Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selammm 6.takımın azimli güzel kızları :KK36::KK36::KK36:

Hepinizi çok özledim ama internet paketim yoktu ve iş yoktu malum 10 gündür giremedim ama işyerine geldim hemen internete girdim :KK71:

Geçmiş yapamadım affedin çünkü sayfalarrrr dolusu yazı var.
Umarım herkes çok çok iyidir :KK200:
Çok şükür canım. İyiyiz sen nasılsın?

Hepinizi çok özledim ama internet paketim yoktu ve iş yoktu malum 10 gündür giremedim ama işyerine geldim hemen internete girdim :KK71:

Selam canim hosgeldin 💜💜

Hosgeldin canim biz iyiyiz sen nasilsin🤩

Gecmis olsun canim bizim evdede herkes hasta hâla oglanda dün öyleydi bugun gitcekler doktora bende nekadar koruyabilcem acaba onlardan kendimi sanki benimde boğazlarim yaniyo🤔
Gecmis olsun canim 🤲 salgin var galiba herkes hasta bende bir kac gun hafif gecirdim atlattim cok sukur ama hala bogazimda takilma gibi bisey var rahatsiz ediyor
🌺🌺🌺🌺günaayddınnn herkeseee🌺🌺🌺🌺

dun sabah katilmam gerekn bir calisma vardi oraya yuruyerek gittim . biraz yoruldum ..
donerkende biraz yurudum nefes almakta zorlaniyorum bogazlarim tekrar sisti sesim yine degisti .. daha iyiyidim aslinda dun niye bu kadar kotulestim bilmiyorum .. sicak fuş alip biraz uzandim gelince ama bugun yine kalktim bogazim agriyor ..
aşım var kizlar erteleyeyim diyorum 2.dozumu carsamba gunu
Gecmis olsun canim 🤲

Gecmis olsun canim 🤲 salgin var galiba herkes hasta bende bir kac gun hafif gecirdim atlattim cok sukur ama hala bogazimda takilma gibi bisey var rahatsiz ediyor

Gecmis olsun canim 🤲
Sagol canim Rabbim daha kötü hastaliklardan korusun hepimizi🤲💕

Günaydın kizlar
An itibariyle 77.5
Bayramdan önceki cuma 75.7
Halledersin canim diyeti birakma bidaha
Birakinca cabuk aliyorum bende
Zaten gecen gun cabuk veriyorum yazmistin cabuk verirsin sen 😘

Valla bitek ben aşılıyım gerisi degil
Bide hic bugune kadar test yaptirmadim bayramdada gezmedik evdeydik nebilim korktum sen öyle deyince🥲
Cnm benim ya bence yaptirin bı test . özellikle boğaz yolunda bı rahatsızlık olunca yada grip gibi olunca ihtimal yüksek oluyor

Halledersin canim diyeti birakma bidaha
Birakinca cabuk aliyorum bende
Zaten gecen gun cabuk veriyorum yazmistin cabuk verirsin sen 😘
Ya tatlım bırakmanın da bir dozu olur bende yok işte o😬 çok sevmeme rağmen rahat bı 10 tane baklava yemisimdir dondurma ile🤦🏻‍♀️ zaten hep derim az yememe gerek yok normal yesem kilo almam diye :KK43:

Ya tatlım bırakmanın da bir dozu olur bende yok işte o😬 çok sevmeme rağmen rahat bı 10 tane baklava yemisimdir dondurma ile🤦🏻‍♀️ zaten hep derim az yememe gerek yok normal yesem kilo almam diye :KK43:
Aynı durumdayiz canim bazen insan bunalip sıkılip yiyoruz sonra önüne gecemiyoruz

X