- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
bende iyiym canım geçmiş olsun salgın mahvetti herkesi gerçekten ya.Hosgeldin canim biz iyiyiz sen nasilsin
kız 1 günlük birşeydi aslında ama ben yayarak paylaşınca çok gezmiş gibi oldum :) deniz değil valla kanyondu. dağdan akan suda yüzdüm su inanılmaz soğuktuIyiyim canim sen nasilsin ,tatil nasil geçti denize gitmissin :))
şelale ve kanyonGölmü barajmi şelalemi neyse orda yuzüyodubide kiyafetlerle
Nasıl köklü bir çözüm bulunur buna.. 15 yıldır bir fiil diyetle kilo ile cebellesiyorum .Diyet yapmaktan keyif alıyorum yedigimin ictiginin tadını çok daha iyi alıyorum sporuda seviyorum artık ben oldum eski düzene dönmem diyorum .Ama sonra nasıl oluyorsa yeme krizinin içine tekrar düşüyorumAynı durumdayiz canim bazen insan bunalip sıkılip yiyoruz sonra önüne gecemiyoruz
Ne guzel degisiklik olmustur canimkız 1 günlük birşeydi aslında ama ben yayarak paylaşınca çok gezmiş gibi oldum :) deniz değil valla kanyondu. dağdan akan suda yüzdüm su inanılmaz soğuktu
Neyse 40 kez dersek gerçek olur biraz everene mesaj gönderelimNe guzel degisiklik olmustur canim
Bende filiz yüzüyor felan deyince deniz sandim
Öyle abarti kilo almiyorum canim 3 5 kilo gidip geliyo bu ara onu bari dengeliyorum ama 1ay net spor yada yüruyüs yaptim 100gram dahi vermedim neden nicin bilmiyorum simdi doktor randevularim var ortopedi ve dahiliye gerekirse psikiyatr gitcemNasıl köklü bir çözüm bulunur buna.. 15 yıldır bir fiil diyetle kilo ile cebellesiyorum .Diyet yapmaktan keyif alıyorum yedigimin ictiginin tadını çok daha iyi alıyorum sporuda seviyorum artık ben oldum eski düzene dönmem diyorum .Ama sonra nasıl oluyorsa yeme krizinin içine tekrar düşüyorum
Normal kiloda olan insanlar dengelemeyi bilinçsizce yapıyorlar çok yedilerse sabah akşam az yiyebiliyorlar telaş anında yemeyi es gecebiliyorlar ,miktarda sınırlı oluyorlar zaten ..eşim doydugu anda tabakta 1 kasıkta kalsa bırakır bunu nasıl yapabiliyor yıllardır şaşkınlık icindeyim
Bende bu kafada olmak istiyorum işte
Ne zamandır koruyorsun filiz sen ne durumdasın yemeği diyeti merkezinden cikardinmi ben oldum diyormusun artık
Ananla aran iyi degilmi ahh bu analarmi diyelim kizlarmıNeyse 40 kez dersek gerçek olur biraz everene mesaj gönderelimannemler hataydalar denize yakınlar ama aramız iyi değil uzun süreli kalma vs yapamıyoruz maalesef.
Yemek yemeği cok sevmiyorum ama yediklerim hep kalorili seyler oluyorNasıl köklü bir çözüm bulunur buna.. 15 yıldır bir fiil diyetle kilo ile cebellesiyorum .Diyet yapmaktan keyif alıyorum yedigimin ictiginin tadını çok daha iyi alıyorum sporuda seviyorum artık ben oldum eski düzene dönmem diyorum .Ama sonra nasıl oluyorsa yeme krizinin içine tekrar düşüyorum
Normal kiloda olan insanlar dengelemeyi bilinçsizce yapıyorlar çok yedilerse sabah akşam az yiyebiliyorlar telaş anında yemeyi es gecebiliyorlar ,miktarda sınırlı oluyorlar zaten ..eşim doydugu anda tabakta 1 kasıkta kalsa bırakır bunu nasıl yapabiliyor yıllardır şaşkınlık icindeyim
Bende bu kafada olmak istiyorum işte
Ne zamandır koruyorsun filiz sen ne durumdasın yemeği diyeti merkezinden cikardinmi ben oldum diyormusun artık
Geçen hafta birlesti bayram diye bildirim yapildi ama yuzdemiz cok düşüktu artilar vardi buhafta yuzde bölüncek bakalim nekadar eksiyle gelirseler okadar iyi oluryaa bu arada tartılar ne durumda geçen haftadan beri, inşallah çok kaçamak yoktur? Z zipzip E Elif_EylulCordelia kaptanlarım
Ben burada analar diyorumAnanla aran iyi degilmi ahh bu analarmi diyelim kizlarmı
Yaa bayram kötü geldi birleşme de olunca gevşedi takım tabi.. ben inanıyorum bizim kızlar güzel toparlarGeçen hafta birlesti bayram diye bildirim yapildi ama yuzdemiz cok düşüktu artilar vardi buhafta yuzde bölüncek bakalim nekadar eksiyle gelirseler okadar iyi olur
Hayirli sabahlar canim artin cok degil cumaya eksilerle bekliyoruzHayırlı sabahlar +300Zipzip-
Di mi ama 40 defa demek lazim bazi seyleri :)Neyse 40 kez dersek gerçek olur biraz everene mesaj gönderelimannemler hataydalar denize yakınlar ama aramız iyi değil uzun süreli kalma vs yapamıyoruz maalesef.
