- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
C Chikolata_gozlum naptin heleeee anlat bakam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan spora hazırlanıyorum. Sen öyle neyapmışsın yaaa görünce bende kek gibi ağlayasım geldiC Chikolata_gozlum naptin heleeee anlat bakam
Rengliyken ben oturdum yerden kalkamıyorum ya hele spor çok zor ilk günler ağrıyla birlikte hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canımBenndünde başlayamadım regl oldum sıcak ağrı regl. Keşke sıcaklarda regl olmasak bugün 3 video beni bekliyor yada bugün 2 yarın 2 video yapayım.
Sporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmiŞuan spora hazırlanıyorum. Sen öyle neyapmışsın yaaa görünce bende kek gibi ağlayasım geldi
Benim ilk gün ağrım oluyor. Öyle böyle değil ama . Bazen tüm gün yatdığım olur. Sıcakla birleşincee ooo dahada kötü oldum dün. Neyse bugün iyiyim. Şimdi eva yapıcam. Geriye kaldım kızlar 3 cü günde bugünRengliyken ben oturdum yerden kalkamıyorum ya hele spor çok zor ilk günler ağrıyla birlikte hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canım
Evet artık güzel güzel sporlar menüler yazıcam. Listeye adayım artık kahvaltı bende yapmadım. Spordan sonra yapacam.Sporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmi
Kek yaptim iste çarpılmış agliyodu
DeliiiEvet artık güzel güzel sporlar menüler yazıcam. Listeye adayım artık kahvaltı bende yapmadım. Spordan sonra yapacam.
Çok güzel görqnüyordu eline sağlık
Ben hep Filize oy verdim kendiside maşallah her yarışmaya katılıyor pro üyelik isteyenlere duyurulur.
Beni birnevi Filiz pro yaptı diye biliriz ,
Teşekkür ederimcanım. Ama ben bu rakiplikten birşey anlamadım bayrama denk geldik rakibin olmadığı bir haftada yeniden rakip olalım.sagol kuzumm tebrik ederim sen kazandin
Afiyet olsun canımNeyse ben kaçtım eva yapıp ardından bigüzel kahvaltı yapıcam. Görüşürüz ,
Afiyet olsun canimNeyse ben kaçtım eva yapıp ardından bigüzel kahvaltı yapıcam. Görüşürüz ,
Afiyet olsun ablam çarpılmış kek iyidir biraz kilo vereyim gerekirse bende ağlatırım kekimiSporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmi
Kek yaptim iste çarpılmış agliyodu
Hayirli sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar.
Nasılsınız? Biz dün kalabalık bir arkadaş grubuyla pikniğe gittik. Menüm pek iç açıcı değil. Evayı da yapamadım geç geldik. Ama bugün 2 videoyu da yapacağım.
Vee bu sabah ölçü de aldım bakalım sonunda ne kadar incelemiş olacağım
Merhaba canım. Hoşgeldin. Ben de sidelya 26 yaşındayım Ankarada yaşıyorum iki çocuk annesiyimADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.52
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Yuvamın Hanımıyım
ÇOCUK SAYISI: O
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır ilk takımım sizz
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlendikten sonra oldu ne olduysa
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok Elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi bu şekilde beğenmiyor oluşum
Beğen Alıntı Cevapla
Şika
Cuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
Toparlayacağım kaptanımHayirli sabahlar canım
Hafta sonu neyseki cumaya kadar toparlarsin
Meraba yaşıtız maşallah 2 tane yavrun var sanırım ben geç evlendim hayırlı evlat olsunlar inşallah bende izmitte yaşıyorumMerhaba canım. Hoşgeldin. Ben de sidelya 26 yaşındayım Ankarada yaşıyorum iki çocuk annesiyim
Cumaya daha var canım eksiyle gelmistin zaten ben inaniyorum dahada eksiyle geliceksinHayırlı sabahlar kızlar.
Nasılsınız? Biz dün kalabalık bir arkadaş grubuyla pikniğe gittik. Menüm pek iç açıcı değil. Evayı da yapamadım geç geldik. Ama bugün 2 videoyu da yapacağım.
Ölçüyü sanirim belimizden aliyoruz bende alayim inşallah toparlarsın ya benimde bugün 2 videoyuda yapmam gerekiyo inşallah yapabilirimHayırlı sabahlar kızlar.