- 8 Şubat 2021
- 129
- 321
- 30
Ya yanındaki yiyince çok zor oluyo işte keşke eşlerimizde bize ayak uydursa biri yer biri bakar kıyamet ondan koparFiliz kaptanım da çikolataya mesaj çekiyor çikolata fotosu koyuyor. O ara canım bir çikolata çekti zaten regl dönemindeyim benimde karnım çok acıkıyor regl döneminde , kendime bugün detoks suyu yaptım 2 lt bitti 3 den gidiyorum ama açlığımı yatıştırmıyor. Benimkiyle film bakıyoruz yine , o yiyor ben yine detoksa devam . Ceza yemeyi göze alamıyorum. 5 000 adım yapmak için canım çıkıyor.film bitsin hemen gidip yatacam inşaallah
Saç olayınıda ilk defa duydumBende ona inanıyorum piyango kime vurursaAman hiç olmayın inşaallah dikkat edin .
Ben koronayi atlatinca bende hiç etkisi kalmadı diyordum ama öyle değil .Saçlarım hayatımda dokulmedigi kadar dökülüyor yanlarim açıldı resmen buda korananin etkisiymis
Daha ilerde kim bilir neler yasiyacagiz
Öhöm öhömmmmmCuma menüsü
Kahvaltı 11
4-5 dilim fırın patates
Yarım dilim süzme peynir
Avuç içi kadar bazlama
2 yk kıyma kavurma
Ara
1 salkım üzüm
Ara
1 kurabiye
Akşam
2 yk bugur pilavi
Bir kase yoğurt
2,5 lt su
Cumartesi menüsü
Kahvaltı 12
1 dilim börek
4 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
Akşam
Avuç içi kadar bazlama
3 köfte
2 avuç içi tavuk bonfile
Salata
1 bardak ayran
1 bardak kola
1,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Bayramda hiç free vermedin mi dikkat ettin mi diyetine nehircigim .bu hafta kaç eksidesinFiliz kaptanım da çikolataya mesaj çekiyor çikolata fotosu koyuyor. O ara canım bir çikolata çekti zaten regl dönemindeyim benimde karnım çok acıkıyor regl döneminde , kendime bugün detoks suyu yaptım 2 lt bitti 3 den gidiyorum ama açlığımı yatıştırmıyor. Benimkiyle film bakıyoruz yine , o yiyor ben yine detoksa devam . Ceza yemeyi göze alamıyorum. 5 000 adım yapmak için canım çıkıyor.film bitsin hemen gidip yatacam inşaallah
Amin arkadaşım Rabbim merhamet etsin ümmeti müslümaSaç olayınıda ilk defa duyduminşallah düzelir ya ağlanacak halimize gülüyoruz hayirlisiyla şu günler bi geçseydi geçermi bu günlerimi ararız hiç bilmiyorum Allahım bizleri tüm ümmeti muhammedi affetsin
Bitter çikolatam yoktu evde , rezervede bulundurayımAllah seni napmasin
Kahveyle gündüz 2kare bitter yeseydin canim
Ay kıyamıyorum ona , bana çok desteği var eşimin, dedi zaten istemezsen yemeyeyim yom çok canın çekiyorsa ye dedim. Ne diyeyim benimle diyet yap diyemem. İşten geldi yorgun argın kıyamadım .Ya yanındaki yiyince çok zor oluyo işte keşke eşlerimizde bize ayak uydursa biri yer biri bakar kıyamet ondan koparsonra ceza yiyoruz
Fazla yürüyüş yapamadım canım . Yemeklerimde dikkat ettim. Diyete sadık kaldım. 800 gram verdim 76.8 oldum ama artık bundan sonra gram gram veririm olsun çalışmayan guatr göre bu zamana kadar gayet güzel kilo verdim . Sizlerin desteğinizle canım . İyiki varsınızBayramda hiç free vermedin mi dikkat ettin mi diyetine nehircigim .bu hafta kaç eksidesin
Maşallah ne güzel inşallah bende verebilirim bu sekilde benim eşim zayıflamamı istemiyo oyuzden almış ya zatenBitter çikolatam yoktu evde , rezervede bulundurayım
Ay kıyamıyorum ona , bana çok desteği var eşimin, dedi zaten istemezsen yemeyeyim yom çok canın çekiyorsa ye dedim. Ne diyeyim benimle diyet yap diyemem. İşten geldi yorgun argın kıyamadım .
Fazla yürüyüş yapamadım canım . Yemeklerimde dikkat ettim. Diyete sadık kaldım. 800 gram verdim 76.8 oldum ama artık bundan sonra gram gram veririm olsun çalışmayan guatr göre bu zamana kadar gayet güzel kilo verdim . Sizlerin desteğinizle canım . İyiki varsınız
Yaparsın Allahın izniyle ya umutsuzluğa düşme isteyipte basaramayacagimiz hiç bisey yokHayırlı geceler 15 gündür yoktum cenazemiz vardı ordan oraya dolandık durduk.Eşimin dedesi vefat etmişti koştur koştur çıktık gittik Adanaya 4 gün falan orda kaldık.Dede yaşlıydı Allah rahmet eylesin.Başlarda biraz dikkat ettim diyete ama olmadı yapamadım
Su an regl sancisiyla kivraniyorum
Bu linkten 4. Güne ulaşalım. Buraya link atmak çok zor oluyor bu ara. İnsallah düzelir.
Zipzip- E Elif_Eylul @sonundaoldu Nehir6161 @Tutku44 s i d e l y a Sismaniye @Elisa83 7 gün boyunca hergun için 500 puan ödül yetmedi 7 gün sonunda 1.000 değil 2.000 degil tam 3.000 puan ekleyeceğim. 7 gün. Düzenli Eva yapanlarin cuma günü puanına ekleyeceğim.
Daha ne yapayım bilmiyorum. Maksat incecik bel, sıkı toto güzel bacaklarımiz olsun
Ac olman cok normal canim menunde hemen hemen hic protein yok.Evet kızlar sorunum var!
Açlık krizi. Yani bildiğiniz apaçımöyle canım istedi ahh en sevdiğim yok nefsime hakim olamıyorum değil. Düpe düz açım ben. Diyete ilk başladığım gün böyle aç hissetmemiştim. Yediklerim de aynı. Kilo kaybıma göre daha az acıkmam gerek ama neden böyleyim sizce ya da ne yapsam bastırsam? Bol su içiyorum ama yok kesmiyor. Reglimin 4. Günü ama 2 gündür böyleyim
Az önce amcamlarn dügün evindn geldim çok yoğunum çooookSelam canim, bayramin ilk günü cok yogun gecti diger günler siradan gunlerdi benim icin
Senin nasil geçti bayramin
Allah rahmet eylesin.Hayırlı geceler 15 gündür yoktum cenazemiz vardı ordan oraya dolandık durduk.Eşimin dedesi vefat etmişti koştur koştur çıktık gittik Adanaya 4 gün falan orda kaldık.Dede yaşlıydı Allah rahmet eylesin.Başlarda biraz dikkat ettim diyete ama olmadı yapamadım
Wcye iyi geliyordu birde sütle hazırlandığı için tokluk hissi veriyor sanırım dönünce ihtiyacım olacakNorth River aldim demisti sanki öyle hatırlıyorum
Senin metodandir canım bunu daha önce denemistim kabızlık yapmıştıEvet bana çok iyi geldi sonra devamlı içince baktım vücut alıştı Arada sindirim sorunu yaşadığımda içiyorum hakikaten iyi geliyor. Bi de tahıllı kahve var tuvalete gidiyorsun içince direkt