Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltıdan önce soğan kürü
Kahvaltı- yeşillikli omlet, 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim peynir, 2 kuru kayısı
Ara 1 elma
Akşam 2 adet biber dolması, salata, 1 kase cacık
Ara soğan kürü

Su 4 litre olmuştur
Spor
35 dk eva 350 pn
15 dk kardio 90
Toplam. 440 puan
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun . Yürüyüşe başlamadın mı tatlım sen ?

Eva fitness 2. Gün
👉 https://youtu.be/JnNvIaH84P0

Eva fitness 24. Gün
👉 https://youtu.be/e7Bej4B5T6U

24.günü attım. Buradan ilk 23 güne ulaşabilirsiniz.

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul sonundaoldu sonundaoldu Nehir6161 Nehir6161 F Frozen01 sonundaoldu sonundaoldu Tutku44 Tutku44 s i d e l y a s i d e l y a Sismaniye Sismaniye

Haydi haydi haydi var mı başka katılan hu hu:halay::halay::halay:

Halay olsa hepiniz gelirdiniz tey tey tey... 😂😂😂

Resimlerdeki gib 24. Gün videosunu açıp, önceki günlere gidebilirsiniz.day 1 day 2 yazan yerden linke tıklayın canlarım.
👉

Bu linkten 4. Güne ulaşalım. Buraya link atmak çok zor oluyor bu ara. İnsallah düzelir.

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul sonundaoldu sonundaoldu Nehir6161 Nehir6161 Tutku44 Tutku44 s i d e l y a s i d e l y a Sismaniye Sismaniye F Frozen01 7 gün boyunca hergun için 500 puan ödül yetmedi 7 gün sonunda 1.000 değil 2.000 degil tam 3.000 puan ekleyeceğim. 7 gün. Düzenli Eva yapanlarin cuma günü puanına ekleyeceğim.
Daha ne yapayım bilmiyorum. Maksat incecik bel, sıkı toto güzel bacaklarımiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20210724-085356_YouTube.jpg
    Screenshot_20210724-085356_YouTube.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210724-085506_YouTube.jpg
    Screenshot_20210724-085506_YouTube.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 20
Canim sinek falan degilmis yaaa
Pireymis ben ne bilim, hayatimda hic pire gormedim...
Koskaca evde ben ve kizimi yedi bitirdi
Ay bide normal karsiliyolar deli oldum
Simdi denize geldik burasi biraz iyi geldi.
Pireyide gorduk ya olsemde gam yemem artik😀

Sagol canim
Ayyy geçmiş olsun ben olsam o beni de bulurdu 🤣🤣

Evet kızlar sorunum var!
Açlık krizi. Yani bildiğiniz apaçım 🤣🤣 öyle canım istedi ahh en sevdiğim yok nefsime hakim olamıyorum değil. Düpe düz açım ben. Diyete ilk başladığım gün böyle aç hissetmemiştim. Yediklerim de aynı. Kilo kaybıma göre daha az acıkmam gerek ama neden böyleyim sizce ya da ne yapsam bastırsam? Bol su içiyorum ama yok kesmiyor. Reglimin 4. Günü ama 2 gündür böyleyim

Evet kızlar sorunum var!
Açlık krizi. Yani bildiğiniz apaçım 🤣🤣 öyle canım istedi ahh en sevdiğim yok nefsime hakim olamıyorum değil. Düpe düz açım ben. Diyete ilk başladığım gün böyle aç hissetmemiştim. Yediklerim de aynı. Kilo kaybıma göre daha az acıkmam gerek ama neden böyleyim sizce ya da ne yapsam bastırsam? Bol su içiyorum ama yok kesmiyor. Reglimin 4. Günü ama 2 gündür böyleyim
Menüm
Sabah
Yarım muz

Ara
1 dilim ekmek
1 lokma sıkma
Peynir
4 tane Zeytin
Yumurtasız menemen
Yeşillik

Öğlen
1 kahve
2 kuru kayısı
1 hurma

Akşam
6 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı

Bak simdi gecende dedim sana bence muz yerine bir kahve iç ilk once 1saat sonra güzel bir kahvaltı yap,oglen demişsin oglene o menümü Allah aşkina🙄
Aksamada fasulye bulgur okey ama yogurt yemiyosan salata yap 1dilim ekmek ekle

Evet kızlar sorunum var!
Büyük bir ihtimal ihtiyacınız olan protein almıyorsunuz bir diğer ihtimal glisemik indeksi yüksek yiyorsunuz kan şekeriniz ani yükselip düşüyor aşırı aç hissediyorsunuz şeklinde yorumladım😊 tabii regl öyle bir bela ki🤣hepsini tam yapınca bile iştahım açık aç olmasam da dünyaları yemek istiyorum:KK43: Ben bundan şikayet ettiğimde doktor şey demişti bir gün kendine iizn ver ne istersen ye suçluluk duymadan tadını çıkartarak.

X