Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzel canim ama yumurta eklesen kahvaltiya daha iyi olur ,
Domates yanına salatalik ve yesillik ekleyebilirsin
Ekmek tum ekmegin ceyregi mi yoksa dilimin mi
Ölçüyü sanirim belimizden aliyoruz bende alayim inşallah toparlarsın ya benimde bugün 2 videoyuda yapmam gerekiyo inşallah yapabilirim
Olcu olarak tum vucut olculerini alabilirsin
Gobek,göğüs, kalca,bel,bacak

Patates oldugu zaman ekmek tercih etme ama ceyrek dilim yemissin anladigim bol yesillik ekleyebilirsin ceviz ekle 2tane,yumurta

Guzel canim ama yumurta eklesen kahvaltiya daha iyi olur ,
Domates yanına salatalik ve yesillik ekleyebilirsin
Ekmek tum ekmegin ceyregi mi yoksa dilimin mi

Olcu olarak tum vucut olculerini alabilirsin
Gobek,göğüs, kalca,bel,bacak
Yumurta ekliyecektim aslinda sonra çok olur diye eklemedim yarın sabah daha zengin bi tabak hazırlarım ozaman ac karnamı almalıyım ölçülerimi tok karnamı
Bide su olayını nasıl yapiyosunuz kimi uzmanlar diyo yemekle birlikte şu içmeyin aradan zaman geçsin kimi için mideniz şişsin tokluk hissi kazanın sizce en doğrusu ne

Olculerini ac karna alman daha dogru olur canim

Su olayina gelince herkesin düşüncesi cok farkli sen kendine en iyi geleni uygula bence

Oglanin hocası vermis listeyi su yemekle icilmesini onaylamiyolar

Meraba yaşıtız maşallah 2 tane yavrun var sanırım ben geç evlendim hayırlı evlat olsunlar inşallah bende izmitte yaşıyorum
Yok canım ben 19 yaşında evlendim. Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah.
Cumaya daha var canım eksiyle gelmistin zaten ben inaniyorum dahada eksiyle geliceksin
İnşaAllah canım benim regl oldum bugün. Cumaya biraz ödemimi atmış olurum umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…