Bayram.nedeniyle etaplar birlesti canimyaa bu arada tartılar ne durumda geçen haftadan beri, inşallah çok kaçamak yoktur?Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia kaptanlarım
Tövbeee yarabbim evlenmis gitmis cocuk olmus hâlaami olmaz canim anneler kizlari icin vardir herzaman bende kactim keske kacmasaydim ama annem gene herseyimi alir yapar eder esimi sevmez ama genede eli mahkumBen burada analar diyorumeşimi istemedikleri için pek iyi değil aramız, arada konuşuyoruz, eşim bayramda yine konuştu, zamanında beni vermediler kaçmıştık, anne yine istiyorum kızını senden bayram ya verirsin dedi gülerek arayı yumuşatıyor güya, yine vermem dedi 7 yıl olmuş çocuğumuz olmuş hala vermem diyor ya
inşallah canım bakalım, belki ağustos ortası gibi olabilir ama net değil hayırlısı :)Di mi ama 40 defa demek lazim bazi seyleri :)
Insallah aranizda Duzelir gidersiniz yaz tatili bitmeden
inşallah toparlanır herkes güzeel bir kilo verirBayram.nedeniyle etaplar birlesti canim
Cuma gunu listede 2 artimiz vardi bakalim cumaya ne olacak yuzdeler ikiye bölünecek
İşte demekki insanın içinden gelecek bazı şeyler, çok baskıcı bi ailede büyüdüm. Hala baskı yapmaya çabalıyorlar, azcık iyi olsak zaten burnumdan getirirler yine eminim. Bakalım her yıl biraz daha yumuşuyorlar. Senin annen sana kıyamıyor demekkii, benimki de sözde kıyamıyor ama iş icraate gelince canavar çıkıyor içindenTövbeee yarabbim evlenmis gitmis cocuk olmus hâlaami olmaz canim anneler kizlari icin vardir herzaman bende kactim keske kacmasaydim ama annem gene herseyimi alir yapar eder esimi sevmez ama genede eli mahkum
Panik atak gibi bişey olabilir mi canım? Geçmişin var mı bu konuda? Panik atak, anksiyete gibi geldi yazdıkların.Bu aralar gercekten iyi degilim, namaz kilarken namazi birakiyorum nefes alamiyorum,biseyler geliyo icime sıkılıyorum spordan sonra duş aldim ama nasil aldım nefes alamadim sabunlu sabunlu çıktim kapıyı actım,rahatlayinca durulandim
Gece gene yatakta cami oturup açtim ne olucak bu halim anlamiyorum destekmi almam gerekiyo
Benim icin evlatlarim canlarim herkes için oyle ayiramam erkek olsun kız olsun,ama bazi anneler öyle benim annemde ogla kardesimin üstune titrer ama kazıgı ondan yiyicegini adim filizse kadar eminimİşte demekki insanın içinden gelecek bazı şeyler, çok baskıcı bi ailede büyüdüm. Hala baskı yapmaya çabalıyorlar, azcık iyi olsak zaten burnumdan getirirler yine eminim. Bakalım her yıl biraz daha yumuşuyorlar. Senin annen sana kıyamıyor demekkii, benimki de sözde kıyamıyor ama iş icraate gelince canavar çıkıyor içinden