Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok şükür canım. İyiyiz sen nasılsın?

Selam canim hosgeldin

Hosgeldin canim biz iyiyiz sen nasilsin

Gecmis olsun canim bizim evdede herkes hasta hâla oglanda dün öyleydi bugun gitcekler doktora bende nekadar koruyabilcem acaba onlardan kendimi sanki benimde boğazlarim yaniyo
Gecmis olsun canim salgin var galiba herkes hasta bende bir kac gun hafif gecirdim atlattim cok sukur ama hala bogazimda takilma gibi bisey var rahatsiz ediyor
Gecmis olsun canim

Gecmis olsun canim salgin var galiba herkes hasta bende bir kac gun hafif gecirdim atlattim cok sukur ama hala bogazimda takilma gibi bisey var rahatsiz ediyor

Gecmis olsun canim
Sagol canim Rabbim daha kötü hastaliklardan korusun hepimizi

Günaydın kizlar
An itibariyle 77.5
Bayramdan önceki cuma 75.7
Halledersin canim diyeti birakma bidaha
Birakinca cabuk aliyorum bende
Zaten gecen gun cabuk veriyorum yazmistin cabuk verirsin sen

Valla bitek ben aşılıyım gerisi degil
Bide hic bugune kadar test yaptirmadim bayramdada gezmedik evdeydik nebilim korktum sen öyle deyince
Cnm benim ya bence yaptirin bı test . özellikle boğaz yolunda bı rahatsızlık olunca yada grip gibi olunca ihtimal yüksek oluyor

Halledersin canim diyeti birakma bidaha
Birakinca cabuk aliyorum bende
Zaten gecen gun cabuk veriyorum yazmistin cabuk verirsin sen
Ya tatlım bırakmanın da bir dozu olur bende yok işte o çok sevmeme rağmen rahat bı 10 tane baklava yemisimdir dondurma ile zaten hep derim az yememe gerek yok normal yesem kilo almam diye

Ya tatlım bırakmanın da bir dozu olur bende yok işte o çok sevmeme rağmen rahat bı 10 tane baklava yemisimdir dondurma ile zaten hep derim az yememe gerek yok normal yesem kilo almam diye
Aynı durumdayiz canim bazen insan bunalip sıkılip yiyoruz sonra önüne gecemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…