- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hiç oylesine yazicaktimAyyyy kız ne sen sor ne ben söyleyeyim
Ya geçenlerde yeni bir üye yazmıştı bence erkekti muneye şikayet ettim o yüzden özelim de kapattım
Ne mesaj atacaktın hemen sana pişttt yazayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç oylesine yazicaktimAyyyy kız ne sen sor ne ben söyleyeyim
Ya geçenlerde yeni bir üye yazmıştı bence erkekti muneye şikayet ettim o yüzden özelim de kapattım
Ne mesaj atacaktın hemen sana pişttt yazayım
Afiyet olsun canımKahvaltıdan önce soğan kürü
Kahvaltı- yeşillikli omlet, 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim peynir, 2 kuru kayısı
Ara 1 elma
Akşam 2 adet biber dolması, salata, 1 kase cacık
Ara soğan kürü
Su 4 litre olmuştur
Spor
35 dk eva 350 pn
15 dk kardio 90
Toplam. 440 puan
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Tarti konusunu bana sorma aklıma geldikce tartiliyorum :))Her gün tartılıyor musunuz tartıyla aranız nasıl ben taktım kafaya günde iki üç kere tartılmaya başladım
Selam canim gel arada sohbete belki diyet yapasın gelirSelam canlar burdayım diyette olmayınca yüzüm yok valla yazmaya
Afiyet olsun . Yürüyüşe başlamadın mı tatlım sen ?Kahvaltıdan önce soğan kürü
Kahvaltı- yeşillikli omlet, 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim peynir, 2 kuru kayısı
Ara 1 elma
Ara soğan kürü
Su 4 litre olmuştur
Spor
35 dk eva 350 pn
15 dk kardio 90
Toplam. 440 puan
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımKahvaltıdan önce soğan kürü
Ara 1 elma
Ara soğan kürü
Su 4 litre olmuştur
Spor
35 dk eva 350 pn
15 dk kardio 90
Toplam. 440 puan
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Diyet yapasım geliyor da beynim ve boğazım izin vermiyorSelam canim gel arada sohbete belki diyet yapasın gelir
Eva fitness 2. Gün
https://youtu.be/JnNvIaH84P0
Eva fitness 24. Gün
https://youtu.be/e7Bej4B5T6U
24.günü attım. Buradan ilk 23 güne ulaşabilirsiniz.
Zipzip- E Elif_Eylul sonundaoldu Nehir6161 F Frozen01 sonundaoldu Tutku44 s i d e l y a Sismaniye
Haydi haydi haydi var mı başka katılan hu hu
Halay olsa hepiniz gelirdiniz tey tey tey...
Resimlerdeki gib 24. Gün videosunu açıp, önceki günlere gidebilirsiniz.day 1 day 2 yazan yerden linke tıklayın canlarım.
Kimin veriyor ki. Biz asi kızlarız.Diyet yapasım geliyor da beynim ve boğazım izin vermiyor
Al bendende okadar eşim inadında yapar gibi ekler aldı dayanamadım yedim cezam neyse raziyim kızlarDiyet yapasım geliyor da beynim ve boğazım izin vermiyor eşim ekler almış inadına yapar gibi dayanamadım yedim cezam neyse razıyım kızlar
Ayyy geçmiş olsun ben olsam o beni de bulurduCanim sinek falan degilmis yaaa
Pireymis ben ne bilim, hayatimda hic pire gormedim...
Koskaca evde ben ve kizimi yedi bitirdi
Ay bide normal karsiliyolar deli oldum
Simdi denize geldik burasi biraz iyi geldi.
Pireyide gorduk ya olsemde gam yemem artik
Sagol canim
O zaman 5 bin adim cezasi bekliyoruzAl bendende okadar eşim inadında yapar gibi ekler aldı dayanamadım yedim cezam neyse raziyim kızlar
Ebeeeee daha dur yeni geldin yani simdi oldumu ekler yemekAl bendende okadar eşim inadında yapar gibi ekler aldı dayanamadım yedim cezam neyse raziyim kızlar
MenümEvet kızlar sorunum var!
Açlık krizi. Yani bildiğiniz apaçım öyle canım istedi ahh en sevdiğim yok nefsime hakim olamıyorum değil. Düpe düz açım ben. Diyete ilk başladığım gün böyle aç hissetmemiştim. Yediklerim de aynı. Kilo kaybıma göre daha az acıkmam gerek ama neden böyleyim sizce ya da ne yapsam bastırsam? Bol su içiyorum ama yok kesmiyor. Reglimin 4. Günü ama 2 gündür böyleyim
Senin azminden istiyorumKimin veriyor ki. Biz asi kızlarız.
Ayy bende bayılırım eklerrAl bendende okadar eşim inadında yapar gibi ekler aldı dayanamadım yedim cezam neyse raziyim kızlar
Degil degil yeni geldi ama kaptan acımadan verdi 5bin adimiSenin azminden istiyorum
Ayy bende bayılırım eklerr
Listedeysen kesin ceza gelir
Büyük bir ihtimal ihtiyacınız olan protein almıyorsunuz bir diğer ihtimal glisemik indeksi yüksek yiyorsunuz kan şekeriniz ani yükselip düşüyor aşırı aç hissediyorsunuz şeklinde yorumladım tabii regl öyle bir bela kihepsini tam yapınca bile iştahım açık aç olmasam da dünyaları yemek istiyorum Ben bundan şikayet ettiğimde doktor şey demişti bir gün kendine iizn ver ne istersen ye suçluluk duymadan tadını çıkartarak.Evet kızlar sorunum var!
Açlık krizi. Yani bildiğiniz apaçım öyle canım istedi ahh en sevdiğim yok nefsime hakim olamıyorum değil. Düpe düz açım ben. Diyete ilk başladığım gün böyle aç hissetmemiştim. Yediklerim de aynı. Kilo kaybıma göre daha az acıkmam gerek ama neden böyleyim sizce ya da ne yapsam bastırsam? Bol su içiyorum ama yok kesmiyor. Reglimin 4. Günü ama 2 gündür böyleyim