Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de fazla çıkarsam sinirlerim bozuluyor. Yemek arıyorum. Az çıkarsam yemiyorum. Bu işte bir tersik var gibi.
Bir tık ilerisi iyi bir yere çıkmıyor kardeşimden biliyorum kazasız belasız şu yağ oranımı yirmilere düşürsem rahatlayacam. İnş birlikte halletcez

Aaa bunu ilk defe duyuyorum bende saçla ilgili bişi olmadı ama kalbim çok kötüydü ne spor yapabildim ne işe gidebildim. Aşı oldunuz mu sıra gelmiştir

Başınız sağolsun. Yenimiydin yoksa isminimi değiştirdin. Ben bir ara yoktumda

Evet elektrik müh. yapıyorum 8-5 geçtik ben çok sarsıldım sen kaptanım ev mesaisi mi iş mi
Ne guzel canim ben evdeyim daha is bulamadim ziraat muhendisligini bitirdim ama iste bazi olumsuzluklardan tam olarak sinavlara çalışamadım
Ozel sektörde is bakacagim artik

günaayddınnn herkeseee

dun sabah katilmam gerekn bir calisma vardi oraya yuruyerek gittim . biraz yoruldum ..
donerkende biraz yurudum nefes almakta zorlaniyorum bogazlarim tekrar sisti sesim yine degisti .. daha iyiyidim aslinda dun niye bu kadar kotulestim bilmiyorum .. sicak fuş alip biraz uzandim gelince ama bugun yine kalktim bogazim agriyor ..
aşım var kizlar erteleyeyim diyorum 2.dozumu carsamba gunu

Gunaydin canim cok geçmiş olsun ,iyilesene kadar yürüyüş ve sporu azalt canim terleyip tekrar hasta oluyorsun sanirim

Basiniz sagolsun tekrardan canim
Bugun tartil ve yeniden basla insallah hedefine ulaşacaksın
Gece gece durteyim 6.takimi yoldayım evimizee dönüyoruz 3saat filan sonra inşallah salı tartilirim ben kaptanım olur mu @Zipzip-
Sanirim evine gelmissindir canim hosgeldin
Tamam olur sali bildirim yaparsin

Afiyet olsun kizlar
Afiyet olsun canım
2koçan mısır demissin yarim misır 1dilim ekmek haberin olsungerisini sen hesapla arti 2kasikta manti

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1 yumurtali sucuk peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve

Ara
3 kare bitter

Aksam
1tb patlican 1kase cacik
2lt su
15 dk eva
@MiraPham

Afiyet olsun kizlar

Gecmis olsun canim bizim evdede herkes hasta hâla oglanda dün öyleydi bugun gitcekler doktora bende nekadar koruyabilcem acaba onlardan kendimi sanki benimde boğazlarim yaniyo

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1 yumurtali sucuk peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve

Ara
3 kare bitter

Aksam
1tb patlican 1kase cacik
2lt su
15 dk eva
@MiraPham

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…