- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iyi geceler kizlar
Sabah
1 hasl. Yumurta
1 dlm tb ekmegi
3 4 catal patates kizartmasi
Ogle
4 kasik et yemegi 1 kasik nohut
3 kasik basmati yagsiz pilav
3 kasik yumurtali ispanak
Salata
2 kucuk mandalina
1 avuc kuruyemis
Su 2 lt
6542 adim
Eki Görüntüle 2892312
Bunlari benim bugün gormemcuma menusu
10.30 4 yk menemen ,3 zeytin 2 dlm peynir 1 dlm ekmek
18.30 1 jase salata ,1 kase yesilmercimek corbasi ,
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su :1.5 lt
spor yok
cumartesi menusu
7.00 1 kuru kayisi ,300 ml maydonozlu limonlu su
10.30 domatesli yumurta ,3 zeytin 2 dlm peynir 1 dlm ekmek
17.30 6 yk et ,bir tabak pirpirimli domates salatasi , 1bardak ayran 1 dlm ekmek
su :2lt
35 dk eva _350puan
10008 ad._1000puan
yuruyus yaptim adimlarimin cogu saf temiz
Eki Görüntüle 2892331
Sendemi ekler yemek istiyosunYaaa tam da reglin ilk günü. Canım deli gibi çikolata isterkennn yapılır mı bu bee
Favorilere eklendim modum yüksek olunca deniycemAmann yüklendi video busfer
Ben bu videoyoyu yaptim tavsiye ederim hergun degisik cardio yapiyorum bu ayni şeyi set halinde yapiyo hersey var icindeZipzip-
Farketmez çikolatalı ne olursaBunlari benim bugün gormem
Afiyet olsun kizlar
Sendemi ekler yemek istiyosun
Ben eğlenerek yaptim su gibi oldum canimFavorilere eklendim modum yüksek olunca deniycem
Kalk tarcinli süt yap kendineFarketmez çikolatalı ne olursadaha masum olduğunu umarak çekirdek çitliyorum
Dışarıdayım eve geçene kadar geçmezse yapayım. Çekirdeği bıraktımKalk tarcinli süt yap kendine
Allah'ım N NuRrrrrrrr74 Önce fit olsun. Sonra karnı kocaman olsun bebiş olsun. Bebiş sağlıkla doğsun. Nur tekrar fit olsun. Çok amin.Hoşbuldum Nehir ablacım aranızda tek çocuksuz benim sanırım dua edin banada nasip olsun ama öncelikle fazla kilolarını versin diye dua edin ☺
Cekirdek masum olamazDışarıdayım eve geçene kadar geçmezse yapayım. Çekirdeği bıraktım
Selam canım Rabbim tez zamanda şafi isminle sifa versinSelam kizlar yeni oturdum kız uyursa yürüyüşe cikicam.
Yengemle korona olan gelinimize yemek yaptım bugün. annemler istemiyor istahtan kesildiler sadece çorba içiyorlar meyve ile ..çok şükür öksürük yok o yüzden içimizi biraz olsa da rahat
Korona mı oldu ailen canım. Çok geçmiş olsunSelam kizlar yeni oturdum kız uyursa yürüyüşe cikicam.
Yengemle korona olan gelinimize yemek yaptım bugün. annemler istemiyor istahtan kesildiler sadece çorba içiyorlar meyve ile ..çok şükür öksürük yok o yüzden içimizi biraz olsa da rahat
Çok geçmiş olsun. Kaçıncı gün canım?Selam kizlar yeni oturdum kız uyursa yürüyüşe cikicam.
Ben her banyoya girdiğimde tartiliyorum. 10 kez talan.Her gün tartılıyor musunuz tartıyla aranız nasıl ben taktım kafaya günde iki üç kere tartılmaya başladım
Ne güzel dua o öyle Rabbim sanada nasip edicek inşAllahAllah'ım N NuRrrrrrrr74 Önce fit olsun. Sonra karnı kocaman olsun bebiş olsun. Bebiş sağlıkla doğsun. Nur tekrar fit olsun. Çok amin.
Kesinlikle olamaz kaptanım.Cekirdek masum olamaz
Fazla çıkarsam o gün mutlaka fazla yiyorum meselaBen her banyoya girdiğimde tartiliyorum. 10 kez talan.
Tamda üste sana bakiyo sayfaKesinlikle olamaz kaptanım.
Karnım çok şişti yaaa yarın kesin artı çıkarım ben. Daha dünkü menümü paylaşmadım şimdi hatırladım. Nerde bu menü sayfası yahu
Çok geçmiş olsun sizin pozitif miSelam kizlar yeni oturdum kız uyursa yürüyüşe cikicam.