- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Çok severim foto atmayıValla örnek birisi bizim için canim gelsinde atsin sana fotolarıni Cordelia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok severim foto atmayıValla örnek birisi bizim için canim gelsinde atsin sana fotolarıni Cordelia
Sagol canim inşallahOo ellerine sağlık canım. Afiyetle yersiniz İnşaAllah
Sadece sutlu yesil cay mi iciyorsun canim baska bisey yiyormusunSütlü çay detoksum gayet iyi gidiyor. Bakalım 1 kilo verdirecejmi
Bütçen uygun değilse nasıl olur hiç bilmiyorum.Ankaradayım cnm, bn de tüm kalbimle orayı istiyorum.
Aslında sorumı şöyle değiltirmem gerekiyordu, eşimi nasıl ikna edebilirirm?
Sadece sütlü yeşil çay mı?Sütlü çay detoksum gayet iyi gidiyor. Bakalım 1 kilo verdirecejmi
Eva 8. Gün videosu 19 dk.
Zipzip- E Elif_Eylul
sonundaoldu C Chikolata_gozlum Nehir6161 s i d e l y a Tutku44
F Frozen01 Sismaniye
Öyle yaparsak sence beni geçebilir misin beybim?Şöyle oluyor mu kaptanım , 2 kere Eva yapınca 500 değil 1000 puan falan
Geçemesemde denerimÖyle yaparsak sence beni geçebilir misin beybim?
Günde 3-4 saat zorlanmadan Eva yapıyorum. Emin misin? Bana uyar havalar serinliyor. O zaman çok güzel olur.Geçemesemde denerim
Ama çocuklar evde bugünden itibaren tatilde başladı 9. Ayın sonuna doğru başlasak ne dersin . Çocuklarımla vakit geçirmem lazım . Spora ancak çocuklar uyurken yaparım . Şimdi eşim evde de yürüyüşe çıktım .
O zaman engelim kalkıyor .
Aman bende de bahane çok demi
Eminim canım önemli olan kazanmak değil, seninle yarışmak. o zamana da daha antrenmanla olurum . Belki o zamana kadar 67 i götürürüm daha fazla spor yaparsam daha fazla yağ eritirimGünde 3-4 saat zorlanmadan Eva yapıyorum. Emin misin? Bana uyar havalar serinliyor. O zaman çok güzel olur.
Tekrar yaparken yarim biraktim demis :)Eva 6. Gün videosu 33 dk. Degil. Tekrar mı yapıyorsun C Chikolata_gozlum ? Yanlış video değildir di mi?
Zipzip- E Elif_Eylul
F Frozen01 Sismaniye
Arada isin oldugu zaman bırak zorlama senTekrar yaparken yarim biraktim demis :)
Yarin icin 19 dakika olmasi cok guzel denk gelmis
Zaten yarin son yapayim canim 1 hafta ara verecegimArada isin oldugu zaman bırak zorlama sen
Aynen canim ben senin yerine yaparimZaten yarin son yapayim canim 1 hafta ara verecegim
Zipzip- E Elif_Eylul
F Frozen01 Sismaniye
Bide şu mira gobek yerine baklavalarini gösterse artıkKısaymış bu
Bugun yapacam adim sayimda 7 bin suan 10 bini bulur aksama kadar