayım cnm, bn de tüm kalbimle orayı istiyorum.
Aslında sorumı şöyle değiltirmem gerekiyordu, eşimi nasıl ikna edebilirirm?![]()
Sadece sütlü yeşil çay mı?Sütlü çay detoksum gayet iyi gidiyor. Bakalım 1 kilo verdirecejmi
Eva 8. Gün videosu 19 dk.
Zipzip- E Elif_Eylul
sonundaoldu C Chikolata_gozlum
Nehir6161
s i d e l y a
Tutku44
F Frozen01Sismaniye
Öyle yaparsak sence beni geçebilir misin beybim?Şöyle oluyor mu kaptanım , 2 kere Eva yapınca 500 değil 1000 puan falan![]()
Geçemesemde denerimÖyle yaparsak sence beni geçebilir misin beybim?
Günde 3-4 saat zorlanmadan Eva yapıyorum. Emin misin? Bana uyar havalar serinliyor. O zaman çok güzel olur.Geçemesemde denerim
Ama çocuklar evde bugünden itibaren tatilde başladı 9. Ayın sonuna doğru başlasak ne dersin. Çocuklarımla vakit geçirmem lazım . Spora ancak çocuklar uyurken yaparım . Şimdi eşim evde de yürüyüşe çıktım .
O zaman engelim kalkıyor .
Aman bende de bahane çok demi![]()
Eminim canım önemli olan kazanmak değil, seninle yarışmak. o zamana da daha antrenmanla olurum . Belki o zamana kadar 67 i götürürümGünde 3-4 saat zorlanmadan Eva yapıyorum. Emin misin? Bana uyar havalar serinliyor. O zaman çok güzel olur.![]()
Tekrar yaparken yarim biraktim demis :)Eva 6. Gün videosu 33 dk. Degil. Tekrar mı yapıyorsun C Chikolata_gozlum ? Yanlış video değildir di mi?
Zipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161
s i d e l y a
Tutku44
F Frozen01Sismaniye
Arada isin oldugu zaman bırak zorlama senTekrar yaparken yarim biraktim demis :)
Yarin icin 19 dakika olmasi cok guzel denk gelmis![]()
Zaten yarin son yapayim canim 1 hafta ara verecegimArada isin oldugu zaman bırak zorlama sen
Aynen canim ben senin yerine yaparimZaten yarin son yapayim canim 1 hafta ara verecegim
Zipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161
s i d e l y a
Tutku44
F Frozen01Sismaniye
Bide şu mira gobek yerine baklavalarini gösterse artıkKısaymış bu
Bugun yapacam adim sayimda 7 bin suan 10 bini bulur aksama kadar
Ozelden atsin bi bakalimBide şu mira gobek yerine baklavalarini gösterse artık![]()