Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler. Cok utanarak yaziyorum hic ugrayamadigim için.. inanin hic evde boş oturmuyorum. Kaynanamlar bugün gitti, gorumcemler kayinpederimle kaliyoruz. Yarinda ayvaliga gecicez. 2 gece kalip sonra ben kendi köyüme gidicem artik orda kalicam eşim dönecek. Oraya yerlesince bende dinlenmek istiyorum. Buraya da daha çok vakit ayircam

Yalnız sayfa gerçekten de motive etti beni ilginç bi şekilde🙊 normalde gün aşırı spor yapıyordum şimdi spor puanı girecem diye her gün yapmaya başladım. İnanıyorum kızlar vercez bu kiloları🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️
Aslinda çok kalabaliktik bu aralar sakin buralar motive olmana sevindim devam edersen takimda olmaya inanki vericeksin istedigin hedef kilonu💕

İyi geceler. Cok utanarak yaziyorum hic ugrayamadigim için.. inanin hic evde boş oturmuyorum. Kaynanamlar bugün gitti, gorumcemler kayinpederimle kaliyoruz. Yarinda ayvaliga gecicez. 2 gece kalip sonra ben kendi köyüme gidicem artik orda kalicam eşim dönecek. Oraya yerlesince bende dinlenmek istiyorum. Buraya da daha çok vakit ayircam
Iyi geceler canım çok yogunsun diyet nasil gidiyo peki napicaksin devam ediceksin diyilmi listede

A evet olabilir nasıl geçirmiştiniz ayakta mı
Ben 1 hafta grip gibi geçirip sonra yatağa düşmüştüm . emzirdigim için ilaç kullanamamistim .Sağlığım iyice kötüye gidince emzirmeyi birakip ilaç ve vitamin takviyesiyle toparlanmistim çok şükür..
Çocuklar hafif atlatmisti cnm

Korona mı oldu ailen canım. Çok geçmiş olsun 😔
Evet cnm .Belkide en riskli zaman bu dönem kimse maskeye mesafeye dikkat etmiyor artık .. bizde o hataya düştük ne yazikki bayram hazırlıklarında bayramda bı arada olduğumuzda 3 ailede korona suan

Allah'ım N NuRrrrrrrr74 Önce fit olsun. Sonra karnı kocaman olsun bebiş olsun. Bebiş sağlıkla doğsun. Nur tekrar fit olsun. Çok amin. 🤲
Yaaa Canımsın Allah razı olsun duygulandım 😢 amin amiin inşallah 🌸 Allahım sizlerinde ne duaları varsa gönlünüzden geçen hepisini kabul etsin amiiiiiin 🤗

X