Afiyet olsun canımKahvaltı 12.oo
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
Salata
1t.k reçel azcik tereyağı
16.oo
1 kase yulaf ezmesi
2o.oo
1 tabak etli güvec
Ayran aşı çorbası
Yarım kase domates ezmesi
3 lt su 1lt Dukan burasıZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tamam ozaman adım sayarımla lessiyle yürümeye başlayayımO zaman 5 bin adim cezasi bekliyoruz
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun sizin pozitif mi
Aslinda çok kalabaliktik bu aralar sakin buralar motive olmana sevindim devam edersen takimda olmaya inanki vericeksin istedigin hedef kilonuYalnız sayfa gerçekten de motive etti beni ilginç bi şekildenormalde gün aşırı spor yapıyordum şimdi spor puanı girecem diye her gün yapmaya başladım. İnanıyorum kızlar vercez bu kiloları
A evet olabilir nasıl geçirmiştiniz ayakta mıTeşekkür ederimoğlum test yaptırdı negatif çıktı. Nisan ayında geçirmiştik biz antikorlarımiz bulaşmasini engelledi galiba
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun. Kaçıncı gün canım?
Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim ne yalan söyleyimAslinda çok kalabaliktik bu aralar sakin buralar motive olmana sevindim devam edersen takimda olmaya inanki vericeksin istedigin hedef kilonu
Haklısın abla tutamadım kendimi zaten açlık hissediyodum ama artık daha dirayetli olucam inşallahEbeeeee daha dur yeni geldin yani simdi oldumu ekler yemek
Iyi geceler canım çok yogunsun diyet nasil gidiyo peki napicaksin devam ediceksin diyilmi listedeİyi geceler. Cok utanarak yaziyorum hic ugrayamadigim için.. inanin hic evde boş oturmuyorum. Kaynanamlar bugün gitti, gorumcemler kayinpederimle kaliyoruz. Yarinda ayvaliga gecicez. 2 gece kalip sonra ben kendi köyüme gidicem artik orda kalicam eşim dönecek. Oraya yerlesince bende dinlenmek istiyorum. Buraya da daha çok vakit ayircam
Ben 1 hafta grip gibi geçirip sonra yatağa düşmüştüm . emzirdigim için ilaç kullanamamistim .Sağlığım iyice kötüye gidince emzirmeyi birakip ilaç ve vitamin takviyesiyle toparlanmistim çok şükür..A evet olabilir nasıl geçirmiştiniz ayakta mı
Geldi bile iyi oldu bana enazından artık boğazımı tutarımSenin azminden istiyorum
Ayy bende bayılırım eklerr
Listedeysen kesin ceza gelir
Evet cnm .Belkide en riskli zaman bu dönem kimse maskeye mesafeye dikkat etmiyor artık .. bizde o hataya düştük ne yazikki bayram hazırlıklarında bayramda bı arada olduğumuzda 3 ailede korona suanKorona mı oldu ailen canım. Çok geçmiş olsun
Yaaa Canımsın Allah razı olsun duygulandımAllah'ım N NuRrrrrrrr74 Önce fit olsun. Sonra karnı kocaman olsun bebiş olsun. Bebiş sağlıkla doğsun. Nur tekrar fit olsun. Çok amin.
İlk hedef 60 sonra 57 canım.Fazla çıkarsam o gün mutlaka fazla yiyorum meselahedefiniz kaç
İlk hedef 60 sonra 57 canım.Fazla çıkarsam o gün mutlaka fazla yiyorum meselahedefiniz kaç
İlk hedef 60 sonra57Fazla çıkarsam o gün mutlaka fazla yiyorum meselahedefiniz kaç
Ben de fazla çıkarsam sinirlerim bozuluyor. Yemek arıyorum. Az çıkarsam yemiyorum. Bu işte bir tersik var gibi.Fazla çıkarsam o gün mutlaka fazla yiyorum meselahedefiniz kaç
Benim eşimin yeğeni de oldu. Tam arife günü koku alamıyorum dedi. Eşim hastaneye götürdü pozitif. Yoksa tüm aile ile bir araya gelecektik. Hafif atlatıyor şükür. Ama habire yiyor. İştahı açıldı.Teşekkür ederim canım benim6.gun bugün