- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
En son 10 temmuzda tartılmışım 59.2 gelmişim.Valla ne yalan söyleyim 2 gece yemeği 12 de yedim hemde mangal çok şükür demekki bu kaçamaklarda olmasa 1 kilo verirdim üzüldüm şimdi yaHayırlı sabahlar kilo bildirimi yapıp kaçacağım mecburen.Çok şükür kilo almamışım hatta vermişim bile ben şoook
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kizlar
Afiyet olsun canım
2koçan mısır demissin yarim misır 1dilim ekmek haberin olsungerisini sen hesapla arti 2kasikta manti
Afiyet olsun kizlar
Bu sıralar kara bulutlar üzerinizde dolaşıyor. Hayr olsun inşaallah çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Allah yardımcın olsun kolay gelsin bütün yük yine üzerindeGecmis olsun canim bizim evdede herkes hasta hâla oglanda dün öyleydi bugun gitcekler doktora bende nekadar koruyabilcem acaba onlardan kendimi sanki benimde boğazlarim yaniyo
Günaydın canimGünaydın
Hayirli sabahlar canım kilo almadan gelmissin ne guzelHayırlı sabahlar kilo bildirimi yapıp kaçacağım mecburen.Çok şükür kilo almamışım hatta vermişim bile ben şoook
Gunaydin canim bence pazartesiye göre eksin cok guzel bozma moraliniHerkese hayırlı nurlu güzel sabahlar
Ben yine 200 gr vermişim
Sadece cuma ödül olarak küçük börek yemiştim
Artık fazla veremiyorum
Neyse olduğu kadar
76.8
76.6
-200
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Teşekkür ederim kaptanımGunaydin canim bence pazartesiye göre eksin cok guzel bozma moralini
Karabulutlar geziyo haklisinTeşekkürler kaptanım
Bu sıralar kara bulutlar üzerinizde dolaşıyor. Hayr olsun inşaallah çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Allah yardımcın olsun kolay gelsin bütün yük yine üzerinde
Eksiyle başlamis üzuluyo tovbe yarabbimHerkese hayırlı nurlu güzel sabahlar
Ben yine 200 gr vermişim
Sadece cuma ödül olarak küçük börek yemiştim
Artık fazla veremiyorum
Neyse olduğu kadar
76.8
76.6
-200
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sagol canim
Korona olmuş olabilir misiniz cnm test yapildimiSagol canim etmeye calisiyorum sağlam kalirsam
Valla bitek ben aşılıyım gerisi degilKorona olmuş olabilir misiniz cnm test yapildimi
Bı kaç arkadaşım da saç dökülmesi sıkıntısını yaşadı cnmAaa bunu ilk defe duyuyorum bende saçla ilgili bişi olmadı ama kalbim çok kötüydü ne spor yapabildim ne işe gidebildim. Aşı oldunuz mu sıra gelmiştir
Nasıl ciddi misin?Günaydın kizlar
An itibariyle 77.5
Bayramdan önceki cuma 75.7
Gunaydin canim halldersin cumaya kadar benceGünaydın kizlar
An itibariyle 77.5
Bayramdan önceki cuma 75.7
Miracigim stresinmi etkisi yapılanlar çöpe gitmesin mi kafası ilemi ilgili bilemiyorum ama bayramda aşırı yedimNasıl ciddi misin?
İnşallah canım. Birazı odemdir öyle hemen 2 kilo alınmaz. Detoks yap canım.Miracigim stresinmi etkisi yapılanlar çöpe gitmesin mi kafası ilemi ilgili bilemiyorum ama bayramda aşırı yedimona rağmen iyi bile bu rakam Cumaya kadar fazlasını vericem ama söz
Yeşil fasulyem var onu yerim bugün yarinda kabak sonra bı yeşil Çaylı süt patlattimmi tamamdır kaptanımGunaydin canim halldersin cumaya kadar bence
2 gün dikkat ederek attım bence biraz ödemi yoksa daha fazlaymışimdir kesinİnşallah canım. Birazı odemdir öyle hemen 2 kilo alınmaz. Detoks yap canım.