- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Mutlu pazarlar canimAramıza hoş geldin canım , nehir ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Sağol kaptanım
Herkese mutlu pazarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu pazarlar canimAramıza hoş geldin canım , nehir ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Sağol kaptanım
Herkese mutlu pazarlar
Yaa iste yemek yedik cay içilecek derken is bitmiyor burda :))Ne yemegi ne faslı
Afiyet olsun canimKahvaltı 11,30
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Salata
Zeytin 1 t.k reçel 1 lokma ekmek
Öğle
Sütlü yulaf ezmesi
Ara kahve 1 kare çikolata
Akşam 19.30
1 kase ayran aşı
Salata
1 tabak yeşil fasulye
3 lt su 2 bardak bitki çayı
75 dk yürüyüş (tel adım sayar silinmiş oyuzden kaç adım bilemiyorum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kaptanım , mira kaptanımız Eva yapana 500 puan veriyordu. Siz niye puanı diğerine göre hesaplarınız?
Ben kendi ekler diye düşünüp eklemedim canimKaptanım , mira kaptanımız Eva yapana 500 puan veriyordu. Siz niye puanı diğerine göre hesaplarınız?
Yerim onun ayaklarini masallahAyak yemek diyeti bozar mı
Tunaydin canimTünaydın gençler
Tamam canım nasıl istersen.Cordelia ya dün evayi yapmaya çalıştım ama pek keyif almadım bende yürüyüşe çıktım ileriki zamanlarda deneyim en iyisi ben
Valla nebilim ben naparsa yapsin artikKaptanım , mira kaptanımız Eva yapana 500 puan veriyordu. Siz niye puanı diğerine göre hesaplarınız?
Valla bozarAyak yemek diyeti bozar mı
1. Gününkünü yaptım ama ben bittim ya bu kızlar nasıl enerjik aman Allahım mahvoldum elveda göbek yağlarımZor mor haydi oturmak yok
Dün gece deneyeyim demiştim bacaklarım çatur çutur ediyodu bak bugün ses yok demekki alıştımSpora aliskin degilsen zorlama canim kendini
Yavas yavas yap her gun 1 bolum yap
Hoşbuldum Nehir ablacım aranızda tek çocuksuz benim sanırım dua edin banada nasip olsun ama öncelikle fazla kilolarını versin diye dua edin ☺Aramıza hoş geldin canım , nehir ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Sağol kaptanım
Herkese mutlu pazarlar
Favorilere ekledim canim.evayi yapayim da sonra ona bakayımAmann yüklendi video busfer
Ben bu videoyoyu yaptim tavsiye ederim hergun degisik cardio yapiyorum bu ayni şeyi set halinde yapiyo hersey var icinde Zipzip-
Alisirsin yaptikca canimDün gece deneyeyim demiştim bacaklarım çatur çutur ediyodu bak bugün ses yok demekki alıştım
Bende varim cocuksuz daha evlenmedim bileHoşbuldum Nehir ablacım aranızda tek çocuksuz benim sanırım dua edin banada nasip olsun ama öncelikle fazla kilolarını versin diye dua edin ☺
Oy senin ayaklarını yesinler maşallah tam yemelik bozmaz bozmazAyak yemek diyeti bozar mı
İnsallah canım benim Allah herkese hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsinBende varim cocuksuz daha evlenmedim bile
Insallah sanada nasip olur canim