Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benndünde başlayamadım regl oldum 😬 sıcak ağrı regl. Keşke sıcaklarda regl olmasak 😕😕😕 bugün 3 video beni bekliyor yada bugün 2 yarın 2 video yapayım.
Rengliyken ben oturdum yerden kalkamıyorum ya hele spor çok zor ilk günler ağrıyla birlikte hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canım

Şuan spora hazırlanıyorum. 😂😂😂 Sen öyle neyapmışsın yaaa görünce bende kek gibi ağlayasım geldi😢
Sporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmi😒

Kek yaptim iste çarpılmış agliyodu🤣🤣

Rengliyken ben oturdum yerden kalkamıyorum ya hele spor çok zor ilk günler ağrıyla birlikte hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canım
Benim ilk gün ağrım oluyor. Öyle böyle değil ama . Bazen tüm gün yatdığım olur. Sıcakla birleşincee ooo dahada kötü oldum dün. Neyse bugün iyiyim. Şimdi eva yapıcam. Geriye kaldım kızlar 3 cü günde bugün 🙄

Sporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmi😒

Kek yaptim iste çarpılmış agliyodu🤣🤣
Evet artık güzel güzel sporlar menüler yazıcam. Listeye adayım artık 🤪 kahvaltı bende yapmadım. Spordan sonra yapacam.
Çok güzel görqnüyordu eline sağlık 🥰
Ben hep Filize oy verdim kendiside maşallah her yarışmaya katılıyor 😂😂😂 pro üyelik isteyenlere duyurulur. 🤣🤣🤣
Beni birnevi Filiz pro yaptı diye biliriz ,🤣🤣🤣

Evet artık güzel güzel sporlar menüler yazıcam. Listeye adayım artık 🤪 kahvaltı bende yapmadım. Spordan sonra yapacam.
Çok güzel görqnüyordu eline sağlık 🥰
Ben hep Filize oy verdim kendiside maşallah her yarışmaya katılıyor 😂😂😂 pro üyelik isteyenlere duyurulur. 🤣🤣🤣
Beni birnevi Filiz pro yaptı diye biliriz ,🤣🤣🤣
Deliii🤣🤣🤣

Hayırlı sabahlar kızlar.
Nasılsınız? Biz dün kalabalık bir arkadaş grubuyla pikniğe gittik. Menüm pek iç açıcı değil.🙄 Evayı da yapamadım geç geldik. Ama bugün 2 videoyu da yapacağım.
Vee bu sabah ölçü de aldım bakalım sonunda ne kadar incelemiş olacağım🥰🥰
Hayirli sabahlar canım
Hafta sonu neyseki cumaya kadar toparlarsin 💕

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.52
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Yuvamın Hanımıyım 😊
ÇOCUK SAYISI: O

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır ilk takımım sizz ♥️
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlendikten sonra oldu ne olduysa
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok Elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi bu şekilde beğenmiyor oluşum

Beğen Alıntı Cevapla
Şika

Cuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
Merhaba canım. Hoşgeldin. Ben de sidelya 26 yaşındayım Ankarada yaşıyorum iki çocuk annesiyim 🥰🥰

Hayırlı sabahlar kızlar.
Nasılsınız? Biz dün kalabalık bir arkadaş grubuyla pikniğe gittik. Menüm pek iç açıcı değil.🙄 Evayı da yapamadım geç geldik. Ama bugün 2 videoyu da yapacağım.
Cumaya daha var canım eksiyle gelmistin zaten ben inaniyorum dahada eksiyle geliceksin💕

Hayırlı sabahlar kızlar.
Ölçüyü sanirim belimizden aliyoruz bende alayim inşallah 🤭 toparlarsın ya 😊 benimde bugün 2 videoyuda yapmam gerekiyo inşallah yapabilirim

X