Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya yanındaki yiyince çok zor oluyo işte keşke eşlerimizde bize ayak uydursa biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar sonra ceza yiyoruz

Saç olayınıda ilk defa duydum inşallah düzelir ya ağlanacak halimize gülüyoruz hayirlisiyla şu günler bi geçseydi geçermi bu günlerimi ararız hiç bilmiyorum Allahım bizleri tüm ümmeti muhammedi affetsin

Öhöm öhömmmmm
Afiyet olsun

Bayramda hiç free vermedin mi dikkat ettin mi diyetine nehircigim .bu hafta kaç eksidesin

Amin arkadaşım Rabbim merhamet etsin ümmeti müslüma

Allah seni napmasin
Kahveyle gündüz 2kare bitter yeseydin canim
Bitter çikolatam yoktu evde , rezervede bulundurayım
Ya yanındaki yiyince çok zor oluyo işte keşke eşlerimizde bize ayak uydursa biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar sonra ceza yiyoruz
Ay kıyamıyorum ona , bana çok desteği var eşimin, dedi zaten istemezsen yemeyeyim yom çok canın çekiyorsa ye dedim. Ne diyeyim benimle diyet yap diyemem. İşten geldi yorgun argın kıyamadım .
Bayramda hiç free vermedin mi dikkat ettin mi diyetine nehircigim .bu hafta kaç eksidesin
Fazla yürüyüş yapamadım canım . Yemeklerimde dikkat ettim. Diyete sadık kaldım. 800 gram verdim 76.8 oldum ama artık bundan sonra gram gram veririm olsun çalışmayan guatr göre bu zamana kadar gayet güzel kilo verdim . Sizlerin desteğinizle canım . İyiki varsınız

Başsağlığı dileyen hepiniziden Allah razı olsun.Bugün evime geldim çoook şükür netim yoktu oyüzden giremedim ve size nasıl yetişeceğim hiç bilmiorum diyetede dikkat edemedim yarın son hızla başlayacağım İnşallah.Kv de de kaldım ordada tartı yoktu hiç tartılamadım yarın beni büyük şok beklior bakalım

Maşallah ne güzel inşallah bende verebilirim bu sekilde benim eşim zayıflamamı istemiyo oyuzden almış ya zaten ama artık daha dikkatli olucam bacaklarım koptu 5 bin adım aticam diye

Yaparsın Allahın izniyle ya umutsuzluğa düşme isteyipte basaramayacagimiz hiç bisey yok başınız sağolsun Allah rahmetiyle muamele eylesin

Su an regl sancisiyla kivraniyorum 2 gun sonra baslamaya calisayim

Ac olman cok normal canim menunde hemen hemen hic protein yok.

Allah rahmet eylesin.
Yeniden başlarsın canım, moralini bozma. 6. Takım hep burada ve arkanda

Evet bana çok iyi geldi sonra devamlı içince baktım vücut alıştı Arada sindirim sorunu yaşadığımda içiyorum hakikaten iyi geliyor. Bi de tahıllı kahve var tuvalete gidiyorsun içince direkt
Senin metodandir canım bunu daha önce denemistim kabızlık yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…